Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5333402 Napisano: 19.08.2012 08:54:54 w Konkurs na forum2?
Drzwi zewnętrznych nie zamknęliście.

Stworzeniem była sąsiadka. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5333388 Napisano: 19.08.2012 08:47:24 w Konkurs na forum2?
W całym mieszkaniu paliły się światła, bo zapomnieliście je w nocy zgasić.

Stworzenie bezpłciowe o krótko ściętych włosach? Może Rutkowski?
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5333369 Napisano: 19.08.2012 08:34:32 w Konkurs na forum2?
79magda napisał(a):

Mariola, co Ty, znów buty??? Pamiętam, że to nie pierwszy raz emotka emotka

Uwierający but to taka gra wstępna, tajemny sygnał pary zakochanych emotka

Syn się zdziwił, bo spaliście na ziemi w przedpokoju.

Na wycieraczce spał dozorca. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5333344 Napisano: 19.08.2012 08:18:24 w Konkurs na forum2?
Syn zdziwił się, bo w ciemnym parku pomyliliście z Twoim ciuchy i Twój poszedł spać w kiecce.

Na wycieraczce leżał taksówkarz Maciej, obiło mu się u rzeźnika o uszy, że w Twojej rodzinie jest imprezka, założył, że u Ciebie na chacie i przyszedł z zapasem alkoholu, który spożył z rozpaczy, odnotowawszy, że nikogo nie ma w domu. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5333328 Napisano: 19.08.2012 08:08:10 w Konkurs na forum2?
Wiesz, u nas w Wielkim Mieście, gdy nie ma taksówki na postoju, to się po nią dzwoni, ale w sumie masz rację, bardziej erotycznie jest przespacerować się parkiem emotka

Twój syn się zdziwił, bo znalazł w parku Twoje majtki i lewy but.

Ty się zdziwiłaś, że na wycieraczce leżał sąsiad z góry, którego żona wykopała, bo wrócił do domu zalany. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5333317 Napisano: 19.08.2012 08:00:57 w Konkurs na forum2?
To prawdziwa historia? emotka Ty to masz życie, fiu fiu! emotka

Ten człowiek to był Święty Mikołaj - zdziwiłaś się, że już przybył, a jeszcze listu nie zdążyłaś napisać emotka

Syn z kolei był zdziwiony, że na sieni stoją renifery i skubią liście paprotek, zwisające smętnie z parapetów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5333241 Napisano: 19.08.2012 06:27:25 w Dziś cieszę się z.....
Odczytałam dziś radosnego mejla - po raz kolejny główną nagrodę ustrzeliła pewna bliska mi osoba. Nie wiem, jak Ona to robi, półmugol jeden emotka Że wygrywa w opisówkach, to rozumiem, bo talentu jej nie brakuje, ale żeby w loteriach też nagrody zgarniać? To przechodzi moje pojęcie!
Cieszę się więc podwójnie:
- że uśmiechnęła się do losu, a los ten uśmiech odwzajemnił emotka
- że... na 99% przypadków nie bierzemy udziału w tych samych konkursach, uff emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5333223 Napisano: 19.08.2012 06:00:41 w Udane wymiany - polecane nicki:)
Szybkość, solidność, skuteczność -> polecam zaranię emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5333217 Napisano: 19.08.2012 05:55:46 w Wkurza mnie...
kalisto1986 - nie wiem, gdzie masz konto, ale mój kolega ma całkiem zwyczajne Inteligo. Często siedzi do późna w nocy (pracuje na zmiany) i czasem czatuje na zakończenie aukcji Allegro. Ostatnio coś kupił i od razu wskoczył w wyrko, ledwo zasnął, a już mu z banku miła pani dzwoni z pytaniem, czy zlecił taką a taką transakcję emotka Tak samo było, gdy kilka miesięcy temu zlikwidował ciut oszczędności, bo potrzebował na remont mieszkania -> zaraz potwierdzali, czy to on. A gdy mu w Chorwacji skopiowali kartę i chcieli podwędzić kasę, od razu dostał telefon w tej sprawie, kartę zablokował, przysłali mu nową i cisza. On nawet nie wiedział, że inny bank mógłby nie dbać w ten sposób o klienta...

mahuska - nie mogą, bo nie chcą, bo nie jesteś córką politycznego VIPa emotka Co gorsza, reklamację można złożyc dopiero wtedy, gdy pieniądze zostaną rozksięgowane, czyli trzeba czekać, aż je ukradną emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5333209 Napisano: 19.08.2012 05:37:11 w Paragony
dramat napisał(a):

Mam 7 paragonow palmolive sprzedam 5 zł sztuka.

Zgadzam się, to prawdziwy dramat emotka
A gdy pomyślę, jakie zestawy Palmolive rozdają w konkursach, to jednoznacznie stwierdzam, że się tych 5 zł nie opłaca dać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5331366 Napisano: 17.08.2012 01:30:00 w Kaufland konkursy
ati88 napisał(a):

anus napisał(a):

nineczka17 napisał(a):

pang napisał(a):

smolar kaufland prawidłowa odpowiedź to jaka jest przykładowo henkel.rex czy henkel.odp.rex , emotka

Regulamin podaje henkel.odp.rex a sms henkel.rex emotka

w poprzedniej edycji też tak było
może niech się wypowiedzą ci, którzy wtedy wygrali

ja grałam wtedy zgodnie z sms i wygrałam

Nie mam już tego SMSa emotka Czyli przy następnym konkursie będę w kropce emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5330888 Napisano: 17.08.2012 07:11:45 w Konkursy Kulinarne
0 0

joan

#5330874 Napisano: 17.08.2012 06:49:52 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
buka napisał(a):

racja, to poważny problem, myślę że warto by iść dalej , z rozmachem i w regulaminie dać zapis o konieczności wypisywania wszystkich wygranych na forum pod rygorem wysokiej grzywny.

dolly napisał(a):

Pan ze skarbówki?

Dzięki dziewczyny, rozbawiłyście mnie z samego rana; rechoczę, jak Żaba Monika podczas akupresury emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5329757 Napisano: 16.08.2012 11:24:58 w Wkurza mnie...
renatak0 napisał(a):

joan napisał(a):

merkana - spróbuj mu od czasu do czasu podsuwać konkursy związane z jego hobby albo z nagrodami, które mogłyby go mocno zainteresować emotka I koniecznie dodaj, że jesteś zbyt zapracowana, żeby się tym zająć emotka Może coś ruszy z miejsca emotka

mój mąż jest identyczny, on jest zainteresowany konkursem, gdy przychodzi nagroda, a tak ma pretensje ,ze zajmuję sie głupotami
emotka

A Mój ostatnio taki aniołek, że do rany nie trzeba przykładać, bo sama się goi na Jego widok - osiągnął chyba jakiś wyższy stopień wtajemniczenia emotka

denira - już widzę podpis w Rozmowach w toku: Michał, 27 lat - narzeczona rzuciła go, bo nie pojechał do Carrefoura po saszetkę Vanisha emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5329739 Napisano: 16.08.2012 11:12:06 w Wkurza mnie...
merkana - spróbuj mu od czasu do czasu podsuwać konkursy związane z jego hobby albo z nagrodami, które mogłyby go mocno zainteresować emotka I koniecznie dodaj, że jesteś zbyt zapracowana, żeby się tym zająć emotka Może coś ruszy z miejsca emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

joan

#5327843 Napisano: 14.08.2012 08:14:36 w Wkurza mnie...
merkana - dobrze zrobiłaś. Szkoda, że tak mało osób w ten sposób reaguje. Nawet nie wiesz, czy nie uratowałaś tym komuś życia... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5327820 Napisano: 14.08.2012 08:05:38 w Rossmann
polarniczka - chyba przekonałaś brygadę Rossnet, że cyborgi to gadka przyszłości, bo zweryfikowali ranking AA.

Przy okazji dziękuję Ani za pozytywne wibracje i nadnaturalne zdolności, może kiedyś uda mi się odwdzięczyć, staram się! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5327778 Napisano: 14.08.2012 07:40:18 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

Ja uważam, że gdyby ludzie nie myśleli tylko o sobie, to dużo łatwiej i przede wszystkim bezpieczniej byłoby na ulicach.

I to jest właśnie sedno całej sprawy emotka

Tak w temacie sytuacji na drogach, to w sobotę oglądałam na TVN Turbo program Uwaga pirat, bo nie odbieram tej stacji i zaciekawił mnie tytuł. Niemniej po obejrzenie tego programu mogę stwierdzić tylko jedno: sytuacje, jakie oni tam pokazują, to chyba standard na polskich drogach. Zrobiłam w weekend jakieś 500 km i - mimo niewielkiego ruchu - od razu widać, że debili nie brakuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5327145 Napisano: 14.08.2012 01:33:22 w Wkurza mnie...
kreatives napisał(a):

Wkurza mnie, że ludzi wkurza to, iż są wkurzani jak wysyłają do nich spam o kliki.

Wystarczy napisać w sygnaturce:

*Nie klikam*, a osoba, która rozsyła wiadomości, prośby o kliki pewnie będzie szanowała taką osobę.

To może umówimy się tak, że ten, kto klika, da sobie w sygnaturce opis KLIKAM i tylko do tych ludzi będziecie słali prośby? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0