Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#7346050 Napisano: 02.04.2026 12:18:04 w Czy informują/ informowali?
0 0

joan

#7345658 Napisano: 31.03.2026 18:25:43 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Czekałam, czekałam iii nie ma mejla z Ducka, zatem można już podsumować marzec -> po raz pierwszy się trafiło, że kompilacja "założenie kont w 2. bankach + zwroty za zakupy promocyjne + udział w płatnym teście" wniosła więcej do budżetu domowego, niż konkursy emotka Niby człowiek może się pogłaskać po czerepie, że ojej jaki obrotny jest i w ogóle pijondz wszędzie widzi, ale bądźmy szczerzy: konkursowo smuteczek emotka Mam nadzieję, że to cisza przed burzą - taką burzą, co przyniesie deszcz... nagród! Wyświetl w wątku >>

joan

#7345559 Napisano: 31.03.2026 14:02:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Po pierwsze: nie mają prawa nie uznawać. Ale pracownik agencji zawsze twierdzić będzie, że robi wszystko, byle konkursowicze nie wygrywali, bo się należy Jacusiowi spod budki z piwem ta nagroda i koniec.

Po drugie: niby jak mieliby to zweryfikować na etapie nagradzania zgłoszeń? U Smolara się paragonów nie wgrywa (Mutti jest tu chyba wyjątkiem). A nie kojarzę, żeby ktoś pisał o utraconej nagrodzie, do mnie każda dotarła. Wyświetl w wątku >>

joan

#7345498 Napisano: 31.03.2026 11:56:28 w Czy informują/ informowali?
notta napisał(a):

• żabka Tullamore (...)
było już?

Przecież ten konkurs się kończy o godz. 23:59:59 w dniu 19 sierpnia 2026 r. („Okres Rejestracji”). Ale jednocześnie laureaci zostali powiadomieni o wygranej za pomocą wiadomości e-mail na adres podany przy dokonywaniu Zgłoszenia w terminie do 27 sierpnia 2025.
A tak na poważnie, z daleka od powyższego bełkotu w regulaminie -> nikt nie wspominał na forum, jakoby ten konkurs rozwiązano i laureatów powiadomiono. Jest nadzieja emotka Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

joan

#7344824 Napisano: 27.03.2026 15:27:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Co do konka Provident na FB -> można było samo nagrodzone zgłoszenie zamieścić, bez danych/wizerunku laureatki. Za to chyba można nawet karniaka zgarnąć, pls o usunięcie skrinów. Bo tu nie osobę omawiamy, tylko jej nagrodzoną pracę, prawda?

Przy okazji... dziękuję za wskazówkę, co najbardziej trafia w serca pracowników agencji Plej. Otóż: myśli spisane z głowy (bez korekty) + liczne błędy + profile "udostępniaczy konkursowych" + dziecko musi być. Taka wiedza nie leży na ulicy. Ciągle ktoś tu pyta: a co lubi Agencja X? No to macie know-how wyłożone, jak pitca na talerz. Następnym razem może i ja zagram w konkursie agencji Plej, poczyniłam już stosowne adnotacje emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7344429 Napisano: 25.03.2026 18:36:13 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Voucher Goodie do MAX Premium Burgers o wartości 50 zł oddam w zamian za doładowanie telefonu 20 zł  Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7344400 Napisano: 25.03.2026 16:20:25 w Czy informują/ informowali?
karolina16 napisał(a):

w sensie jak było z Kimoco? Nie w temacie jestem.

rainbowdash napisał(a):

Dziewczyny napiszcie co się wydarzyło z kimooco? Niby dopiero się skończył i już laureaci poinformowani?

Loteria Kimoco był intensywnie reklamowana - zaangażowani zostali nawet influencerzy. Udział wzięło zapewne bardzo wiele stałych bywalczyń drogerii oraz fanek k-popowego świata. A my, konkowicze, zupełnie nieświadomi tych aspektów w tle, kupiliśmy kosmetyki Kimoco na jeden paragon i liczyliśmy na wygraną w loterii. Przeliczyliśmy się; był tylko 1 wpis na forum z info o wygranej. Wyświetl w wątku >>

joan

#7344387 Napisano: 25.03.2026 15:26:10 w moje dzisiejsze wygrane :)
Pisiąt do Żaby z Orbit...
które nie zrekompensuje dzisiejszych / kolejnych / marcowych porażek u Smolara 🙈 Pobiłam swój rekord wszechczasów! Wyświetl w wątku >>

joan

#7344334 Napisano: 25.03.2026 12:28:01 w Czy informują/ informowali?
kumulacja napisał(a):

HUMEKTANTOWY - bardzo oryginalna nazwa. Przyciągająca klientki. A tak naprawdę to dobry szampon nawilżający. 
Szampon zawiera substancje (humektanty), które wiążą cząsteczki wody, zatrzymując ją w strukturze włosa. Sprawia to, że włosy stają się wygładzone, elastyczne, mniej łamliwe i zyskują blask.

Mnie przyciągnął konkurs + musiałam kupić szampon, co będzie dobry i dla mnie i dla Pana Domu (on również jest posiadaczem długich włosów) emotka

Co do informowania lauretów: se myślę, że mogło być, jak z Kimoco - my tu czekamy, a już po ptokach emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7344329 Napisano: 25.03.2026 12:18:32 w Czy informują/ informowali?
karolina16 napisał(a):

czy informowali z Duck i so!flow?

Nie i nie.

PS: Nie wiem, jak u innych, ale kupiłam na konek szampony humektantowe so!flow i spodobał mi się efekt na włosach, dobra promka, będę kupowała w przyszłości emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7344268 Napisano: 25.03.2026 10:02:35 w Czy jest konkurs, w którym trzeba kupić...?
Pastę do zębów? 😉
Okazało się, że w domu mam tylko zapas pseudoowocowych past Colgate, kupionych onegdaj na konek - ohydztwo najgorszej maści, nie da się tego używać, kolorowa breja o chemicznym zapachu a’la Domestos, fujka!💩 Wyświetl w wątku >>
2 panasa, InkaR 0

joan

#7343686 Napisano: 20.03.2026 23:06:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sergrazyna napisał(a):

Te dresy nie było aż takie złe i chociaż była przyzwoita liczba tygodniowych

Duże, losowe rozmiary, a góra dresu z innego modelu, niż dół - mnie się otrzymany egzemplarz nie podobał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7343683 Napisano: 20.03.2026 22:57:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sergrazyna napisał(a):

No ta loteria też taka sobie, zwłaszcza w porównaniu z jesienną wersją... Wygrałam tam jedne słuchawki

Teraz przynajmniej nie rozdają tych szajsowatych dresów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7343680 Napisano: 20.03.2026 22:47:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sergrazyna napisał(a):

W Orbit w Żabie na ten moment numerek 1139 przy mega średnich nagrodach emotka

Bo każdy zakup 2x Orbit w Żabie oznaczał:
1) kod na konek Orbit w Żabie
2) paragon na ogólnopolską loterię Orbit.
To jak nie grać?! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7343672 Napisano: 20.03.2026 22:15:59 w Smolar
ktosiek1 napisał(a):

W konkursie bym się jeszcze nie zdziwiła, ale w loterii? Przecież tam się nie podawało konta na Instagramie. W konkursie mogą sobie wybierać kogo chcą i nikt im nic nie udowodni, bo wiadomo komisja przyznaje nagrody według własnych kryteriów. A w loterii ingerowanie w system to przestępstwo i nie wiem czy taka agencja jak Smolar, by tym ryzykowała?

100% te ich loterie są legitne emotka

Po prostu: kiedy trzeba kupić chemię do wc, konkurujesz z okazjonalnymi klientami i konkursowiczami. Tyle emotka

Kiedy trzeba kupić influencerską, koreańską, zupełnie zbędną człowiekowi chemię do twarzy, konkurujesz z: okazjonalnymi klientkami, konkursowicz(k)ami, miłośniczkami danej marki, nastoletnimi fankami k-popu, mieszkankami galerii handlowych, kosmetoholiczkami, wizażankami, fankami influ wszelkiej maści, streamerkami co na live'ach pokazują, jak myją twarz (jakoś nikt nie kręci rolek wc) itp. emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7343638 Napisano: 20.03.2026 18:45:30 w Smolar
sylzab2294 napisał(a):

Nic nie dostałam... emotka
Ale następnym razem już będziemy mądrzejsze emotka

Dokładnie! emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7343633 Napisano: 20.03.2026 18:35:56 w Smolar
sylzab2294 napisał(a):

Kwota startowa do konkursu wcale nie była mała...
A jednak się nie udało... Smuteczek emotka

Się nam nie udało, bo grupa kobiet, które takie kwoty na kosmetyki w Rossmannie wydają codziennie... powiedzmy, że jest ogromna. I dlatego tak ciężko było wygrać w tych apkowych konkach Rosska. I dlatego też trzeba było to całe Kimoco olać, zamiast kasę tracić. A my to potraktowałyśmy, jak każdą inną akcję promo.
PS: Dostał ktoś z Was chociaż tę zawieszkę/wisiorek, co przysługiwała przy zakupie? Mnie powiedziano, że ta biżu się skończyła. Nie, żeby mi jakoś zależało, ale to też pokazuje, ilu dokonano zakupów chociażby w tym jednym Rossku. Wyświetl w wątku >>

joan

#7343616 Napisano: 20.03.2026 17:43:55 w Smolar
malmika napisał(a):

Czy w możliwe że na 103 nagrody w Kimoco tylko jeden wpis w MDW?  emotka

Owszem, całkiem możliwe i logiczne. Nie my byłyśmy grupą docelową. Wyświetl w wątku >>

joan

#7343612 Napisano: 20.03.2026 17:31:38 w Czy informują/ informowali?
sergrazyna napisał(a):

joan napisał(a):

Loteria Orbit Refreshers dziś słała już mejle? emotka

Wątpię, tam są wieczne opóźnienia emotka

Widziałam, że tydzień temu informowali w okolicach godziny 15. Ale z doświadczenia wiem, że i po 19. potrafią przysłać mejla.
Czytałam gdzieś, że spowodowane jest to tym, że część czynności związanych z konkami / loteriami (JAKA CZĘŚĆ??? CZY TZW. WYBÓR LAUREATÓW RÓWNIEŻ???) wykonywana jest przez ludzi mieszkających na innym kontynencie. Prawda to czy plotka? Hmm, Google ma swoją teorię. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7343607 Napisano: 20.03.2026 17:19:11 w Czy informują/ informowali?
Loteria Orbit Refreshers dziś słała już mejle? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0