Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5430561 Napisano: 02.11.2012 01:43:06 w TESCO konkursy
mia napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

napisane:
https://www.faceb...sperci.Tesco?fref=ts
kto chce niech się przyłączy!

Sylwia, chyba ślepa jestem, ale ja tam nic nie widzę... emotka

Ja też. Może nieznajomi nie mogą widzieć Twoich postów? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5430493 Napisano: 02.11.2012 12:55:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
miriam napisał(a):

kojarzy ktoś opisowy konkurs,gdzie trzeba było coś napisać na temat jak odnieść sukces czy jakoś tak...

Może to?

https://www.e-kon...ticles-1-104041.html Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5430378 Napisano: 02.11.2012 11:05:28 w TESCO konkursy
masza napisał(a):

emotka joan jesteś wielka

Po prostu moim hobby, zaraz po górskich wędrówkach i konkursach, jest zadawanie tzw. niewygodnych pytań emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5430367 Napisano: 02.11.2012 11:01:03 w TESCO konkursy
sylzab2294 napisał(a):

joan napisał(a):

Laureaci konka MC/Tesco/Tango:

Czy dostaliście takie piłki?

http://www.tesco....-adidas-tango-12.php

tak, bez pudełka!

To załączcie powyższy obrazek z oficjalnej strony Tesco do swoich reklamacji z pytaniem, jakim cudem piłka warta max 99,99 zł zyskała nagle tyle na wartości? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5430362 Napisano: 02.11.2012 10:57:42 w TESCO konkursy
Laureaci konka MC/Tesco/Tango:

Czy dostaliście takie piłki?

http://www.tesco....-adidas-tango-12.php Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5430308 Napisano: 02.11.2012 10:18:40 w TESCO konkursy
tadziowa napisał(a):

za to w Colgate w Intermarche zamiast 10 netbooków przyznali tylko 5

To ten sam konkurs - nawet nie zauważyłam, że połowa laptopów pozostała w dyspozycji organizatora. Czemu nie chcieliście laptoczów? Rozumiem, że każdy konkursowicz posiada w domu komputer albo nawet kilka, no ale wiecie co, żeby ot tak rezygnować? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5430302 Napisano: 02.11.2012 10:11:43 w TESCO konkursy
ir napisał(a):

O, to muszę zapamiętać, dobre sformułowanie: publiczne przyrzeczenie nagrody.
Swoją drogą czekam na Colgate od nich.

Na Colgate również czekam. Tam to w ogóle przeszli samych siebie, bo nagrodami miały być NOTEbooki, a w końcu stwierdzili, że jednak rozdadzą... NETbooki. Przynajmniej zestaw Colgate to zestaw Colgate, ale nie mam już do nich sił emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5430254 Napisano: 02.11.2012 09:40:09 w TESCO konkursy
sylzab2294 napisał(a):

szanowny pan tez nie odbiera!!!

Bo pewnie ma urlop, dziś piątek po dniu świątecznym. Przygotujcie sobie pisma, póki macie czas, potem para ujdzie i tyle. Zresztą, nie musicie przed weekendem niczego pisać, zadzwońcie na infolinię Tesco i Unilevera: może warto im przypomnieć, co Kodek Cywilny mówi o publicznym przyrzeczeniu nagrody. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5430246 Napisano: 02.11.2012 09:34:31 w TESCO konkursy
sylzab2294 napisał(a):

no tak, tylko kolezanka mnie uswiadomila, ze zawsze moga powiedziec ze te pilki za tyle kupili bo nie ma mowy w reg ze to mial byc oryginal..

Owszem, mogliby. Ale wszyscy wiemy, że to niemożliwe. Jak wcześniej pisałam, ślijcie do nich zapytania, na jakiej podstawie wysłali Wam nagrody o tak zaniżonej wartości. A potem od razu zażalenia do Unilevera i Tesco, bo to kpina, co oni robią! Moim zdaniem, Wasze reklamacje nie zostaną rozstrzygnięte w sposób standardowy, ale i tak maja ogromną szansę powodzenia, bo zostaliście oszukani i tyle. Dopóki MC nie przedstawi Tesco faktury na piłki o wartości zbliżonej do regulaminowej, racja jest po Waszej stronie emotka

PS: Dziś w warszawskim biurze MC nikt nie odbiera, pan z recepcji prosił dzwonić w poniedziałek popołudniu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5430237 Napisano: 02.11.2012 09:28:11 w TESCO konkursy
asante napisał(a):

Dziewczyny, jeśli macie jakiś pomysł odnośnie piłek lub wzór podobnej reklamacji, piszcie tutaj lub na pw., ja tego tak nie zostawię (choć piłki jeszcze nie dostałam).

Pamiętajcie tylko, żeby nie pisać jedynie do MC. Dajcie im ultimatum na naprawienie błędu, jeśli to nie zadziała -> piszcie bezpośrednio do Tesco & Unilevera. I pamiętajcie o sile FB emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5430225 Napisano: 02.11.2012 09:20:27 w TESCO konkursy
cc_investigator napisał(a):

Joan a zaserwujesz jakieś szczegóły, bo widzę, że u Ciebie o coś innego chodzi...

Normalnie mi się to całe MC w głowie nie mieści.
Brak słów. emotka

Nie, bo po co mają się o tym dowiedzieć z forum, nie chcę sobie odbierać zabawy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5430216 Napisano: 02.11.2012 09:12:33 w TESCO konkursy
kammaro - u Was jest trochę inaczej, niż u mnie, bo termin na składanie mojej reklamacji nie minął + przesłano mi nagrodę ewidentnie niezgodną z regulaminem. Powiem szczerze, że nawet się cieszę, że mnie wreszcie zrobili w uja, bo za wszystko zusammen do kupy to im się należy opier* roku. Dłuuugo na to czekałam emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5430209 Napisano: 02.11.2012 09:05:56 w TESCO konkursy
cc_investigator napisał(a):

Jak ja Wam współczuję, tych przejść z MC...

Niech mnie ręka boska broni przed wysłaniem jakiegokolwiek zgłoszenia na te ich niby-konkursy.... emotka

Również dostałam od nich inną nagrodę, niż przewidywał regulamin i jeszcze Mój na mnie spojrzał, jak na debilkę, że się w ogóle z tymi kretynami zadaję, skoro wiem, co to za jedni emotka Ale współczuć to w moim przypadku możesz akurat MC, bo ja tego tak nie zostawię emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5430206 Napisano: 02.11.2012 09:04:01 w TESCO konkursy
Dziewczyny, tutaj Wam znalazłam regulamin, to chyba ten:

http://konkursinf...amin_Tesco_Knorr.pdf Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5429130 Napisano: 31.10.2012 09:01:10 w Kaufland konkursy
trebor1 napisał(a):

ja w jedno zgłoszenie spłętowałem:
... robię z kasztanów ala laleczki voodoo,
przebijanie ich zapałkami relaksuje mnie bez trudu emotka
ale, nie próbujcie tego plagiatować, bo nie zyskało to poklasku jury:)
ale za to wpisuje się trochę dzisiejszy wieczór Dziadów:)

Po przeczytaniu zgłoszenia o voodoo, pani jurorka 3 dni spać nie mogła, a Ty byś jeszcze bony chciał emotka Za tego typu bezsenność nagród nie ma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5428778 Napisano: 31.10.2012 05:13:08 w Rossmann
picola napisał(a):

joan napisał(a):

Ale o co chodzi, jakie jaja? To już Ł¡CK nie jest Be, tylko cała Polska? emotka Skoro nie trzeba było niczego kupować, to se ludzie zagrali w oba quizy, to chyba logiczne. Będzie ktoś kamienowany? emotka

nikt nie chce nikogo kamieniować, wręcz przeciwnie, szczere gratki dla asów quizowych emotka , mnie ta sytuacja bawi i chyba mogę o tym napisać? emotka a najbardziej ciszy mnie fakt, że nie grałam emotka

Jasne, że możesz, na tym polega idea forum emotka Obejrzałam obie listy i dopiero dzięki Tobie zwróciłam na to uwagę. Pytałam raczej olmix, tylko zapomniałam zacytować emotka Jakoś dosyć często w tym wątku wrze, chyba nagrody nie są warte tych nerwów. Grunt, że nam humor dopisuje emotka Nawet nie miałam ochoty nadepnąć komuś na palucha po bezrybiu w Fusswohl emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5428759 Napisano: 31.10.2012 04:59:31 w Rossmann
Ale o co chodzi, jakie jaja? To już Ł¡CK nie jest Be, tylko cała Polska? emotka Skoro nie trzeba było niczego kupować, to se ludzie zagrali w oba quizy, to chyba logiczne. Będzie ktoś kamienowany? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5428742 Napisano: 31.10.2012 04:46:59 w Kaufland konkursy
pawel1615 napisał(a):

fryteczka napisał(a):

wysylacie hasla z relaxu czy wymyslacie inne ? emotka

a sa na tyle tępi, ze nie poznają, że ktos wysłal takie same? emotka mam duzo numerów to moze spróbuje jakies posłac z tych które wygrało emotka

TÊPI? Gryziesz rękę, która Cię karmi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5428710 Napisano: 31.10.2012 04:23:19 w Biedronka
edzia100 napisał(a):

Powiem tak: (nie złośliwie oczywiście...może troszeczkę)...
Organizator moim zdaniem źle skonstruował Regulamin...
Nie urażając Forum-owiczków, niektórzy garnęli po kilka bonów + 2 koła a niektórzy NIC!!!
Troszkę niesprawiedliwe... emotka
też tak uważacie?

Ba, do wysłania jednego zgłoszenia powinno uprawniać dopiero jednorazowe nabycie towarów za równiutkie 2000 złotych. Wtedy w grze uczestniczyliby tylko ci, na których Biedra kokosy zbija, a nie jakieś tam konkursowe płotki. Bo się zrobił sztuczny tłok, jak nie wiem co, a tylko pomyśleć, ilu z uczestników w ogóle w Biedronce zakupów nie robi. I w ogóle, komuno wróć, żeby każdy po równo miał...

A tak NA POWAŻNIE emotka U mnie dziś cisza, nie było zwycięskich wibracji -> telefony nie drżały nawet podczas kąpieli w garnku ze wrzątkiem. Gratuluję więc po raz ostatni tym, co zgarnęli bony i tym, którzy się dobrze bawili. Będę tęsknić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5428692 Napisano: 31.10.2012 04:10:59 w Kaufland konkursy
fryteczka napisał(a):

wysylacie hasla z relaxu czy wymyslacie inne ? emotka

W relaksie nie grałam, ale i tak bym tych samych nie posłała emotka Wyświetl w wątku >>
0 0