Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ja też. Może nieznajomi nie mogą widzieć Twoich postów? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Może to?
https://www.e-kon...ticles-1-104041.html Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Po prostu moim hobby, zaraz po górskich wędrówkach i konkursach, jest zadawanie tzw. niewygodnych pytań
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To załączcie powyższy obrazek z oficjalnej strony Tesco do swoich reklamacji z pytaniem, jakim cudem piłka warta max 99,99 zł zyskała nagle tyle na wartości?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Czy dostaliście takie piłki?
http://www.tesco....-adidas-tango-12.php Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To ten sam konkurs - nawet nie zauważyłam, że połowa laptopów pozostała w dyspozycji organizatora. Czemu nie chcieliście laptoczów? Rozumiem, że każdy konkursowicz posiada w domu komputer albo nawet kilka, no ale wiecie co, żeby ot tak rezygnować?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Na Colgate również czekam. Tam to w ogóle przeszli samych siebie, bo nagrodami miały być NOTEbooki, a w końcu stwierdzili, że jednak rozdadzą... NETbooki. Przynajmniej zestaw Colgate to zestaw Colgate, ale nie mam już do nich sił
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Bo pewnie ma urlop, dziś piątek po dniu świątecznym. Przygotujcie sobie pisma, póki macie czas, potem para ujdzie i tyle. Zresztą, nie musicie przed weekendem niczego pisać, zadzwońcie na infolinię Tesco i Unilevera: może warto im przypomnieć, co Kodek Cywilny mówi o publicznym przyrzeczeniu nagrody. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Owszem, mogliby. Ale wszyscy wiemy, że to niemożliwe. Jak wcześniej pisałam, ślijcie do nich zapytania, na jakiej podstawie wysłali Wam nagrody o tak zaniżonej wartości. A potem od razu zażalenia do Unilevera i Tesco, bo to kpina, co oni robią! Moim zdaniem, Wasze reklamacje nie zostaną rozstrzygnięte w sposób standardowy, ale i tak maja ogromną szansę powodzenia, bo zostaliście oszukani i tyle. Dopóki MC nie przedstawi Tesco faktury na piłki o wartości zbliżonej do regulaminowej, racja jest po Waszej stronie
PS: Dziś w warszawskim biurze MC nikt nie odbiera, pan z recepcji prosił dzwonić w poniedziałek popołudniu
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Pamiętajcie tylko, żeby nie pisać jedynie do MC. Dajcie im ultimatum na naprawienie błędu, jeśli to nie zadziała -> piszcie bezpośrednio do Tesco & Unilevera. I pamiętajcie o sile FB
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie, bo po co mają się o tym dowiedzieć z forum, nie chcę sobie odbierać zabawy
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Również dostałam od nich inną nagrodę, niż przewidywał regulamin i jeszcze Mój na mnie spojrzał, jak na debilkę, że się w ogóle z tymi kretynami zadaję, skoro wiem, co to za jedni
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
http://konkursinf...amin_Tesco_Knorr.pdf Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Po przeczytaniu zgłoszenia o voodoo, pani jurorka 3 dni spać nie mogła, a Ty byś jeszcze bony chciał
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jasne, że możesz, na tym polega idea forum
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
TÊPI? Gryziesz rękę, która Cię karmi
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ba, do wysłania jednego zgłoszenia powinno uprawniać dopiero jednorazowe nabycie towarów za równiutkie 2000 złotych. Wtedy w grze uczestniczyliby tylko ci, na których Biedra kokosy zbija, a nie jakieś tam konkursowe płotki. Bo się zrobił sztuczny tłok, jak nie wiem co, a tylko pomyśleć, ilu z uczestników w ogóle w Biedronce zakupów nie robi. I w ogóle, komuno wróć, żeby każdy po równo miał...
A tak NA POWAŻNIE
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
W relaksie nie grałam, ale i tak bym tych samych nie posłała