Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5362874 Napisano: 14.09.2012 10:55:05 w Carrefour konkursy
aswiercinska napisał(a):

mkrzysiek napisał(a):

joan napisał(a):

Poczemu regulamin się nie każdemu otwiera? Akurat, jak jestem zainteresowana, nie mogę nic podejrzeć emotka

http://ariel.pl/U..._ariel_carrefour.pdf

nadal sie nie otwiera

Próbowałam nawet na IE -> nic emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5362826 Napisano: 14.09.2012 10:31:03 w Carrefour konkursy
Poczemu regulamin się nie każdemu otwiera? Akurat, jak jestem zainteresowana, nie mogę nic podejrzeć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5362791 Napisano: 14.09.2012 10:19:23 w Gratulacje! Dla wygranych!
assal napisał(a):

I ja gratuluję emotka
I szerokiej drogi życzę.
Może czas zorganizować zlot konkursowiczek? Jakby tak wszyscy przyjechali wygranymi autkami, to by była sensacja większa jak złota afera emotka emotka emotka

Łorajusiu, pewnie nawet Pan-Z-Wprost by się pofatygował emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5362784 Napisano: 14.09.2012 10:17:44 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
vilemo napisał(a):

joan napisał(a):

toka napisał(a):

znowu dziś nie wygrałam samochodu emotka A poza tym wszystko super emotka

Jeśli Cię to pocieszy, nadal jesteś pierwsza na kolejkowej liście samochodowej emotka

do kogo się zgłosić w sprawie komitetu kolejkowego emotka emotka bo ja też samochodu nie wygrałam emotka

Cha cha, najlepiej do Świętego Mikołaja list napisać. Nie wygrałaś jeszcze, boś nie napisała emotka Jeśli laurkę zrobisz, to może i poza kolejnością autko ustrzelisz emotka A tak na poważnie, to... wygrasz samochód, kiedy będzie najlepszy na to czas emotka

U mnie dziś nic. Ale Mój bardzo mocno skomplementował moje zgłoszenie na pewien konkurs. Więc wpisuję się tutaj, żeby zwiększyć swoje szanse na wygraną emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5362759 Napisano: 14.09.2012 10:05:47 w Gratulacje! Dla wygranych!
ashley878 napisał(a):

joan napisał(a):

ashley878 napisał(a):

A naj naj największe dla Ilonar która daje mi kopa w tyłek, energię i wiarę w siebie :*!
Jesteś wielka i dla mnie najwspanialsza!

Można sobie na takiego automobilnego kopa jakoś zasłużyć? emotka

Trzeba podjechać do Ilonar emotka

Obawiam się tylko, że zaserwowałaby mi całkiem zwyczajnego kopa emotka

PS: Mężuś już wie o autku? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5362746 Napisano: 14.09.2012 09:58:48 w Gratulacje! Dla wygranych!
ashley878 napisał(a):

A naj naj największe dla Ilonar która daje mi kopa w tyłek, energię i wiarę w siebie :*!
Jesteś wielka i dla mnie najwspanialsza!

Można sobie na takiego automobilnego kopa jakoś zasłużyć? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5362739 Napisano: 14.09.2012 09:53:19 w Gratulacje! Dla wygranych!
Wow, wpada jedno autko dziennie emotka

Gratuluję brum brum! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5362622 Napisano: 14.09.2012 08:25:44 w Inne mniejsze markety
mia napisał(a):

A może oni jednak wszystkich poinformowali?

Bo to jest trochę dziwne - zaczynasz jakąś robotę i znikasz na urlop. Logiczne byłoby, że albo ją kończysz przed urlopem, albo w ogóle nie zaczynasz... emotka

Są jeszcze choroby. Zresztą, organizator nie musi się nikomu tłumaczyć z tego, co się u niego w biurze dzieje. Czy tam już termin na poinformowanie laureatów minął?

A z innej beczki: Graf teraz niczego nigdzie nie organizuje? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5362570 Napisano: 14.09.2012 07:33:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
normafia napisał(a):

Ja jestem cykor i bałabym się grać, wysyłając hasła bez pokrycia w paragonach. Jednak ci co mieszkają w mniejszych miejscowościach, gdzie nie ma dużych sieciowych sklepów, mają do pewno do wyboru odbyć daleką podróż lub kupić paragon.

Etam cykor, przecież nierozsądnie byłoby wygrywać auta bez paragonów emotka

Moim zdaniem, wybór jest tylko jeden: zagram w TYM konkursie albo zagram w INNYM. Nie ma znaczenia, gdzie kto mieszka i jakie sklepy ma pod nosem. Ludzie z małych miejscowości mają nawet lepiej: zerowa konkurencja w konkursach na sklep, a do tego wiele sieci ma swoje sklepiki tylko w wioskach. Tam organizowane są różne konkursy np. urnowe, o których nawet ciężko się dowiedzieć, bo nie ma gazetek ani regulaminów w internecie. Poza tym, sama mieszkam w sporym mieście, ale przecież mój dom nie jest otoczony marketami. Żeby kupić produkty na konkurs, też muszę jechać na wycieczkę...

PS: Tak z innej beczki - dopiero teraz sprawdziłam, jaki świetny model auta wygrałaś, ekstra!

zawodowiec25 - ja nie pisałam, że wiem, jak zbawić świat emotka Niech nad takimi niuansami myślą ci, którym za to płacą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5362548 Napisano: 14.09.2012 06:55:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
targicola napisał(a):

ziolko napisał(a):

joan genialny pomysł - mam nadzieję, że jakaś agencja to przeczyta i wdroży ten pomysł w życie

skończyłoby się kupowanie paragonów na główne nagrody, tak jak jest teraz, bo by nie było wiadomo, co kto wygrał emotka

kupno-kupnem.ale niektórzy mogliby posprzedawać drukareczki do paragonów,gdyby sprawdzano prawdziwość przesłanego paragonu w sklepie..... emotka

No ba emotka

Zresztą, nie trzeba przecież sprawdzać wszystkich; wystarczy na te grubsze nagrody + 5 innych wyrywkowo. Do mojej mamy często przychodzą klienci z wyblakłymi / uszkodzonymi paragonami sprzed półtora roku i jest problem ze złożeniem reklamacji w serwisie. Wtedy mama idzie do koleżanki i tamta drukuje duplikat paragonu czy coś w tym stylu. Z tym, że nie od ręki, ale sprawdzenie danych w systemie to banalna sprawa.

fragles - każda akcja wywołuje reakcję. Jeśli chodzi o TQG, ich postępowanie to efekt działań części konkursowiczów. Nie wiem, czy to się jeszcze uda zatrzymać, mechanizm poszedł w ruch i nakręca się z każdą akcją promocyjną. Pretensje mam tylko do tych, którzy są za to odpowiedzialni. Na pewno nie do TQG, bo oni mnie tylko tak czasami krzywdzą, że moich zgłoszeń nie wybierają.
Zawiść, złośliwość, podejrzliwość... Pracownicy agencji siedzą sobie tutaj i czytają o tym, jak to ludzie robią ich w uja. Moim zdaniem, to może człowieka zdenerwować. Powiem więcej: część organizatorów ma wszystko w d*; nie trzymają się regulaminów, losują tam, gdzie zezwolenia nie mają i pozwalają na nadużycia wszelkiego rodzaju. Z drugiej strony stoją ci, co nie mają do nas zaufania i pozwalają sobie od czasu do czasu na wredny gest. Nie będzie normalności ze strony organizatora, jeśli nie będzie normalności u nas. A że czasem dostajemy kulkę od organizatora? Trzeba się zastanowić, czy to nie był rykoszet. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5362428 Napisano: 13.09.2012 08:45:47 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
toka napisał(a):

znowu dziś nie wygrałam samochodu emotka A poza tym wszystko super emotka

Jeśli Cię to pocieszy, nadal jesteś pierwsza na kolejkowej liście samochodowej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5362423 Napisano: 13.09.2012 08:42:10 w Wkurza mnie...
Ostrzegam, że Furagin potrafi ściąć z nóg emotka Ja miałam po nim takie mdłości, że ledwo utrzymywałam pion emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5362380 Napisano: 13.09.2012 08:06:41 w Allegro.pl - bez linków
dianek - dzięki za wyjaśnienia, tego właśnie nie wiedzieliśmy. Myśleliśmy, że to oznacza coś w stylu w trakcie realizacji. Dobrze, że się skończyło, jak się skończyło.

O PayU wiem tyle, że wygrałam u nich w konkursie kartę. Trzeba będzie trochę posiedzieć w necie i się zainteresować takimi sprawami, bo nie dosyć, że wstyd tak w tyle zostać, to i niebezpieczne to emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5362377 Napisano: 13.09.2012 08:03:52 w Wkurza mnie...
joasia4786 napisał(a):

zapalenie pęcherza ;/ wrrrr cholera...

Bardzo Ci współczuję emotka Oby szybko przeminęło. Trzymaj się ciepło. Dosłownie. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5362373 Napisano: 13.09.2012 08:00:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mariolakal napisał(a):

joan napisał(a):

malenka89 napisał(a):

Błagam, załóż agencję emotka

Niestety, obawiam się, że nikt nie brałby udziału w moich konkursach emotka

Ja z miłą chęcią... emotka Pod warunkiem, me zakupy promocyjne mieściłyby się w granicach 5 zł., na co byłoby mnie stać i warunek dodatkowy: podać nr paragonika... emotka

No wiesz, yyy, preferowałabym akcje typu: niski koszt paragonu / dużo nagród drugiego stopnia / minimalna ilość nagród głównych. Numer paragonu, hmm, czemu nie. Ale u mnie to nie byłby żaden tam numer paragonu, tylko numer naprzeciw daty emotka

aga67 - a oglądałaś film Złap mnie, jeśli potrafisz? Ciekawa historia. Gościu fałszuje czeki, więc w końcu wydawca czeków zatrudnia go, żeby zadbał o ich właściwe zabezpieczenie. Przyjmują go do pracy, bo jest specjalistą w danej dziedzinie. Nikt nie pyta o wykształcenie ani stan cywilny. To film oparty na faktach emotka

petunija1 - superro! emotka

PS: Muszę zakończyć to gdybanie, bo już dostałam pytanko na PW, czy pracuję w którejś z agencji emotka Powaga. A zatem oświadczam, że nie pracuję i nigdy nie pracowałam. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5362360 Napisano: 13.09.2012 07:49:02 w Allegro.pl - bez linków
slavek napisał(a):

Trzeba było dać za darmo. Z tego co piszesz chłopcy mieli duże apetyty, więc zapewne dużo jedzą, a to kosztuje emotka

Łożtyłajzo, mi się tu naigrawać będziesz! emotka Już widzę, jak za kilka dni zorientowalibyśmy się, że kasa nie wpłynęła i pukamy do drzwi tych pakerów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5362345 Napisano: 13.09.2012 07:39:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malenka89 napisał(a):

Błagam, załóż agencję emotka

Niestety, obawiam się, że nikt nie brałby udziału w moich konkursach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5362339 Napisano: 13.09.2012 07:36:08 w PODZIĘKOWANIA
staszek napisał(a):

Dla kalisto1986 za bam emotka

Dla kalisto1986 za to, że wygrała z czasem i dziś doszedł prezent dla chłopaków emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5362336 Napisano: 13.09.2012 07:34:22 w Allegro.pl - bez linków
Powiem Wam, co mi się dziś przytrafiło.

Mój sprzedał coś na allegro. Dostał automatyczną wiadomość, że kupujący wybrał opcję Płacę z Inteligo i transakcja ma status Rozpoczęta. To myśleliśmy, że przelew został właśnie zainicjowany i pieniążki powoli się do nas kulają.

Pół godziny później. Kupujący mieszka w mieście obok, więc dzwoni, że zaraz przyjedzie po towar. Podjeżdża auto. Wysiadają dwaj łysi mężczyźni nie obdarzeni przez Naturę szyją i brzęczą łańcuchami. Biorą towar i... wręczają Mojemu kasę emotka

Od dawna nie sprzedaję na Allegro i jestem w szoku -> się tak zagubiliśmy w tym wszystkim, że omal nie wydaliśmy za darmo wylicytowanego przedmiotu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5362327 Napisano: 13.09.2012 07:23:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
toka - potencjalni to zły pomysł, ludzie się burzą.
Przewidziałabym w każdym konkursie 150 nagród niskiej wartości + jedną wypaśną. Wszyscy laureaci dostaliby esemesa o tej samej treści. Kto chciałby dostać jakąkolwiek nagrodę, musiałby odesłać oryginał paragonu. Paragon na nagrodę główną zostałby sprawdzony w centrali danej sieci sklepów. Nie byłoby żadnego ograniczenia na osobę czy adres, bo to kompletna głupota. Uważam za nonsensowne karanie kogoś za to, że odłożył kupno spodni i wydał kasę na 10 paragonów. Albo moi sąsiedzi z góry: mają szóstkę dzieci. Dlaczego mieliby nie wygrać 3 tornistrów? Co to, jakieś kufa jego mać przestępstwo? Aaa, zapomniałabym o najważniejszym! Nigdy nie prowadziłabym żadnego rejestru danych osobowych, bo zadaniem agencji nie jest toczenie walki z nieistniejącym podziemiem. Wszelkie próby wyłudzenia nagród zostałyby jednak zgłoszone odpowiednim organom. I zawsze nagradzałabym najlepsze hasła. Żeby ludzie mieli rozrywkę dla umysłu, którą kiedyś zapewniały krzyżówki... Wyświetl w wątku >>
0 0