Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Co do wcierania kremu: do dziś nie wiem. Czekam, aż filmik instruktażowy pojawi sie na portalu spryciarze. Do tego czasu pozostaje mi wcierać krem nieprawidłowo
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Może nie przysłali potwierdzeń odczytania. Co nie znaczy, że nie odczytali. Ja nigdy nie odsyłam potwierdzeń, bo z doświadczenia wiem, że wtedy ktoś od razu dzwoni i dręczy mnie ja w sprawie tego mejla, com go wysłał, no więc... A niekoniecznie w danym momencie mam czas i ochotę zająć się tą sprawą
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Mam swoje teorie: ludzie piszą, choć nie potrafią, bo przecież praktyka czyni miszcza
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
U mnie w drogeriach przeważnie nikt nie odbiera telefonu, już to przerabiałam. A wczoraj w Rossie oczywiście nagrody nie było, choć czekać miała od 05.09.2012. 20 minut stracone na dojście tam, 20 minut (albo i dłużej) na poszukiwania nagrody, 20 minut na powrót -> godzina zmarnowana.
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ja biorę. Ale numer dowodu podaję dopiero w przypadku zostania laureatem, jeśli trzeba wypełnić jakieś oświadczenie. I tak kurier może zażądać okazania dowodu i spisać ten numer, dostarczając nagrodę, więc nie ma się co kryć. Ale chyba nie wzięłabym udziału w konkursie, gdzie numer dowodu trzeba byłoby podać od razu w momencie wysłania zgłoszenia na konkurs... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
No coś Ty! Jedna książka! To by branża edukacyjna nic nie zarobiła! Poza tym, przecież w dorosłym życiu przydaje nam się absolutnie wszystko, co nam cisną do głowy. Mnie jest żal, że dzieci tracą najlepsze lata swojego życia w szkole
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Rozumiem Twoje wkurzenie
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie ma o czym dyskutować
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Cha cha, dokładnie! Gdy już wygrasz coś megaśnego, nie krępuj się i napisz nam o tym
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
No i ożywiła
A Ty nie bój nic, traktuj to, jak dobrą wróżbę -> lada moment mogą do Ciebie zadzwonić z jakąś główną nagrodą
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie wiem; isiulka, z Twojej wypowiedzi wynika jedynie, że abodak niczego porządnego nie wygrywa
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ja spryskuję korespondencję feromonami z allegro
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Bo im właśnie chodzi o to, żeby NIE SPRZEDAWAÆ.
A żal to mi jest tylko tego, że wszyscy musimy się w cudzym g* babrać, co bez ustanku z działu paragony cuchnącym ściekiem wypływa. I mało tego, jeszcze jakieś pretensje do TQG, że ą ę, Panie Hrabio, jak tu brzydko pachnie. Nie walić klocków, nie będzie śmierdzieć, ot co.
PS: Trzymam kciuki, żebyście dziewczyny jednak dostały plecaki dla swoich dzieciaczków
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dlaczego miałabyś żadnego nie dostać?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Pamiętam, że kiedyś słało się paragon mejlem, bez szczegółowych danych. Ale laureaci, ci faktyczni, musieli potem przysłać skan obu stron dowodu osobistego, oczywiście z zamazanymi niektórymi danymi. Nie wiem, jak jest teraz... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie da się, teraz pewnie jeszcze więcej powietrza ładują w paczki, żeby niemożliwym było kupon wymacać...
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie ma się co dziwić: a gdyby tak samochód wygrał chomik? Wiesz, jakie byłyby problemy?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Zmienili zasady
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jest konkurs z odbiorem osobistym
„Być blisko drugiego człowieka”:
http://www.decora...storodzice-,278.html
Nagrodami w konkursie są:
a)Chusta kółkowa do noszenia dzieci, do wyboru dla osoby wygranej z chust aktualnie dostępnych producenta Natibaby lub LennyLamb,
b)2 razy: Książka dla rodziców do wyboru z asortymentu sklepu,
c)Książka dla dzieci do wyboru z asortymentu sklepu. Wyświetl w wątku >>