Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Masz dobre oko, czyli będzie nowa odsłona konka w Leclercu, ale załadowano na stronę nie ten regulamin, co trzeba... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Pierwsze słyszę
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Może organizator zapomniał ich powiadomić?
gracet - nikt się autkami nie chwalił, ale jest ich mało i kiedyś w końcu ludzie spoza forum też nam auta sprzed nosa zgarną, chociaż jesteśmy tacy utalentowani i sprytni
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Co za buraki, mogliby chociaż poudawać, że nie będąc krewnym lub znajomym właściciela, można wziąć udział konkursie
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To samo chciałam napisać, niestety. Tym całym RMUA może też być pasek z wypłaty.
Jeśli to możliwe, olej dyrektorkę i idź do kadr/płac
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Chyba trzeba ich nękać pytaniami; może się wystraszą i jednak urny wystawią. Podejrzewam, iż myśleli, że nikt nie wie o konkursie i zgarną wszystkie nagrody dla siebie, a tu zainteresowanie akcją, że hu-hu
zaczytana-pola - cisza na wszystkich frontach. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Z ciekawości: a wytłumaczyli, dlaczego nie ma urny?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Należy zaznaczyć:
- Czy obecnie pracuje Pani w sektorze usług finansowych? TAK
- Czy pracuje Pani w którejś z firm (...)? NIE.
PS: A sklepik dalej nie działa
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Bardzo ciekawych rzeczy się dowiedziałam przy śniadaniu
Zaczęłam się zastanawiać, jak to się u nas mówi. Ale udko z kurczaka pozostaje udkiem, bo kurczak żadnej pały nie ma, co więcej: sam jest ptakiem, pamiętam z lekcji biologii
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Hihi, ja również wolę puszczanie sygnałków, niż bąków
A wkurza mnie: kilka dni temu przed nasz dom zajechała starsza pani na zdezelowanym rowerze. Mój facet określił ją, jako: raczej biedna + po sześćdziesiątce. I pomyślał, że chce spytać, czy możemy ją wesprzeć czymś do jedzenia albo pieniędzmi. Tymczasem ona... po prostu przykulała się dowieźć koszulkę Samsunga. I nam się smutno zrobiło na myśl, jak to polski rząd aktywizuje seniorów
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Żałuję, że sama na to nie wpadłam!
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Hehe, podjeżdża właściciel pod sklep, a tam nie ma gdzie zaparkować, tablice rejestracyjne z całej Polski, przedstawiciele rodzin wieku od lat 7 do 77 ustawiają się w kolejce do kasy, panie wypisują kupony na maskach samochodów, panowie dyskutują o tym, ile wydali na benzynę, żeby do Rawicza dojechać, ARMAGEDDON!
PS: Jeśli nie będzie produktów / kuponów / urny, można zadzwonić do organizatora i poprosić o przedłużenie konkursu. Bo dziś dzień roboczy
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nagród sporo, a miejscowość leży w środku trapezu Wrocław / Zielona Góra / Poznań / Kalisz + Łódź. Sporo graczy weźmie udział i nie odpuszczą, jeśli RAWIK II zrobi jakiś przekręt
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Co Cię dziwi, przecież ostatnio też nie było możliwości, żeby wziąć udział -> Rawik II już 10.06. był w stanie podać imiona i nazwiska laureatów, kij im w oko
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Gdy wrzucą listę laureatów, to będzie po autkach - na pewno chcecie, żeby już się pojawiła?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A żebyś wiedziała!
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wyczekiwałam, ale TEN konkurs był tak rozwleczony w czasie, że zakopałam go w jednej z ostatnich szufladek pamięci i siedzi tam naburmuszony pilnując zakurzonych paragonów
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Sprawdzasz codziennie?