Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5509994 Napisano: 12.12.2012 07:09:35 w Konkurs na forum2?
Urząd Stanu Cywilnego informuje, że pomylili się wpisując w akta Twoją datę urodzenia i tak naprawdę jesteś o 10 lat młodsza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5509145 Napisano: 12.12.2012 01:26:19 w TESCO konkursy
trebor1 - jupi, czyli jest w tym wszystkim aspekt pozytywny: zrewanżowałam Ci się za Twoje wcześniejsze wpisy, które namalowały uśmiech na mojej twarzy emotka

Skarbówka pewnie chciałaby, żebym prowadziła rejestr TESCO: KOSZTY & STRATY, bo nie można tak sobie co chwilę wtapiać i na minus wychodzić, to bardzo podejrzana sprawa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5509113 Napisano: 12.12.2012 01:16:14 w TESCO konkursy
ilonar2301 napisał(a):

joan napisał(a):

W moim przypadku nie chodzi o agencję, ale o SKLEP emotka Wredzioki nie chcą mnie nagrodzić, bez względu na to, kto jest organizatorem emotka

To ja mam tak ze Stokrotką emotka

Jak nic trzeba się zabrać za tajemne obrzędy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5509108 Napisano: 12.12.2012 01:13:57 w TESCO konkursy
W moim przypadku nie chodzi o agencję, ale o SKLEP emotka Wredzioki nie chcą mnie nagrodzić, bez względu na to, kto jest organizatorem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5509057 Napisano: 12.12.2012 12:57:53 w TESCO konkursy
violka88 napisał(a):

a u mnie tradycyjnie nic emotka

Już się zastanawiam, co wymyślić, gdy ludzie zaczną mówić Rany, jak Ty to robisz, że tak co chwilę NIE wygrywasz w Tesco? To chyba niemożliwe, sama wiesz, rachunek prawdopodobieństwa itd. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5509015 Napisano: 12.12.2012 12:41:21 w TESCO konkursy
Zastanawiam się, czy kiedykolwiek uda mi się coś wygrać w konkursie Tesco - lata mijają, młodość ucieka, a nagród nie ma emotka

Gratulacje dla zwycięzców emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5508581 Napisano: 12.12.2012 09:54:06 w Kaufland konkursy
Monika11 napisał(a):

Mam gazetke - iiii nie ma nic emotka

Dzięki za info, liczyłam co prawda na radosne wieści, ale przynajmniej wiem, co mnie czeka (lista zakupów gotowa, przesuwałam termin z nadzieją na konkurs, buu). Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5507023 Napisano: 11.12.2012 02:53:10 w Rossmann
kaki76 napisał(a):

A niech mi , ktoś wytłumaczy , jedną sprawę ,A mianowicie jak liczyć ten czas na rossmanie wysłanie odpowiedzi , np. o godz.16 mam nadesłać zgłoszenie , czyli zatwierdzić odpowiedź czy swoje dane z wyborwem drogerii?

Liczy się moment ostatniego kliknięcia w konkursie. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5506903 Napisano: 11.12.2012 01:57:22 w Biedronka
ktosiu napisał(a):

O tym, jak wygląda oczekiwanie na wyniki, to my dobrze wiemy. Wystarczy zerknąć na choćby ten wątek. A jak to wygląda ze strony agencji? Być może tak:
http://www.maniaw...erwonosci-linia.html

Dlatego uważam, że do momentu, aż nie minie termin wskazany w regulaminie, nie należy bliźniemu zawracać d* emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5506809 Napisano: 11.12.2012 01:27:18 w Rossmann
assal napisał(a):

Nie można nagradzać filmików zewnętrznych, jeśli odpowiedź należy wpisać w formularz emotka
Chyba że regulamin na to pozwala - tu nie pozwalał emotka

Zazdrościsz i tyle emotka
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5506793 Napisano: 11.12.2012 01:19:14 w Rossmann
polarniczka - a co to, o czym pisałam wcześniej, ma wspólnego ze mną? Nie o moim zgłoszeniu toczy się dyskusja emotka I gdzie ja napisałam, że filmik mi się nie podoba?

Nie rozumiesz mojej stopki, to Ci wytłumaczę. W kontekście konka Allevo oznacza to, że wygranej takim zgłoszeniem nie będę nikomu gratulować, bo to JAK zdobyto nagrodę, na gratulacje nie zasługuje - w mojej opinii. Taki mam po prostu pogląd i dotyczy on wszystkich laureatów, niezależnie od tego, czy kogoś znam/lubię itp.

Co do zazdrości: jestem zbyt ubogim człowiekiem, by coś takiego odczuwać emotka

PS: Zastanawiam się, co dalej. Będzie konkurs pt. Moje dziecko podczas posiłku. I oto ktoś zamieści ciążowe zdjęcie USG z napisem To jest Romek, kolejnych 600 zdjęć oraz filmiki z Disneylandu, przepisy na kołocz poznański, moje wynurzenia poetyckie i dowcipy o księżach znajdziecie na www.romekitakwygra.pl Czy to ok? Pytam na serio, bom dziś skołowana... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5506706 Napisano: 11.12.2012 12:47:09 w Rossmann
polarniczka napisał(a):

widzisz, coś jednak sprawiło, że ta konkretna praca wygrała główną nagrodę a reszta obeszła się smakiem...może właśnie była oryginalna?... filmik jest na stronie FB Allevo, raczej by nie wygrała ta kobita jeżeli zrobiłaby to niezgodnie z regulaminem... ciekawe ile innych prac z pierwszych miejsc też jest takich oryginalnych...

Ty tak na poważnie? emotka

PS: Nie chce mi się już o tym pisać, zdania nie zmienię, a te wyniki uważam za obelgę wobec innych uczestników. Powinni kasę za produkty zwrócić i tyle.

Dziś (nie)czekam na wyniki konka Air Wick, aż strach pomyśleć, co tam ludzie poprzysyłali, może link do filmiku z wizyty bratanka w wuce, taka oryginalność? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5506672 Napisano: 11.12.2012 12:34:25 w Rossmann
polarniczka napisał(a):

w regulaminie jest też wzmianka, że liczy się pomysłowość, oryginalność oraz wkład pracy włożony w wykonanie pracy konkursowej co nie oznacza zawsze i wszędzie ma być sam tekst...dla mnie taki pomysł na filmik jest oryginalny, bo nie każdy wpadł na taki pomysł skoro taka praca zajęła I miejsce...widocznie pozostali nie byli tak kreatywni...

No niestety, biję się w pierś (piękną), żem nie jest tak kreatywna emotka Może już czas zakończyć konkursowe działania... emotka

Pamiętam natomiast, co trzeba było zrobić w Allevo. Do dyspozycji oddano 4 podstrony, a na każdej wyraźnie zaznaczono, jakie jest zadanie do wykonania. Czyli coś w stylu: podaj składnik batona, podaj składnik batona, podaj polewę babona, podaj propozycję nazwy batona. Nie rozumiem, gdzie tu miejsce na filmy emotka Może następnym razem warto wpisać w formularz: Nic tu nie piszę, bo swoją pracę prześlę kurierem. Pozdrawiam. Fest oryginalne, na pewno czegoś takiego jeszcze nikt nie posłał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5506616 Napisano: 11.12.2012 12:12:41 w TESCO konkursy
Na stronce napisano: Kup w Carrefour zgrzewkę (6 x 1,5l) czystej wody gazowanej, niegazowanej lub średniogazowanej, której producentem jest Żywiec Zdrój S.A.

...i tego się trzymajmy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5506538 Napisano: 11.12.2012 11:39:37 w Rossmann
ismena - bo widzisz, gdy zgłoszenie jest dobre, nie trzeba dorabiać strony wizualnej (swoją drogą, ciekawe, skąd zdjęcia).
Dla mnie OGÓLNIE W KONKURSACH słanie tego typu prac, gdzie (zgodnie z regulaminem, obowiązującym wszystkich uczestników) należy wpisać coś w formularz zgłoszeniowy, to jak przyjść na rozmowę o pracę i na progu pokazać cycki, no sorry, innego porównania nie mam, nigdy w tym geniuszu i piękna nie dostrzegałam, niezależnie od tego, kto jakie programy graficzne w domu posiada. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5506513 Napisano: 11.12.2012 11:25:44 w Rossmann
polarniczka napisał(a):

http://www.youtub.../watch?v=ccv9Wt51CoA

nie wiem czy ktoś wklejał, filmik przygotowany przez Panią, która zajęła 1 miesjce w konkursie Allevo...super pomysł emotka

Nie wiem, czy sobie kpisz, czy też naprawdę podoba Ci się owa wypowiedź w formularzu zgłoszeniowym -> takie filmiki dają u mnie efekt torsjopędny, niestety, nie ma na to odpowiedniej ikonki... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5506406 Napisano: 11.12.2012 10:54:20 w Biedronka
apoccalipsa napisał(a):

emilka1705 napisał(a):

kurcze, a tak liczyłam że będzie na przedświąteczne zakupy:(

ja też

I ja emotka Chciałam dać te bony rodzicom & teściom lub wymienić je na bony np. do Kauflandu, żeby Wigilia była na bogato, bo nie spędzamy jej w domu, tylko idziemy w gości. Fajny mi gość, co się tylko najeść przychodzi, kule, chciałam pomóc i zakupy zrobić, a teraz lipa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5506141 Napisano: 11.12.2012 09:24:42 w Biedronka
trebor1 napisał(a):

UFOm, że jednak to nie oni,
bo w sprawach AGD to są raczej... zieloni,
przechwyciła je mafia (konkursowa), do prania brudnych pieniędzy (i bonów)

Pudelek donosi, że UFO to szara eminencja, co rozdziela pralki według klucza francuskiego. Ponoć sporo zgłoszeń na pralki nadesłali organizatorzy przeróżnych loterii (w tym totka), bo zamierzają wykorzystać w swojej działalności pralkowe bębny...

Jeśli z kolei ja nie wygram żadnej pralki, to przyznam wreszcie, że na tym świecie jest sprawiedliwość, sens i ład (nie brałam udziału w konkursie E) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5506124 Napisano: 11.12.2012 09:13:56 w Biedronka
mundek2004 napisał(a):

Tak a Kasia Tusk siedzi na ściętej brzozie. Przypadek? Nie sądzę

http://www.pudele...cietej_brzozie_foto/ emotka emotka

Musieli ściąć tę brzozę (zgodnie z myślą średniowiecza), bo ona była... podejrzewana o CZARY! Próbowano już ją wcześniej utopić, ale bez rezultatu, a na spalenie na stosie nie zgodził się GrinPis. Ot co. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5506105 Napisano: 11.12.2012 09:06:27 w Biedronka
trebor1 - masz rację, nie dostrzegłam niepokojących sygnałów, bo miałam widok przesłonięty nadmiernie wyrośniętą brzozą. W każdym razie, jeśli pralek na forum ni ma, zawsze pozostaje opcja uprowadzenia ich przez UFO emotka Wyświetl w wątku >>
0 0