Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5357758 Napisano: 10.09.2012 11:49:50 w Carrefour konkursy
ekuc2 napisał(a):

i na jakiej podstawie będą wyłaniać laureatów ?? emotka

Laureatów już pewnie wybrali.
Teraz mają ubaw, czytając forum.
Dostaną dane, przyjdą nagrody.
Jeśli było ograniczenie na gospodarstwo, odpadną adresy zdublowane. I oczywiście ci, którzy od samego początku nie byli brani pod uwagę.

Obowiązuje zasada: Wysyłacie nam więcej esemesów, niż macie paragonów? To my wyślemy Wam więcej esemesow, niż mamy nagród. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5357752 Napisano: 10.09.2012 11:44:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
staszek napisał(a):

no własnie wysłałam jednego emotka czyli to dla hurtownikow konkurs czy dla szemranych? emotka

Dla tych, co:
- mają swoje tajemne sposoby na zwiększenie prawdopodobieństwa wygranej (finansowe tudzież inne),
- mają szczęście po swojej stronie = mocno im sprzyja. Oni wygrywają wszędzie, nawet 1 esemesem.

Niestety, nie zaliczam się do żadnej z tych grup emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5357747 Napisano: 10.09.2012 11:41:41 w Inne mniejsze markety
madanafi napisał(a):

a wygrał ktoś z colgate grubszą nagrodę bo troche dziwne że same zestawy tylko

Nic w tym temacie nie wiem, ale skoro publikują te ich listy laureatów, może nie każdy chce się afiszować. Choć mógłby np. pochwalić się na PW emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5357729 Napisano: 10.09.2012 11:31:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
staszek napisał(a):

Mam pytanie dotyczące loterii Elseve. w regulaminie jest, że trzeba wysłac SMS na podany numer, a w treści napisać ELSEVE. Tyle, że nie podaje się nr paragonu ani nic takiego. Co prawda piszą, że na 1 SMS musi być zakupiony towar promocyjny. Ale z drugiej strony jak sprawdzą, jeśli na 1 paragon wysle się kilka SMS-ów. Co o tym sądzicie?

Łoj staszek, źle zaczynasz przygodę z konkami z promocyjnymi emotka
Poza tym, w takich loteriach najwięcej zgłoszeń wysyłają osoby, którym do pięt nie dorastamy. Zatem radzę wybrać inną promocję albo wysłać jednego SMSa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5357631 Napisano: 10.09.2012 10:24:47 w Rossmann
frodo napisał(a):

tinagoni napisał(a):

Cześć dziewczyny, czy wiecie gdzie w Warszawie można kupić nowy Ambi Pur do konkursu? W rossmannie w którym byłam mają tylko starsze wersje:)

Byłam w dwóch - nigdzie nie ma emotka

U mnie również nie ma... i nie było emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5357577 Napisano: 10.09.2012 09:52:41 w Przedszkolaki i przedszkola :)
ewachem napisał(a):

swibek napisał(a):

mój miał urodziny w sobote.. w piątek częstował ptasim mleczkiem.. emotka On chodzi do maluchów i uznałam, że to lekkie, smaczne i na szybko do buzi.. maluchy jak odwijają cukierki to lubią się usmarowac czekoladą, potem papierki latają po sali.. Kupiłam duże opakowanie waniliowego i wszyscy zadowoleni.. emotka

swibek...jakos kopę lat Cie na forum nie widziałam emotka

Świbek się czai - siedzi z ptasim mleczkiem na kolanach i jeno czyta & mlaska, a nic nie pisze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5357567 Napisano: 10.09.2012 09:44:59 w Przedszkolaki i przedszkola :)
ewachem napisał(a):

delicje odpadaja (skoro to jakis dziwny konkurs), moze prince polo nakupie?
emotka

Może coś słodkiego z Nestle? I na Haribki też konek jest emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5357562 Napisano: 10.09.2012 09:41:38 w Przedszkolaki i przedszkola :)
ewachem napisał(a):

zeida napisał(a):

może Lubisie? Lub takie rurki z lentilkami w środku?

z czym w środku? emotka emotka

Może chodzi o tubę z lentilkami? emotka Ale uwaga, to oszujstwo, jakich mało - kupiliśmy spore opakowanie u pepików, otwieramy, a tam... jedna trzecia pusta emotka

ewachem - tak sobie pomyślałam, że konkursowa mama pewnikiem nakupiłaby produktów na konki promo, oryginalnie je zapakowała i dała dzieciakom emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5357541 Napisano: 10.09.2012 09:30:49 w Przedszkolaki i przedszkola :)
Wtrącę się cichutkim głosikiem:
znam sporo rodziców, którzy nie pozwalają swoim kilkuletnim dzieciom na jedzenie jakichkolwiek słodyczy / cukierków / czekolady i bardzo tego pilnują. Nie wiem, jakby zareagowali, gdyby się dowiedzieli, że ich dziecko objadło się w przedszkolu słodkościami. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5357204 Napisano: 09.09.2012 08:32:17 w Kaufland konkursy
jackk76 - emotka

edytka301 - ano tak!
Próbuję nadrobić pół miesiąca bez grania, czytam regulaminy po łebkach, niedobrze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5357163 Napisano: 09.09.2012 08:07:38 w Kaufland konkursy
cc_investigator napisał(a):

joan napisał(a):

Czy ktoś widział regulamin nowego konkursu? Tam jest do wygrania chyba 630 bonów, a w olimpijskim było 650. Dlaczego?

w olimpijskim byłą dodatkowa pula poza tymi 4 na sklep - na wszystkie zgloszenia, bez podzialu.

Aha. Ale to też średnio się zgadza, bo na liście jest 157 sklepów, a 157 x 4 bony = 628 bonów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5357065 Napisano: 09.09.2012 07:09:24 w Kaufland konkursy
Czy ktoś widział regulamin nowego konkursu? Tam jest do wygrania chyba 630 bonów, a w olimpijskim było 650. Dlaczego? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5356141 Napisano: 08.09.2012 12:59:13 w Inne mniejsze markety
masza napisał(a):

joan napisał(a):

masza - ja już straciłam z 10 zeta to ich odsyłanie danych, więcej nie próbuję, bo to na bank ich wina. Czasem się zastanawiam, czy w tym kraju cokolwiek jest robione jak należy, czy wszyscy pracują na odpier* emotka

przyszła zwrotka , żeby odesłać paragon na podłęknicką 30 w Dąbrowie Górniczej
tu telefon do MC; 504 437 300

Dzięki.
A swoją drogą, chciałam dzwonić do Wawy, bo warszawskie numery są podane w zakładce kontakt emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5356128 Napisano: 08.09.2012 12:30:37 w Inne mniejsze markety
masza - ja już straciłam z 10 zeta to ich odsyłanie danych, więcej nie próbuję, bo to na bank ich wina. Czasem się zastanawiam, czy w tym kraju cokolwiek jest robione jak należy, czy wszyscy pracują na odpier* emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5356120 Napisano: 08.09.2012 12:25:50 w Inne mniejsze markety
masza napisał(a):

joan napisał(a):

HELP => Poda mi ktoś prawidłową treść smsa z danymi Colgate/Intermarche (z przykładowymi danymi, np. Chucka Norrisa)?

Już 3x odsyłaliśmy eska, ciągle przychodzi zwrotka, że błędna treść albo sms wysłany pod błędny numer emotka

Info; dane;imie nazwisko adres/ mi przeszło wczoraj

Tego formatu też nie przyjmują. No nic, trzeba będzie zadzwonić. Eh... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5356082 Napisano: 08.09.2012 11:49:30 w Inne mniejsze markety
adamadam napisał(a):

no to może załapię się na rezerwę

Nie załapiesz się, bo nie ma podanego czasu na odesłanie danych + w poniedziałek tam zadzwonimy -> nie dopuścimy, żeby nam tak cenny zestaw produktów do pielęgnacji jamy ustnej przepadł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5356071 Napisano: 08.09.2012 11:35:02 w Wkurza mnie...
czarnygreg napisał(a):

Mąż mnie wkurzył,oprócz wielu zalet co przyznaje ma straszna wadę- nie lubi nic wyrzucać, okropny z niego chomik,kupiliśmy nowe meble a on kombinuje jak choć cześć starych zatrzymać, i strzela focha jak się upieram przy wyrzucaniu... emotka
Teraz udaje ze wcale się nie gniewal,o nie, miał fajny pomysł którego nie docenilam....

Mój też chomik emotka Mógłby sobie wytatuować na czole hasło Ależ to się jeszcze może kiedyś przydać! emotka Czego to on nie ma, eh, liczne kasety magnetofonowe, drewniany miecz z czasów przedszkola made by teściu, ohydna hawajska koszula na guziki 13 lat stara itp. Ja z kolei wychodzę z założenia, że jeśli coś nie będzie używane najpóźniej za rok od dziś, to wypad z mojego mieszkania, ale migusiem! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5356023 Napisano: 08.09.2012 10:09:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
staszek:
1) mogą być inne produkty, ale potem ciężko zrobić zdjęcie długiego paragonu, więc najlepiej, żeby w miarę krótki był.
2) nie przekraczam 160 znaków, chyba, że regulamin mówi inaczej.
3) to zależy od regulaminu danego konkursu.
4) jest szansa, u mnie to standard. Nie mam czasu nawalać ile wlezie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5355940 Napisano: 08.09.2012 08:40:49 w Rossmann
zarania napisał(a):

Fakt, może większość głosujących nie posiada zmywarki. Sama używam dopiero odkąd wygrałam.

No patrz, o tym nie pomyślałam, a przecież sama też jej nie posiadam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5355932 Napisano: 08.09.2012 08:33:51 w Rossmann
zarania napisał(a):

rachel napisał(a):

okej juz chyba wiem...wygrał woolite i to na niego jest 40% a szkoda bo marzyłam o finish...a tak jak znizka 20% to i tak sie nie opłaca

dokładnie, ale aż coś mi się nie chce wierzyć, że ludzie tak głosowali na Woolite emotka

Buu, u mnie również lekkie rozczarowanie - chciałam wygrać rabat 40% na tabletki Finish dla teściowej emotka
Konkursowicze raczej na Woolite nie głosowali, bo akurat środków do prania każdy konkursowicz ma chyba pokaźny zapas... Wyświetl w wątku >>
0 0