Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5142003 Napisano: 15.04.2012 06:10:17 w Pomocy!!!!
zuzamm napisał(a):

mam nietypowy problem moze tu znajdę pomoc dzis w szkole mojej corce ukradziono telefon moze ktos poradzi co mam zrobić aby go odzyskala we wtorek pracownik sekretariatu ma przejrzeć monitoring,ja na numer corki wydzwaniam kilka ladnych godzin bez rezultatu ,napisalm kilka sms i nic co zrobić aby odzyskać telefon,pomóżcie bo dziecko mi placze

Mnie również ukradziono kiedyś telefon, byłam na policji, żeby zobaczyć, jak pracują - ŻENADA. Moim zdaniem nie ma się co nastawiać na to, że ktokolwiek naprawdę zajmie się taką sprawą, ale i tak warto iść na policję, żeby:
- policjanci przestali brać premie za obniżenie ilości przestępstw -> po prostu większość ludzi nie zgłasza tego, co im się przydarzyło, bo z góry wiadomo, że policja i tak ma ich sprawy w d*,
- córka wiedziała, że zrobiłaś wszystko, żeby odzyskać telefon i że o pomoc można się zwrócić do policji. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5140728 Napisano: 14.04.2012 08:09:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iva napisał(a):

edytka301 napisał(a):

Mam pytanie odnośnie Turka - czy ten obowiązkowy pleśniowy to może być także brie albo camembert, czy musi być taki z niebieskimi żyłkami, mający w nazwie wyraźnie pleśniowy ?

sama się zastanawiam..

W regulaminie jest wyszczególnione, które produkty biorą udział w promocji. Poza tym mają konkursowe opakowania, więc łatwo się w sklepie zorientować emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5139410 Napisano: 13.04.2012 07:59:35 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

Trafiłeś prawie w sedno - jak miałam 17 lat pojechałam z koleżanką w Tatry, mówiąc rodzicom, że jadę do niej do Rzeszowa, po czym z rzeczoną koleżanką zamiast pociągiem pojechałyśmy do Zakopca autostopem, co by nam kasy na góry zostało (znad morza!!). emotka emotka

Cha cha, no właśnie, człowiek takie głupoty robił, że teraz nastolatkom nie ufa emotka Kiedyś łapałam z koleżankami stopa po drugiej w nocy, w końcu ktoś się zatrzymał, wsiadłyśmy i okazało się NA SZCZÊŚCIE, że to policjanci po cywilnemu, z kogutem pod ręką. Zlitowali się nad nami, bo była zima, a my oczywiście odpicowane na imprezę, cienkie rajstopki itp. Co za głupota emotka

pola731 - ale się ubawiłam! Niech młody pilnie przepisy zakuwa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5139365 Napisano: 13.04.2012 07:38:03 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

Odpada, oferowałam się, że pojadę z nią, oczywiście tylko na noc się będziemy w hotelu spotykać (tym bardziej, że mam imienną kartę hotelową na rezerwacje do czerwca 50%, więc koszt byłby jednaki noclegu), ale nie ma mowy... emotka

Odpada? Ale przecież to Ty jesteś rodzicem, dziecko Ci nie będzie mówić, co odpada, a co nie...

Na pewno podejmiesz dobrą decyzję emotka

PS: Może ona chce się tam z kimś spotkać? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5139324 Napisano: 13.04.2012 07:26:25 w Wkurza mnie...
mia - co tam zamierza sama robić? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5139257 Napisano: 13.04.2012 06:59:55 w Dziś cieszę się z.....
dawidekk napisał(a):

joan napisał(a):

Narrreszcie! emotka

http://www.cinema...ule=news&id=1400

To kiedy się wybieramy? emotka

Jeszcze nie wiem, bo dziś wygrałam bilety na 2 różne filmy, więc nawet płacenie za 1 bilet to dla mnie rozrzutność emotka Ale dobrze mieć perspektywę drugi bilet gratis, mam za daleko do Multikina (a tam jest promocja Orange), wiwat CC! emotka
PS: Dziękuję ventylll za cynk w Teraz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5138602 Napisano: 13.04.2012 01:25:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nocti napisał(a):

mia jak będziesz mieć problem z danymi to napisz na PW. Ja jak na razie nic nie wygrałam to Ci ją po prostu odeślę.

O właśnie, również mogę pomóc - wysłałam 1 eska, nadmierny popyt na dane mi nie grozi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5138587 Napisano: 13.04.2012 01:21:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nocti napisał(a):

A jak powiemy Pani, że w zamian za miejsce w finale podzielimy się tym lapkiem? Mnie wystarczy kilka klawiszy, np. enter i backspace - zabawa gwarantowana emotka

Ok, ale biorę ekran, dziadek złota rączka mi go przerobi na iPADa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5138516 Napisano: 13.04.2012 12:54:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
raia2012 napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

Klaruje się nam realizacja głównej z 13thstreet na czerwiec, to się może odstresuję. Tylko jak ja przeżyję 10h w samolocie...

Ojjjj, żeby tylko takie miec problemy... emotka

To jak Gołąb mi narobił na wygrane auto! emotka

Obyśmy tylko tego typu problemy mieli! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5138312 Napisano: 13.04.2012 11:40:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kotmarian napisał(a):

A Z pięcioma???

Nie wolno nosić nieparzystej liczby telefonów w kieszeniach, bo się kręgosłup krzywi emotka

PS: Tylko raz miałam taka sytuację, że zadzwoniła do mnie pani z info o nagrodzie akurat wtedy, gdy byłam w toalecie. Znamienne jest jednak to, że to był konek na cenzurataśmę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5138103 Napisano: 13.04.2012 10:08:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ilonar2301 napisał(a):

Skoro zaczęli tak wcześnie to pewnie wszystkich obdzwonią. A kto wie, czy autem nie zaskoczą wcześniej emotka emotka

Hehe, może do kogoś zadzwonią z info: Wygrała Pani biżuterię, laptopa i samochód, zapa(r)kować na prezent? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5137676 Napisano: 13.04.2012 07:01:36 w Gratulacje! Dla wygranych!
tom1985 napisał(a):

yonia napisał(a):

dziwne dlaczego chwalisz sie dopiero dzis tym autem..... tzn. wczoraj

Dostałem wczoraj odpowiedź że przeszedłem weryfikację. Po co się chwalić wcześniej jak nagroda jest niepewna. Jeszcze bym zapeszył

Też jestem tego zdania, lepsze auto w garści, niż autobus na dachu emotka

Gratuluję, niech się przyjemnie jeździ emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5137452 Napisano: 12.04.2012 08:56:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
vilemo napisał(a):

joan emotka emotka a siwe włosy pod pachami są możliwe emotka to może lepiej żeby wypadły emotka

Nie wiem, obawiam się, że te pod pachami wypadają dopiero wtedy, gdy na głowie już od miesięcy łysina emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5137299 Napisano: 12.04.2012 07:43:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
drzemek napisał(a):

http://www.apartloteria.pl/regulamin
Ciekawe kto odjedzie autkiem emotka

Myślisz, że Kasia zaryzykuje i autko zgarnie przypadkiem jej znajomy z FB? emotka Lepiej, żeby tak się nie stało, ostatnio pewnie nie spała po nocach i posiwiały jej włosy pod pachą emotka
PS: Nie zagram, ale nagroda główna nawet spoko emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5136517 Napisano: 12.04.2012 12:53:02 w Popraw sobie humor...
Już wiadomo, dlaczego nigdzie nie można znaleźć konkursowej Nutelli emotka

http://demotywato...staniem-z-chlopakiem Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

joan

#5136229 Napisano: 12.04.2012 10:42:33 w Wkurza mnie...
kotmarian napisał(a):

wkurza mnie, że jutro 13 piatek, a na dzień dobry drogę do wc przebiegnie mi czarny kot... wolałabym zostać na wyrku i nie wychodzić. emotka

Pomyśl, jakiego pecha będzie miał KOT: nie dosyć, że jutro piątek trzynastego, to jeszcze o świcie kot będzie musiał kryć się w mieszkaniu przed dziwnym stworem, co krzyczy Zaspałam, zaspałam! i obija się o ściany z majtkami na wysokości kolan. To dopiero trauma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5135258 Napisano: 11.04.2012 07:02:02 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

Wkurza mnie, że wystarczy, że wejdę do działu paragony i od razu wiem, który konkurs został rozwiązany! emotka emotka emotka

Żeby nie było: w Ajaxie nie brałam udziału...

Nie wkurzaj się, szkoda wieczoru emotka Również nie brałam udziału, wiedziałam, co będzie emotka Sprawdziłam nawet, jakie tam nagrody dawali, bo się ludzie rzucili, jak hieny na zdechłą zebrę, ale nic specjalnego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5134486 Napisano: 11.04.2012 01:23:32 w Wkurza mnie...
programsmsy napisał(a):

Jest taki program, i dużo ludzi z forum z takiego korzysta.

Jesteś tu od dziś i wiesz, z czego korzysta dużo ludzi z forum? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5134472 Napisano: 11.04.2012 01:17:03 w Wkurza mnie...
aneczka155 napisał(a):

joan napisał(a):

programsmsy napisał(a):

Wkurza mnie jak ktoś korzysta z progrmu do wysyłania smsów, który nie daje szansy innym uczciwie grającym.

Nie ma takiego programu emotka
I proszę sie nie reklamować emotka

Śmiem twierdzić, że są takie programy emotka

Nie takie, które nie dają szansy innym uczciwie grającym emotka I nie lubię kryptoreklamy... Wyświetl w wątku >>
0 0