Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5553874 Napisano: 16.01.2013 08:43:42 w Paragony
somesmile napisał(a):

Profilaktycznie poszukuje paragonu z Żywiec w Real - nie wiem czy były już wyniki. Szukam ponieważ osoba, która robiła mi zakupy na ten konkurs oświadczyła mi że zgubiła paragon emotka

Laureatów wszystkich 3 konkursów (Real, C4, Tesco) już poinformowano emotka emotka emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5553825 Napisano: 16.01.2013 08:16:10 w Carrefour konkursy
Czy Graf przesłał komuś JAKIKOLWIEK dokument dot. gwarancji na smartfony z Coli? Ktoś z forum dzwonił w tej sprawie, obiecano dosłać dokumentację. I nic emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5553645 Napisano: 16.01.2013 05:11:34 w Biedronka
gocha542 napisał(a):

ja zawsze zabieram męża na zakupy-wrzucam do wózka a on liczy na kalkulatorze w telefonie
emotka

Potem się nie ma co dziwić, że mężczyźni nie znoszą łażenia po sklepach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5553619 Napisano: 16.01.2013 04:51:40 w Biedronka
ekuc2 napisał(a):

joan ja na zakupach też tak robię tylko że u mnie kartkę i kalkulator zastępuje iphone zliczam wszystko żeby wyszło troszkę ponad bon a jak trzeba to i na kilka mniejszych koszyków mam porozkładane ale w sumie to jak ma się mniej niż bon to już klienta strata a bon powinno przyjąć i już

Hihi, ajfona nie mam, za to dysponuję wygranym kiedyś kalkulatorem Casio w kolorze różowym emotka Bez obliczeń ani rusz, bo w Biedronce nie ma wag, które drukowałyby ceny, a my kupujemy sporowarzyw emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5553323 Napisano: 16.01.2013 12:57:25 w Biedronka
bc14 napisał(a):

taj ja robiłam:) nie kupiłam jedynie, maki, por/y i bagietki wyszło 106 zł emotka

A no właśnie, nie kojarzę, żeby u mnie dostępna była bagietka, por i seler (poza miksem włoszczyzny).

ekuc2 - ja wezmę udział w następnych akcjach, bo jednak widzę, że spora część problemów wynika z postępowania klientów. Weźmy moich teściów. Poszli do Biedry, a tam wsio, więc kupili i jedzenie i wiertarkę i obuwie i jeszcze nie wiadomo, co. Przy kasie zamęt z bonami, bo mieli towaru na zbyt małą kwotę. Wycofywanie bonu, dobijanie do 300 zeta, nabijanie ponowne, odrzucenie bonów, sraty taty. Ja do Biedry chodzę z kartką i różowym kalkulatorem i się tego nie wstydzę emotka Tylko zauważyłam, że coś szybko się te bony rozchodzą, a przecież żadnych luksusów nie kupujemy emotka
W każdym razie: na mnie Biedronka w konkursach (sensŁownych) może liczyć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5553307 Napisano: 16.01.2013 12:45:11 w Biedronka
nineczka17 napisał(a):

panie w Biedronce zamiast dokładnie się zapoznać z procedurą płacenia tymi bonami to już są lepsze niż CBS

Żebyś wiedziała.

Z innej beczki: robił już ktoś zakupy z tego konka Zwrot 120 zł? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5553299 Napisano: 16.01.2013 12:36:29 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Karta Pulmoll -> Siódemka
Adidas kosmetyki -> PP
Adidas MP3 -> DHL Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5553296 Napisano: 16.01.2013 12:34:12 w Biedronka
joan napisał(a):

Mnie ostatnio pytali, czy mam te bony od Hepe (czy jakoś tak).

nineczka17 napisał(a):

Hebe to drogeria i właścicielem też jest Jeronimo Martins właściciel Biedronki emotka

Masz rację, rzeczywiście, wczoraj oglądałam paragon za tusz L'Oreal i fakt: to Jeronimo Martins. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5553276 Napisano: 16.01.2013 12:18:27 w Biedronka
tadziowa napisał(a):

(...) Może i fajna promocja, ale chyba powinni lepiej przygotować personel, szczególnie że konkurs kończył się w październiku a bony wydali po dwóch miesiącach.

Tu się zgadzam. Pamiętam, jak moja mama pracowała na kasie w markecie. Obracała gotówką, bonami tej sieci, bonami Sodexo, bonami zakładów pracy, bonami żywnościowymi, kartami płatniczymi, kartami podarunkowymi, płatnościami w systemie ratalnym, waluta obcą i dawała radę przyswoić sobie wszystkie procedury. A Biedra ma ciężko zaznajomić pracowników z jednym bonem emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5553234 Napisano: 16.01.2013 11:49:13 w Biedronka
leona napisał(a):

Wczoraj byłam z kolejnym bonem masakra - twierdza, że centrala każe im delikwentów legtymowac a miec więcej niz jeden bon to podejrzane. Machnęłam dowodem dla spokoju bo za mną kolejka ludzi ale czułam się źle. Gdybym wygrała główną i musiałbym ją realizowac w moim mieście to bym sę załamała.

Mnie ostatnio pytali, czy mam te bony od Hepe (czy jakoś tak). Nie wiedziałam, o co chodzi, każdemu po kolei trzeba tłumaczyć, że z konkursu. Ze wszystkich kierowników Biedry, tylko 1 wiedział, że taka akcja była.

Co do problemów, to siostra zablokowała kolejkę, akcja jak nie wiadomo, co. Kasjerka kilkakrotnie kategorycznie odmówiła realizacji bonów, że niby oni tylko gotówkę przyjmują. Potem przyszła kierowniczka i przez 5 minut czytała coś na zapleczu, podobno ze względu na bony HOCHSZTAPLERÓW (pewnie chodziło o te pseudokonkursy z neta). Skończyło się ok + podwójnymi gratulacjami. Ale żeby sobie oszczędzić zamieszania, wystarczy zawczasu powiedzieć, że będzie się płaciło bonem. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5553184 Napisano: 16.01.2013 11:21:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ziolko napisał(a):

hehe, a jeśli ktoś dołączył coś do kuponu to jak to przepiszą? emotka emotka

Przepiszą:

Helios - dodaj do ulubionych. + załącznik grająco-podskakujący, pudełka żem nie otwierał, bo zionie ogniem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5552631 Napisano: 15.01.2013 08:47:50 w Wkurza mnie...
czarnygreg napisał(a):

Joan, bardzo mi miło emotka

swoja drogą kiedy mój syn założył z dumą i radością koszulkę z Freddiem(kupioną na e-bayu przez mamusię za ciężką forsę) koleżanka w szkole spytała: co ty, koszulkę z Hitlerem nosisz?
dziecko mi zaniemówiło na popołudnie a potem dostało od matki przykazanie coby jednak NIE TYLKO na urodę dziewcząt patrzyło, bo strach

O kule o bele! Nie dziwię się, że chłopak zaniemówił, bo słów brak. Nie chodzi mi oczywiście O F., bo nie wymagam od nikogo dyplomu z muzyki, ale żeby Adolfa nie znać? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5552601 Napisano: 15.01.2013 08:27:32 w Wkurza mnie...
czarnygreg napisał(a):

ale nic do gejów nie mam(rodzinnie kochamy pana F.M)
trudno, szkoda ze sie za lepieje wcześniej nie wzięłam, bym sie dowiedziała że oni tacy delikatni, i poprawni

Nie wiem, czy Cię straszyć, ale jesteśmy spokrewnione emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5552571 Napisano: 15.01.2013 08:12:37 w Wkurza mnie...
czarnygreg napisał(a):

skusiłam się na lepieja (ostatnie dni) i nie zaakceptowali mi go, no, nie wiem co jest obraźliwego w : lepiej z gejem stracić cnotę niż ominąć jest sobotę emotka
szczera prawda przecież emotka

Geje? Utrata cnoty? Oni się starają nie narażać żadnym środowiskom. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5552534 Napisano: 15.01.2013 07:55:27 w Wkurza mnie...
ziolko - no właśnie, nadal przychodzą różności w poleconych, ale to już chyba zależy od widzimisia pracowników poczty emotka

Moja opinia, laika: jeżeli pracownik poczty przyjmuje do obrotu przesyłkę pocztową (a polecony musi przez ręce pracownika przejść), to zawiera umowę na dostarczenie przesyłki, za co pobiera opłatę. Nie można potem stwierdzić: a jednak tego nie dostarczymy emotka Co więcej, przesyłki takie powinny być albo awizowane, albo zwracane do nadawcy. Nie mogą sobie znikać emotka

Inna sprawa, że być może dotusi wysyłano nagrody w okresie świątecznym, to akurat armageddon był, niezwiązany z nowymi fochami odnośnie listów poleconych. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5552511 Napisano: 15.01.2013 07:38:14 w Wkurza mnie...
dotusia - szkoda, od razu widać, że chodzi o ludzką niedbałość i tumiwisistwo. Dziś dostałam LISTEM POLECONYM dekoder tv, chyba nie muszę pisać, że wielkie to to, czyli jednak się da wysłać emotka

Poproś organizatorów o podanie numeru nadawczego, to sobie wyśledzisz przesyłkę. Będziesz mogła wydrukować jej status, a to już jest coś, bo nikt bezczelnie nie może kraść przesyłek, jeśli uważają inaczej, niech przedstawią odpowiedni zapis w regulaminie świadczenia usług emotka

trimi napisał(a):

A mnie wkurza ukradziony dziś telefon, zwłaszcza ze jestem bez pracy i każdy grosz jest dla mnie na wagę złota. Cofnęli mi stypendium a prace dostać w tym mieście to prawie jak wygrać w Totka...

Współczuję bardzo emotka Oby nowy roczek obdarzył Cię nowym telefonem. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5550882 Napisano: 14.01.2013 12:48:23 w Dyskusje o wynikach konkursu
zdolnabestia napisał(a):

Czy ktoś się orientuje jak to jest z konkursami radia Zet? Wyniki są na antenie, czy jak?

Kiedyś u nich wygrałam, wyniki zamieścili na stronie radia. Czy pojawiły się na antenie? Raczej nie, bo gdy radio kogoś nagradza, przeważnie dzwonią do laureata (może jednak moja nagroda nie była wystarczająco wartościowa?) Aczkolwiek pewności nie mam, bo Zetki nie słucham emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5550856 Napisano: 14.01.2013 12:32:02 w Biedronka
mikki85 napisał(a):

a ja sądzę, że każdy powinien mieć pełen dostęp do informacji, a nie domyślać się kim jest np. Katarzyna K. lub Robert W., czy to ja czy nie ja, jak to bywa u MC

a kanalie znajdą się zawsze i wszędzie

Nie jestem osobą publiczną i nie zamierzam nią być. To, że zgadzam się, by moje nazwisko zostało upublicznione na takiej czy innej liście laureatów nie oznacza, że za sensowne uważam dwukrotne powielanie tego samego MEGADŁUGIEGO posta tylko po to, żeby podliczyć, kto ile wygrał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5550822 Napisano: 14.01.2013 12:15:58 w Biedronka
W zeszłym tygodniu szukałam dla babki z forum pewnej informacji i trafiłam na dyskusję poza naszym forum, gdzie mugole aż z siebie wychodzili, jak zobaczyli pewną listę laureatów. Policję chcieli angażować i media, dżyzys, nie wierzyłam własnym oczom! Zamiast podziwiać czyjś talent i zaangażowanie, pieklili się, że ten a ten wygrał, syf i malaria gorsza, niż przy aferze Rossnet a pudernice. Niejako zostałam w to wciągnięta, ze względu na zgarniętą nagrodę, ale jakoś nie chcieli nas ukamienować, bo się mniej rzucaliśmy w oczy, hehe emotka Zaś pozostali laureaci zostali zmieszani z błotem.

Powiem szczerze, że nie obawiam się jakoś współbraci konkursowej, bo jednak wiedza konkursowicza pozwala na myślenie zgodne ze stanem faktycznym i jeśli się ktoś kogoś czepia, to zwykle jednak powód jest. Mugole zaś są pod tym względem przerażający, że brak słów. Niech wreszcie przestaną publikować takie pełne listy, żeby nikomu żyłka w d* nie pękła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5550803 Napisano: 14.01.2013 12:07:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mundek2004 napisał(a):

Czy ktoś wie co z telefoanmi i odtwarzaczami z Adidasa?

Ostateczna data wydania nagród w Konkursie to 16.01.2013 r.
PS: Odtwarzaczy na pewno jeszcze nie słali.

marcellka - mało, ale z dnia na dzień coraz więcej. Tylko promocyjne w sieciach handlowych jakoś nie zachwycają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0