Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ty tak na poważnie, czy z lekką nutką ironii?
trebor1 - nie musisz się tłumaczyć za kogoś
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Może to krewni Wróżki Luny? Czy organizator dopuszcza takie wyjaśnienie?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Esemesem? A wpisałaś prefiks? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
http://www.blog.p...s-odezwa-mlodej-mamy
Napisz w formie postulatów/postulatu swoje oczekiwania wobec społeczeństwa (zarówno wobec obcych ludzi, jak i tych najbliższych). Jak chciałabyś być traktowana, gdy jesteś w ciąży, albo gdy już jesteś młodą mamą?
Nagrody główne: 2 osoby otrzymają bony SODEXO o wartości 300 zł,
Dwie nagrody pocieszenia: Prenalen – syrop dla kobiet w ciąży i matek karmiących oraz syrop Prenalen Magnez + wit.B6 i kwasy omega.
PS: Na ten moment zero uczestników, nie pozwólcie zmarnować się nagrodom
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Kiedy jeszcze u nich grałam, sprawdzałam tylko, czy adres sklepu zgadza się z tym podanym na ich oficjalnej stronie. Drukowałam info ze strony i zszywałam z paragonem, żeby wszystko było jasne. Nie jesteśmy uprawnieni do zaglądania w dokumentację sklepu, opieramy się na danych ze stronki ABC
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dokładnie, zawsze im kibicuję, takie nazwiska na listach laureatów są wskazówką, że konkurs jest rozstrzygany prawidłowo
PS: Nie trać zapału, Boże Narodzenie idzie, może zrobisz konkursowy prezent najbliższym albo... sobie samej
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie rozumiem, dlaczego ktoś miałby milczeć - wygrywając w TAKI sposób, laureat zawsze świadomie naraża się na ciosy nie tylko ze strony innych uczestników konkursu, ale także organizatorów itd. Niech się sami bronią, bo ja ich bronić nie zamierzam i w ogóle to mierzi mnie, gdy wygrywają cieniasy
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Hihi
A tak naprawdę, gdy mieszkałam jeszcze z rodzicami i siostrą, często mylono nas, gdy odbierałyśmy telefon albo domofon. Więc to chyba troszkę z natury wynika, że głosy brzmią podobnie, nie ma się co dziwić
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Spróbuj tutaj:
http://www.iplex....-sezon-5-odc-10,7044 Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Si. Cóż, uznajmy, że z okazji minionego Halloween trzeba przebrać się za idiotę i param param, wygrają najlepiej przebrani
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To ci inteligenci od dostaje bony jestem zadowolony
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To tak, jak ja - gram w co drugiej, co trzeciej edycji, ale kibicuję zawsze
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Powinni Cię jeszcze pochwalić za to, że pomagasz babci robić zakupy
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Od poniedziałku jestem kłębkiem nerwów, staram się dziś skierować myśli na radośniejsze tory
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Również padłam, ale dawniej - kiedy - nie wiem, jak pisał poeta:
Ciekawe, czy panie z 4Frame dziś dojdą do czwórek, bo mi telefon pada, a jak na złość, co chwilę ktoś z bryndzą dzwoni
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nikt nie poczuł się urażony. Po prostu wyobraziłam sobie, że faceci też mogliby co nieco napisać o tych dniach i aż się wystraszyłam
Jestem Bronek, wielbiciel z Nutellą kromek. Gdy moja żona ogłasza światu, że nadeszły trudne dni, to ja odczuwam tę TRUDNOŚÆ. Siedem razy dziennie parzę herbatki ziołowe; chodzę po sklepach w poszukiwaniu owoców, o których nie wiedziałem, że istnieją. Pozwalam królować w domu operom mydlanym i atmosferze z filmów Hitchcocka. Jestem na każde zawołanie - wyskakuję z wanny tylko po to, żeby podnieść wełniany kocyk, który spadł na podłogę. Staję się workiem treningowym, w którego uderzają bluzgi na Pana Boga i Matkę Naturę. O północy szukam czynnej apteki, żeby kupić Nospę. Po stokroć powtarzam sobie, że dam radę. Moje małżeństwo zamienia się w związek pt. Zrób to sam (najlepiej wszystko i zaraz)! Po dwóch trudnych dniach zaczyna mi się śnić, że uciekam na tamponie, wystrzelony z cyrkowej armaty, a za mną gna feministka-celebrytka, frunąc na podpasce ze skrzydełkami... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ale tylko u pracoholika