Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
I w tym wytrwajmy
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Może masz rację, Red Bull i kszydełka kluczem do sukcesu
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dokładnie. Bo to przeważnie nie są ludzie, co grają, gdzie się da i codziennie mają powód do wypowiadania się na forum. Oni cierpliwie czekają na takie właśnie konkursy, bo je lubią, a że o tym nie piszą, no cóż, nie każdy jest ekstrawertykiem
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Przecież mężczyzna też ma prawo sobie majtki wypełnić Alwaysami! To zupełnie naturalne, że mężczyzna chce się poczuć zawsze sucho - zawsze czysto - zawsze pewnie
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Normalnie, se psylepias taśmą klejącą dane na telefon, np. BIEDRA / KUBA / ADRES / ROK URODZENIA
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
O nieładnie, takie wyjaśnienie zabija ducha walki w narodzie
A może mi jeszcze ktoś krótko wytłumaczyć, o co chodzi w reklamie na stronie e-konków? Gościu twierdzi, że Moja kuchnia i język to angielski. Co oznacza, że czyjaś kuchnia to angielski? To jakiś rebus czy co?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Hmmm, ale może gdyby rozwinąć link i poszukać w Googlu, to wyskoczy któreś zdjęcie? Albo może wrzucić adres mejlowy nadawcy? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A po linku z mejla nie da się dojść, na jakie zdjęcie poszedł głos? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Mnie na liście chyba nie ma, bo nigdy mi nic nie przychodzi. Ale prawda jest taka, że jeśli teraz nic nie zrobicie, co konkurs klikany z lepszą nagrodą, będziecie dostawać spam
Może prawnik coś podpowie, ale moim zdaniem to podchodzi pod oszustwo albo podstęp. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Również trzymam za nią kciuki, ale ona jest, jakby to rzec, dyskryminowana ze względu na pochodzenie
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
PS:
Wróżka Luna Wam powie,
że Chorzów gra nie tylko w Chorzowie,
tak na wszelki wypadek,
gdyby ktoś mu chciał obrobić zadek...
A swoją drogą, może porzucimy temat miast i damy Basi w spokoju wygrać z wykopem, bo widzę, że tu nieźle rykoszetem obrywa
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
I się wydało, po co nam - kobietom - takie wielkie torby i czemu telefonu nigdy znaleźć nie potrafimy
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jasssne, tylko adres zapodaj na PW, bo mi się nie chce korespondencji sprzed roku przeglądać
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wypróbuję żurek przy pierwszej lepszej okazji, ale nie wiem, kiedy to nastąpi
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie wiem, nie przekładam starterów.
bobilcia - tym razem ja gratuluję Tobie
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Widocznie był czas minimalny, specjalnie obliczony dla niekonkursowiczów
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jak to, a ten ustrzelony przez Ciebie zestaw odświeżaczy z konkursu pozarossnetowego?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
http://www.rossne....aspx?contestId=1224 Wyświetl w wątku >>