Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18653
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jestem dokładnie tego samego zdania!
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Sprawdziłam na iPhone & Honor Lite: trzeba kliknąć czerwony button z wizerunkiem koszyka zakupowego i napisem "Misja? Czas start!" Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Na forum nikt nie wspominał o wygranej, ale nagród było niewiele... może jeszcze nie informowali
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Napisałam do nich z samego rana, jak jeszcze nie było przycisku konkursowego w apce. Przywrócili przycisk konkursowy, ale on donikąd nie prowadzi, więc i tak lipa... Edit: Już naprawili! Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Napisałam post powyżej w tym temacie.
Możesz: uderzyć do firma@rossmann.com.pl Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie tylko do dziś do północy powinniśmy mieć możliwość wysłania zgłoszenia - wg regulaminu JEDNOCZEŚNIE dziś do północy powinni też... rozesłać nagrody!
"6. Akcja rozpoczyna się w dniu 18.09.2025 r., a kończy się w dniu 03.10.2025 r., który jest ostatecznym dniem wydania nagród w Akcji."
Uważam, że w tym roku do listy emotek powinna zostać dodana kupa!
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Aha ok, myślałam, że dopiero będzie odsyłać zdjęcie paragonu.
Niech podadzą szczegółowo, kiedy został zgłoszony ten sam PARAGON, którego skan odesłała Twoja córka.
Chodzi o PARAGON, a nie: NUMER dowodu zakupu
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tam wpisywało się bardzo mało danych z paragonu i nie załączało się jego skanu - powtórki były nieuniknione, o ile ktoś kupował w sieci sklepów. To nie klient ponosi odpowiedzialność za te duble, tylko Fortis, bo dane w formularzu były niewystarczające
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Żywiec-Zdrój / karty Orlen / wysyłka kurierem do 30.09.2025 -> nie ma.
Nałęczowianka / ebony Biedronka / wysyłka @ do 02.10.2025 -> nie ma.
Jak się spóźniamy albo wiemy, że spóźnić możemy, to informujemy drugą stronę - zarówno w życiu prywatnym, jak i zawodowym, prawda?
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
(a) banany w środę po 4,99zł / kg,
(b) pomidory malinowe w czwartek po 5,50 zł / kg
Najlepiej upewnić się, że jest odpowiednia plakietka przy towarze, a potem przy kasie głosem Marcina Dorocińskiego "TE MALINOWE SĄ DZIŚ PO 5,50 ZA KILOGRAM!" Kasjerki robią czary-mary (a czasem najpierw: wieeelkie oczy) i hajs się zgadza. Aha: cena musi się od razu prawidłowo wyświetlać na ekranie, czyli np. 1,5 kg x 5,50 PLN (rabat nie nalicza się na końcu paragonu jako upust itp.)
Polecam szczególnie, gdy ktoś szuka bananów do chlebka bananowego, bo w Żabce tanio i powoli schodzą, więc są ładnie dojrzałe
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Żadnej informacji dot. wysyłki nie dostałam (ani sms, ani @). Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie, a dostawa dzisiaj mi wybitnie nie pasuje
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ich odpowiedź to kwintesencja bezczelności pt. "Czeeeść stara, Twoje zgłoszenie było g*wniane"
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
W regulaminie jest lista produktów, które powinny dotrzeć. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Np. C4. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ale mnie to wkurza. Za 2h znowu wszyscy pójdą do domu i tyle z tego ich podziału na pule nagród dziennych...
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dzięki & gratulacje!
Pustki u nas, już sprawdzałam na stronce
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8