Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Czekałam na taki wpis
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Choć w regulaminie napisano jasno i wyraźnie Zwycięzcami konkursu zostaną osoby, które udzielą odpowiedzi najbliżej godziny 8, 12, 16 lub 20., to się testerki smarowideł dziwują, że ich nie WYLOSOWANO. Bo twierdzą, że Wyniki powinny być wyłaniane na drodze losowania, jak pisze w regulaminie
Warto także zwrócić uwagę na wyjątkową znajomość geograficznego podziału nazwisk w kraju zwanym Polską. B*, nie przejmuj się, wiem, że istniejesz
Kiedyś się zastanawiałam, kto to taki ten cały wykształciuch. Ale teraz to proste: to osoba, która przynosi ujmę polskim uczelniom wyższym, a rozumu powinna szukać w reklamie Neostrady. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A to już jest majstersztyk bajkopisarstwa: duzo osob tutaj ma duzo ciekawych rzeczy do powiedzenia jednak boja sie w obawie ze zostana zle odebrani bo maja ochote powiedziec co mysla przez ludzi z dluzszym stazem...
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A tak na poważnie: po co przyjeżdżasz tam w każdą sobotę, skąd ten obowiązek? Skoro studiujesz i kombinujesz, jak związać koniec z końcem, to chyba sobota powinna być świętością. To czas dla Ciebie i dla Was. Czas, w którym możesz zaplanować Waszą przyszłość albo pielęgnować teraźniejszość.
PS: Co do tej zmarłej kuzynki, to czy sądzisz, iż przeciętny wynajmujący wie, co się działo w jego mieszkaniu wcześniej? Libacje, przemoc domowa, molestowanie - człowiek nie ma o tym pojęcie, a jednak jakoś funkcjonujemy, więc i Ty dasz radę
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ja również tak sądziłam i w dalszym ciągu tak sądzić będę
Ponieważ widzę, że blogerki od siedmiu boleści postanowiły nieopatrznie nadepnąć mi na odcisk, zapraszam serdecznie do mnie na PW -> możecie mleć jęzorem & wypłakać swoje żale i dać upust zawiści. Dla mnie jesteście CIENIASAMI, których inteligencja jest wprost proporcjonalna do wygrywanych nagród (czyt. minisów). Polecam pudernicom odlepić się od luster.
PS: Tak w ogóle, to jestem w szoku, bo nie sądziłam, że niedojrzałe emocjonalnie smarki mają jakiś związek z konkursami. Człowiek żył w błogiej nieświadomości, a tu jakieś pokolenie wyrasta, co zmutowaną narośl przypomina... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
assal - niech się przypatrują, to nic nie da. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Bo loterie na sklep organizowane są inaczej, wszystko pod megakontrolą, plomby na urnach, minikuponiki, publiczne losowanie na środku sklepu itp.
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie wiem, czy były od urny większe, a że były... cóż, dawne dzieje, sól im w oko. Do Reala mam bardzo daleko, ale i tak wolę go od Auchan -> to konkursowo martwy sklep! Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Konkursy w Auchan pojawiają się tak mniej więcej raz na rok
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Drukujesz mejla i podchodzisz do dowolnego pracownika albo kasjerki. Ktoś na pewno pomoże
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jak ktoś ma jedną, to oznacza, że jego aktywność na forum kuleje
Etam, żart. Co ileś zamieszczonych postów dostaje się stopkę. Od razu wiadomo, kto ma słowotok
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Mnie osobiście to lotto
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Bo nas nie znasz
A tak NA POWAŻNIE: pilnuj, żeby nie przekraczać tego miesięcznego okresu, bo inaczej szkoda Ci siedzieć i wymyślać zgłoszenie, skoro i tak by Cię nie nagrodzą.
Pamiętaj
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Podzielam Twoje obawy
A co do nasilenia, to jest ono związane z Andrzejkami
joan
Postów 18655
Punkty karne 0