Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Weszłam na konto zupełnie obcej mi osoby, nawet nie musiałam podać hasła. Teoretycznie, mogłabym skopiować wszystkie dane (z wrażliwymi włącznie), zdjęcia dzieci, adresy mejlowe znajomych itp. Mogłabym dowiedzieć się kiedy wyjedzie na weekend i będzie można obrobić jej chatę albo upublicznić jej prywatne sprawy z PW.
Ostrzegam więc przed zamieszczaniem zbyt wielu osobistych informacji na FB!!!
PS: Proszę nie pytać o to, jak wlazłam na cudze konto; na swoim komputerze jestem, nikt inny z niego nie korzysta. Tyle w temacie, na PW nie odpowiadam, zła jestem i tyle w temacie
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Cha cha, nie mnie tłumacz, tylko temu klientowi
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Po co poczta miałaby przetrzymywać listy? To bez sensu. Nawet, gdyby listonosz zachorował itp., opóźnienie wyniosłoby kilka dni, a nie kilkanaście. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Na to wygląda. Tzn. może jakiś pracownik się zagapił albo był na urlopie i Pani Od Konkursu (stwierdziwszy, że listów nie dostała) ruszyła z rezerwą. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
I za mojego wujka, który zmarł wczoraj
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Też tak sądzę. A ta pani chyba zapomina, że nie ona tu karty rozdaje, tylko Wedel... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A jest ktoś z Was z Warszawy? Żeby pogadać z tym bezczelnym babskiem?
Organizator mógłby Wam przesłać skan/fotę/faks koperty, bo na niej wpisuje się info o awizowaniu. Ale po co miałby to robić? To mogłoby być dla niego niekorzystne...
Tutaj chyba trzeba awanturę robić, gdzie się da, jest Was więcej, trzymam kciuki!!!
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Byle działać jak najszybciej, bo kiepska sytuacja... Dziwne jednak, żeby listy z różnych stron Polski miały taki poślizg, to musiałaby być wina oddziału pocztowego u odbiorcy. Warto byłoby sprawdzić, czy Wasze listy były awizowane, ale nie wiem, czy się da - może telefonicznie? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Cha cha, to niezłe z niego musi być ciacho, skoro nawet pies go nie tknie
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Zastanowiwszy się stwierdzam, że nie jestem zdołowana ani przy pięciu, ani przy piętnastu niewygranych konkursach
PS: Żeby było na temat, ostatni raz coś wpadło 12.03.2012. Czekam ze stoickim spokojem na rozwiązania 3 konkursów, powinny być lada dzień. Zamieściłam tutaj posta, więc na pewno wygram
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
iwonciaaa - ja też się boję psów, a dzikich na wsiach to szczególnie. Ale ostatnio przeczytałam artykuł o babce, która boi się kaczek i w ogóle drobiu! To dla mnie taki nonsens, że może pomoże mi opanować własne lęki
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Chodziło mi o to, że jeśli wezmą od stu ludzi 8 zeta na przesyłkę kolejnego przedmiotu, a wyślą wszystko razem, to zarobią nieuczciwie 100 x 8 zł = 800 zł. Nie ma co odpuszczać, niech zwrócą kasę
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Podbijam, bo właśnie jakiś słaby na umyśle kolo z KZK GOP wypowiadał się w radiu na ten temat. Rzekł coś w stylu no, bo my nie wiedzieliśmy, że jak w konkursie występuje element losowania, to trzeba mieć pozwolenie Urzędu Celnego, a jak się w końcu zorientowaliśmy, to stwierdziliśmy, że w takim razie posortujemy te kilkanaście tysięcy zgłoszeń, zadamy pytania i tym samym jakoś się wykręcimy sianem, ogólnie to Państwa przepraszamy bla bla bla bla.
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Sprzedadzą w ten sposób 100 portfeli i mają 8 zł x 100 = 800 zł
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Chyba rzeczywiście winem zapachniało, bo przeczytałam, że idziesz SPAÆ i myślę sobie - no nieźle, to mia wczoraj konkretnie poimprezowała albo do późnej nocy siedziała nad hasełkami
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8