Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Widocznie słabe to nagrody, bo gdyby wypaśne były, to już by Cię ktoś przyuważył
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Już po listach laureatów widać, że starzy dobrzy znajomi czekają na ciekawsze nagrody
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Odniosłam takie samo wrażenie - coś musieli napisać, to napisali. Jeśli ktoś chciałby dowiedzieć się czegoś o tym konkursie, to lepiej żeby poczytał nasz wątek Biedronka
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Interesują mnie paragony na następujące konkursy:
- Intermarche: Woseba,
- Stokrotka: Zrób sobie prezent na Święta,
- Tesco: Smakołyk,
- Abc: Słodki czy gorzki,
- Real: Kuchenne inspiracje,
- dowolny sklep: Zimowe granie na wstawanie, Wyskocz na skoki.
W zamian za przesłanie paragonów oferuję:
- plecak Aquafresh pełen produktów -> za 10 paragonów (posiadam 2 takie plecaki),
- szczoteczka elektryczna Braun Oral-B Vitality -> za 5 paragonów,
- kosmetyki Tołpa damskie i męskie -> za 2 paragony każdy,
- bon o wartości 50 zł do salonów Flo -> za 2 paragony,
- zestaw 5 puzzlowych książeczek Disney'a -> za 6 paragonów.
Produkty zostają u kupującego. Paragony muszą być z różnych kas. Wysyłka nagród na mój koszt.
Zapraszam na PW
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To oni z Wawy do D-G jeżdżą przesyłki nadawać? Na Śląsku znaczki są tańsze, czy jak?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
http://kenwood.onet.pl/index.html
Nagrodami w konkursie są:
a) I miejsce – Robot wielofunkcyjny FPM250 multipro o wartości: 499zł brutto.
b) II miejsce - Blender ręczny HB724 TRIBLADE w zestawie o wartości: 379zł brutto.
c) III miejsce - Blender ręczny HB724 TRIBLADE w zestawie o wartości: 379zł brutto.
d) IV miejsce - Wyciskarka do cytrusów JE 290 o wartości: 150zł brutto.
e) V miejsce - Wyciskarka do cytrusów JE 290 o wartości: 150zł brutto.
f) VI miejsce - Wyciskarka do cytrusów JE 290 o wartości: 150zł brutto.
g) VII miejsce - Wyciskarka do cytrusów JE 290 o wartości: 150zł brutto.
Po zakończeniu konkursu Organizator przyzna Nagrodę Specjalną za najbardziej apetyczne i najciekawsze zdjęcie potrawy tzw. „Design na talerzu”. Nagrodą specjalną jest: Czajnik bezprzewodowy z serii SJM02* o wartości: 339,00zł brutto. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wiem ja, ale nocleg w schronisku górskim kosztuje od 200 zeta, a namiotu nie posiadam. Ale mam zdjęcie Lofotów, jako tapetę na pulpicie - co się odwlecze
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Bejbe, mierz wyżej
Wracając do Rossnet -> Dziewuszki, czy Swiift w ogóle coś robi odnośnie voucherów? Może być na PW. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To widzę, że porywalizujemy przy innej okazji
Mam nadzieje, że wycieczkę do Vegas wygra ktoś, dla kogo taka przygoda będzie spełnieniem marzeń. Bo każdy marzenia ma inne
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A ja nie znoszę Stanów oraz Celiny i to chyba przeważyło
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ja w tym konkursie nie zagram, mam powoli dosyć konkursów, które generują koszty w związku z wygraną, a jakoś właśnie w takich konkach dosyć często wygrywam
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tak, wygrała nasza forumowa koleżanka
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Że niby chcesz mnie zniechęcić? Nie da rady
bethan - taki ktoś nie istnieje, to fikcja literacka, chyba się komuś klawiatura jąkała
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
No co, a jak i do mnie w końcu ktoś zadzwoni z gratulacjami, mówiąc, że moja praca była wybitna?! Niech potem ludzie w necie nie grzebią, od razu mówię, co i jak
Bo tak naprawdę, to co mnie interesuje życie osobiste tej pani?
Lepiej gwoździe w mózg se wklepać, niźli w cudzym życiu grzebać. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Chyba WNUCZCE!
joan