Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Mnie również ukradziono kiedyś telefon, byłam na policji, żeby zobaczyć, jak pracują - ŻENADA. Moim zdaniem nie ma się co nastawiać na to, że ktokolwiek naprawdę zajmie się taką sprawą, ale i tak warto iść na policję, żeby:
- policjanci przestali brać premie za obniżenie ilości przestępstw -> po prostu większość ludzi nie zgłasza tego, co im się przydarzyło, bo z góry wiadomo, że policja i tak ma ich sprawy w d*,
- córka wiedziała, że zrobiłaś wszystko, żeby odzyskać telefon i że o pomoc można się zwrócić do policji. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
W regulaminie jest wyszczególnione, które produkty biorą udział w promocji. Poza tym mają konkursowe opakowania, więc łatwo się w sklepie zorientować
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Cha cha, no właśnie, człowiek takie głupoty robił, że teraz nastolatkom nie ufa
pola731 - ale się ubawiłam! Niech młody pilnie przepisy zakuwa
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Odpada? Ale przecież to Ty jesteś rodzicem, dziecko Ci nie będzie mówić, co odpada, a co nie...
Na pewno podejmiesz dobrą decyzję
PS: Może ona chce się tam z kimś spotkać?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jeszcze nie wiem, bo dziś wygrałam bilety na 2 różne filmy, więc nawet płacenie za 1 bilet to dla mnie rozrzutność
PS: Dziękuję ventylll za cynk w Teraz
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
O właśnie, również mogę pomóc - wysłałam 1 eska, nadmierny popyt na dane mi nie grozi
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ok, ale biorę ekran, dziadek złota rączka mi go przerobi na iPADa
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To jak Gołąb mi narobił na wygrane auto!
Obyśmy tylko tego typu problemy mieli!
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie wolno nosić nieparzystej liczby telefonów w kieszeniach, bo się kręgosłup krzywi
PS: Tylko raz miałam taka sytuację, że zadzwoniła do mnie pani z info o nagrodzie akurat wtedy, gdy byłam w toalecie. Znamienne jest jednak to, że to był konek na cenzurataśmę
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Hehe, może do kogoś zadzwonią z info: Wygrała Pani biżuterię, laptopa i samochód, zapa(r)kować na prezent?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Też jestem tego zdania, lepsze auto w garści, niż autobus na dachu
Gratuluję, niech się przyjemnie jeździ
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie wiem, obawiam się, że te pod pachami wypadają dopiero wtedy, gdy na głowie już od miesięcy łysina
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Myślisz, że Kasia zaryzykuje i autko zgarnie przypadkiem jej znajomy z FB?
PS: Nie zagram, ale nagroda główna nawet spoko
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
http://demotywato...staniem-z-chlopakiem Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
http://www.cinema...ule=news&id=1400 Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Pomyśl, jakiego pecha będzie miał KOT: nie dosyć, że jutro piątek trzynastego, to jeszcze o świcie kot będzie musiał kryć się w mieszkaniu przed dziwnym stworem, co krzyczy Zaspałam, zaspałam! i obija się o ściany z majtkami na wysokości kolan. To dopiero trauma
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jesteś tu od dziś i wiesz, z czego korzysta dużo ludzi z forum?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie takie, które nie dają szansy innym uczciwie grającym