Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5362319 Napisano: 13.09.2012 07:11:30 w Paragony
anava napisał(a):

Nawiązując do tematu, przeczytajcie:
http://www.maniaw...a-pani-to-gdzie.html

Ciekawy ten fragment z cenami paragonów. Sama chciałabym kiedyś wyczaić, jaki ludzie mają tupet, ale mnie by pewnie nikt nie odpisał na PW emotka

A co do numerów paragonów -> droga blogowiczko, to już nie działa. Ale po cichutku nadchodzi era robienia zakupów w internecie i wtedy już nie można puścić wodzy fantazji & objawić plastycznych talentów, bo wszystko jest skrupulatnie + szybko sprawdzane w rejestrach zamówień. Gites majonez emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5362300 Napisano: 13.09.2012 06:56:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
paryzanka napisał(a):

Rozumiem, że auta z Biedronki juz maja wszystkich właścicieli?
A moze Agencja sie zabawia i jutro tez kogos poinformuje?
Ja smsa nie dostałam...

Pewnie wszyscy laureaci zostali już poinformowani. Dobrze, że ja u nich nie pracuję, bo laureaci nagród każdego stopnia dostaliby takiego samego SMSa o treści Zostałeś laureatem konkursu w Biedronce. Odeślij oryginał paragonu... emotka A gdyby ktoś mi d* zawracał dzwoniąc z pytaniem, co wygrał, to oczywiście byłabym poza biurem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5361969 Napisano: 13.09.2012 02:14:59 w Wkurza mnie...
aurorcia napisał(a):

hmmmm....75D zdjęcie robione od góry (kompletnie ubrana, w restauracji ma się rozumieć!) cóż myślę, że ziemniak tylko o tym marzy przed końcem świata
emotka A tym moderatorem to pewnie baba była emotka Szkoda, że nie ma w galerii, bo byłam dumna z mojej pracy i podałabym linka emotka

Może ten ziemniak miał, ten tego, zbyt oczywisty kształt? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5361756 Napisano: 13.09.2012 12:55:25 w Dziś w telewizji polecam film...
Żeby chwilowo odejść od biedronkowych tasi...

Dziś o 22:05 na TVP 2 zostanie wyemitowany świetny film: Labirynt fauna. Polecam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5361712 Napisano: 13.09.2012 12:43:50 w Inne mniejsze markety
kamila10001 napisał(a):

joan napisał(a):

mia napisał(a):

Ja raczej zakładam, że ktoś jeszcze nie odebrał telefonu o samochód, a oni póki do wszystkich się nie dodzwonią, nie puszczą esków emotka
Zatem... sprawdzajcie startery emotka

Eh, to już wiadomo, o co chodzi. Trzy kobitki wrócą do domu, a tam mąż każdej powie przy obiedzie: Słuchaj mlask mlask, skończ już z tymi konkursami mlask mlask, bo dziś dzwoniła jakaś baba, agentka od reklamy czy coś mlask mlask, ale jej powiedziałem, że to pomyłka mlask mlask i że mają usunąć ze swojej listy mój numer, bo jak nie, to mlask mlask...

Tak, a później mówią w Tv że nieznane były przyczyny kłótni rodzinnej i zgonu mężczyzny

Morderstwo w afekcie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5361697 Napisano: 13.09.2012 12:36:25 w Inne mniejsze markety
mia napisał(a):

Ja raczej zakładam, że ktoś jeszcze nie odebrał telefonu o samochód, a oni póki do wszystkich się nie dodzwonią, nie puszczą esków emotka
Zatem... sprawdzajcie startery emotka

Eh, to już wiadomo, o co chodzi. Trzy kobitki wrócą do domu, a tam mąż każdej powie przy obiedzie: Słuchaj mlask mlask, skończ już z tymi konkursami mlask mlask, bo dziś dzwoniła jakaś baba, agentka od reklamy czy coś mlask mlask, ale jej powiedziałem, że to pomyłka mlask mlask i że mają usunąć ze swojej listy mój numer, bo jak nie, to mlask mlask...
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5361682 Napisano: 13.09.2012 12:29:36 w Inne mniejsze markety
dolly - wszyscyśmy wypili jedną małą wódeczkę, która jeszcze nikomu nie zaszkodziła, na cześć nor-mafii owczywiście emotka I jakoś tak wyszło, że straciliśmy głowę, świniak zresztą też... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5361659 Napisano: 13.09.2012 12:14:49 w Inne mniejsze markety
asiasia napisał(a):

isiulka napisał(a):

Ludzie ja żartowałam z tym wpisowym, nie wysyłajcie mi pytań o kwotę ani czy może być doładowanie lub coś na wymiane emotka

Wiesz Isiulka takie żarty są nie na miejscu bo ja już prosiaka zarzynałam na łapówę i miejsce w saszetce u starego na kartę członkowską zrobiłam
emotka

Teraz musisz jakąś odpowiedź wymyślić, bo pewnie mąż będzie chciał wiedzieć, czemu zarżnęłaś świniaka emotka Może coś w tym stylu: z fartucha wypadł mi plik paragonów, a świnia go zeżarła i beknęła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5361621 Napisano: 13.09.2012 12:01:11 w Inne mniejsze markety
mia napisał(a):

79magda napisał(a):

Wchodzić, ale komu? emotka

Każdemu, Magda, na wszelki wypadek każdemu! emotka emotka

To forum ma 33038 zarejestrowanych użytkowników, nie wiem, czy by mi się chciało emotka

Jedyna mafia, o której mam dziś ochotę czytać, to nor-mafia emotka Mam nadzieję, że długo nie ochłonie, bo i po co emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5361252 Napisano: 13.09.2012 08:32:10 w Inne mniejsze markety
kotmarian napisał(a):

a właśnie - PASTY- właśnie jedną przeterminowana wyrzuciłam!!!! cholera.

A ja do swojej pastowej kolekcji wygrałam jeszcze zestaw produktów od MC/Colgate/Intermarche emotka

Myślę, że zorganizowanie takiego przejściowego magazynu na potrzeby jednej akcji charytatywnej byłoby super. Aczkolwiek pamiętajmy, że pewien koleś za rozdanie potrzebującym starego chleba dostał jebutną karę. Ale to Polska właśnie... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5361229 Napisano: 13.09.2012 08:19:39 w Inne mniejsze markety
xjustx napisał(a):

Szkoda, że u nas nie ma takich promocji emotka

Etam, ja wolę polskie akcje emotka Co mi z kupionych promocyjnie 60 płynów do płukania tkanin? Nawet na Allegro bym ich nie sprzedała, bo fiskusowi już całkiem odp*. Zamiast się bawić w sprzedaż 1000 rolek cenzurataśmy, lepiej wygrać wycieczki pod palmę albo kasiurkę emotka

Już wiem, 1000 dolarów oszczędzają mugole, skoro There’s couponing — sitting down with the Sunday newspaper and clipping those offers your family will use — which saves the average family about $1,000 a year, according to NCH Marketing Info, which tracks coupon use. Ci bardziej zaangażowani oszczędzają więcej. Ale ja nie chcę oszczędzać, bo oszczędzanie nigdy nie przekroczy pewnej granicy. Lepiej mieć większe dochody - tu granicy nie ma... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5361209 Napisano: 13.09.2012 08:06:44 w Inne mniejsze markety
kotmarian - już nie wiem, gdziem to przeczytała, ale pisało, jak byk, że średnio rodzina ma 1000 dolarów rocznie z kuponów. Średnio, tzn. że niektórzy mają więcej, a inni mniej. W mojej opinii to niewiele, jak na tyle zachodu.

Mistrzostwa są pewnie bardzo ciekawe, siostra mi 1 odcinek opowiedziała. Na razie sobie oblukałam filmik ze spiżarni: setki kosmetyków, dwie piwnice żarcia... Mnie do szału doprowadza kilka konkursowych past do zębów, zalegających na półce - nie nadaję się do couponingu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5361124 Napisano: 13.09.2012 07:05:39 w Inne mniejsze markety
PS: Angielskojęzyczne filmiki TLC dot. Extreme Couponing:

http://tlc.howstu...tv/extreme-couponing

Nie zagłębiałam się jeszcze, ale średnia oszczędność wynosi 1000 ichniejszej waluty na rodzinę. To sami powiedzcie: czy rzeczywiście 1000 zeta rocznie to taki szpan dla przedstawicieli konkursowego świata? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5361109 Napisano: 13.09.2012 06:52:10 w Inne mniejsze markety
karkocka napisał(a):

xjustx napisał(a):

gdzie można obejrzeć ten program? emotka

TLC

Również chętnie obejrzałabym ten program, ale nie odbieram TLC.

Mnie by jednak takie coś męczyło -> wycinanie, latanie na zakupy, obliczanie, przechowywanie, zarządzanie. Czyli ta strona konkursów, której nie cierpię! Za dużo zachodu i zużytego czasu, za mało kreatywności i wypaśnych nagród emotka Mogłabym robić 1 taką akcję na pół roku, charytatywnie. Na dłuższą metę raczej wykluczone. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5361007 Napisano: 12.09.2012 09:23:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
To zdjęcie powinno mieć tytuł: Koń by się uśmiał.

Należy jednak pamiętać, że nie trzeba było znajdować się na fotografii, wystarczyło, że byli na niej członkowie rodziny i zgadzali się na upublicznienie swego wizerunku. Można było słać zgłoszenie na siebie. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5360154 Napisano: 12.09.2012 11:32:27 w Rossmann
toka napisał(a):

dobra joan-wygrałaś.Ja zgarnę to autko z konka rosnetu i będę Twoją szoferką emotka a Ty jakoś skombinuj te miliony żeby Cię było na mnie stać emotka

Nie ma tak łatwo, ja również posłałam zgłoszenie emotka Co do szofera -> wiesz, są pewne wymagania: jędrne pośladki, umięśniona klata, oczy koloru morza przy Seline... Spełniasz wymagania? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5360150 Napisano: 12.09.2012 11:29:58 w Inne mniejsze markety
grusia napisał(a):

Dziewczyny mozecie mi napisac czy jest jakis konk teraz w NETTO ? Wyszukiwarka ma na wczoraj i ladowac sie nie chce emotka

Niczego nie ma; ewentualnie możesz zrobić zakupy na konkursy ogólnopolskie. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5360145 Napisano: 12.09.2012 11:28:15 w Rossmann
toka napisał(a):

joan napisał(a):

awi napisał(a):

joan ale norma kondycyjna wyrobiona emotka
a poza tym... mogłaś pobiec byłoby mniej straconego czasu emotka

Pobiec? Ty też przeciwko mnie? emotka

ja mam lepszy pomysł-wygraj sobie samochód-będzie jeszcze szybciej emotka emotka

To już wolę wygrać grube miliony i dać się wozić limuzyną z szoferem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5360136 Napisano: 12.09.2012 11:23:10 w Rossmann
awi napisał(a):

joan napisał(a):

awi napisał(a):

wkurzają mnie wasze problemy emotka
a nie można przed wyjazdem zadzwonić do sklepu czy są nagrody do odebrania (i listy)?

U mnie w drogeriach przeważnie nikt nie odbiera telefonu, już to przerabiałam. A wczoraj w Rossie oczywiście nagrody nie było, choć czekać miała od 05.09.2012. 20 minut stracone na dojście tam, 20 minut (albo i dłużej) na poszukiwania nagrody, 20 minut na powrót -> godzina zmarnowana.

joan ale norma kondycyjna wyrobiona emotka
a poza tym... mogłaś pobiec byłoby mniej straconego czasu emotka

Pobiec? Ty też przeciwko mnie? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5360090 Napisano: 12.09.2012 10:43:27 w Kaufland konkursy
masza napisał(a):

joan napisał(a):

masza napisał(a):

to nie rezerwa, przeciez nawet @ nie odczytali jeszcze

Może nie przysłali potwierdzeń odczytania. Co nie znaczy, że nie odczytali. Ja nigdy nie odsyłam potwierdzeń, bo z doświadczenia wiem, że wtedy ktoś od razu dzwoni i dręczy mnie ja w sprawie tego mejla, com go wysłał, no więc... A niekoniecznie w danym momencie mam czas i ochotę zająć się tą sprawą emotka

joan w budżecie przysyłali potwierdzenia, to i tu też/ zresztą 4 Frame dzwoni jak paragon do nich nie dotrze.Prędzej ktoś nie odebrał 5 razy....

Aha. To ok, niech dzwonią. Mam jeszcze 1 paragon w zapasie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0