Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
No coś Ty, po kiego badyla
Nie bardzo. Firma to nie gospodarstwo domowe. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Chyba można, ale tak czy siak, max 1 nagroda na adres. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jak mogłaś o tym napisać?! To była przecież tajemnica Klubu Anonimowego Łysego, zaraz ktoś napisze mejla do Rossnetu
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Spytam wprost: masz li faceta? To z nim porozmawiaj o tym, jak on sobie radzi, gdy nadchodzą trudne dni, jakie myśli mu po głowie chodzą; wszystko Ci się rozjaśni
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie wiem, ale są tacy, co dokładnie listy laureatów studiują, więc w razie czego na pewno doniosą, jeśli by się czyjeś dane miały powtórzyć
Sama w quizach gram od maratonu, ze średnim powodzeniem. Ale w życiu by mi do głowy nie przyszło, żeby smarować list do Rossnetu, że Pani X jest lepsza w quizach, to może by ją na jakiś czas odseparować, bo mnie gorzej idzie, taka niesprawiedliwość, że żal d* ściska... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A praktyka... cóż. Rossnet dostanie dane kolejnych członków rodzin. Quizy ze słabymi nagrodami będą przez większość graczy ignorowane; przy quizach z lepszymi nagrodami listy laureatów będą takie, jak wcześniej. Nie wiem, czy ten, co się poskarżył Rossnetowi, jest zadowolony. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie wiem, jak to rozumieć. Tzn., że odstęp pomiędzy zamieszczeniem wyników musi wynosić 3 miesiące? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Podobno studenci to uboga grupa społeczna -> może spróbować sprzedać w akademiku za pół ceny?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Teraz jest tak samo - ludzie po prostu nie odbierają pierwszego telefonu od organizatora. Jak ktoś chce sobie u mnie zagrać, to zapraszam do sklepu na zakupy. Paragonu nie dam i szlus. Choć nie sądzę, by ktoś tu przyjechał; gdybym tu nie mieszkała, sama grałabym gdzie indziej
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To mnie zabiło: W sierpniu zaproponowaliśmy 44 konkursy w których udział wzięło ponad 700 tysięcy osób.
Artykuł całkiem sympatyczny
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Podpisuję się pod tym... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
http://www.rossne....aspx?contestId=1242 Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
W recytatorskim
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie mam pojęcia, ale w dobie internetu: cokolwiek ściemnią, na pewno zostanie wykorzystane przeciwko nim
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Co nie oznacza, że cokolwiek wyjaśnią
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
PS: Sam specjalnie nowy nick założyłeś, żeby ten temat poruszyć, a po bliźnich się gejzeru szczerości spodziewasz?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To się zakupy robi PO wygranej, najtańsza mini Princessa kosztuje ok. 60 gr. Przykre to wszystko... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tak, to oni. I potem się nie ma co dziwić, że w ich regulaminach są ograniczenia na domostwo. Ciekawe, czy siedzą teraz na forum. Zostali z leksza wyruchani; zresztą, pozostali uczestnicy konkursu też