Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5308887 Napisano: 01.08.2012 06:37:59 w Paragony
nice napisał(a):

joan napisał(a):

krynio napisał(a):

Szukam paragonu na Platinum Impact sprzed 21.07

A który to konkurs? emotka

pewnie ten emotka
http://platinumoi...-PLATINUM-IMPACT.pdf

No wiem ja emotka Ja po prostu w domyśle pytałam, który to konkurs podany na forum emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5308873 Napisano: 01.08.2012 06:29:31 w Wkurza mnie...
mariolakal napisał(a):

Kurde, od godz. 15-ej nie miałam internetu ani TV...
Jakieś światłowody pękły czy coś...
Norrrrmalnie ugotowałam obiad na jutro z powodu braku zajęcia...
Ale się wkurzam dlatego, że nie ogarnęłam konków wczorajszych, a teraz doooopa blada... Jutro idę do Dawidka, więc też za zbytnio nie ogarnę... emotka

No ba, ja też czasu nie miałam, co prawda tylko na 2 konkursy słałam, ale się zdenerwowałam, bo nie miałam czasu w necie sprawdzić, czy ktoś już wcześniej nie wpadł na takie same pomysły emotka I może przez to odkładanie na ostatnia chwilę jakiś plagiat walnęłam, nie mogę nawet sprawdzić, bo tak się spieszyłam, że sobie zgłoszeń nie zapisałam emotka Gdy się wymyśla dłuższe rzeczy, nawet nie ma co w necie weryfikować, ale mnie jakoś tak wczoraj przed północą na krótkie hasełka wzięło emotka Mam nadzieję, że jednak będzie dobrze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5308870 Napisano: 01.08.2012 06:24:06 w Paragony
krynio napisał(a):

Szukam paragonu na Platinum Impact sprzed 21.07

A który to konkurs? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5308471 Napisano: 31.07.2012 07:50:12 w Wkurza mnie...
tereniagno napisał(a):

Wkurza mnie,że coraz więcej osób gra bez paragonów,a potem szukają emotka emotka Niech idą szukać na ulicy,może tam znajdą emotka

Ja jestem tym zniesmaczona, ludzie o byle ochłapy się biją, czasem sobie stosowny wątek czytam i oczom nie wierzę emotka Ale dziś mnie nic nie wkurza, bo właśnie dostałam mejlowo voucher na zimowe plażowanie + zjem kanapki z pyszną makrelą prosto z Almy + ubawiłam się na filmie Roman Barbarzyńca emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5307761 Napisano: 31.07.2012 01:05:20 w Kaufland konkursy
arta napisał(a):

Na jakim kodzie stanęło ? emotka

naście emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5307669 Napisano: 31.07.2012 12:21:00 w Inne mniejsze markety
wsciekly napisał(a):

joan, a Blend a Med nie było emotka emotka

To była Biedronka Kononowicza: tam niczego nie było emotka

I wnerwia mnie, jak ktoś bredzi, że to są konkursy dla zwykłego zjadacza chleba, ja się pytam, dla którego? Dla tego, któremu wróżbita powie o konkursie, więc przyjedzie merolem po 2 Visiry (78,00 PLN all)? Sranie w banie.

PS: Discreet nie ma i nie było, tam są prawie same produkty marki własnej. Mam obok siebie jeszcze jedną Biedronkę, ale na samą myśl o konkursach olimpijskich skacze mi ciśnienie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5307651 Napisano: 31.07.2012 12:12:13 w Inne mniejsze markety
magdus8 napisał(a):

a ja mam inny problem, kupiłam plastelinę Disneya (też na paragonie tylko plastelina), ale teraz patrzę w gazetce Biedronkowej i nie ma plasteliny wśród produktów oznaczonych znaczkiem Szansa na tablet:( W regulaminie znowu czytam że dowolny produkt Disneya. I stąd moje pytanie: jak myślicie może być ta plastelina?

Myślę, że nie. Byłam wczoraj w Biedronce(*) i zdziwiło mnie, że nie przy wszystkich produktach z gazetki jest info o szansie na tablet. Ja kupiłabym teraz najtańszy zeszyt, czy co tam pasowało i dopiero wtedy wysłałabym pracę.

(*) w Biedronce byłam sprawdzić, jak wygląda biedrowa odsłona konkursów dla ludności spoza mafii emotka No i u mnie cudownie wprost, ze wszystkich produktów P&G dostępne były tylko proszki megakilowe po 39 zł i 29 zł oraz Żylet w cenie 15 zł. Ulotek brak. Informacji brak. Plakatów brak. Szkoda słów. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5307264 Napisano: 31.07.2012 09:28:58 w Kaufland konkursy
miriam napisał(a):

jedna nagroda na adres?
a jak to jest w pokrewnymi???

Tak, jedna na adres. Nazwisko bez znaczenia. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5307245 Napisano: 31.07.2012 09:23:53 w Kaufland konkursy
mia napisał(a):

nocti napisał(a):

Ja po raz pierwszy biorę udział w takim konkursie gdzie są rozdzielone bony na sklepy. Czekam więc niecierpliwie, ale przede mną jeszcze chyba 40 sklepów hehe emotka

Ja brałam wcześniej, za czasów TQG i zawsze wygrywałam.
Natomiast ostatnio przy 4Frame nokaut - na cztery zgłoszenia null.
Więc teraz wysłałam raptem chyba dwa zgłoszenia, dla czystości sumienia, i autentycznie nie czekam.
Zresztą mój kod to pewnie w połowie przyszłego tygodnia dopiero. emotka

U mnie to samo, dokładniusio.
I jeszcze mam paragony na konkurs olimpijski, ale po obadaniu regulaminu zauważyłam, że do laureatów zadzwonią akurat wtedy, gdy będę na wczasach, więc mi się nawet nad zgłoszeniami nie chce myśleć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5307146 Napisano: 31.07.2012 08:40:57 w Wkurza mnie...
pola731 napisał(a):

joan napisał(a):

mia napisał(a):

A mnie już nie wkurza, a po prostu załamuje brak pieniędzy... emotka
Mam ochotę zasnąć i się nie obudzić, gdyby to było jakieś rozwiązanie... emotka

emotka

idę spać z Tobą - zima idzie - cieplej nam będzie
emotka

Głupot nie gadać, przytulać się, od tego też się cieplej robi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5307121 Napisano: 31.07.2012 08:25:55 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

A mnie już nie wkurza, a po prostu załamuje brak pieniędzy... emotka
Mam ochotę zasnąć i się nie obudzić, gdyby to było jakieś rozwiązanie... emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5306722 Napisano: 30.07.2012 08:42:33 w Wkurza mnie...
Mój chyba czyta forum, bo dziś obiadek zrobił (i już o preferencje na jutrzejszy pytał), pranie kulnął i do 2 marketów na zakupy konkursowe pojechał emotka

sarsaparilla - coś tam czasem zarobi, ale to jest pestka w porównaniu do wydatków emotka On ma bardzo wiele zalet, całe mnóstwo, tylko... mnie na niego nie stać, już mu kiedyś powiedziałam, że powinien był sobie milionerkę znaleźć, to oboje żyliby, jak w niebie. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5305489 Napisano: 30.07.2012 07:46:21 w RMF
Co się laski oburzacie,
czy Wy radia nie słuchacie?
Już od dawna słuchy chodzą,
że nic z rymem nie nagrodzą,
zrezygnujcie z ozdobników,
(nibywieszczy jest bez liku!),
przeciętny tekst to ten, który
zawsze trafia w serce jury.
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5305441 Napisano: 30.07.2012 07:07:46 w Konkursowiczki w ciąży
Konkurs Wielorazówki górą:

http://nappy.pl/k...zowki-gora-n-19.html

Aby wziąć udział w konkursie należy:
- polubić naszą stronę Nappy.pl Pieluszki Dla Dzieci na Facebooku oraz
- odpowiedzieć na pytanie: Dlaczego warto używać pieluch wielorazowych?
Odpowiedzi wysyłajcie na nasz email: sklep@nappy.pl

Nagrodami w konkursie są 3 pieluszki z kieszonką o wartości 33,90zł każda. Łączna wartość nagród w konkursie wynosi: 101,70zł. Każda z nagrodzonych osób otrzyma 1 pieluszkę z kieszonką z 2 wkładami w komplecie. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5305351 Napisano: 29.07.2012 09:59:14 w Sport
Patrzę na mecz Brazylii z Tunezją. Widzę, że u Brazylijczyków sami dobrzy znajomi, nic sie nie zmienia emotka
Niemiecki spiker stwierdził, że na ten moment typuje w finale obecność drużyny Polski, Rosji, USA i Brazylii emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5305291 Napisano: 29.07.2012 09:00:36 w Sport

joan

#5305269 Napisano: 29.07.2012 08:42:37 w Sport
beniaminowa napisał(a):

joan napisał(a):

Przy następnym spotkaniu od razu majtki w dół, to nie urwą naszym nawet krseta emotka

Jak pomoże to ja się piszę emotka emotka emotka

Tylko coś kojarzę, że mecze będą też rano, wtedy najwyżej do warzywniaka bez bielizny pójdziecie, spoko koko, kalafior Was nie zaatakuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5305266 Napisano: 29.07.2012 08:40:12 w Sport
Przy następnym spotkaniu od razu majtki w dół, to nie urwą naszym nawet krseta emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5305260 Napisano: 29.07.2012 08:37:01 w Żegnamy zmarłych
l0ginka napisał(a):

W ubiegłą niedzielę zmarła moja Mama emotka
(*)

Współczuję z całego serca emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

joan

#5305255 Napisano: 29.07.2012 08:34:07 w Sport
dolly napisał(a):

Zdjęłam to i owo , może to pomogło emotka emotka emotka

emotka emotka emotka

A wiecie co, właśnie zauważyłam w tłumie kibiców babeczkę w koszulce Samsunga Kocham Polskę za emotka Wyświetl w wątku >>
0 0