Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5443089 Napisano: 09.11.2012 06:43:31 w Inne mniejsze markety
normafia napisał(a):

A na co przydadzą się paragony osobie, która nie wygrała? Przecież to już bezużyteczny śmieć i dziwię się tym, co na kawałku niepotrzebnego papieru chcą zarobić
emotka

Ty tak na poważnie, czy z lekką nutką ironii?
emotka

trebor1 - nie musisz się tłumaczyć za kogoś emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5442709 Napisano: 09.11.2012 03:12:10 w Dyskusje o wynikach konkursu
mariolakal napisał(a):

Ja pierdziu... Dopiero teraz weszłam w nestle/wyniki/, gdyż nie wiedziałam, o czym ta dyskusja... Przecież to są kpiny !!! Tak jak napisała trissm: to jest statystycznie NIEMOŻLIWE !!! emotka

Może to krewni Wróżki Luny? Czy organizator dopuszcza takie wyjaśnienie? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5442454 Napisano: 09.11.2012 01:34:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
eveliina napisał(a):

wysłałam zgłoszenie sms na cif/domestos ale nie dostałam zwrotki - też tak macie? emotka

Esemesem? A wpisałaś prefiks? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5442148 Napisano: 09.11.2012 11:01:16 w Konkursowiczki w ciąży
Zabawa na weekend emotka “Postulaty młodej mamy”:

http://www.blog.p...s-odezwa-mlodej-mamy

Napisz w formie postulatów/postulatu swoje oczekiwania wobec społeczeństwa (zarówno wobec obcych ludzi, jak i tych najbliższych). Jak chciałabyś być traktowana, gdy jesteś w ciąży, albo gdy już jesteś młodą mamą?

Nagrody główne: 2 osoby otrzymają bony SODEXO o wartości 300 zł,
Dwie nagrody pocieszenia: Prenalen – syrop dla kobiet w ciąży i matek karmiących oraz syrop Prenalen Magnez + wit.B6 i kwasy omega.

PS: Na ten moment zero uczestników, nie pozwólcie zmarnować się nagrodom emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5442108 Napisano: 09.11.2012 10:43:25 w Konkursy ABC
jenny21 napisał(a):

dzieki emotka wczoraj pojechalam specjalnie do sklepu abc a tam już Chorten i lipa emotka A mam blizej taki abc co gazetki nie maja nawet tylko szyld abc maja ale ani kolory sklepuu zolte nie sa tylko same logo

Kiedy jeszcze u nich grałam, sprawdzałam tylko, czy adres sklepu zgadza się z tym podanym na ich oficjalnej stronie. Drukowałam info ze strony i zszywałam z paragonem, żeby wszystko było jasne. Nie jesteśmy uprawnieni do zaglądania w dokumentację sklepu, opieramy się na danych ze stronki ABC emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5442076 Napisano: 09.11.2012 10:31:06 w Dyskusje o wynikach konkursu
olus15 napisał(a):

I jeszcze odnośnie tego co powiedział drzemek, ja rozumiem , że jest wielu uczciwych graczy , którzy grają , kupują duże ilości i wygrywają i to jest ok Ich kasa , ich zysk

Dokładnie, zawsze im kibicuję, takie nazwiska na listach laureatów są wskazówką, że konkurs jest rozstrzygany prawidłowo emotka Tylko o tym się nie pisze, bo wiadomo, że niektórzy nie przeżyliby tego, iż inni mają więcej, przez co ich aktywność konkursowa jest sensownie poukładana, a działania dobrze zorganizowane emotka

PS: Nie trać zapału, Boże Narodzenie idzie, może zrobisz konkursowy prezent najbliższym albo... sobie samej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5442058 Napisano: 09.11.2012 10:22:58 w Dyskusje o wynikach konkursu
Bo to jest tak, że póki każdy się w swojej piaskownicy bawi, nawet nie zwróci człowiek uwagi, że coś może być nie tak. Każdy ma swój zbiór konkursów, w których się specjalizuje i one go interesują. Dopiero gdy dwa zbiory się zazębią, są zgrzyty.
Nie rozumiem, dlaczego ktoś miałby milczeć - wygrywając w TAKI sposób, laureat zawsze świadomie naraża się na ciosy nie tylko ze strony innych uczestników konkursu, ale także organizatorów itd. Niech się sami bronią, bo ja ich bronić nie zamierzam i w ogóle to mierzi mnie, gdy wygrywają cieniasy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5442031 Napisano: 09.11.2012 10:05:57 w Kaufland konkursy
ewachem napisał(a):

emotka myślę, że nie dziwi się niczemu, niedługo może zacznie nam mowic: prosze napisac na forum że teraz mam 10 minut przerwy

Hihi emotka

A tak naprawdę, gdy mieszkałam jeszcze z rodzicami i siostrą, często mylono nas, gdy odbierałyśmy telefon albo domofon. Więc to chyba troszkę z natury wynika, że głosy brzmią podobnie, nie ma się co dziwić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5441892 Napisano: 09.11.2012 08:54:11 w Dziś cieszę się z.....
Jaja, jak berety! Ledwo się przebudziłam, zaczęłam biadolić, że fajnie by było, gdyby dziś był piątek. Przed chwilą się zorientowałam, że naprawdę JEST emotka Spełnienie marzeń emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5441877 Napisano: 09.11.2012 08:44:00 w Wkurza mnie...
maria1980 napisał(a):

że nie mogę obejrzeć 62 odcinka CZas Honoru na VOD.TVP.PL emotka emotka
zacina od wczoraj w tym samym momencie!!!!

Spróbuj tutaj:

http://www.iplex....-sezon-5-odc-10,7044 Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5441618 Napisano: 08.11.2012 10:09:33 w Rossmann
Tylko czekam, aż polonistom zabronią brać udziału w opisówkach - w końcu świetnie władają językiem polskim, zmniejszając tym samym moje szanse na zdobycie nagrody, skandal emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5441402 Napisano: 08.11.2012 08:30:23 w TESCO konkursy
cc_investigator napisał(a):

to ten konkurs Clubcard z Tesco?

Czytałam te wyróżnione dzieła.
Jezusieńku...

Si. Cóż, uznajmy, że z okazji minionego Halloween trzeba przebrać się za idiotę i param param, wygrają najlepiej przebrani emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5441368 Napisano: 08.11.2012 08:16:49 w TESCO konkursy
cc_investigator napisał(a):

...organizuje agencja Czart. Nie miałam do czynienia z w/w podmiotem, ale coś mi się kojarzy, że wy negatywnie się do niego ustosunkowujecie?

Coś na rzeczy jest?

To ci inteligenci od dostaje bony jestem zadowolony emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5441253 Napisano: 08.11.2012 07:34:29 w Kaufland konkursy
barszcz napisał(a):

Ja dopiero teraz dojrzałam,że dzwonią.Zbytnich szans nie mam,ale poczekać z Wami,to fajna sprawa.Powodzenia! emotka

To tak, jak ja - gram w co drugiej, co trzeciej edycji, ale kibicuję zawsze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5440560 Napisano: 08.11.2012 02:08:30 w Inne mniejsze markety
kammaro napisał(a):

joan napisał(a):

kammaro - a nie jest tak, że obaj laureaci mają to samo nazwisko? Może jesteś potencjalna, ale tylko dopóki zdjęcie dowodu nie potwierdzi różnych adresów zameldowania? emotka

Nie, bo to babcia emotka Ale numery paragonów były jeden po drugim i może dlatego chcą oryginał zobaczyć

Powinni Cię jeszcze pochwalić za to, że pomagasz babci robić zakupy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5440546 Napisano: 08.11.2012 02:05:14 w Inne mniejsze markety
kammaro - a nie jest tak, że obaj laureaci mają to samo nazwisko? Może jesteś potencjalna, ale tylko dopóki zdjęcie dowodu nie potwierdzi różnych adresów zameldowania? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5440194 Napisano: 08.11.2012 12:38:19 w Rossmann
dolly napisał(a):

Joan, jak sie nudzisz to CI jakiś temat na hasełko podrzucę emotka emotka emotka

Od poniedziałku jestem kłębkiem nerwów, staram się dziś skierować myśli na radośniejsze tory emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5440117 Napisano: 08.11.2012 12:23:47 w Kaufland konkursy
kalisto1986 napisał(a):

Padłam emotka emotka emotka
i tym sposobem ktoś poleciał po bandzie emotka emotka emotka

Również padłam, ale dawniej - kiedy - nie wiem, jak pisał poeta:

skorpionica napisał(a):

mam paragony na wszystkie konkursy jakie tylko chcecie tesco , real , carrefur , laboo , natura i drogerie aster i mogę mieć ze sklepów małych spożywczych

Ciekawe, czy panie z 4Frame dziś dojdą do czwórek, bo mi telefon pada, a jak na złość, co chwilę ktoś z bryndzą dzwoni emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5440075 Napisano: 08.11.2012 12:15:12 w Rossmann
izak1000 napisał(a):

Nie miałam zamiaru rozpętać takiej burzy , chciałam dać tylko przykład, jakie mogą być ciekawe sytuacje w wynikach konkursowych.(bo przecież Panowie też mogą dodać do ulubionych podpaski i tampony, które używają w tych trudnych dniach). Jeżeli ktoś poczuł się urażony moją wypowiedzią to bardzo serdecznie przepraszam.

Nikt nie poczuł się urażony. Po prostu wyobraziłam sobie, że faceci też mogliby co nieco napisać o tych dniach i aż się wystraszyłam emotka

Jestem Bronek, wielbiciel z Nutellą kromek. Gdy moja żona ogłasza światu, że nadeszły trudne dni, to ja odczuwam tę TRUDNOŚÆ. Siedem razy dziennie parzę herbatki ziołowe; chodzę po sklepach w poszukiwaniu owoców, o których nie wiedziałem, że istnieją. Pozwalam królować w domu operom mydlanym i atmosferze z filmów Hitchcocka. Jestem na każde zawołanie - wyskakuję z wanny tylko po to, żeby podnieść wełniany kocyk, który spadł na podłogę. Staję się workiem treningowym, w którego uderzają bluzgi na Pana Boga i Matkę Naturę. O północy szukam czynnej apteki, żeby kupić Nospę. Po stokroć powtarzam sobie, że dam radę. Moje małżeństwo zamienia się w związek pt. Zrób to sam (najlepiej wszystko i zaraz)! Po dwóch trudnych dniach zaczyna mi się śnić, że uciekam na tamponie, wystrzelony z cyrkowej armaty, a za mną gna feministka-celebrytka, frunąc na podpasce ze skrzydełkami... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5440016 Napisano: 08.11.2012 12:00:54 w Kaufland konkursy
ewachem napisał(a):

fryteczka napisał(a):

a adres firmy zamiast zamieszkania ?

myslę że by przeszło emotka

Ale tylko u pracoholika emotka Wyświetl w wątku >>
0 0