Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5570817 Napisano: 01.02.2013 09:25:42 w Rossmann
mia napisał(a):

Myślę, że gdyby nagrodami były np. karty do Rossmanna o wartości 50 zł (czyli tuszu), konkurs miałby dużo większe wzięcie emotka

emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5570769 Napisano: 01.02.2013 08:39:54 w Rossmann
Na początku pomyślałam, że ściemniacie emotka Ale rzeczywiście: liczba uczestników konkursu wynosiła 12 tys., a w przypadku poprzedniego konkursu z autem - chyba z 27 tys. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5570712 Napisano: 01.02.2013 07:39:20 w Rossmann
zosiekcbr600 napisał(a):

ledwo się uwinęłam z konkurem o fiata.... i napradowałam się jak nigdy, a patrząc na ilość zgłoszeń to pewnie nawet nie zauważą tego ile pracy w to włożyłam emotka

A ja podeszłam do tego na luzie i Mojemu też tak kazałam. Wszak ostatnio autko przypadło osobie, która przesłała jedno zdanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5570710 Napisano: 01.02.2013 07:36:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mundek2004 napisał(a):

a mi się wydaje że Albedo specjalnie nagrodziła różne hasła, żeby pokazać Mugolom że można też wygrać zwykłym, prostym hasłem, i żeby zachęcić ich do grania a tym samym do sprzedaży. Moim zdaniem genialne posunięcie. Choć pewnie źle bym się czuł gdybym przegrał z niektórymi hasłami emotka

Tylko nie rozumiem, jaki sens w takim zabiegu, skoro my, konkursowicze, też przesyłamy zgłoszenia na różnym poziomie. Z siebie robią idiotów, nam sugerują, co by idiotów udawać, jak dla mnie nonsens kompletny, świat schodzi na psy emotka

ilonar2301 napisał(a):

joan być może się mylę, ale wydaje mi się, że zmiana zaszła w nich od momentu tej wpadki z Palette emotka

W Palette nie wzięłam udziału, w Monnari tym bardziej. Wśród moich znajomych hasło Dostaję bony jestem zadowolony zrobiło furorę i na stałe weszło do slangu. Pora wymyślić coś jeszcze bardziej nietuzinkowego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5570406 Napisano: 31.01.2013 07:58:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asante napisał(a):

Mnie samej wstyd za wyniki krakowskie, bo mam wrażenie, ze to miasto składa się z ćwierćinteligentów skoro takie wyniki były tymi najlepszymi.

Krakowskie wykształciuchy, nibyście tacy mądrzy, a zdania z sensem sklecić nie potraficie emotka (żart oczywiście, taki czarny humor)

zaczytana-pola - z wyników Monnari wyłania się następujący obraz:
Albedo - firma zatrudniająca ludzi, którzy nie przykładają się do swojej pracy i nie wywiązali się z punktów regulaminu, który sami stworzyli.
Monnari - firma, której część klienteli stanowią ludzie poniżej jakiegokolwiek poziomu myślowego (ciekawe, jak to się ma do ich pijaru, a co nieco o nich wiem)
Plagiatorzy - tępaki, którym się wydaje, że mogą coś ukraść, bo nikt się dowie, skoro nikt nie pozna zwycięskich haseł.
Rzeczywiście, może lepiej DLA NICH, gdy wyniki nie są publikowane emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5570385 Napisano: 31.01.2013 07:47:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asante napisał(a):

Jak dobrze, że nie grałam, bo przegrałabym w Krakowie z Kolor to Monnari i Świeżość, młodość...

Mnie również zdziwiło, że Kraków taki słabiutki. Te wyniki w znacznym stopniu obrażają inteligencję uczestników. A jak świadczą o organizatorze, to już w ogóle nie zasługuje na komentarz. Widocznie tak im się wylosowało... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5570359 Napisano: 31.01.2013 07:29:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Hehe, nie, po prostu rozbroiła mnie teoria o haiku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5570347 Napisano: 31.01.2013 07:18:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jarko44 napisał(a):

pola731 napisał(a):

a ja popatrzyłam i zastanawiam się nad rzuceniem konkursowego rzemiosła emotka emotka emotka emotka
pralkę wygrało hasło : świeżość, młodość...

drugią : Kolor to Monnari

nie brałam udziału , ale czuję się podobnie jak po publikacji haseł z Konina z Heliosa

to nowy styl a la haiku emotka Mało słów, maksimum treści emotka

emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5569903 Napisano: 31.01.2013 01:31:49 w Paragony
A ja MOGÊ, jeśli oczywiście mi wolno... Czy mogę prosić o wpisywanie swoich planów/próśb zakupowych w wątku do tego przewidzianym? Bo się syf zrobił, że hej! emotka

TUTAJ emotka https://www.e-kon...pg-171.html#f5569533 Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5569900 Napisano: 31.01.2013 01:28:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ano racja, skuter w złotym kolorze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5569896 Napisano: 31.01.2013 01:24:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gracet napisał(a):

no dobra! zakładam, że Loreal obdzwonili z I tygodnia i na ten paragon już nic nie wpadnie, wysyłam na inny konkurs i... niech się dzieje! emotka

Po pierwsze: jest rezerwa.

Po drugie: quada będą losować ze wszystkich zgłoszeń. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5569790 Napisano: 31.01.2013 12:16:54 w TESCO konkursy
ilonar2301 napisał(a):

joan napisał(a):

A co to jest produkt? Czy dobrze rozumiem, że każde dobro i usługa, które można nabyć, użytkować lub skonsumować, zaspokajając tym samym potrzebę ludzką? emotka

Niektórzy usługi nie traktują jako produkt, ale z MC chyba nie będzie problemu.

Taką mam nadzieję, ale na definicjach ekonomicznych się nie znam emotka

Podjadę dziś/jutro do Tesco, bo chciałam zrealizować bony w Deichmannie, ale u mnie same resztki kolekcji (męskich butów w promocji: 3 pary!)

chochliczka - nie każde. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5569758 Napisano: 31.01.2013 12:01:19 w TESCO konkursy
A co to jest produkt? Czy dobrze rozumiem, że każde dobro i usługa, które można nabyć, użytkować lub skonsumować, zaspokajając tym samym potrzebę ludzką? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5569721 Napisano: 31.01.2013 11:42:13 w Wkurza mnie...
Mam to samo, ale pocieszam się, że potwór u nas mieszka, więc może i dobrze, że pożera skarpetki, zamiast obgryzać nam łydki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5569633 Napisano: 31.01.2013 10:50:25 w Inne mniejsze markety
bethan napisał(a):

No nie wiem. Jest to niejasne. Dla mnie to jest 1 spośród wymienionych emotka I bądź tu mądry. Akurat kupię i zagram zgodnie z Twoją zasadą, pasta do zębów i tak musiała być kupiona emotka

Oni kochają niejasności, już znalazłam kolejną w innym ich regulaminie emotka

Co do ITM, to jest różnica pomiędzy:
zakup dowolnych produktów Colgate, Palmolive lub Lady Speed Stick
a
zakup dowolnego produktu Colgate, Palmolive lub Lady Speed Stick
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5569613 Napisano: 31.01.2013 10:41:03 w Inne mniejsze markety
bethan napisał(a):

jest jak byk napisane
W regulaminie? To ślepa jestem, bo widzę tylko zakup dowolnych produktów Colgate, Palmolive lub Lady Speed Stick.

Ale wiesz, napisali produktów, zatem chodzi im o liczbę mnogą, którą rozpoczyna liczba DWA, tak to sobie tłumaczę emotka

assal - bo tam trzeba zagrać po mugolsku, czyli 3xZ (zakupy, zgłoszenie, zapomnienie). Wtedy jest szansa uratować psychikę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5569584 Napisano: 31.01.2013 10:29:51 w Inne mniejsze markety
bethan napisał(a):

dzasmina napisał(a):

proszę emotka
wychodzi na to, że dowolne 2 produkty
http://www.media-contact.pl/colgate/

Nigdzie nie widzę, że mają być 2 produkty emotka

http://www.media-...pl/colgate/index.htm Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5569559 Napisano: 31.01.2013 10:12:27 w Wkurza mnie...
kaki76 napisał(a):

joan i narobilas mialam umyc okna ,wszystko przygotowalam .mialam motywacje ,a Ty mnie rozsmieszylas i teraz mi sie nie chce. Bede miala przyciemnione szyby i rolety nie beda potrzebne

No ba, a co Ci mają ludzie do mieszkania zaglądać? Wszystko w dzisiejszych czasach trafia do sieci... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5569541 Napisano: 31.01.2013 10:00:43 w Wkurza mnie...
malutka456 napisał(a):

przez moje okna prawie nic nie widac
emotka emotka emotka mialam myc przed swietami, ale weny nie bylo emotka pogoda jest swietna, za oknem w sloneczku na termometrze 10 stop. na plusie emotka

I dobrze, nie muszą być przejrzyste, się tęczy spodziewasz, czy co? emotka

Sąsiadom powiedz, że to najnowszy trend: szyby przyciemniane metodą proszkową, deseń pustynnej burzy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5569524 Napisano: 31.01.2013 09:47:32 w Wkurza mnie...
malutka456 napisał(a):

wkurza mnie, ze jest taki ladny dzien, sloneczko swieci, a ja mam lenia w .... emotka okna same sie nie umyja emotka

Lepiej byś sobie poleżała do góry brzuchem i dziecku całkowicie zmyśloną bajeczkę opowiedziała (trzeba ćwiczyć!) Co to w ogóle za historie z tym myciem okien? Dla mnie to takie samo sajyns fykszyn, jak prasowanie. I żyję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0