Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
asante sana - a Ty nie jesteś za młoda, żeby widzieć, co to Słoneczny patrol?
efelinkaaa - dałabym woń
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tak szokującego zgłoszenia nie dostali w trakcie całego konkursu, śniło im się po nocach i było dyskutowane podczas przerwy obiadowej, musieli nagrodzić
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jeśli jeszcze ktoś ma ochotę wpisać swoje hasło, proszę się nie krępować; nie nam oceniać to, co bonami DOCENIONO, a w ramach ciekawostki chętnie poczytamy
kozuszka38 - fajne to o pendraku
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
W różnych gustowano, oderwane nagradzali, ale nie tylko. Wygrał np. taki:
Napój VIVAT. Popatrz, w tej butelce tańczy całe mnóstwo pomarańczy, jeszcze tylko palmy brak, koniec z nudą - vivat smak!
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Kuuule, o skarpetkach zapomniałam
Nigdy wcześniej odzieży/obuwia w C4 nie kupiłam, dopiero dziś: spodnie i buty. Wydałam na to pięć dych łącznie
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A ja NIC, nawet nie napisali Miłego dnia!
Za to znalazłam przypadkiem kilka fajnych produktów:
- sukienki idealne do biura, z grubszego materiału, za 19,99 zł, krój coś w ten deseń: http://www.nikole...tem_M135_czarna.html
- spodnie jeansowe, jak w Reserved, tylko o stówę tańsze i nie pół metra za długie, cena 29,99 zł,
- pluszowe zestawy szlafrok + balerinki, zarąbiście miękkie i puszyste, przyjemne w dotyku, rozmiarówka S -> XL, różne kolory (min. niebieski, czerwony, śliwkowy), cena 69,99 zł; proponuję wypiąć się na Reginę i po prostu kupić sobie szlafrok w C4
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
http://molacampai...u/pl-PL/Rewards/List
Kod mola 1 pkt: CPRYPRPKF
(za ręcznik papierowy, 2 rolki) Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Toć ledwo listonosz koperty przyniesie,
będzie nas w Biedronce więcej, niż drzew w lesie,
a za każdym bujnym, bonowym wachlarzem,
skryją się nieśmiało konkursowe twarze...
Dobranoc, do widzenia, do jutra, dotrwamy do końca
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Kiedy promocje rozgłoszą wszędzie,
ujrzysz klientów, co w OWCZYM pędzie
z Biedry wracają w cztery świata strony,
a każdy - jak BARAN - do zera ogolony. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Uważam z ogniem,
lecz gdy płoną pochodnie
i mnie żar nie jest obcy,
do wilka w skórze owcy.
PS: Ziolko nie bij, dodaję grzecznie konkursiki
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
trebor1 - w stadzie taki zwyczaj mamy, że po zmroku se brykamy, w ciemności gra warta świeczki, tak powstają... nowe owieczki
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
PS: Powzięłam decyzję, że nie będę grała taktycznie, tylko zafiniszuję z wykopem i poziomu nie zmienię. Nieważne, jak baran zaczyna, ważne, jak kończy i pozostanie mi mieć nadzieję na happy end
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Czy po wygranych 2000 zeta, wpadł Wam jeszcze na ten sam numer telefonu choć 1 bonik? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie godnam tego grona, więc nie mogę się wypowiadać, moje uwagi nie byłyby pomocne. Mnie się w tym wątku podoba i coś też wygrywam, ale to nie oznacza, że mam jakikolwiek talent. Krowa, która dużo ryczy...
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Może napisz, że lepiej zjeść fasolkę i bąki puszczać, niż czekać na mannę z nieba i bąki zbijać
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Cha cha, fajnie, że jesteś z nami, taka BONkurencja osładza porażki
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wczoraj napisałam by wszystko szło, jak po maśle...
...i nie poznali się na tym genialnym haśle
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
jeść Ciebie muszę z zamkniętymi oczami
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8