Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5442031 Napisano: 09.11.2012 10:05:57 w Kaufland konkursy
ewachem napisał(a):

emotka myślę, że nie dziwi się niczemu, niedługo może zacznie nam mowic: prosze napisac na forum że teraz mam 10 minut przerwy

Hihi emotka

A tak naprawdę, gdy mieszkałam jeszcze z rodzicami i siostrą, często mylono nas, gdy odbierałyśmy telefon albo domofon. Więc to chyba troszkę z natury wynika, że głosy brzmią podobnie, nie ma się co dziwić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5441892 Napisano: 09.11.2012 08:54:11 w Dziś cieszę się z.....
Jaja, jak berety! Ledwo się przebudziłam, zaczęłam biadolić, że fajnie by było, gdyby dziś był piątek. Przed chwilą się zorientowałam, że naprawdę JEST emotka Spełnienie marzeń emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5441877 Napisano: 09.11.2012 08:44:00 w Wkurza mnie...
maria1980 napisał(a):

że nie mogę obejrzeć 62 odcinka CZas Honoru na VOD.TVP.PL emotka emotka
zacina od wczoraj w tym samym momencie!!!!

Spróbuj tutaj:

http://www.iplex....-sezon-5-odc-10,7044 Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5441618 Napisano: 08.11.2012 10:09:33 w Rossmann
Tylko czekam, aż polonistom zabronią brać udziału w opisówkach - w końcu świetnie władają językiem polskim, zmniejszając tym samym moje szanse na zdobycie nagrody, skandal emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5441402 Napisano: 08.11.2012 08:30:23 w TESCO konkursy
cc_investigator napisał(a):

to ten konkurs Clubcard z Tesco?

Czytałam te wyróżnione dzieła.
Jezusieńku...

Si. Cóż, uznajmy, że z okazji minionego Halloween trzeba przebrać się za idiotę i param param, wygrają najlepiej przebrani emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5441368 Napisano: 08.11.2012 08:16:49 w TESCO konkursy
cc_investigator napisał(a):

...organizuje agencja Czart. Nie miałam do czynienia z w/w podmiotem, ale coś mi się kojarzy, że wy negatywnie się do niego ustosunkowujecie?

Coś na rzeczy jest?

To ci inteligenci od dostaje bony jestem zadowolony emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5441253 Napisano: 08.11.2012 07:34:29 w Kaufland konkursy
barszcz napisał(a):

Ja dopiero teraz dojrzałam,że dzwonią.Zbytnich szans nie mam,ale poczekać z Wami,to fajna sprawa.Powodzenia! emotka

To tak, jak ja - gram w co drugiej, co trzeciej edycji, ale kibicuję zawsze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5440560 Napisano: 08.11.2012 02:08:30 w Inne mniejsze markety
kammaro napisał(a):

joan napisał(a):

kammaro - a nie jest tak, że obaj laureaci mają to samo nazwisko? Może jesteś potencjalna, ale tylko dopóki zdjęcie dowodu nie potwierdzi różnych adresów zameldowania? emotka

Nie, bo to babcia emotka Ale numery paragonów były jeden po drugim i może dlatego chcą oryginał zobaczyć

Powinni Cię jeszcze pochwalić za to, że pomagasz babci robić zakupy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5440546 Napisano: 08.11.2012 02:05:14 w Inne mniejsze markety
kammaro - a nie jest tak, że obaj laureaci mają to samo nazwisko? Może jesteś potencjalna, ale tylko dopóki zdjęcie dowodu nie potwierdzi różnych adresów zameldowania? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5440194 Napisano: 08.11.2012 12:38:19 w Rossmann
dolly napisał(a):

Joan, jak sie nudzisz to CI jakiś temat na hasełko podrzucę emotka emotka emotka

Od poniedziałku jestem kłębkiem nerwów, staram się dziś skierować myśli na radośniejsze tory emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5440117 Napisano: 08.11.2012 12:23:47 w Kaufland konkursy
kalisto1986 napisał(a):

Padłam emotka emotka emotka
i tym sposobem ktoś poleciał po bandzie emotka emotka emotka

Również padłam, ale dawniej - kiedy - nie wiem, jak pisał poeta:

skorpionica napisał(a):

mam paragony na wszystkie konkursy jakie tylko chcecie tesco , real , carrefur , laboo , natura i drogerie aster i mogę mieć ze sklepów małych spożywczych

Ciekawe, czy panie z 4Frame dziś dojdą do czwórek, bo mi telefon pada, a jak na złość, co chwilę ktoś z bryndzą dzwoni emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5440075 Napisano: 08.11.2012 12:15:12 w Rossmann
izak1000 napisał(a):

Nie miałam zamiaru rozpętać takiej burzy , chciałam dać tylko przykład, jakie mogą być ciekawe sytuacje w wynikach konkursowych.(bo przecież Panowie też mogą dodać do ulubionych podpaski i tampony, które używają w tych trudnych dniach). Jeżeli ktoś poczuł się urażony moją wypowiedzią to bardzo serdecznie przepraszam.

Nikt nie poczuł się urażony. Po prostu wyobraziłam sobie, że faceci też mogliby co nieco napisać o tych dniach i aż się wystraszyłam emotka

Jestem Bronek, wielbiciel z Nutellą kromek. Gdy moja żona ogłasza światu, że nadeszły trudne dni, to ja odczuwam tę TRUDNOŚÆ. Siedem razy dziennie parzę herbatki ziołowe; chodzę po sklepach w poszukiwaniu owoców, o których nie wiedziałem, że istnieją. Pozwalam królować w domu operom mydlanym i atmosferze z filmów Hitchcocka. Jestem na każde zawołanie - wyskakuję z wanny tylko po to, żeby podnieść wełniany kocyk, który spadł na podłogę. Staję się workiem treningowym, w którego uderzają bluzgi na Pana Boga i Matkę Naturę. O północy szukam czynnej apteki, żeby kupić Nospę. Po stokroć powtarzam sobie, że dam radę. Moje małżeństwo zamienia się w związek pt. Zrób to sam (najlepiej wszystko i zaraz)! Po dwóch trudnych dniach zaczyna mi się śnić, że uciekam na tamponie, wystrzelony z cyrkowej armaty, a za mną gna feministka-celebrytka, frunąc na podpasce ze skrzydełkami... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5440016 Napisano: 08.11.2012 12:00:54 w Kaufland konkursy
ewachem napisał(a):

fryteczka napisał(a):

a adres firmy zamiast zamieszkania ?

myslę że by przeszło emotka

Ale tylko u pracoholika emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5440010 Napisano: 08.11.2012 11:59:15 w Kaufland konkursy
kotmarian napisał(a):

Ale dowodu sie nie wysyla??

No coś Ty, po kiego badyla emotka Jedna nagroda na adres i wsio.

fryteczka napisał(a):

adres firmy zamiast zamieszkania ?

Nie bardzo. Firma to nie gospodarstwo domowe. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5439984 Napisano: 08.11.2012 11:53:03 w Kaufland konkursy
kotmarian napisał(a):

Hej.czy mozna podac adres zamieszkania a nie meldunku???

Chyba można, ale tak czy siak, max 1 nagroda na adres. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5439797 Napisano: 08.11.2012 10:57:03 w Rossmann
koper napisał(a):

Ale powiem Ci coś gorszego, w konkursie Pantene, gdzie do wygrania były zestawy szamponów, wygrało kilku łysych. Skandal emotka

emotka emotka emotka emotka

Jak mogłaś o tym napisać?! To była przecież tajemnica Klubu Anonimowego Łysego, zaraz ktoś napisze mejla do Rossnetu emotka
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5439782 Napisano: 08.11.2012 10:52:58 w Rossmann
izak1000 napisał(a):

Widzę, że jest oburzenie na ten nowy zapis, ale dlaczego nikt nie zauważył, że w konkursie Obalamy mity o trudnych dniach wygrali też PANOWIE. Co oni mogli takiego napisać,o swoich trudnych dniach, że przyznano im nagrody????. I nadal wierzycie, że nasze odpowiedzi są zawsze czytane.. bo ja w to nie wierzę.

Spytam wprost: masz li faceta? To z nim porozmawiaj o tym, jak on sobie radzi, gdy nadchodzą trudne dni, jakie myśli mu po głowie chodzą; wszystko Ci się rozjaśni emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5439756 Napisano: 08.11.2012 10:44:46 w Rossmann
amaranta86 napisał(a):

Ciekawe jak to będą weryfikowac, logicznie rzecz biorąc taki uczestnik w quizie na czas ''kwarantanny udziału wziac nie może odgórnie..

Nie wiem, ale są tacy, co dokładnie listy laureatów studiują, więc w razie czego na pewno doniosą, jeśli by się czyjeś dane miały powtórzyć emotka Ze swojej strony gratuluje takim obserwatorom wygranych w postaci dwóch torebek herbatki ekspresowej itp. emotka
Sama w quizach gram od maratonu, ze średnim powodzeniem. Ale w życiu by mi do głowy nie przyszło, żeby smarować list do Rossnetu, że Pani X jest lepsza w quizach, to może by ją na jakiś czas odseparować, bo mnie gorzej idzie, taka niesprawiedliwość, że żal d* ściska... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5439724 Napisano: 08.11.2012 10:35:15 w Rossmann
Trochę niejasny dla mnie ten nowy zapis.

A praktyka... cóż. Rossnet dostanie dane kolejnych członków rodzin. Quizy ze słabymi nagrodami będą przez większość graczy ignorowane; przy quizach z lepszymi nagrodami listy laureatów będą takie, jak wcześniej. Nie wiem, czy ten, co się poskarżył Rossnetowi, jest zadowolony. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5439695 Napisano: 08.11.2012 10:26:53 w Rossmann
moni250 napisał(a):

a czytaliście dopiskę do konkursów czasowych - W konkursach Rossnet typu quiz czasowy można wygrać jedną nagrodę w ciągu 3 miesięcy?

Nie wiem, jak to rozumieć. Tzn., że odstęp pomiędzy zamieszczeniem wyników musi wynosić 3 miesiące? Wyświetl w wątku >>
0 0