Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tiii, nie strasz, bo 2x mój facet zakupy zrobił
U mnie w Rossmannie pewnie mają mnie dosyć -> kupuję po 1 produkcie na oddzielny paragon (robię tam też zakupy na wszelkie akcje ogólnopolskie). W związku z tym, w życiu nie dostałam od nich żadnego prezentu
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Chyba szybciej jest poprosić o pomoc sąsiada, niż lecieć do Rossmana po szczotkę kąpielową
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Co do dnia drugiego: powoli wklepują dane, jest ok.
Co do dnia pierwszego: jakoś laureatów nie przybywa, a na bank mieli więcej zgłoszeń, niż nagród, bo widzę na liście konkursowiczów, a z pewnością puścili po kilka zgłoszeń, tak rodzinnie. Więc troszkę dziwne to
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Gorzej, jeśli się nie mieszka razem, wtedy - zgodnie z zaleceniami dentystów - po każdym posiłku trzeba koniecznie gnać do rodziców, zanim poziom PH w ustach niebezpiecznie się obniży
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Yesss!
Na zimowy konkurs proponuję pytanie a'la Co powiedziałby bałwanek Świętemu Mikołajowi? A nie żadne tam Lubię Święta, bo... albo Kupuję prezenty w Kauflandzie, bo...
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
I dobrze, im bardziej abstrakcyjnie, tym lepiej, a nie tylko w kółko to samo
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Mokry w dziubek
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
O 15:00.
BTW, jestem ciekawa, czy jeśli wygrają osoby spokrewnione, to będą mogły w spokoju umyć zęby, czy też podniesie się lament, że po co im tyle szczoteczek, przecież można używać jednej?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
http://sweet-fun....2012/10/konkurs.html
Do wygrania Mikser Bodum Bistro o wartości 239,00 złotych. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
„Zdrowy kąsek”:
http://wrolimamy....onkurs-zdrowy-kasek/
Nagrody -> 2x bony SODEXO o wartości 300 zł
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tak, od razu przyszła zwrotka z podziękowaniem za przesłanie danych. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Przestań szybować ku gwiazdom, głowę spuść, obniż loty, żabki w mieliźnie szukaj, a kto wie, może biedronkę upolujesz
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ja sądziłam, że z opisówek coś wpadnie, bo poza Rossnetem biorę udział właśnie w konkursach, gdzie trzeba litery w ciekawe zgłoszenie poskładać. Na Rossnet -> 100% pudła.
Postanowiłam spróbować szczęścia w Rossnetowych quizach/grach, tak z głupia frant -> nagrody wpadły.
Jestem bardzo zaskoczona takim obrotem sprawy, na nikogo się nie gniewam
malutka456 - tylko jak im (RMF) dyskretnie dać znać, że tego właśnie pragniemy?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Może na Boże Narodzenie coś zorganizują? Gdzie jeeedziesz, Święty Mikołaju?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie mogę mówić za wszystkich laureatów, ale nie ma żadnego patentu (na oprogramowaniach się nie znam). Podstawą jest dobry refleks, umiejętność szybkiego czytania i porządny komp. Mówiąc inaczej, flegmatyk ze starym netbookiem traci czas. Na szczęście może wziąć udział w innym konkursie, bo dla każdego coś miłego
Dzięki temu, że czasem laureaci się powtarzają wiadomo, że konkursy rozstrzygnięto zgodnie z regulaminami. Trudno wytykać komuś, że ma lepszy komputer, tak samo, jak byłoby bez sensu dawać bana polonistom, bo zbyt często są nagradzani w konkursach opisowych. Każdy ma swój potencjał, trzeba go odnaleźć i wykorzystać
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Podejrzewam, że trzeba będzie go wykorzystać w całości podczas jednej wizyty i jest na okaziciela. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wklepujesz do terminala numer telefonu i kod, drzwiczki odskoczą same. Uwaga na głowę