Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5487998 Napisano: 03.12.2012 08:55:10 w Wkurza mnie...
jolcia12 napisał(a):

wydaje mi się ze musisz znaleźć świadków (z twojej grupy na uczelni) którzy poświadczą ze nie chodziłas na zajęcia.

Też na to wpadłam, ale sprawa jest ciężka, bo sprzed bodajże ośmiu lat, kto by pamiętał ludzi, z którymi chodził 1 semestr emotka I czy taki ktoś chciałby się w ogóle fatygować, żeby zeznawać. Kobitki mogły za mąż wyjść, nazwiska pozmieniać... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5487994 Napisano: 03.12.2012 08:53:19 w Wkurza mnie...
efelinkaaa - to akurat nie moja sprawa w sądzie. Ale spoko, też mam swoją, czekam tylko na wyznaczenie terminu, może najlepiej w Wigilię emotka

Nie chcę Cię martwić, ale na podstawie własnej sprawy sądowej wyraźnie widzę, że człowiek nie jest niewinny, dopóki mu się winy nie udowodni, choć tak mówi konstytucja. Bujda i tyle emotka Choć przyznaję, że i ja nie mogłam uwierzyć, że to martwy przepis i bajka z hollywoodzkiego filmu. Niestety. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5487978 Napisano: 03.12.2012 08:48:03 w Wkurza mnie...
Dziewczyny, no jednak nie jest tak, jak mówicie, dziś była rozprawa. Podobno w umowie tej szkoły jest zapis, że płaci się za kolejny semestr, chyba, że się nie chodzi, coś w ten deseń. I sędzia kazał udowodnić że się nie chodziło. Paranoja jakaś!

Brak wpisów w indeksie nie dowodzi, że się nie uczęszczało na zajęcia, bo wpisy dostaje się na koniec semestru. To przechodzi wszelkie pojęcie! Oczywiście, listy (nie)obecności mogłyby wszystko wyjaśnić, ale byłyby niekorzystne dla szkoły, więc ta ich nie pokaże. A sąd nie uznał, że wskazane jest się z nimi zapoznać, bo i po co. W 15 minut i po sprawie, załamka. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5487942 Napisano: 03.12.2012 08:34:12 w Wkurza mnie...
zdolnabestia napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

drogowcy nie wyjeżdżają wtedy, gdy widzą śnieg, tylko wtedy, kiedy urząd miasta/gminy wyda rozkaz

No to już wszystko jasne - zima nie zaskakuje drogowców, zima zaskakuje urzędników! emotka

Taaa, urzędnicy, prawnicy, sądy i cała reszta emotka

Zagadka na dziś: jak udowodnić, że się nie chodziło na studia w danym okresie? Myślałam, że to uczelnia powinna przed sądem udowodnić, że się uczęszczało na zajęcia, tzn. przedstawić jakiegoś kolosa albo listę obecności. A tu znów wszystko na opak, co za kraj! emotka Mam tydzień, żeby wymyślić, jak pomóc, ręce opadają... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5487921 Napisano: 03.12.2012 08:22:09 w Rossmann
konwaliowa napisał(a):

a tak zmieniając ten durny temat.
Czeka ktoś na wyniki z Allevo?
Bo ja bardzo, akurat się odchudzam i liczę na zestawik, a swoją drogą 453 uczestników, 300 nagród, jak nie wygram to będzie oznaczało, że naszedł mnie jakiś pech sromotny.

Czekam - nie czekam, trudno powiedzieć. Nie pamiętam już, jaki tam był układ kwarantanny, ale ponieważ segregację laureatów wprowadzono wcześniej, niż oficjalnie ujęto ją w regulaminach, na nic nie liczę. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5487230 Napisano: 02.12.2012 08:57:04 w Rossmann
assal - hehe, Ty mi się tu nie wyśmiewaj z obecnego systemu, jest zarąbisty emotka Poza kretyńskimi uwagami na blogach, wszystko gra i buczy. Listy laureatów będą piękne i każdy będzie zadowolony emotka Nie rozumiem jedynie, czemu z powodu żelu na gębę wybuchła afera emotka Może przyrzeknijmy, że nie będziemy o żadne żele grać i nastanie pokój emotka

siwa0010 - bo widzisz, wiedza Twoja o konkursach ogranicza się do Rossnetu, zatem nie możesz wiedzieć, w których miastach sporo konkursowiczów mieszka, a gdzie nie.
Jeśli chodzi o niejasności na listach, napisz proszę, które konkretnie wyniki wydają Ci się podejrzane. Bo widzisz, autorka jednego z blogów nie rozumie, jak mogli jej nie wylosować, a zadaniem było kliknąć o określonej godzinie. Kule, regulamin, jak dla debili, a jednak za trudny. Osobiście w takich konkursach nie wygrywam, nie wiem, czy kliknąć sekundę przed, czy o równej, ale to ja za to ponoszę odpowiedzialność. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5487167 Napisano: 02.12.2012 08:39:58 w Rossmann
siwa0010 - a wiesz, po ile zgłoszeń było w każdym konkursie z maratonu? emotka Również nic nie wygrałam w jakiejkolwiek opisówce maratonowej, ale dlatego, że byli lepsi, po prostu emotka Nie jestem na tyle przekonana o swoim megatalencie, żeby myśleć inaczej.

BTW, ludzie zdolni wybić się UMIEJ¡. Pozostali nie UMI¡, co mnie akurat nie dziwi. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5487130 Napisano: 02.12.2012 08:26:37 w Rossmann
siwa0010 - nie musisz w żadnej sprawie do Rossnetu pisać, bo koleżanki od próbek już zrobiły swoje, nikt się dodatkowo ośmieszać nie musi.

W ogóle, to dziś zauważyłam, że obecny układ jest prześwietny: pudernice wygrają te swoje upragnione kosmetyki, a my całą resztę, dla mnie git emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5486920 Napisano: 02.12.2012 07:10:47 w Połączenia nieodebrane
Kto mógł dzwonić dziś ok. 18:45 z nieznanego?

Domyślam się, że w końcu maszynki czy stringi przechwyciły mój numer - chciałabym wiedzieć, na co się nastawiać. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5486903 Napisano: 02.12.2012 07:04:43 w Biedronka
Przeglądam biedrową gazetkę Moje smaki życia i patrzę: świąteczna reklama Coca-Coli z hasłem Uwolnij magię Świąt (str. 27). Oto na wigilijnej kolacji króluje... cola, wiosenna sałatka i faszerowany indyk emotka A za oknem jasne światło poranka i zieleń drzew emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5485983 Napisano: 02.12.2012 01:06:02 w Rossmann
emotka Genialnie, jak nie zapomnę, to sobie to odszukam. Ciekawe, która firma kosmetyczna chciałaby być kojarzona z takim łajnem. O próbkach niech zapomną emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5485934 Napisano: 02.12.2012 12:39:28 w Rossmann
lilithbb - oj, na pewno na tym lepiej nie wyjdzie; jako osoba, której bliskich sponiewierano, mogę to zagwarantować emotka Chyba, że te posty znikną z blogów. Przeprosin się nie domagam. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5485126 Napisano: 01.12.2012 09:42:36 w Rossmann
ebola21 napisał(a):

ebola21 napisał(a):

assal napisał(a):

Długo nie trzeba szukać:
http://lowca-okaz...ossnet-oszukuje.html
emotka

a ten łowca okazji to na ekonkach siedzi, hahaha. Widziałam podpis o tym blogu gdzieś tu w postach. Pewnie podgląda co się dzieje na wątku Rossnet i potem opisuje emotka

i jest.. https://www.e-kon...nfo/users-77072.html

To jest pewnie ta forumowiczka, co się boi głosu zabrać w dyskusji emotka
Dobranoc wszystkim, padam, bo w weekend muszę nadrobić całotygodniowe zaległości z bycia kurą domową emotka

efelinkaaa - gratuluję dotacji emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5484560 Napisano: 01.12.2012 05:26:00 w Paragony
ewcia.o napisał(a):

Pilnie potrzebuję paragonu z wina Jacobs Creek z okresu 8.10 do 18.11. Ktoś może ma?

Czekałam na taki wpis emotka Ale jeśli nie stać Cię na wino za 20 zeta, to i kosztów podróży zamorskiej nie udźwigniesz... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5484529 Napisano: 01.12.2012 05:11:53 w Rossmann
frodo - no a jak się nie ma zajmować analizą, skoro to tak wybitny umysł?

Choć w regulaminie napisano jasno i wyraźnie Zwycięzcami konkursu zostaną osoby, które udzielą odpowiedzi najbliżej godziny 8, 12, 16 lub 20., to się testerki smarowideł dziwują, że ich nie WYLOSOWANO. Bo twierdzą, że Wyniki powinny być wyłaniane na drodze losowania, jak pisze w regulaminie emotka Czyżby maskary teraz tak przedłużały i pogrubiały rzęsy, że nie da się nawet zdania przeczytać? Zawsze się dziwiłyśmy, czemu przy konkursach, gdzie trzeba było kliknąć np. o 18:00, przez cały dzień przybywało mnóstwo zgłoszeń - włala, zagadka rozwiązana.

Warto także zwrócić uwagę na wyjątkową znajomość geograficznego podziału nazwisk w kraju zwanym Polską. B*, nie przejmuj się, wiem, że istniejesz emotka

Kiedyś się zastanawiałam, kto to taki ten cały wykształciuch. Ale teraz to proste: to osoba, która przynosi ujmę polskim uczelniom wyższym, a rozumu powinna szukać w reklamie Neostrady. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5484366 Napisano: 01.12.2012 03:48:22 w Rossmann
ladyinred - jak mogłaś coś takiego napisać?! Przecież po wpisach na blogach wyraźnie widać, że ktoś nie wygrał żelu do twarzy, więc świat mu się zawalił i tłusty pryszcz na czole wyskoczył, chyba sumienia nie masz, wstydź się emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5484343 Napisano: 01.12.2012 03:25:14 w Rossmann
cleopatra - gdy czytam Twoje wcześniejsze posty na tym forum, to się dziwię, że jeszcze się do Klubu Milczących nie przyłączyłaś, moim zdaniem: powinnaś emotka

A to już jest majstersztyk bajkopisarstwa: duzo osob tutaj ma duzo ciekawych rzeczy do powiedzenia jednak boja sie w obawie ze zostana zle odebrani bo maja ochote powiedziec co mysla przez ludzi z dluzszym stazem... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5484013 Napisano: 01.12.2012 12:34:34 w Wkurza mnie...
merkana - nie wiem, czy dobrze rozumiem, ale Ty chyba mieszkasz ze swoim ukochanym, czyli się usamodzielniłaś, prawda? Nie możesz zatem przychodzić do cudzego domu i tam sprzątać, bejbe, jesteś GOŚCIEM, a gościowi się zaparza herbatkę i tyle w kwestii jego aktywności emotka Może spytaj siebie samą, gdzie dom Twój? Bo chyba nie masz predyspozycji do odwiedzania innych ludzi w ich mieszkaniach i sprzątania tam, co? W przeciwnym razie - zapraszam emotka

A tak na poważnie: po co przyjeżdżasz tam w każdą sobotę, skąd ten obowiązek? Skoro studiujesz i kombinujesz, jak związać koniec z końcem, to chyba sobota powinna być świętością. To czas dla Ciebie i dla Was. Czas, w którym możesz zaplanować Waszą przyszłość albo pielęgnować teraźniejszość.

PS: Co do tej zmarłej kuzynki, to czy sądzisz, iż przeciętny wynajmujący wie, co się działo w jego mieszkaniu wcześniej? Libacje, przemoc domowa, molestowanie - człowiek nie ma o tym pojęcie, a jednak jakoś funkcjonujemy, więc i Ty dasz radę emotka Dni bez faceta możesz spędzać na konkursach, czytaniu książek, dbaniu o formę fizyczną itp. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5483377 Napisano: 30.11.2012 10:49:46 w Wkurza mnie...
nataszka i pola731 - na pewno Wam się wszystko uda, tylko radość małymi kroczkami przychodzi. Najważniejsze, że żadna z Was nie jest sama i jest ktoś, do kogo możecie się przytulić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5483362 Napisano: 30.11.2012 10:36:01 w Rossmann
kazolka napisał(a):

Kiedy nie widziałam się na liście zwycięzców, zawsze wydawało mi się, że jestem 1. niezbyt kreatywna, 2. zbyt wolna, ale po przeczytaniu zaledwie kilku wypowiedzi z tych stron chyba powinnam wybrać odp. 3. dziwne, że nie wygrałam, oszukano mnie...
;)

Ja również tak sądziłam i w dalszym ciągu tak sądzić będę emotka To, że są lepsi, tylko zachęca, żeby wziąć się w garść emotka

Ponieważ widzę, że blogerki od siedmiu boleści postanowiły nieopatrznie nadepnąć mi na odcisk, zapraszam serdecznie do mnie na PW -> możecie mleć jęzorem & wypłakać swoje żale i dać upust zawiści. Dla mnie jesteście CIENIASAMI, których inteligencja jest wprost proporcjonalna do wygrywanych nagród (czyt. minisów). Polecam pudernicom odlepić się od luster.

PS: Tak w ogóle, to jestem w szoku, bo nie sądziłam, że niedojrzałe emocjonalnie smarki mają jakiś związek z konkursami. Człowiek żył w błogiej nieświadomości, a tu jakieś pokolenie wyrasta, co zmutowaną narośl przypomina... Wyświetl w wątku >>
0 0