Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5548539 Napisano: 11.01.2013 12:48:49 w Konkursy ABC
Jeszcze tylko spytam, czy o nagrodach dziennych również już informowali? Jak się załamać suszą noworoczną, to raz, a dobrze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5548530 Napisano: 11.01.2013 12:41:30 w Konkursy ABC
asante napisał(a):

Magia Świąt zastukała z główną emotka

Grrratulacje! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5548440 Napisano: 11.01.2013 11:42:27 w Biedronka
sydariameki napisał(a):

Ciekawe czy komuś znów się uda dorwać do wyników wcześniej emotka

Dziś będę w Biedronce, ale nie w tej, gdzie ostatnio dorwałam egzemplarz Kropki, wyciągnięty z ukrytej pod ladą zafoliowanej paki. Może zatem tym razem ktoś inny oczaruje kasjerkę i wrzuci listę laureatów na forum? emotka Będzie dużo krótsza emotka

PS: Po zabawie z bonem na pewno nie będę miała sił na wizytę w kolejnej Biedrze... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5548322 Napisano: 11.01.2013 10:16:42 w Wkurza mnie...
chochliczka napisał(a):

A ja znow sie wkurzam bo cala rodzina chora i ja i moj a teraz i babcia,bierze leki na krzepliwosc krwi, dzis po nocy zrobil sie jej zylak na nodze, taki jakby grubszy,wyglada jak strup ,a pod spodem widac krew, co z tym zrobic?dzis piatek lekarz do pon nie przyjmie emotka

Taka starsza osoba zawsze może się zgłosić na pogotowie z niewinną miną Bo wie Pan, ja leki biorę na krzepliwość i nie wiem, czy to czasem nie jakiś groźny zakrzep, niech Pan zobaczy... Nie powinni psioczyć, w końcu kobita ma już swój wiek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5548167 Napisano: 11.01.2013 07:40:34 w Wkurza mnie...
tereniagno napisał(a):

barszcz napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Wkurza mnie,że od prawie miesiąca boli mnie ręka.Lekarz zapisał mi tabletki przeciwzapalne i przeciwbólowe,a mi nie pomagają.Po takiej dawce którą wzięłam,powinna być jakakolwiek poprawa,a tu nic.Rwie mnie i nie mogę spać w nocy. emotka

Może zrób prześwietlenie?!

Będę musiała,bo to w nadgarstku i nieraz mam opuchniętą,tylko nie pamiętam,żebym się uderzyła,czy coś takiego emotka

Dawno temu, gdy jeszcze mieszkałam z rodzicami, obudziłam się z dziwną kulką na nadgarstku emotka Podejrzewam, że podczas snu włożyłam rękę między łóżko, a ścianę i obróciłam resztę ciała emotka Lekarka powiedziała mi, że nie dostanę zwolnienia z żadnych ćwiczeń na WueFie bo nawet ludzie z chorym sercem sport uprawiają!, ale może mnie skierować na zabieg. Podziękowałam za takie paraleczenie i poszłam sobie. Kiedyś ot tak zrobiłam mostek w domu i kulka wskoczyła na swoje miejsce; nie bolało, aczkolwiek odradzam, można się pos* z wrażenia. Przez kilka lat był spokój, niestety niedawno kulka znów wróciła. Jedyny plus, że nie boli...

Życzę zdrówka, rękę oszczędzaj i bardzo delikatnie masuj z miłością emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5547928 Napisano: 10.01.2013 08:02:44 w Biedronka
pola731 - oj Ty to potrafisz sobie mężczyznę wokół palca zakręcić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5547436 Napisano: 10.01.2013 01:46:47 w Kaufland konkursy
ania1234 napisał(a):

joan napisał(a):

Aczkolwiek nagrody już dawno rozdane, znaczy się: było dużo chętnych emotka

Skąd taka informacja?

Mówię na podstawie doświadczenia konkursowego, wystarczy przypomnieć sobie, jak szybko rozeszły się nagrody z konkursu Biedry, gdzie zwracali kasę za zakupy. Nagród było tysiąc, a nie każdy się załapał. W konkursie Kauflandzia na pewno poszło jeszcze więcej zgłoszeń (tak zakładam) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5547417 Napisano: 10.01.2013 01:25:23 w Kaufland konkursy
fryteczka napisał(a):

udalo sie komus byc 20 osoba i dostac bon na 2o zł ?

Konkurs trwa oficjalnie do 31.01.2013, więc nie mogą wcześniej zamieścić listy laureatów, bo już nikt nie wziąłby udziału, a przecież chcą powiększyć bazę mailingową emotka Aczkolwiek nagrody już dawno rozdane, znaczy się: było dużo chętnych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5547330 Napisano: 10.01.2013 12:19:07 w Wkurza mnie...
nineczka17 napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

a w ogóle jak oni będą sprawdzać, czy mieszkaniec bloku segreguje śmieci? Co będą włazić do mieszkania i zaglądać w szafki czy 3 kosze stoją? Bezsens.

ja segreguje śmieć ale jestem jedną z nielicznych osób na osiedlu i będę płacić więcej za innych co tego nie robią emotka

Ja również segreguję -> specjalnie chodzę raz w tygodniu z plastikiem 2 ulice dalej, bo u mnie nie ma pojemników recyclingowych. Stawka za posegregowane śmieci powinna wynosić max 50% stawki wyjściowej, tak dla zachęty, też mi proekologia kufa, babrać się z każdym śmieciem, żeby zaoszczędzić 6 zeta emotka Nie wiem, jak tam stawki u mnie, ale moje miasto jest tak ekskluzywne, że często musi koniecznie narzucać najwyższe stawki w całej Polsce emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5547298 Napisano: 10.01.2013 12:01:14 w Wkurza mnie...
efelinkaaa - a gdzie można o tym poczytać? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5547147 Napisano: 10.01.2013 10:27:33 w Konkursy ABC
asante napisał(a):

Czy ten konkurs z Magią Świąt był już rozwiązany (do wygrania były laptopy i miksery)?

Raczej nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5546105 Napisano: 09.01.2013 02:38:23 w Rossmann
magdalenka1984 napisał(a):

Wyniki konkursu
Podaruj prezent swojemu mężczyźnie

http://www.rossne....aspx?contestId=1279

Mia, jakeś te kciuki trzymała? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5546101 Napisano: 09.01.2013 02:35:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

joan napisał(a):

mia - a pocztą można było zgłoszenia posłać? Na kuponie, znaczy się.

Chyba nie sądzisz, że coś świeciło na kuponie? emotka

Tak tylko drążę, z przyzwyczajenia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5546097 Napisano: 09.01.2013 02:33:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia - a pocztą można było zgłoszenia posłać? Na kuponie, znaczy się. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5546093 Napisano: 09.01.2013 02:32:11 w Rossmann
cc_investigator napisał(a):

Czy to dziś wygrywam laptopa? emotka

Tak, to dziś wygramy po laptopie emotka

Ma ktoś pomysł, o co chodzi z laureatką konkursu HIPP, co ma na imię Gabriela i Paweł? emotka Tak się uparli na weryfikację list laureatów, a twierdzą, że ktoś ma w dowodzie osobistym wpisane Gabriela i Paweł emotka I ciekawe, czy oboje dostali bana na miesiąc, czy jak to sobie Rossnet wymyślił... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5545807 Napisano: 09.01.2013 11:36:23 w Inne mniejsze markety
bethan napisał(a):

I jeszcze ten Vanish, z którym nie wiadomo co robić emotka

Otóż to emotka Czas zacząć spożywać posiłki z zamkniętymi oczami. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5545646 Napisano: 09.01.2013 09:41:32 w Wkurza mnie...
jola29k napisał(a):

on się z nią przyjaźni od przedszkola jak ona płacze to on płacze i jak on to ona też jej mama się śmieje że to takie dwa ślimaki jak jedno to i drugie , ledwo wróci to już sms do niej wysyła

Słodziaki! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5545642 Napisano: 09.01.2013 09:33:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dolly napisał(a):

joan napisał(a):

ekuc2 napisał(a):

norweska20 napisał(a):

witam.wie ktoś możne kiedy maja być wyniki konkursu lego duplo, zapomniałam sobie zapisać z regulaminu

niestety ja miałam zapisany tylko link do konka a regulaminu już nie ma emotka

Czy chodzi o ten konkurs?

http://www.duplos...wiat/competition-tc/

a czy ktos wie, jak sie z nimi skontaktować, zero info na stronie, zero w regulaminie, maila brak nosz kurde emotka

Organizator wymieniony w regulaminie to:

http://www.brandcomm.pl/contact.html Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5545387 Napisano: 08.01.2013 08:39:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ekuc2 napisał(a):

norweska20 napisał(a):

witam.wie ktoś możne kiedy maja być wyniki konkursu lego duplo, zapomniałam sobie zapisać z regulaminu

niestety ja miałam zapisany tylko link do konka a regulaminu już nie ma emotka

Czy chodzi o ten konkurs?

http://www.duplos...wiat/competition-tc/ Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5545062 Napisano: 08.01.2013 05:16:47 w Konkursy to ... ciężka praca!
rozekrr napisał(a):

Witam, jestem w stanie wygrać każdy konkurs na FB. Oferuję polubienia zdjęcia, udostępnianie wpisu/zdjęcia, lajkowanie profilu.

Osoby zainteresowane usługą proszę pisać na PW w celu wyceny danego konkursu, oraz wymagań jakie muszę spełnić.

Zapraszam i pozdrawiam.

Tyś jest ten cały Mark Zuckerberg? emotka Jak chcesz kasę za to, żeby mnie polubić, to nie, dziękuję emotka I w ogóle, to się nadaje do topu z humorem emotka Pozdrawiam. Wyświetl w wątku >>
0 0