Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Raczej tak. Miejmy to już z głowy
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tylu pudeł, co teraz w związku z Rossnetem, to przez cały rok nie zaliczyłam
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
http://kobieta.in...j-nagrody,nId,638207
Nagrody:
a. Miejsca 1-3: tri blade marki Kenwood
b. Miejsca 4-6: misa i torba na zakupy
c. Miejsca 7-10: shaker do sosów Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Uznaję Twoje posty za prowokację i nie będę kontynuowała dyskusji. Zamiast na rodaków, spróbuj się powściekać na rosyjskich oligarchów - podobno kasa im nawet z tyłka wychodzi, szok w trampkach i bij mnie laciem!
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
http://ebobas.pl/...p/13487360559617.pdf
Należy dokończyć zdanie „Karmienie to dla mnie ważny moment, ponieważ…”
Najpierw rozdadzą testerkom 200 butelek Philips Avent Natural o pojemności 125 ml.
Następnie wybranym testerkom przyznanych zostanie 10 nagród do wyboru:
a. Sterylizator 4w1 - SCF286/03
b. Niania - SCD525/00
c. Laktator elektroniczny – SCF312/01 Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To już wiem, czemu się nie rozumiemy: mnie nie chodzi o osobę
Odpowiedź na Twoje pytanie: taki był plan boży
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Esemes mógł być długi, to nawet szczegółowo opisano w regulaminie.
Nie rozumiem, dlaczego ktoś mieszkający w Poznaniu, nie miałby wygrać gdzie indziej. Fair play, oczywiście, bo odkąd plastyczki zwyciężyły w nie-plastycznym konkursie na Śląsku, powstało na ten temat kilka ciekawych murali i ogólnie przestrzegam z dobrego serca, co by się tu nie pojawiały, bo Ślązacy to ludzie temperamentni i może się skończyć wpier*.
Praca jest, jaka jest, skąd wiecie, że nie posłała lepszej? Nagrodzili, co im się spodobało. I tyle. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
No ale tam trzeba było zgłoszenie SMSem posłać, to chyba wszystko ok?
Moja pierwsza myśl: a gdzie koń?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A co do wklepywania ogólnie: przyzwyczaiłam się, że ludzie żądają, żeby im wszystko na tacy podać. Mnie to już nie rusza, niech powiewa i Tobie!
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Mnie dziwi, że zgłoszeń prawie nie było. Zachowanie organizatora jest dla mnie OK, nie mam uwag. No, może poza jedną: następnym razem wklepcie konkurs w bazę!
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Niekoniecznie. Może wiedziały 3 osoby, posłały po 4 zgłoszenia i... zonk. Ja nie wiedziałam o tym konkursie. Ale inna sprawa, że gdybym wiedziała, pewnie i tak bym nie zagrała, ze względu na potencjalne prace plastyczne o tak wątłej urodzie, jak te zupy. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
https://www.e-kon...ticles-4-100921.html Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Pochwal się swoim blogiem na łamach naszego magazynu Kitchenlife i wygraj kartę upominkową DUKA o wartości 500zł.
Wyślij na food@kitchenlife.pl autorski i niepublikowany jeszcze na Twoim blogu przepis na bożonarodzeniową potrawę wraz z prezentującymi ją zdjęciami i wygraj!
Dla 5 najlepszych blogerów przygotowaliśmy karty DUKA o wartości 500zł i publikację pracy na łamach grudniowego wydania magazynu Kitchenlife.
Na wasze prace czekamy do 11 listopada.
Szczegóły konkursu wkrótce na: www.dukapolska.com Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Gdzieś mam na pewno zapisane, bo akurat na Pepsi sama wymyśliłam odpowiedź. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
PS: A ten cały halny, to super sprawa, od samego rana ciepło, ostatni raz byłam tak zadowolona dokładnie 3 tygodnie temu
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Na ostatnim odcinku z renty nie ma? Albo na decyzji z ZUSu? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A powtarzające się nazwiska, dżyzys, Mój ma takie nazwisko, że np. na Rossnecie w co drugim konkursie ktoś o tym nazwisku na liście laureatów widnieje, a nie zna tych osób i nie jest z nimi spokrewniony