Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
No wiem ja
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
No ba, ja też czasu nie miałam, co prawda tylko na 2 konkursy słałam, ale się zdenerwowałam, bo nie miałam czasu w necie sprawdzić, czy ktoś już wcześniej nie wpadł na takie same pomysły
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A który to konkurs?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ja jestem tym zniesmaczona, ludzie o byle ochłapy się biją, czasem sobie stosowny wątek czytam i oczom nie wierzę
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
naście
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To była Biedronka Kononowicza: tam niczego nie było
I wnerwia mnie, jak ktoś bredzi, że to są konkursy dla zwykłego zjadacza chleba, ja się pytam, dla którego? Dla tego, któremu wróżbita powie o konkursie, więc przyjedzie merolem po 2 Visiry (78,00 PLN all)? Sranie w banie.
PS: Discreet nie ma i nie było, tam są prawie same produkty marki własnej. Mam obok siebie jeszcze jedną Biedronkę, ale na samą myśl o konkursach olimpijskich skacze mi ciśnienie
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Myślę, że nie. Byłam wczoraj w Biedronce(*) i zdziwiło mnie, że nie przy wszystkich produktach z gazetki jest info o szansie na tablet. Ja kupiłabym teraz najtańszy zeszyt, czy co tam pasowało i dopiero wtedy wysłałabym pracę.
(*) w Biedronce byłam sprawdzić, jak wygląda biedrowa odsłona konkursów dla ludności spoza mafii
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tak, jedna na adres. Nazwisko bez znaczenia. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
U mnie to samo, dokładniusio.
I jeszcze mam paragony na konkurs olimpijski, ale po obadaniu regulaminu zauważyłam, że do laureatów zadzwonią akurat wtedy, gdy będę na wczasach, więc mi się nawet nad zgłoszeniami nie chce myśleć
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Głupot nie gadać, przytulać się, od tego też się cieplej robi
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
sarsaparilla - coś tam czasem zarobi, ale to jest pestka w porównaniu do wydatków
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
czy Wy radia nie słuchacie?
Już od dawna słuchy chodzą,
że nic z rymem nie nagrodzą,
zrezygnujcie z ozdobników,
(nibywieszczy jest bez liku!),
przeciętny tekst to ten, który
zawsze trafia w serce jury.
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
http://nappy.pl/k...zowki-gora-n-19.html
Aby wziąć udział w konkursie należy:
- polubić naszą stronę Nappy.pl Pieluszki Dla Dzieci na Facebooku oraz
- odpowiedzieć na pytanie: Dlaczego warto używać pieluch wielorazowych?
Odpowiedzi wysyłajcie na nasz email: sklep@nappy.pl
Nagrodami w konkursie są 3 pieluszki z kieszonką o wartości 33,90zł każda. Łączna wartość nagród w konkursie wynosi: 101,70zł. Każda z nagrodzonych osób otrzyma 1 pieluszkę z kieszonką z 2 wkładami w komplecie. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Niemiecki spiker stwierdził, że na ten moment typuje w finale obecność drużyny Polski, Rosji, USA i Brazylii
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tylko coś kojarzę, że mecze będą też rano, wtedy najwyżej do warzywniaka bez bielizny pójdziecie, spoko koko, kalafior Was nie zaatakuje
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Współczuję z całego serca
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A wiecie co, właśnie zauważyłam w tłumie kibiców babeczkę w koszulce Samsunga Kocham Polskę za