Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5360086 Napisano: 12.09.2012 10:34:32 w Wkurza mnie...
79magda - eh, jeśli ktoś posiada odpowiednią dozę polotu, to i banalnych aspektach życia potrafi napisać tak, że ludzie czytają bloga z wypiekami na twarzy, wcinając liście hodowanej na biurku paprotki. Niestety, takie blogi to rzadkość...

Co do wcierania kremu: do dziś nie wiem. Czekam, aż filmik instruktażowy pojawi sie na portalu spryciarze. Do tego czasu pozostaje mi wcierać krem nieprawidłowo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5360073 Napisano: 12.09.2012 10:23:22 w Kaufland konkursy
masza napisał(a):

to nie rezerwa, przeciez nawet @ nie odczytali jeszcze

Może nie przysłali potwierdzeń odczytania. Co nie znaczy, że nie odczytali. Ja nigdy nie odsyłam potwierdzeń, bo z doświadczenia wiem, że wtedy ktoś od razu dzwoni i dręczy mnie ja w sprawie tego mejla, com go wysłał, no więc... A niekoniecznie w danym momencie mam czas i ochotę zająć się tą sprawą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5360064 Napisano: 12.09.2012 10:15:41 w Wkurza mnie...
79magda - ojej, uchachałam się, czytając Twoją wypowiedź emotka Ale niestety, masz rację. A najlepsze są videoblogi z poradami typu: jak prawidłowo wcierać krem do rąk...

Mam swoje teorie: ludzie piszą, choć nie potrafią, bo przecież praktyka czyni miszcza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5360039 Napisano: 12.09.2012 10:01:07 w Rossmann
awi napisał(a):

wkurzają mnie wasze problemy emotka
a nie można przed wyjazdem zadzwonić do sklepu czy są nagrody do odebrania (i listy)?

U mnie w drogeriach przeważnie nikt nie odbiera telefonu, już to przerabiałam. A wczoraj w Rossie oczywiście nagrody nie było, choć czekać miała od 05.09.2012. 20 minut stracone na dojście tam, 20 minut (albo i dłużej) na poszukiwania nagrody, 20 minut na powrót -> godzina zmarnowana.
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5359963 Napisano: 12.09.2012 08:48:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pecia napisał(a):

jestem początkująca i mampytanie - czy bierzevie udział w konkursach gdzie trzeba podać nr dowodu osobistego? po co to komu? oświeć mnie

Ja biorę. Ale numer dowodu podaję dopiero w przypadku zostania laureatem, jeśli trzeba wypełnić jakieś oświadczenie. I tak kurier może zażądać okazania dowodu i spisać ten numer, dostarczając nagrodę, więc nie ma się co kryć. Ale chyba nie wzięłabym udziału w konkursie, gdzie numer dowodu trzeba byłoby podać od razu w momencie wysłania zgłoszenia na konkurs... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5359553 Napisano: 11.09.2012 07:09:05 w Wkurza mnie...
kundzia87 napisał(a):

i to dziecko, w moim przypadku, które samo waży 30kg.. nie rozumiem tego.. dlaczego takie dzieci (szkoła podstawowa) nie mogą mieć zajęć w jednej sali i w niej zostawiać książki.. Ja jak chodziałm do podst. to tak właśnie miałam..
heh.. chyba i tak z tym nic nie zrobię.. ale może, gdy pójdę w kierunku swojego wykształcenia i zostanę nauczycielem, coś z tym zrobię emotka

No coś Ty! Jedna książka! To by branża edukacyjna nic nie zarobiła! Poza tym, przecież w dorosłym życiu przydaje nam się absolutnie wszystko, co nam cisną do głowy. Mnie jest żal, że dzieci tracą najlepsze lata swojego życia w szkole emotka A czego potrzeba w dorosłym życiu, oprócz umiejętności czytania, pisania i liczenia? Bo mam już trochę życia za sobą, a nie znajduję odpowiedzi na to pytanie... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5359523 Napisano: 11.09.2012 06:54:30 w Wkurza mnie...
kundzia87 napisał(a):

a ja wkurzyłam się dzisiaj, gdy mój chrześniak pokazał mi swój tornister szkolny Ważył 19 kg (i to bez stroju do wf)!!
A chrześniak waży 30kg i chodzi do 5 klasy.
Mam ochotę napisać do kogoś w tej sprawie- mam zrobione zdjęcie, ale czy to coś da?!

Rozumiem Twoje wkurzenie emotka Szkoda mi dzieciaczków, to jest chora sytuacja. Nie mam w domu wagi, więc nie wiedziałam, ile średnio waży mój plecak na wycieczkach. Ale w końcu leciałam samolotem i okazało się, że maxiwypchany plecak na pobyt tygodniowy ważył niewiele ponad 7 kg. A tu dziecko ma nieść prawie 20 kg emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5359020 Napisano: 11.09.2012 12:13:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ewikewik napisał(a):

http://www.raidmeninblack3.com/pl/
hmmmm, jedna rodzinka się obłowiła....

Nie ma o czym dyskutować emotka Wybierali uczciwie, bo widzę 2 znajomych spoza forum emotka Jak do tego dodać znajome nazwiska konkursowe... wszystko gra i buczy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5358809 Napisano: 11.09.2012 09:39:02 w Gratulacje! Dla wygranych!
dolly napisał(a):

abodak napisał(a):

kochani jesteście ale ja nic nie wygrałam isiulka chciała chyba forum ożywić a wie ze mam za daleko żeby do niej pojechać i emotka

bbuuaahahah, to przynajmniej wiesz, ile życzliwych Ci osób jest na forum emotka

Cha cha, dokładnie! Gdy już wygrasz coś megaśnego, nie krępuj się i napisz nam o tym emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5358801 Napisano: 11.09.2012 09:35:19 w Gratulacje! Dla wygranych!
abodak napisał(a):

kochani jesteście ale ja nic nie wygrałam isiulka chciała chyba forum ożywić a wie ze mam za daleko żeby do niej pojechać i emotka

emotka
No i ożywiła emotka

A Ty nie bój nic, traktuj to, jak dobrą wróżbę -> lada moment mogą do Ciebie zadzwonić z jakąś główną nagrodą emotka To się isiulka zdziwi i wróżka Luna też emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5358770 Napisano: 11.09.2012 09:22:12 w Gratulacje! Dla wygranych!
cudaczek121 napisał(a):

isiulka napisał(a):

Gratulacje Abodaku emotka emotka emotka emotka emotka Warto było czekać, w końcu jakaś porządna wygrana emotka emotka emotka

a co abodak wygrała emotka

Nie wiem; isiulka, z Twojej wypowiedzi wynika jedynie, że abodak niczego porządnego nie wygrywa emotka Wrednaś emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5358690 Napisano: 11.09.2012 08:28:00 w Carrefour konkursy
asiasia napisał(a):

Ja też spryskuję feromonami, dlatego nagrody dostarczają mi osobiście pracownicy agencji
emotka Jak zobaczę przez wizjer że nie w moim typie to mężowi każę odbierać.

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5358678 Napisano: 11.09.2012 08:20:07 w Carrefour konkursy
79magda napisał(a):

bethan napisał(a):

Ci ONI bardzo dobrze znają to forum, i całkiem nieźle mają powiązane nicki z telefonami i nazwiskami. Nie doceniacie przeciwnika emotka

Nigdy nie traktowałam ICH jako przeciwników
emotka jestem miła, mówię grzecznie dzień dobry, życzę miłego dnia, a koperty z paragonami spryskuję najlepszymi perfumami, nie perfumą... emotka Czy to źle?

Ja spryskuję korespondencję feromonami z allegro emotka Zawsze wiadomo, że list ode mnie przyszedł, bo w agencyjnych biurach wszyscy nago chodzą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5358339 Napisano: 10.09.2012 06:53:21 w Carrefour konkursy
milkaaa13 napisał(a):

no tylko zal tych odesłanych paragonów jak odeslę a nie przyjdzie -a tak paragonik by sprzedał

Bo im właśnie chodzi o to, żeby NIE SPRZEDAWAÆ.

A żal to mi jest tylko tego, że wszyscy musimy się w cudzym g* babrać, co bez ustanku z działu paragony cuchnącym ściekiem wypływa. I mało tego, jeszcze jakieś pretensje do TQG, że ą ę, Panie Hrabio, jak tu brzydko pachnie. Nie walić klocków, nie będzie śmierdzieć, ot co.

PS: Trzymam kciuki, żebyście dziewczyny jednak dostały plecaki dla swoich dzieciaczków emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5358328 Napisano: 10.09.2012 06:43:32 w Carrefour konkursy
olus15 napisał(a):

strasznie zależało mi na plecakach dla córki i syna, więc wysłałam aż 6 sms, wszystkie wygrane... i co teraz? Pewnie nie dostanę żadnego emotka

Dlaczego miałabyś żadnego nie dostać? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5358010 Napisano: 10.09.2012 02:26:20 w Carrefour konkursy
dolly napisał(a):

No to nie jest to w porządku, w końcu ludzie lecą na pocztę i ślą te paragony z pełnymi danymi, bez jaj jeżeli nie dostanie się nagrody. Jednak w regulaminie już podałam ten zapis, więc później co... wybierają ktore nazwisko podoba im się bardziej? emotka

Pamiętam, że kiedyś słało się paragon mejlem, bez szczegółowych danych. Ale laureaci, ci faktyczni, musieli potem przysłać skan obu stron dowodu osobistego, oczywiście z zamazanymi niektórymi danymi. Nie wiem, jak jest teraz... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5357996 Napisano: 10.09.2012 02:18:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mały napisał(a):

Kupiłam 2 paczki laysów promocyjnynych bez kuponów Jak wy sprawdzacie czy w paczce jest kupon? Da się to jakoś wyczuć??

Nie da się, teraz pewnie jeszcze więcej powietrza ładują w paczki, żeby niemożliwym było kupon wymacać... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5357986 Napisano: 10.09.2012 02:14:25 w Rossmann
emilka211288 napisał(a):

justynka27 napisał(a):

mam nadzieję że będą weryfikować w tym konkursie ROSSkręć się na lato... wygraj jeden z 200 rowerów! bo coś czuję że do 1 gospodarstwa domowego trafi po kilka rowerów....

a mnie zdziwiło to,ze w konkursie o te rowery wzięło udział ponad 62tys.osób a w tym o samochód tylko 26tys.widać rower cenniejszy od samochodu emotka emotka emotka

Nie ma się co dziwić: a gdyby tak samochód wygrał chomik? Wiesz, jakie byłyby problemy? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5357886 Napisano: 10.09.2012 01:14:44 w Rossmann
auvenione napisał(a):

Warunkiem uczestnictwa jest :
- zakup dowolnego odświeżacza powietrza Ambi Pur,

Więc.. nie pisze, że nowy, tylko dowolny.
:-)

Zmienili zasady emotka Jupi!
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5357855 Napisano: 10.09.2012 12:50:34 w Konkursowiczki w ciąży
Czy któraś mama jest z Łodzi? Albo ma krewnego/przyjaciółkę w tym mieście?

Jest konkurs z odbiorem osobistym emotka Spotkanie rozpocznie się 15 września o godz. 15:00 w siedzibie sklepu Chustorodzice w Edukatorku ul.Broniewkiego 62 (róg Anczyca). Laureaci zostaną ogłoszeni ok. 17:00.

„Być blisko drugiego człowieka”:

http://www.decora...storodzice-,278.html

Nagrodami w konkursie są:
a)Chusta kółkowa do noszenia dzieci, do wyboru dla osoby wygranej z chust aktualnie dostępnych producenta Natibaby lub LennyLamb,
b)2 razy: Książka dla rodziców do wyboru z asortymentu sklepu,
c)Książka dla dzieci do wyboru z asortymentu sklepu. Wyświetl w wątku >>
0 0