Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5542563 Napisano: 07.01.2013 07:51:31 w Biedronka
mariolakal napisał(a):

Dzięki ! Znaczy się, u mnie na pewno nie będzie, jeśli to gazetka biedronkowa... Cheeeeba, że ogólnopolska ? emotka

Jeśli jest u Ciebie Biedronka, to i gazetka będzie (przy kasie) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5542198 Napisano: 06.01.2013 07:25:19 w Carrefour konkursy
ilonar2301 napisał(a):

Czyli albo już poinformowali albo będą dzwonili jutro?

Kojarzę, że mieli wysyłać eski do laureatów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5541162 Napisano: 05.01.2013 07:48:06 w Kaufland konkursy
ace napisał(a):

ale Opek wczoraj mnie zdiwil ze te bony zostawil w skrzynce... Bez podpisywania sie je odbiera? Pierwszy raz wygrałam w kaufie

Żadnej przesyłki nie wolno kurierowi gdzieś dać, nie otrzymawszy potwierdzenia jej otrzymania przez odbiorcę (podpis, pieczątka itp.) Wciskanie przesyłek do skrzynek pocztowych i zostawianie u sąsiadów... cóż, to ślizganie się po cienkiej tafli lodu. W 99% jest ok, a przy tym 1% przesyłka zniknie ze skrzynki albo dotrze uszkodzona i kaplica.
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5541014 Napisano: 05.01.2013 05:40:45 w Biedronka
Przybyłam, zobaczyłam, zakupiłam.

Po wejściu do Biedry skierowałam się do pana z tajemniczym kluczykiem w ręce. Na moje pytanie Czy realizowaliście Państwo już ten bon? (tu nastąpiła prezentacja), ów pan zrobił taką minę, jakby mu kto sztyl z mopa Vileda w jelito włożył = przerażenie plus zdziwienie, serce stop, oczy z głowy hop. Wziął bon i gdzieś polazł, a my ruszyliśmy na zakupy. Gostek wrócił na sklep na chwilę przed tym, jak skończyliśmy zapełniać koszyk; cały czas wisiał na telefonie i dopytywał o procedury z bonem związane. A minę miał, niczym doradca prezydenta w amerykańskich filmach.

Przy kasie poszło gładko: gdy kasjerka skanowała ostatni produkt, przypomniałam, żeby - jako ostatnią pozycję - zeskanowała bon. Kasa wydała z siebie jęk, a panocek z kasjerką tak się w tę kasę wpatrywali, jakby ją chcieli zahipnotyzować (albo ona właśnie zahipnotyzowała ich). Paragon zostawiłam, bo akurat nie był mi potrzebny. Ostrzegłam, że mam sporo bonów i będę częstym gościem, co spowodowało kilkakrotny obrót Viledy w jelitach managera. W sumie tyle; podejrzewam, że dopóki każda z kasjerek nie przerobi 3 bonów, trzeba się liczyć z problemami... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5539068 Napisano: 04.01.2013 10:15:20 w Biedronka
Boję się reakcji ludzi w kolejce, dlatego zmieniłam menu na dziś -> będzie zupa cebulowa (żebym nie musiała na zakupy pójść) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5539042 Napisano: 04.01.2013 10:01:46 w Biedronka
pola731 napisał(a):

taaaa - najpierw poczekałaś aż inni szlaki przetrą a teraz kupony od sławy chcesz odcinać emotka
a nie łaska narobić sobie własnego obciachu ?

Ech widzisz, lokalni laureaci robią zakupy gdzie indziej, więc i tak muszę przetrzeć szlak. Czemu mam przy tym nie zarobić? Poczytacie o mnie w artykułach pt.:

Klientka okradziona z tożsamości! „Kierownik nie wierzył, że ja to ja!”

Szokujący wynik obdukcji! „Uderzona w potylicę bezgłowym kurczakiem!”

Pracownicy Biedronki na głodzie! „Kasjerka zjadła mój bon!”
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5539036 Napisano: 04.01.2013 09:57:10 w Rossmann
olus15 napisał(a):

Mam wątpliwości czy konkurs nie dotyczy nowości tej marki i stąd moje pytanie

Rossnet powinien precyzyjniej przygotowywać te pytania

Zgadza się. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5539024 Napisano: 04.01.2013 09:50:34 w Rossmann
olus15 napisał(a):

bo nie wiem czy ma składniki regenerujące czy drobinki złota?

Zaznaczyłam złoto emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5539022 Napisano: 04.01.2013 09:49:34 w Biedronka
petunija1 napisał(a):

joan napisał(a):

Jutro idę do Biedry, bo wczoraj spałaszowaliśmy ostatniego ziemniaka, będzie czaaad emotka

Tak jest ! Pokaż im ! emotka emotka

Obmyślam, co tu powyczyniać, żebym mogła potem tę sensacyjną historię sprzedać Faktowi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5539015 Napisano: 04.01.2013 09:46:50 w Biedronka
Jutro idę do Biedry, bo wczoraj spałaszowaliśmy ostatniego ziemniaka, będzie czaaad emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5539010 Napisano: 04.01.2013 09:44:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ktosiu napisał(a):

(...) Bo do urny to mi jakoś głupio pracę wciskać emotka

To może nadeszły czasy, gdy urnę trzeba wcisnąć w pracę? emotka

assal - i tak ma być emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5538969 Napisano: 04.01.2013 09:20:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pola731 napisał(a):

czy mi się w oczach zadziało ?
chciałam zacytować i wytknąć Ci joan bezduszność a tu nie ma wzmianki o C4...

już wiem dlaczego chciałaś żeby baran mrugał emotka emotka emotka

Cha cha, bystre oko masz, ale zauważyłam, że pytanie dotyczyło oddzielania esemesa od laurki, a nie kuponu, więc motyw z C4 odpada emotka Zresztą, czy ja zabraniam tworzenia prac plastycznych, przeca wiadomo, że nie, jeno uprzejmie proszę o przesyłanie ich na KONKURSY PLASTYCZNE emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5538962 Napisano: 04.01.2013 09:12:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Hehe, ja się właśnie nad pewnym konkursem zastanawiam, ale pewne nie jest, czy wezmę udział, bo nagroda jakaś taka niby pozornie atrakcyjna, a jednak (jak się bliżej przyjrzeć) pozostawia wiele do życzenia emotka I tylko się głowię, czy prace plastyczne w urnę wlezą, bo w d* komisji na pewno będą się pchały emotka

mia - Albedo posiada cały bagaż doświadczeń, wystarczy spojrzeć na konek Pulmoll, gdzie nie dosyć, że trzeba było w smsie podać numer paragonu, to jeszcze max 1 nagroda na adres + odesłanie oryginału paragonu i kopii dowodu osobistego emotka A swoją drogą, to gdzieś czytałam, że konek Pulmoll przewidywał także jakieś nagrody dla sklepów, w których laureaci zrobili zakupy; ciekawi mnie, jak tam paragonotwórstwo w tym kontekście... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5538934 Napisano: 04.01.2013 08:53:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dzień dobry, chciałabym się dowiedzieć, czy wszyscy uczestnicy konkursu, który polega na WYMYŚLENIU HASŁA będą przez Państwa traktowani równo? Czy osoby, które od lat cierpią na bezsenność i związane z tym natręctwo plastyczne, są przez Państwa faworyzowane, ze względu na oczojebność kolorów i porażające prądem wrażenia akustyczne?

O takie rzeczy powinno się pisemnie pytać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5538914 Napisano: 04.01.2013 08:28:48 w Rossmann
kaskikk napisał(a):

a to jakaś różnica kiedy się wyśle zgłoszenie ?
mi się zawsze wydawało, że jak praca dobra to przecież wybiorą nic więcej znaczenia nie ma ??

Ale są etapy dzienne (i tygodniowe), więc może lepiej wysłać w dniu, gdzie nie będzie nawału zgłoszeń emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5538887 Napisano: 04.01.2013 07:37:13 w Rossmann
picola napisał(a):

joan napisał(a):

A ile osób zagrało wczoraj? Bo obmyślam, kiedy zagrać, żeby ustrzelić choć nagrodę dzienną emotka Aktualnie licznik pokazuje ponad 1600 uczestników emotka

nie brałam udziału, ale wczoraj ok. 21.00 widziałam prawie 800 uczestników

To jeszcze kilkanaście dni odczekam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5538885 Napisano: 04.01.2013 07:35:14 w Rossmann
frodo napisał(a):

Skoro można wygrać raz na miesiąc to chyba nie mogą tak zrobić emotka

Ale wyniki opublikują jednocześnie. Bo trochę dziwne, żeby samochód wygrała osoba, której zgłoszenie nie zostało wcześniej uznane przez komisje za tak dobre, by wygrać choć kosmetyki. Przecież nie będą po przyznaniu nagród dziennych i tygodniowych jeszcze raz czytać kilkudziesięciu tysięcy zgłoszeń emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5538881 Napisano: 04.01.2013 07:30:56 w Rossmann
A ile osób zagrało wczoraj? Bo obmyślam, kiedy zagrać, żeby ustrzelić choć nagrodę dzienną emotka Aktualnie licznik pokazuje ponad 1600 uczestników emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5538879 Napisano: 04.01.2013 07:28:21 w Rossmann
staszek napisał(a):

Chcę się tylko upewnić czy konkurs Cztery pory roku to nie jest czasówka. Napisali, że nie, ale wygląda jak czasówka, więc pytam emotka

To całkiem normalna opisówka, tylko podzielona w czasie, są nagrody dzienne, tygodniowe i główna emotka Się tylko zastanawiam, jak wybiorą laureatów większych nagród - czy spośród laureatów nagród poprzedniego stopnia? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5538078 Napisano: 03.01.2013 02:50:32 w NA CO CZEKAMY?
olunka napisał(a):

na co czekamy?

3 x Żywiec (Carrefour, Tesco, Real) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0