Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18656
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jeśli jest u Ciebie Biedronka, to i gazetka będzie (przy kasie)
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Kojarzę, że mieli wysyłać eski do laureatów
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Żadnej przesyłki nie wolno kurierowi gdzieś dać, nie otrzymawszy potwierdzenia jej otrzymania przez odbiorcę (podpis, pieczątka itp.) Wciskanie przesyłek do skrzynek pocztowych i zostawianie u sąsiadów... cóż, to ślizganie się po cienkiej tafli lodu. W 99% jest ok, a przy tym 1% przesyłka zniknie ze skrzynki albo dotrze uszkodzona i kaplica.
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Po wejściu do Biedry skierowałam się do pana z tajemniczym kluczykiem w ręce. Na moje pytanie Czy realizowaliście Państwo już ten bon? (tu nastąpiła prezentacja), ów pan zrobił taką minę, jakby mu kto sztyl z mopa Vileda w jelito włożył = przerażenie plus zdziwienie, serce stop, oczy z głowy hop. Wziął bon i gdzieś polazł, a my ruszyliśmy na zakupy. Gostek wrócił na sklep na chwilę przed tym, jak skończyliśmy zapełniać koszyk; cały czas wisiał na telefonie i dopytywał o procedury z bonem związane. A minę miał, niczym doradca prezydenta w amerykańskich filmach.
Przy kasie poszło gładko: gdy kasjerka skanowała ostatni produkt, przypomniałam, żeby - jako ostatnią pozycję - zeskanowała bon. Kasa wydała z siebie jęk, a panocek z kasjerką tak się w tę kasę wpatrywali, jakby ją chcieli zahipnotyzować (albo ona właśnie zahipnotyzowała ich). Paragon zostawiłam, bo akurat nie był mi potrzebny. Ostrzegłam, że mam sporo bonów i będę częstym gościem, co spowodowało kilkakrotny obrót Viledy w jelitach managera. W sumie tyle; podejrzewam, że dopóki każda z kasjerek nie przerobi 3 bonów, trzeba się liczyć z problemami... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ech widzisz, lokalni laureaci robią zakupy gdzie indziej, więc i tak muszę przetrzeć szlak. Czemu mam przy tym nie zarobić? Poczytacie o mnie w artykułach pt.:
Klientka okradziona z tożsamości! „Kierownik nie wierzył, że ja to ja!”
Szokujący wynik obdukcji! „Uderzona w potylicę bezgłowym kurczakiem!”
Pracownicy Biedronki na głodzie! „Kasjerka zjadła mój bon!” Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Zgadza się. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Zaznaczyłam złoto
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Obmyślam, co tu powyczyniać, żebym mogła potem tę sensacyjną historię sprzedać Faktowi
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To może nadeszły czasy, gdy urnę trzeba wcisnąć w pracę?
assal - i tak ma być
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Cha cha, bystre oko masz, ale zauważyłam, że pytanie dotyczyło oddzielania esemesa od laurki, a nie kuponu, więc motyw z C4 odpada
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
mia - Albedo posiada cały bagaż doświadczeń, wystarczy spojrzeć na konek Pulmoll, gdzie nie dosyć, że trzeba było w smsie podać numer paragonu, to jeszcze max 1 nagroda na adres + odesłanie oryginału paragonu i kopii dowodu osobistego
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
O takie rzeczy powinno się pisemnie pytać
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ale są etapy dzienne (i tygodniowe), więc może lepiej wysłać w dniu, gdzie nie będzie nawału zgłoszeń
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To jeszcze kilkanaście dni odczekam
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ale wyniki opublikują jednocześnie. Bo trochę dziwne, żeby samochód wygrała osoba, której zgłoszenie nie zostało wcześniej uznane przez komisje za tak dobre, by wygrać choć kosmetyki. Przecież nie będą po przyznaniu nagród dziennych i tygodniowych jeszcze raz czytać kilkudziesięciu tysięcy zgłoszeń
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To całkiem normalna opisówka, tylko podzielona w czasie, są nagrody dzienne, tygodniowe i główna
joan
Postów 18656
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
3 x Żywiec (Carrefour, Tesco, Real)