Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Yhm, co rusz jakieś dziwne zamieszanie, a tego przy podnoszeniu ciężarów nawet nie wytłumaczyli
Widzę, że działacie, chłopaki skutecznie punktują
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
No właśnie, Miłość - to jest odpowiedź na pytanie, które zadała madzia34
Czy może / czy chce? Według mnie, każdy trzydziestodwuletni, w pełni sprawny umysłowo i fizycznie mężczyzna bez zobowiązań, może pracować praktycznie wszędzie. Ale wiesz... nie te czasy, nie ten kraj, nie te płace, nie ma możliwości, wszystko nie tak. Zresztą, nie wymagam, żeby on do pracy łaził, dochód może mieć dowolne, byle legalne źródło.
merkana - po to jest forum, żeby pogadać
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Szczerze mówiąc, sama się czasem zastanawiam, jak ja to wytrzymuję. Tymczasem Mój zrobił kolację. I jakoś się to kula do przodu... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Oo, rozbawiłaś mnie, taki promyczek światła w tunelu
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
PS: Mam o tyle pecha, że w Tatry jadę z dwoma maratończykami, co po Orlej Perci śmigali. Eh, lepiej by im było beze mnie
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ojoj, niby u Ciebie jest odwrotnie, a jakoś mam wrażenie, że dokładnie tak samo
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Czytam ten wątek i widzę, że nadeszły ciężkie czasy dla nas, babeczek
Mój to też mistrzu. W sierpniu mamy wejść na Rysy, a on mi ciągle truje, że trzeba formę kształtować, że biegać trzeba jak najczęściej i czemu to ja nie mam sił ani ochoty, to można się zmusić i co to ja ciągle za wymówki serwuję. Ależ ja go rozumiem, bo przecież on ma ciałko do schrupania, uda i pośladki takie, że greckie rzeźby mogą się schować. Tylko, że ów pan nie pracuje i nie ma żadnych dochodów, co oznacza, że od prawie 7 lat go utrzymuję, gnypiąc od rana do wieczora, żeby było na czynsz i jedzenie
titinunu - trzymaj się
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Najlepiej przejść się do sklepu, przeważnie wydają duplikat paragonu albo szczegółowy opis zakupionych produktów. Twój paragon może wyblaknąć jeszcze bardziej, wystarczy, że zamókł - niby teraz druk jeszcze jest, ale za tydzień spojrzysz, a paragon będzie białym świstkiem. Wiem coś o tym, bo kiedyś Mój włożył paragon do siatki z zakupami i kwitek zamókł od wody skroplonej na lodach. Wysechł i było ok. A po jakimś czasie patrzę = paragon bielutki
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Proponuję jury nagrodzić prace stricte literackie. A paniom plastyczkom podarować po ręczniku TUI, na otarcie łez. Taki duży ręcznik poradzi sobie nawet, jeśli to będą krokodyle łzy
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dzięki bardzo za info
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To tak, jak ja.
Aha.
To tak, jak ja.
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Też się zastanawiam. Posłałabym eska na próbę, ale nie mam jeszcze ani jednego hasełka ułożonego, ba, nawet nie wiem, jakie zdanie trzeba dokończyć... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To syndrom piątku
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dostałaś +1 punkt karny za pisanie nie na temat w wątku moje dzisiejsze wygrane
A dodawanie konkursów nie boli, wysypka od tego na udach nie wyskakuje, można zaryzykować i coś wklepać do bazy
kotek11 - mnie ostatnio kasjerka powiedziała, że Skarb dostają pierwszego dnia miesiąca i wtedy też całkowicie znika. Chyba co drogeria, to inne obyczaje
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Już nie śpią
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Śmiej się, śmiej, ale moim zdaniem to dopiero początek przygód z Erykiem...
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A nie chcesz jeszcze, żebyśmy Ci napisali, jak się z tego telefonu wysyła esemesy?