Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5189125 Napisano: 16.05.2012 07:38:10 w Konkurs na forum2?
Baba, brzydal! emotka

Pan miał wąsy, brodę i gęsto owłosione wnętrze nosa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5189113 Napisano: 16.05.2012 07:35:32 w Konkurs na forum2?
A może zobaczył kobietę z wielkim a'la pryszczem na nosie i nazwał ją czarownicą? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5189109 Napisano: 16.05.2012 07:34:30 w Konkurs na forum2?
Zobaczył brodatego mężczyznę i krzyknął Potwór!
Choć mnie by się raczej skojarzyło z Rumcajsem albo Świętym Mikołajem emotka

PS: Złożę, on wie, kto to jest ta cała Mariolka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5189092 Napisano: 16.05.2012 07:26:52 w Konkurs na forum2?
Ewentualnie: zobaczył panią z wąsem i krzyknął Baba, ten pan jest brzydki! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5189085 Napisano: 16.05.2012 07:24:46 w Konkurs na forum2?
Zobaczył gościa z pałką w ręce, od razu zaznaczam, że chodzi o taką do bicia emotka I może krzyknął Baba, ale ten pan ma pałę!

PS: Chyba tak, urodziny ma w piątek, może to ta druga młodość emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5189060 Napisano: 16.05.2012 07:12:49 w Konkurs na forum2?
Łooo, piłkoszał, gram emotka A tak naprawdę, to sprzątam mieszkanie przed imprezką, bo Mój postanowił pomóc i aż wyglancował sypialnię emotka emotka emotka Sama już nie wiem, mamy się wszyscy na łóżku położyć, czy co? Żeby nie sfiksować, będę tu zaglądała emotka

Moja propozycja: zobaczył policjanta, krzyknął Jot Pe Na Sto Procent i zwiał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5188625 Napisano: 16.05.2012 02:17:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kotmarian napisał(a):

z owcy??? emotka

No ba, wiesz, jak takiemu laptopowi jest dzisiaj zimno! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5188609 Napisano: 16.05.2012 02:11:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kotmarian napisał(a):

laptopiku, laptopiku chodź do kotaMaryjana emotka

Spróbuj go skusić designerskim pokrowcem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5188495 Napisano: 16.05.2012 01:19:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
0 0

joan

#5187966 Napisano: 16.05.2012 08:56:29 w TESCO konkursy
skurczol napisał(a):

ja też nie zostawiam już na ostatnią chwilę, bo tyle mi przeszło koło nosa, że masakra!

cc_investigator napisał(a):

To moja nowa strategia.
Nie zostawiać wszystkiego na ostatni dzień.

Dziewczyny, jestem z Was dumna, również staram się, ale wychodzi różnie emotka Przy czym jeśli wyślę zgłoszenie od razu na początku konka, jestem szczerze zdziwiona, gdy dzwonią, bo kompletnie nie kojarzę, o co chodzi, mugolstwo wtórne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5187897 Napisano: 16.05.2012 08:30:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dusia99 napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

a te kupony z wiosny trzeba wypełniać na miejscu w drogeriach, czy można zabrać do domu i wrzucić innego dnia? emotka

w niektorych sklepach to nawet urne można do domu zabrać

emotka
Ja również zabrałam urnę do domu, nasypałam do środka ziemi i wrzuciłam ziarenko fasolki, na którym laserem wyryłam tekst konkursowy. Od 7 dni podlewam moje zgłoszenie, ale się organizator zdziwi, gdy urnę otworzy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5187845 Napisano: 16.05.2012 08:11:20 w Reklamacje wyników konkursów
grandprix napisał(a):

Ciekawe co zrobią z tymi plagiatami. Każą oddać nagrodę? To się niektórzy zdziwią.

W przypadku plagiatów lepiej chyba samemu zaproponować oddanie nagrody lub jej równowartości. Jak ktoś się będzie stawiał, może się zrobić nieprzyjemnie. Aczkolwiek nie spotkałam się jeszcze z taką sytuacją, zobaczymy, jak się sprawa rozwinie. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5187829 Napisano: 16.05.2012 08:03:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cudaczek121 napisał(a):

Po mojemu,to oni wcale nie zamierzają nikogo dodatkowo wybierać-ani dodatkowych ani ani samochodu.Tak tylko napisali,żeby zamknąć nam usta.Pewnie jakieś fikcyjne dane dopiszą do listy,zmyślone hasła i tyle emotka

Nie strasz ludzi, na zawał zejdą emotka Wszystko będzie teraz cacy, uczestnicy konkursu patrzą im na ręce, czas szykować teksty gratulacyjne dla nowych laureatów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5187823 Napisano: 16.05.2012 07:56:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
efelinkaaa napisał(a):

kurcze, tylko spytałam, nie musicie się ze mnie zaraz nabijać..
Nie brałam jeszcze udziału w wiośnie pachnącej, a w ostatnim konkursie urnowym w jakim brałam udział kupony trzeba było wypełniać na miejscu, stąd moje pytanie, za które przepraszam emotka

Ale przecież dziś taki szary i wiejący chłodem dzień, cieszę się, że trochę głupot popisaliśmy emotka Nie nabijamy się z Ciebie, Twój post stał się przyczynkiem do wielu uśmiechów, więc uśmiechnij się też emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5187807 Napisano: 16.05.2012 07:47:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
toka napisał(a):

dziwne
emotka U mnie stał facet.A może tak pani była tak mało kobieca? emotka emotka

No pienknie pienknie, wystarczy, że kobieta ma wąsa i ludzie od razu myślą, że to FACET, to już nie można wykroczyć nieco poza stereotypy?
emotka emotka

U mnie każdy kupon był nitką przymocowany do palucha u lewej nogi Szanownej Kasjerki, żeby czasem kto kuponów nie podwędził. A urnę zabetonowano na środku sklepu, tak dla pewności. Niestety, w związku z tym nie dotrze ona do organizatora... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5187699 Napisano: 16.05.2012 06:49:18 w Reklamacje wyników konkursów
mia napisał(a):

A coś mi faktycznie świta odnośnie tych plagiatów... Były takie głosy.
Tylko teraz pytanie, jak ktoś udowodni, że to plagiat właśnie jego hasełka i ile to potrwa? emotka

Skoro ktoś splagiatował, hasełko musiało kiedyś zostać upublicznione w necie.
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5187674 Napisano: 16.05.2012 06:36:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marlenkalw napisał(a):

Może ktoś wie po co w 2012nagród trzeba podawać kwotę z paragonu?
Może osoby, które wygrały zdradzą czy miały tylko batona na paragonie czy też normalne zakupy

Żeby ograniczyć handel paragonami.
Zapewne ci, którzy wygrali, w większości przypadków mieli na paragonie najtańszy produkt - jak to konkursowicze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5187575 Napisano: 15.05.2012 10:10:09 w Rossmann
bloblebla2 napisał(a):

jakie konflikty? to po prostu zwykła wymiana zdań którą ty postrzegasz jako konflikt..niewiem o co ci chodzi squika

emotka

PS: Dobranoc wszystkim, do widzenia, do jutra (znaczy się: do dziś za kilka godzin). Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5187563 Napisano: 15.05.2012 09:50:59 w Rossmann
bloblebla2 napisał(a):

masz rację joan trzeba brać udział we wszystkich konkach...Nawet gdy nagrodą w konkursie są kaszki czy pieluchy.. To nic nie szkodzi że dzieci nie mam imi niepotrzebne ale jest allegro można sprzedać ...itp itd

Noo, na kaszki i pieluszki to miałabym w rodzinie jedną chętną, co w kółko powtarza A ćo to jeś? Ale jakoś nigdy nie grałam o coś takiego. A jeżeli zagram i wygram, żadne wyrzuty sumienia się nie pojawią emotka Grać we wszystkich konkursach? Nie znam nikogo, kto tak postępuje.

Jak już wspomniałam, niech się wypowie ten, co każdego miesiąca oddaje innym, co mu na koncie zostaje. Jedni zarabiają na konkursach, inni w biurach. To skandal, żeby się ktoś z uczciwego zarobku tłumaczyć musiał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5187545 Napisano: 15.05.2012 09:32:12 w Rossmann
ekuc2 napisał(a):

emotka emotka emotka żeby chociaż te zestawy były warte tych wszystkich komentarzy emotka emotka emotka

Chacha, trafiłaś w sedno emotka

A najbardziej mnie wzrusza, jak ktoś bluzga brednie w stylu TY-A-TY nie potrzebujesz dwóch kremów / trzech zupek / czterech maskar emotka
Po pierwsze: jakim prawem ktoś śmie twierdzić, że wie, ile czego bliźniemu potrzeba? Jasnowidz?
Po drugie: jeśli ktoś chce się tak wypowiadać, to zakładam, że sam postępuje w następujący sposób -> dzień przed wypłatą dostrzega, że na koncie ma 200 zeta, więc idzie do szefa. I rzecze Szefie, och Kochany Szefie, mam 200 złotych na koncie, to nadwyżka, co prawda uczciwie wypracowana, ale co tam, nie należy mi się, tak mówią konkursowicze, trzeba te pieniądze przekazać Panu Markowi, inaczej będę pazerny itepe. Kto tak robi, niech zapoda podpieczętowany przez szefa wniosek albo schowa w kieszeń te kamienie, co się tu bez sensu wałęsają. Tyle w temacie.
PS: Byłabym zapomniała, jeśli nie kojarzycie żadnego Marka, to ja znam jednego, mogę podać numer konta emotka Wyświetl w wątku >>
0 0