Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Mnie się wydaje, że coś ostatnio wielu mugoli postanowili w swoich konkursach nagrodzić i takie są tego skutki. No comments. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tu raczej zdecydowała wyjątkowość -> hasło jest przecież wyjątkowo nieoryginalne
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tym mocniej Ci kibicuję
Mnie się już nie chce nic wymyślać, może przez to oczekiwanie na telefon w sprawie bonów za 2000
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Owszem. Ale odechciało mi się u nich grać; wysłałam 2 hasła, z czego jedno suuuperanckie i dali mi za nie... aż zestaw produktów
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To przecież bez sensu tak często wygrywać, powinno się z tym skończyć, zanim komuś, kto nie wygrał, żyłka w rzyci pęknie. I na pewno warto zataić przed rodziną info o konkursie, bo nie daj boże jeszcze zagrają i bon im wpadnie
Oczywiście, samo się przez się rozumie, że należy nieznajomym wszystko podać na tacy, a już na pewno takim, co jeden dzień na tym forum siedzą. Tylko programu unijnego na to znaleźć nie potrafię
U mnie dziś w prezencie od Biedry... psinco - jajco - byle co i mniej niż zerooo
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To nie miałaś na myśli opcji ze śniadaniem?
PS: Jeśli dziś wieczorem na stronie Biedry nie pojawią się zwycięzcy głównych z drugiego tygodnia , to uznaję, że nie dzwonili i proszę mnie nie wyprowadzać z błędu
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Czyli co: dadzą nam boniki, kupimy za nie pół Biedrony i biesiada u Ciebie?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ja mam ochotę
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nieee, to jest akcja charytatywna. Nic nie trzeba robić, ino wybierasz schronisko, któremu Rossnet podaruje karmę. Warto zagłosować
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Sugeruję, że czekam, a nie ma komu gratulować. Wczoraj koło trzynastej nie dzwonili, dziś też cisza. W każdym razie: u mnie, jak makiem zasiał. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Może już dzwonili? W końcu prac na finał łapie się kilkaset, a wybierają 20. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Może już wczoraj do wszystkich dzwonili i nie ma co czekać... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A co: drapią po tyłku?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To taka taktyka, żeby Cię wykończyć -> zadzwoni Biedra, a Ty będziesz się jąkała ze śmiechu i po nagrodzie
kubatbg - 7 lat studiujesz? To chyba na tym samym kierunku, co Łowcy B.
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Akurat przy pralkach mniejszość
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dla mnie cały ten skok to były emocje takiego kalibru, jak przy odrywaniu listka papieru toaletowego od macierzystej rolki...
Zabrakło literki? Pewnie nawet nie zauważą