Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A ja puszczam, kiedy mam wenę
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie mówię, że zawsze wysyłam tylko 1 zgłoszenie (choć często tak jest), ale wygrana jednym esemesem ma w sobie to coś magicznego, tak uważam
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Gratulacje
PS: Szkoda, że w Biedrze nie ma ananasów, bo właśnie jem egzemplarz z Almy i chętnie wyraziłabym swój zachwyt via 2000sklepow
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Oł noł, czyli sprawdza się powodzenie że kto ma szczęście w kartach, ten nie ma w miłości
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Oto rozwiązanie zagadki
http://www.pozyty...ik_do_regulaminu.pdf Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Cieszę się szczęściem każdego, kto wygra swoją premierową stówkę. Codziennie przybywa takich osób, co widać po wpisach na forum. Niemniej laureatami zostają również ludzie spoza forum - dziś miałam telefon od bardzo szczęśliwej osóbki, która wygrała 100 zł. Była tak przejęta, że ledwo się potrafiła wysłowić...
PS: Sprawdźcie telefony, u mnie właśnie esemes od wróżki Luny odnośnie mnóstwa pieniędzy, na bank jakieś biedronkowe proroctwo
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Uważam, że Biedronka nie ponosi żadnej WINY, skoro każdy uczestnik od razu wiedział, że można wygrać kilkakrotnie. To chyba wiedział, na czym stoi?
bethan - cieszę się z Twojego towarzystwa
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dzięki! Pewnie jak najszybciej polecę to zrobić, bo kiedyś wygrałam taką kartę i dałam teściowej, a ona w którymś z marketów nie zadziałała i teściowa omal zawału nie dostała. Jakiś czas potem patrzę na historię użycia tej karty: ostatnie 70 zeta teściowa wydała w aptece, smutne
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dziękuję za podpowiedź, tak zrobię!
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Powiedz mężowi, że jeszcze potrzebne Ci botki ze skóry, szykowna kiecka, futerko z norek i włoska torebka i... dopiero wtedy możesz iść na te zakupy
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Czy ktoś mógłby napisać:
- z której sieci bankomatów skorzystać?
- jaką najwyższą kwotę można wypłacić? (skoro prowizja 5 zeta, to całej stówki nie dadzą)
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
I będą to rejestrować kamerą
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Przeca w regulaminie przy bonie 100 zł wyraźnie napisali, że chodzi o JEDNORAZOWE ZAKUPY, a przy kwocie 2000 zł nie ma tego zapisu. Skoro są tacy dokładni, to by napisali, że trzeba od razu całość wydać
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dokładnie, na pewno ktoś przesłał rozkładaną laurkę -> gdy się ją otworzy, ze środka wyskakuje postać Bogusia Lindy z chmurką o treści CO TY K* WIESZ O RYŻU?!
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dokładnie tak sugeruje regulamin. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Pytanie, bo przecież za wczoraj eski będą dziś wieczorem