Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5355920 Napisano: 08.09.2012 08:15:20 w Inne mniejsze markety
HELP => Poda mi ktoś prawidłową treść smsa z danymi Colgate/Intermarche (z przykładowymi danymi, np. Chucka Norrisa)?

Już 3x odsyłaliśmy eska, ciągle przychodzi zwrotka, że błędna treść albo sms wysłany pod błędny numer emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5355759 Napisano: 07.09.2012 09:06:19 w Wkurza mnie...
koper - ja gram już w paragonowych tylko dla towarzystwa. I zawsze dziwi mnie obłęd w oczach ludzi z nienależną wygraną, bo (co może być dla niektórych szokiem) najfajniejszych nagród wcale w paragonowych nie rozdają emotka

mirek2oo6 - aż nie wiem, co napisać emotka Może to z sentymentu dla Twojego awatara; T. zawsze był moją ulubioną postacią emotka Na cześć T.: kieszeń pokazać emotka

miriam - rozumiem Cię, również mnie wkurza, gdy ktoś mi lokalnie bruździ emotka Co do rezerwy K*, to sama nie wiem, bo u mnie byłaby dziś 3x, coś za dużo szczęścia, jak na 1 dzień...
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5355284 Napisano: 07.09.2012 02:33:42 w Kaufland konkursy
keiti78zg napisał(a):

joan napisał(a):

Czy dzisiejsze telefony z Kauflandzia to na pewno rezerwa? emotka Coś nie chce mi się wierzyć emotka

mysle ze nie do mnei oddzwaniali na nieodebrane

U mnie nie było nieodebranych.
Jakieś to wszystko dziwne. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5355273 Napisano: 07.09.2012 02:29:26 w Kaufland konkursy
Czy dzisiejsze telefony z Kauflandzia to na pewno rezerwa? emotka Coś nie chce mi się wierzyć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5354212 Napisano: 06.09.2012 02:53:57 w Inne mniejsze markety
nocti napisał(a):

Co do kosmetyków (z C4) to napisałam do Grafa jako mugol że kosmetyki w regulaminie były za 70 zł i chciałam wiedzieć kiedy będą dosyłać resztę do tego zestawu emotka Dostałam odpowiedź:

Przekazaliśmy sprawę Colgate-Palmolive, jednak nikt nie zauważył rozbieżności. Przykro mi.

:)

emotka emotka emotka

W takich sytuacjach nie wiadomo, czy śmiać się, czy płakać... Wróżka szepnęła mi esemesowo, że gdy następnym razem owa pracownica C-P uda się do lekarza celem zrobienia gastroskopii, wsadzą jej rurkę w d* -> na szczęście nie zauważy rozbieżności emotka A kto wie, może i wrażenia lepsze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5351838 Napisano: 04.09.2012 04:03:55 w Inne mniejsze markety
fragles napisał(a):

Niby mogą robić co chcą, w końcu w walce z mafią wszystkie chwyty dozwolone, ale powinni unikać tak żenujących wpadek emotka

Współczuję. I również jestem oburzona tym, że ktoś przechowuje dane sprzed lat emotka Pozwolę sobie zauważyć, że ludzie zmieniają nie tylko adresy, ale i nazwiska.

Wnerwia mnie, że ostatnio agencja za agencją zalicza kompromitację, sami z siebie debili robią. Ciekawe, czy podczas rozmów w 4 oczy też by takie brednie opowiadali... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5350154 Napisano: 03.09.2012 10:02:29 w Inne mniejsze markety
iva napisał(a):

http://www.media-...olgate/wygrani-7.htm

To nie ten konek, w Intermarszu był do ywgrania min. voucher za 6000 zeta.

A swoją drogą, zwróciliście uwagę, że Intermarszowe ulotki obiecywały NOTEbooki, a chcą rozdać NETbooki, czyli sprzęt o dwukrotnie mniejszej wartości? emotka Przeginają w tym konku na całej linii! I nic mnie nie obchodzi, że liczy się regulamin, skoro na dzień dokonania przeze mnie zakupu, prawidłowego regulaminu nie było. Informacje z ulotek nie mogą wprowadzać konsumenta w błąd emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5349018 Napisano: 01.09.2012 09:34:13 w Konkurs na forum2?
Nie możesz przydzielać karniaków. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5349003 Napisano: 01.09.2012 09:29:48 w Konkurs na forum2?
Nie awansowałaś? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5348984 Napisano: 01.09.2012 09:24:33 w Konkurs na forum2?
Konkursy dodawane przez Ciebie do bazy nie ukazują się lub ukazują z dużym opóźnieniem. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5348972 Napisano: 01.09.2012 09:21:04 w Konkurs na forum2?
Ojeło, co za pytanie emotka Szukamy dziury w całym emotka Alem ciekawa prawidłowej odpowiedzi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5348873 Napisano: 01.09.2012 08:24:22 w Wkurza mnie...
PS: Karton z żarówkami nie jest wielki, spoko koko gdzieś zmieścisz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5348871 Napisano: 01.09.2012 08:22:25 w Wkurza mnie...
radosna napisał(a):

Dziękuję za odpowiedź. Ktoś się tutaj wypowiedział, że halogenowe żarówki energooszczędne są dobre (choć są delikatne). Czy możesz zapytać swojego faceta o te halogenowe? Bo gdzie ja sobie postawię kartony z żarówkami? emotka

Mój twierdzi, że najlepsze są zwykłe żarówki i dla mnie to logiczne. Inne pulsują i mrugają - może umysł tego świadomie nie rejestruje, ale oko tak. Dla mnie to oznacza, że ośmiogodzinna praca w biurze z innymi lampami, niż żarówkowe, to bardzo zły wybór. Ale gdy ktoś ma np. energooszczędną żarówkę w ubikacji, to nic nie powinno się stać.

Halogenówki nie dają wystarczającej ilości światła, a poza tym żrą relatywnie dużo prądu. Nie nadają się do oświetlenia całego mieszkania.

Podsumowując:
świetlówki - ewentualnie do pomieszczeń, gdzie przebywamy krótkotrwale. Ale czy wtedy jest sens je montować?
halogenówki - do pomieszczeń, gdzie mocne światło nie jest konieczne. Np. do korytarza, sypialni..
tradycyjne żarówki - do wszelkich pomieszczeń, a szczególnie tych, gdzie długo przesiadujemy, np. do biura, salonu, pokoju dziecięcego itp. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5348860 Napisano: 01.09.2012 08:08:09 w Konkurs na forum2?

joan

#5348859 Napisano: 01.09.2012 08:06:18 w Wkurza mnie...
radosna napisał(a):

Wkurza mnie, że ciągle nie wiem, czy zdrowsze dla człowieka są normalne żarówki czy energooszczędne?
Od dzisiaj Unia zabrania produkować normalnych żarówek - ale czy to dobre dla zdrowia czy wręcz odwrotnie? Jakie macie zdanie na ten temat?

Musiałabyś poczytać troszkę w necie na temat wpływu świetlówek energooszczędnych np. na siatkówkę oka; jeśli dasz radę, zajrzyj na zagraniczne strony. U mnie w domu panuje przekonanie, że świetlówki energooszczędne są szkodliwe. Mój facet sporo o tym czytał, w końcu kupił dwa megaogromniaste kartony zwyczajnych żarówek, bo powoli wycofywali je ze sprzedaży. Mam więc w domu konkretny zapas. Oczywiście on intensywnie topnieje, bo żarówki były pierwszą ofiarą tzw. skracania życia produktu. Czyli produkują szajs, by klient musiał wciąż wymieniać produkt na nowy, a oni zbijają na tym krocie i zamieniają naszą planetę w jedno wielkie wysypisko śmieci. To mnie wkur* emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5348668 Napisano: 01.09.2012 04:30:10 w Rossmann
mały napisał(a):

w tym paragonowym już wzięłu udział 2 osoby ciekawe skąd wytrzasnęły paragon jak rossmany o tej porze nieczynne:o emotka

Albo ktoś wysłał zgłoszenia omyłkowo (golnąwszy sobie tuż przed północą dwa głębsze, co by go wena na konkursowy maraton naszła), albo sam te paragony wydrukował emotka Nawet w stolicy nie ma całodobowych Rossmannów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5347956 Napisano: 31.08.2012 08:14:23 w Rossmann
No co Wy, prawdziwy konkursowicz nigdy się nie poddaje, nie przed północą... emotka

Jestem na cudzym necie - rzęzi, jak gruźlik zimą, żadnych czasówek już nie poprawię, ale może choć piasek przemówi ludzkim głosem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5347945 Napisano: 31.08.2012 08:08:37 w Carrefour konkursy
tadziowa napisał(a):

gratulacje, to znaczy że w poniedziałek zadzwonią z wycieczką emotka

Cha cha, nie ma to jak pozytywne myślenie; masz rację, tak właśnie będzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5347697 Napisano: 31.08.2012 05:22:34 w Dziś cieszę się z.....
79magda napisał(a):

joan napisał(a):

Cieszę się, że pokonałam lęk wysokości i weszłam wczoraj na Rysy emotka

Ach, choć odrobinę wiem, co czujesz - ja właśnie 2 dni temu weszłam na Śnieżkę z moją sześcioletnią Córą, robiąc wycieczkę od Świątyni Wang, przez Samotnię, Strzechę Akademicką, Kopę, do Śnieżki... Powrót również piechotą, ponieważ wyciąg działał tylko do 17. Czujemy się bohaterkami...
emotka

O, to jedna z moich ulubionych tras -> zahaczam jeszcze o Jelenkę, żeby zjeść naleśniki z jagodami emotka Ambitna trasa dla sześciolatki, ale piękna widokowo i - co najważniejsze - bezpieczna emotka A nie było czasem tak, że mała parła żwawo do przodu, a Ty za nią ledwo ledwo? emotka
PS: Rysy z dzieckiem oczywiście odradzam całkowicie, obojętnie od której strony. Uważam, że trzeba o tym przypominać, bo takiej zbiorowości kandydatów do odwiedzin w domu pogrzebowym, jak na polskim szlaku na Rysy, w życiu nie widziałam emotka A od Morskiego Oka po Czarny Staw = jedna wielka, kolorowa parada debili. Szkoda słów, nie ten wątek. Karkonosze górą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5347123 Napisano: 31.08.2012 10:37:49 w Dziś cieszę się z.....
moloes napisał(a):

Przebiegłam 11 km bez zatrzymywania emotka

emotka emotka emotka
Może i mnie się kiedyś uda emotka

Cieszę się, że pokonałam lęk wysokości i weszłam wczoraj na Rysy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0