Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5305210 Napisano: 29.07.2012 07:56:46 w Sport
dolly napisał(a):

Cichaj Joan, po całym dniu eliminacji naszych w każdej kategorii, maja nie lada spinę, żeby nie przegrać

Yhm, co rusz jakieś dziwne zamieszanie, a tego przy podnoszeniu ciężarów nawet nie wytłumaczyli emotka
Widzę, że działacie, chłopaki skutecznie punktują emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5305185 Napisano: 29.07.2012 07:37:20 w Sport
Dziewuszki, podopingujcie trochę, bo coś nasi chłopcy stracili pałera emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5305126 Napisano: 29.07.2012 06:32:17 w Wkurza mnie...
malenka89 napisał(a):

miłość.... emotka i inne rzeczy przestają być ważne, hehe.

Joan, a nie pracuje, bo nie chce czy nie może??

No właśnie, Miłość - to jest odpowiedź na pytanie, które zadała madzia34

Czy może / czy chce? Według mnie, każdy trzydziestodwuletni, w pełni sprawny umysłowo i fizycznie mężczyzna bez zobowiązań, może pracować praktycznie wszędzie. Ale wiesz... nie te czasy, nie ten kraj, nie te płace, nie ma możliwości, wszystko nie tak. Zresztą, nie wymagam, żeby on do pracy łaził, dochód może mieć dowolne, byle legalne źródło.

merkana - po to jest forum, żeby pogadać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5305104 Napisano: 29.07.2012 06:14:36 w Wkurza mnie...
asante sana - dobrze, że nigdy nie mamy żadnej broni pod ręką, a cios z półobrotu słabo nam wychodzi emotka Choć kilka lat temu grałam na PS w Manhunt i całkiem mi przypadło do gustu duszenie ludzi workami na śmieci emotka
Szczerze mówiąc, sama się czasem zastanawiam, jak ja to wytrzymuję. Tymczasem Mój zrobił kolację. I jakoś się to kula do przodu... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5305052 Napisano: 29.07.2012 05:34:53 w Wkurza mnie...
19790411 napisał(a):

joan napisał(a):

on nie ma talentu

u mnie to się nazywa brak szczęścia emotka

Oo, rozbawiłaś mnie, taki promyczek światła w tunelu emotka Idę rozwieszać to, co pralka wypluła... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5305047 Napisano: 29.07.2012 05:33:02 w Wkurza mnie...
mia - rzeknę mu emotka Już mu dziś kupiłam w C4 kosz na pranie, tak w prezencie bez okazji, żeby mógł tam wkładać swoje brudy, a potem je prać emotka

PS: Mam o tyle pecha, że w Tatry jadę z dwoma maratończykami, co po Orlej Perci śmigali. Eh, lepiej by im było beze mnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5305043 Napisano: 29.07.2012 05:29:01 w Wkurza mnie...
19790411 napisał(a):

emka86, joan u mnie odwrotnie niż u Was i też źle. Żebym nie biegała codziennie na fitness (szkoda drogi, czasu na dojazdy itp.) mąż zakupił xBoxa. I mówi, że mogę ćwiczyć kiedy chcę... Taaa, zaraz po tym jak wrócę z pracy, zrobię obiad, pobawię się z dzieckiem, wykąpię, uśpię córkę, poprasują, popiorę a i oczywiście po filmie... codziennie jest przecież jakiś (bo to jeden!.) Tak o północy mogę zacząć - a wtedy rodzina śpi i ja nie mogę hałasować.

Ojoj, niby u Ciebie jest odwrotnie, a jakoś mam wrażenie, że dokładnie tak samo emotka Właśnie pranie robię, bo przecież niedziela to dla mnie żaden dzień do odpoczynku emotka Jeszcze tylko kilka godzin na konkursy poświęcę, bo przecież on nie ma talentu emotka A ja to, urodziłam się z talentem w obu małżowinach usznych? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5305021 Napisano: 29.07.2012 05:08:18 w Wkurza mnie...
emka86 napisał(a):

wkurza mnie mój mąż... Nie dość,że wymyślił bym obcięła mu włosy o 8 rano ,to jeszcze stwierdził ,że jakbym schudła 20 kg to bym się nie pociła(dziwne w pokoju 28 stopni)... JAKBYM to zrobiła to bym ważyła 46 kg,a mierzyła 170 cm... Faceci to naprawdę dziwny gatunek... Jakoś przed ślubem ,oraz przed urodzeniem syna mu to nie przeszkadzało emotka

Czytam ten wątek i widzę, że nadeszły ciężkie czasy dla nas, babeczek emotka Może niech się nasi faceci cieszą, że nie posiadamy w domu broni palnej, zamiast głupimi tekstami rzucać emotka

Mój to też mistrzu. W sierpniu mamy wejść na Rysy, a on mi ciągle truje, że trzeba formę kształtować, że biegać trzeba jak najczęściej i czemu to ja nie mam sił ani ochoty, to można się zmusić i co to ja ciągle za wymówki serwuję. Ależ ja go rozumiem, bo przecież on ma ciałko do schrupania, uda i pośladki takie, że greckie rzeźby mogą się schować. Tylko, że ów pan nie pracuje i nie ma żadnych dochodów, co oznacza, że od prawie 7 lat go utrzymuję, gnypiąc od rana do wieczora, żeby było na czynsz i jedzenie emotka I może gdyby moim jedynym obowiązkiem było kupić chleb i raz na 5 dni zmyć naczynia, to też bym tryskała humorem i ochotą na sport. Może bez trudu znalazłabym czas, żeby poćwiczyć na siłowni, pobiegać w parku czy uprawiać jogę emotka

titinunu - trzymaj się emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5304297 Napisano: 28.07.2012 07:31:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
merkana napisał(a):

Mam pytanie do osób doświadczonych w konkursach z weryfikacją paragonów...
Mama niechcący wyrzuciła mi paragon do kosza, udało mi się go odzyskać, ale jeśli kilka liter danego produktu jest zamazanych, a kod i cena są widoczne (mimo solidnego zabrudzenia), paragon będzie pozytywnie zweryfikowany, czy już szukać kogoś kto poratuje? Z wkładek Discreet widać tylko creet i resztę... emotka

Najlepiej przejść się do sklepu, przeważnie wydają duplikat paragonu albo szczegółowy opis zakupionych produktów. Twój paragon może wyblaknąć jeszcze bardziej, wystarczy, że zamókł - niby teraz druk jeszcze jest, ale za tydzień spojrzysz, a paragon będzie białym świstkiem. Wiem coś o tym, bo kiedyś Mój włożył paragon do siatki z zakupami i kwitek zamókł od wody skroplonej na lodach. Wysechł i było ok. A po jakimś czasie patrzę = paragon bielutki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5303361 Napisano: 27.07.2012 02:03:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iva napisał(a):

Brał ktoś udział w konkursie Atlantic?

przyznać się kto wysyłał te świecidełka w tle emotka

http://www.facebo...amp;relevant_count=1

Proponuję jury nagrodzić prace stricte literackie. A paniom plastyczkom podarować po ręczniku TUI, na otarcie łez. Taki duży ręcznik poradzi sobie nawet, jeśli to będą krokodyle łzy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5303200 Napisano: 27.07.2012 12:13:45 w Kaufland konkursy
vilemo napisał(a):

właśnie mi przyszła poprawna zwrotka za wczorajsze zgłoszenie, więc już chyba wszystko gra emotka

Dzięki bardzo za info emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5303173 Napisano: 27.07.2012 11:57:42 w Kaufland konkursy
vilemo napisał(a):

ja boję się, że będą chcieli 2 paragonów, jak wyślę jeszcze raz... a pytanie jest - Co oznacza dla Ciebie idea olimpijskiego współzawodnictwa emotka zanim się na serio zaczęła ja już mam dość Olimpiady emotka

To tak, jak ja.
Aha.
To tak, jak ja.
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5303167 Napisano: 27.07.2012 11:54:28 w Kaufland konkursy
vilemo napisał(a):

a ktoś dziś wysyłał smsa? działają zwrotki?

Też się zastanawiam. Posłałabym eska na próbę, ale nie mam jeszcze ani jednego hasełka ułożonego, ba, nawet nie wiem, jakie zdanie trzeba dokończyć... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5303097 Napisano: 27.07.2012 11:14:00 w Wkurza mnie...
iva napisał(a):

mnie wkurza brak weny, energii i chęci do działania.. czy to pogoda tak rozleniwia czy ze mną coś jest nie tak?

To syndrom piątku emotka Ja myślałam wczoraj, że jest wtorek i już zaczęłam opieprzać Mojego, że się nie ogolił. A on oburzony, bo przecież goli się tylko we wtorki i piątki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5302815 Napisano: 27.07.2012 08:25:04 w Rossmann
icotynato napisał(a):

jestem za bo ja dostałam dawno dawno temu, nie wiem za co i tak mi wisi-a grzeczna jestem emotka

Dostałaś +1 punkt karny za pisanie nie na temat w wątku moje dzisiejsze wygrane

A dodawanie konkursów nie boli, wysypka od tego na udach nie wyskakuje, można zaryzykować i coś wklepać do bazy emotka

kotek11 - mnie ostatnio kasjerka powiedziała, że Skarb dostają pierwszego dnia miesiąca i wtedy też całkowicie znika. Chyba co drogeria, to inne obyczaje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5302797 Napisano: 27.07.2012 08:18:53 w Rossmann
ziolko napisał(a):

Nad wszystkim czuwa gospodyni fooruuumm
Nie da ona krzywdy zrobić nikooomuuuu

emotka emotka emotka emotka

emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5302782 Napisano: 27.07.2012 08:12:24 w Rossmann
polarniczka napisał(a):

tabo osioł jeden...a ja miałam od razu karny punkt za pisanie nie tam gdzie trzeba...chyba główni jeszcze śpią emotka

Już nie śpią emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5302757 Napisano: 27.07.2012 07:58:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tabo - a Ty co, chciałeś komara zabić i uderzyłeś się patelnią w głowę? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5301633 Napisano: 26.07.2012 10:52:10 w Pomocy!!!!
annb napisał(a):

to teraz pojechałaś joan emotka

Śmiej się, śmiej, ale moim zdaniem to dopiero początek przygód z Erykiem... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5301628 Napisano: 26.07.2012 10:49:51 w Pomocy!!!!
mariolakal napisał(a):

YESSSSSS! Ania na to wpadła... Dzięki wszystkim... Już działa !!! emotka

A nie chcesz jeszcze, żebyśmy Ci napisali, jak się z tego telefonu wysyła esemesy? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0