Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ciekawy ten fragment z cenami paragonów. Sama chciałabym kiedyś wyczaić, jaki ludzie mają tupet, ale mnie by pewnie nikt nie odpisał na PW
A co do numerów paragonów -> droga blogowiczko, to już nie działa. Ale po cichutku nadchodzi era robienia zakupów w internecie i wtedy już nie można puścić wodzy fantazji & objawić plastycznych talentów, bo wszystko jest skrupulatnie + szybko sprawdzane w rejestrach zamówień. Gites majonez
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Pewnie wszyscy laureaci zostali już poinformowani. Dobrze, że ja u nich nie pracuję, bo laureaci nagród każdego stopnia dostaliby takiego samego SMSa o treści Zostałeś laureatem konkursu w Biedronce. Odeślij oryginał paragonu...
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Może ten ziemniak miał, ten tego, zbyt oczywisty kształt?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dziś o 22:05 na TVP 2 zostanie wyemitowany świetny film: Labirynt fauna. Polecam
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Morderstwo w afekcie
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Eh, to już wiadomo, o co chodzi. Trzy kobitki wrócą do domu, a tam mąż każdej powie przy obiedzie: Słuchaj mlask mlask, skończ już z tymi konkursami mlask mlask, bo dziś dzwoniła jakaś baba, agentka od reklamy czy coś mlask mlask, ale jej powiedziałem, że to pomyłka mlask mlask i że mają usunąć ze swojej listy mój numer, bo jak nie, to mlask mlask...
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Teraz musisz jakąś odpowiedź wymyślić, bo pewnie mąż będzie chciał wiedzieć, czemu zarżnęłaś świniaka
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To forum ma 33038 zarejestrowanych użytkowników, nie wiem, czy by mi się chciało
Jedyna mafia, o której mam dziś ochotę czytać, to nor-mafia
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A ja do swojej pastowej kolekcji wygrałam jeszcze zestaw produktów od MC/Colgate/Intermarche
Myślę, że zorganizowanie takiego przejściowego magazynu na potrzeby jednej akcji charytatywnej byłoby super. Aczkolwiek pamiętajmy, że pewien koleś za rozdanie potrzebującym starego chleba dostał jebutną karę. Ale to Polska właśnie... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Etam, ja wolę polskie akcje
Już wiem, 1000 dolarów oszczędzają mugole, skoro There’s couponing — sitting down with the Sunday newspaper and clipping those offers your family will use — which saves the average family about $1,000 a year, according to NCH Marketing Info, which tracks coupon use. Ci bardziej zaangażowani oszczędzają więcej. Ale ja nie chcę oszczędzać, bo oszczędzanie nigdy nie przekroczy pewnej granicy. Lepiej mieć większe dochody - tu granicy nie ma... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Mistrzostwa są pewnie bardzo ciekawe, siostra mi 1 odcinek opowiedziała. Na razie sobie oblukałam filmik ze spiżarni: setki kosmetyków, dwie piwnice żarcia... Mnie do szału doprowadza kilka konkursowych past do zębów, zalegających na półce - nie nadaję się do couponingu
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
http://tlc.howstu...tv/extreme-couponing
Nie zagłębiałam się jeszcze, ale średnia oszczędność wynosi 1000 ichniejszej waluty na rodzinę. To sami powiedzcie: czy rzeczywiście 1000 zeta rocznie to taki szpan dla przedstawicieli konkursowego świata?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Również chętnie obejrzałabym ten program, ale nie odbieram TLC.
Mnie by jednak takie coś męczyło -> wycinanie, latanie na zakupy, obliczanie, przechowywanie, zarządzanie. Czyli ta strona konkursów, której nie cierpię! Za dużo zachodu i zużytego czasu, za mało kreatywności i wypaśnych nagród
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Należy jednak pamiętać, że nie trzeba było znajdować się na fotografii, wystarczyło, że byli na niej członkowie rodziny i zgadzali się na upublicznienie swego wizerunku. Można było słać zgłoszenie na siebie. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie ma tak łatwo, ja również posłałam zgłoszenie
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Niczego nie ma; ewentualnie możesz zrobić zakupy na konkursy ogólnopolskie. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To już wolę wygrać grube miliony i dać się wozić limuzyną z szoferem
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Pobiec? Ty też przeciwko mnie?