Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Próbowałam nawet na IE -> nic
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Łorajusiu, pewnie nawet Pan-Z-Wprost by się pofatygował
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Cha cha, najlepiej do Świętego Mikołaja list napisać. Nie wygrałaś jeszcze, boś nie napisała
U mnie dziś nic. Ale Mój bardzo mocno skomplementował moje zgłoszenie na pewien konkurs. Więc wpisuję się tutaj, żeby zwiększyć swoje szanse na wygraną
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Obawiam się tylko, że zaserwowałaby mi całkiem zwyczajnego kopa
PS: Mężuś już wie o autku?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Można sobie na takiego automobilnego kopa jakoś zasłużyć?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Gratuluję brum brum!
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Są jeszcze choroby. Zresztą, organizator nie musi się nikomu tłumaczyć z tego, co się u niego w biurze dzieje. Czy tam już termin na poinformowanie laureatów minął?
A z innej beczki: Graf teraz niczego nigdzie nie organizuje?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Etam cykor, przecież nierozsądnie byłoby wygrywać auta bez paragonów
Moim zdaniem, wybór jest tylko jeden: zagram w TYM konkursie albo zagram w INNYM. Nie ma znaczenia, gdzie kto mieszka i jakie sklepy ma pod nosem. Ludzie z małych miejscowości mają nawet lepiej: zerowa konkurencja w konkursach na sklep, a do tego wiele sieci ma swoje sklepiki tylko w wioskach. Tam organizowane są różne konkursy np. urnowe, o których nawet ciężko się dowiedzieć, bo nie ma gazetek ani regulaminów w internecie. Poza tym, sama mieszkam w sporym mieście, ale przecież mój dom nie jest otoczony marketami. Żeby kupić produkty na konkurs, też muszę jechać na wycieczkę...
PS: Tak z innej beczki - dopiero teraz sprawdziłam, jaki świetny model auta wygrałaś, ekstra!
zawodowiec25 - ja nie pisałam, że wiem, jak zbawić świat
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
No ba
Zresztą, nie trzeba przecież sprawdzać wszystkich; wystarczy na te grubsze nagrody + 5 innych wyrywkowo. Do mojej mamy często przychodzą klienci z wyblakłymi / uszkodzonymi paragonami sprzed półtora roku i jest problem ze złożeniem reklamacji w serwisie. Wtedy mama idzie do koleżanki i tamta drukuje duplikat paragonu czy coś w tym stylu. Z tym, że nie od ręki, ale sprawdzenie danych w systemie to banalna sprawa.
fragles - każda akcja wywołuje reakcję. Jeśli chodzi o TQG, ich postępowanie to efekt działań części konkursowiczów. Nie wiem, czy to się jeszcze uda zatrzymać, mechanizm poszedł w ruch i nakręca się z każdą akcją promocyjną. Pretensje mam tylko do tych, którzy są za to odpowiedzialni. Na pewno nie do TQG, bo oni mnie tylko tak czasami krzywdzą, że moich zgłoszeń nie wybierają.
Zawiść, złośliwość, podejrzliwość... Pracownicy agencji siedzą sobie tutaj i czytają o tym, jak to ludzie robią ich w uja. Moim zdaniem, to może człowieka zdenerwować. Powiem więcej: część organizatorów ma wszystko w d*; nie trzymają się regulaminów, losują tam, gdzie zezwolenia nie mają i pozwalają na nadużycia wszelkiego rodzaju. Z drugiej strony stoją ci, co nie mają do nas zaufania i pozwalają sobie od czasu do czasu na wredny gest. Nie będzie normalności ze strony organizatora, jeśli nie będzie normalności u nas. A że czasem dostajemy kulkę od organizatora? Trzeba się zastanowić, czy to nie był rykoszet. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jeśli Cię to pocieszy, nadal jesteś pierwsza na kolejkowej liście samochodowej
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
O PayU wiem tyle, że wygrałam u nich w konkursie kartę. Trzeba będzie trochę posiedzieć w necie i się zainteresować takimi sprawami, bo nie dosyć, że wstyd tak w tyle zostać, to i niebezpieczne to
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Bardzo Ci współczuję
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
No wiesz, yyy, preferowałabym akcje typu: niski koszt paragonu / dużo nagród drugiego stopnia / minimalna ilość nagród głównych. Numer paragonu, hmm, czemu nie. Ale u mnie to nie byłby żaden tam numer paragonu, tylko numer naprzeciw daty
aga67 - a oglądałaś film Złap mnie, jeśli potrafisz? Ciekawa historia. Gościu fałszuje czeki, więc w końcu wydawca czeków zatrudnia go, żeby zadbał o ich właściwe zabezpieczenie. Przyjmują go do pracy, bo jest specjalistą w danej dziedzinie. Nikt nie pyta o wykształcenie ani stan cywilny. To film oparty na faktach
petunija1 - superro!
PS: Muszę zakończyć to gdybanie, bo już dostałam pytanko na PW, czy pracuję w którejś z agencji
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Łożtyłajzo, mi się tu naigrawać będziesz!
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Niestety, obawiam się, że nikt nie brałby udziału w moich konkursach
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dla kalisto1986 za to, że wygrała z czasem i dziś doszedł prezent dla chłopaków
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Mój sprzedał coś na allegro. Dostał automatyczną wiadomość, że kupujący wybrał opcję Płacę z Inteligo i transakcja ma status Rozpoczęta. To myśleliśmy, że przelew został właśnie zainicjowany i pieniążki powoli się do nas kulają.
Pół godziny później. Kupujący mieszka w mieście obok, więc dzwoni, że zaraz przyjedzie po towar. Podjeżdża auto. Wysiadają dwaj łysi mężczyźni nie obdarzeni przez Naturę szyją i brzęczą łańcuchami. Biorą towar i... wręczają Mojemu kasę
Od dawna nie sprzedaję na Allegro i jestem w szoku -> się tak zagubiliśmy w tym wszystkim, że omal nie wydaliśmy za darmo wylicytowanego przedmiotu
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Przewidziałabym w każdym konkursie 150 nagród niskiej wartości + jedną wypaśną. Wszyscy laureaci dostaliby esemesa o tej samej treści. Kto chciałby dostać jakąkolwiek nagrodę, musiałby odesłać oryginał paragonu. Paragon na nagrodę główną zostałby sprawdzony w centrali danej sieci sklepów. Nie byłoby żadnego ograniczenia na osobę czy adres, bo to kompletna głupota. Uważam za nonsensowne karanie kogoś za to, że odłożył kupno spodni i wydał kasę na 10 paragonów. Albo moi sąsiedzi z góry: mają szóstkę dzieci. Dlaczego mieliby nie wygrać 3 tornistrów? Co to, jakieś kufa jego mać przestępstwo? Aaa, zapomniałabym o najważniejszym! Nigdy nie prowadziłabym żadnego rejestru danych osobowych, bo zadaniem agencji nie jest toczenie walki z nieistniejącym podziemiem. Wszelkie próby wyłudzenia nagród zostałyby jednak zgłoszone odpowiednim organom. I zawsze nagradzałabym najlepsze hasła. Żeby ludzie mieli rozrywkę dla umysłu, którą kiedyś zapewniały krzyżówki... Wyświetl w wątku >>