Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5388988 Napisano: 04.10.2012 06:46:22 w Inne mniejsze markety
asante napisał(a):

A ja miałam dzisiaj inwazję biedronek, na balkonie miałam ich kilkaset, do mieszkania zanim zdążyłam zamknąć okna wleciało kilkadziesiąt. Myślicie, że to proroctwo i przybędzie do mnie armia bonów?

Jeśli o Ciebie chodzi, jestem tego pewna emotka

Chińskie biedry precz, no mercy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5388982 Napisano: 04.10.2012 06:43:09 w Inne mniejsze markety
bartula napisał(a):

JOAN - mam zamiar dzisiaj poskromić Biedronkę wiec za Twoją sugestią idę na łowy, najpierw do kuchni po herbatę, potem do łazienki ... może i na mnie czeka jakiś skrzydlaty. W sumie to dzisiaj widziałam biedronkę ale jej nie zdążyłam dotknąć, podobnie jak i wczorajszych bonów emotka

A o pająka za szafą się zatroszczysz? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5388976 Napisano: 04.10.2012 06:41:11 w Kaufland konkursy
Z BRYZ¡ POD CHOINK¡...

...promocje nie znikną,
poszła wieść przez wieś,
że jest konkurs gdzieś,
biegnie pod sklep rolnik z workiem,
świeci rozpiętym rozporkiem,
cała Bryza wykupiona,
sąsiad zrobił go w balona! Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5388953 Napisano: 04.10.2012 06:30:12 w Inne mniejsze markety
radosna napisał(a):

Zwierzenia odnośnie Biedronki ...
Dzisiaj myłam okna. Na jednym siedziała biedronka i wcale nie chciała odlecieć. Zostawiłam ją, delikatnie ją omijając. Pomyślałam, że to dobry znak i że na pewno wygram bon do Biedronki. I tak się stało! Pisałam wierszykiem, tak od serca. Życzę Wam wszystkim wygranej - niech Wam wszystkim bonik wpadnie, piszcie szczerze, ale ... ładnie!

To i ja coś opiszę, bo już się nie wstydzę miłości do owadów emotka
Otóż: nie wiem, czy to było wczoraj, czy przedwczoraj, ale do kubka z herbatą wpadł mi zielonkawy owad o sympatycznej aparycji. Panicznie próbował utrzymać się na herbacianej tafli. Usiłowałam go wyciągnąć długopisem, ale to takie maleństwo było, że bym tylko nóżki zgniotła. W końcu poszłam do łazienki, wyłożyłam zlew rumiankowym papierem toaletowym Regina i wylałam stworka razem z herbatą. Patrzę, a ten cały sklejony, jeden czułek zwinięty, tom go jeszcze opryskała paroma kroplami wody. I wtedy się zorientowałam, że minęło prawie 20 minut, a ja zamiast wymyślać hasełka na Biedronkę, to się k* mać zabawiam z jakąś pseudoważką!!! Ale nic to, bo i wczoraj i dziś wpadło mi 100 zł od biedronki, musiała dostać cynk z owadziego świata...

PS: Zielonoskrzydły siedzi na suficie w łazience i wytrzeszcza oczy. Zrobię eksperyment i zostawię mu trochę herbaty w nakrętce po soku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5388941 Napisano: 04.10.2012 06:17:25 w Dyskusje o wynikach konkursu
Tak sobie czytam powyższe wpisy i dochodzę do wniosku, że może mnie po prostu kobitki drogie lepiej znacie i dlatego wiecie, co mam na myśli, a ktoś z zewnątrz może nie odkryć, o co mi chodzi. Sądziłam, że na szybkensa krótko wyjaśnię prostą kwestię Karslbad/Hasła, a widzę, że się tylko niepotrzebnie dyskusja rozwinęła.

Pozdrawiam ciepło emotka

PS: czarnygreg - ale pojechałaś z tą Biedrą, aż mi lacie spadły, uśmiałam się, może to klucz do sukcesu, wyczarować uśmiech u czytającego? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5388917 Napisano: 04.10.2012 05:59:49 w Kaufland konkursy
bethan napisał(a):

Z Bryzą pod choinką,
Pod choinką z Bryzą...
Mnie nic nie wybieli,
Bo jestem Murzynką.

emotka emotka emotka

Z Bryzą pod choinką
płaczę przed rodzinką,
oszczędności na prezenty
wtopiłam w konkurs przeklęty,
miałam zdobyć wór mamony,
sić! mam tylko paragony... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5388608 Napisano: 04.10.2012 02:00:07 w Dyskusje o wynikach konkursu
kn1980 napisał(a):

Aaa... rozumiem, że wystarczy dobry nick - skąd Kolega wie co piszą, skoro ta agencja niczego nie ujawnia ? emotka

Koleżanka. A wie to z doświadczenia. Gdybyś je miał, nie musiałbyś o nic pytać emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5388585 Napisano: 04.10.2012 01:43:25 w Rossmann
koper napisał(a):

Ja dostałam tego maila jako odpowiedź na mojego z pytaniem o plecak. A teraz dostałam drugi raz wysłany jako newsletter. Obawiam się, że coś im się pomyliło i wysłali do wszystkich emotka Już widzę te tłumy w drogeriach chcących odebrać tajemniczą nagrodę emotka

No niestety, będzie SAJGON emotka

To na bank pomyłka... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5388571 Napisano: 04.10.2012 01:31:28 w Kaufland konkursy
furbo napisał(a):

joan napisał(a):

Na zimowy konkurs proponuję pytanie a'la Co powiedziałby bałwanek Świętemu Mikołajowi? A nie żadne tam Lubię Święta, bo... albo Kupuję prezenty w Kauflandzie, bo... emotka

Joan, Columbit Cię nie zawiedzie, będzie na bank: Z Bryza pod choinką... i Airwick w karnawale... emotka

Nawet mi to pasuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5388568 Napisano: 04.10.2012 01:28:40 w Rossmann
To jednak chyba jakiś błąd, bo dostałam to 2x na tego samego e-maila, a przecież nie można zagrać 2x z tego samego konta. Proponuję zignorować... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5388563 Napisano: 04.10.2012 01:25:21 w Rossmann
zarania napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

Otrzymałam @ o odbiorze nagrody bez nr... ale ja nie mam żadnej nagrody do odebrania emotka

też nie wiem o co chodzi

Może to ORBIT? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5388561 Napisano: 04.10.2012 01:24:55 w Inne mniejsze markety
lucja napisał(a):

o ktorej informuja z biedrony?

Ok. 17. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5388551 Napisano: 04.10.2012 01:14:55 w Dyskusje o wynikach konkursu
kn1980 napisał(a):

CHÓR : a Słowacki wielkim poetą był...

a ja tylko pytam o WYNIKI,a nie o renomę czyjąś tam.

A w regulaminie był zapis, że masz prawo obejrzeć wyniki i listę laureatów? Bo jeśli nie, to wpierw spytaj tutaj na forum, co i jak, a nie zawracaj gitary pracownikom agencji emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5388505 Napisano: 04.10.2012 12:39:44 w Rossmann
polarniczka napisał(a):

ciekawe czy wszyscy uczestnicy kupili orbit white czy zwykle gumofilce emotka

Tiii, nie strasz, bo 2x mój facet zakupy zrobił emotka

U mnie w Rossmannie pewnie mają mnie dosyć -> kupuję po 1 produkcie na oddzielny paragon (robię tam też zakupy na wszelkie akcje ogólnopolskie). W związku z tym, w życiu nie dostałam od nich żadnego prezentu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5388465 Napisano: 04.10.2012 12:10:31 w Rossmann
magdamina napisał(a):

Haha a to pytanie z Quizu mnie rozbawiało . Chodzi o odpowiedz A. poproś sąsiada

Kiedy nie masz jak umyć sobie pleców:
a Poprosić o pomoc sąsiada
b Użyć specjalnej szczotki kąpielowej do masażu For Your Beauty
c Trzeć plecami o ścianę
emotka

emotka emotka emotka

Chyba szybciej jest poprosić o pomoc sąsiada, niż lecieć do Rossmana po szczotkę kąpielową emotka Zaraz powiem Mojemu, że jak mi takiej szczotki nie kupi, to niech się potem o kąpiel z sąsiadem nie dąsa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5388426 Napisano: 04.10.2012 11:42:09 w Inne mniejsze markety
ekuc2 napisał(a):

isiulka napisał(a):

Wlaśnie zamieszczaja wyniki z biedronki 2 pazdziernik

i znowu mało coś tych laureatów
a regulamin nie przewiduje rezerwy emotka

Co do dnia drugiego: powoli wklepują dane, jest ok.

Co do dnia pierwszego: jakoś laureatów nie przybywa, a na bank mieli więcej zgłoszeń, niż nagród, bo widzę na liście konkursowiczów, a z pewnością puścili po kilka zgłoszeń, tak rodzinnie. Więc troszkę dziwne to emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5388231 Napisano: 04.10.2012 09:56:03 w Rossmann
kunia napisał(a):

joan napisał(a):

malenka89 napisał(a):

o której mają być wyniki z gum?? emotka

O 15:00.

BTW, jestem ciekawa, czy jeśli wygrają osoby spokrewnione, to będą mogły w spokoju umyć zęby, czy też podniesie się lament, że po co im tyle szczoteczek, przecież można używać jednej? emotka

Hahah albo dokupić sobie wymienne końcówkiemotka

Gorzej, jeśli się nie mieszka razem, wtedy - zgodnie z zaleceniami dentystów - po każdym posiłku trzeba koniecznie gnać do rodziców, zanim poziom PH w ustach niebezpiecznie się obniży emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5388228 Napisano: 04.10.2012 09:54:16 w Kaufland konkursy
aerdna napisał(a):

joan napisał(a):

gargi napisał(a):

ale pytanie to strzelili naprawdę... ; P

I dobrze, im bardziej abstrakcyjnie, tym lepiej, a nie tylko w kółko to samo emotka

Czyli jest nadzieja, że skoro to rodzinny portfel a nie zima, to będzie kolejna zimowa edycja za miesiąc ? emotka

Yesss! emotka

Na zimowy konkurs proponuję pytanie a'la Co powiedziałby bałwanek Świętemu Mikołajowi? A nie żadne tam Lubię Święta, bo... albo Kupuję prezenty w Kauflandzie, bo... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5388215 Napisano: 04.10.2012 09:50:16 w Kaufland konkursy
gargi napisał(a):

ale pytanie to strzelili naprawdę... ; P

I dobrze, im bardziej abstrakcyjnie, tym lepiej, a nie tylko w kółko to samo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5388205 Napisano: 04.10.2012 09:46:48 w Kaufland konkursy
mahuska napisał(a):

buziaka poproszę emotka emotka emotka

http://regulaminy.4frame.com.pl/kaufland

Mokry w dziubek emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0