Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#5106515 Napisano: 29.03.2012 08:24:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ashley878 napisał(a):

Dzwońcie do wedla i zgłaszajcie sprawę pod numerem 226707702 taki numer dostałam na infolini i pod tym numerem pani przyjmuje skargi. To na pewno nie jest wina poczty, chyba że listy zostały tam specjalnie przetrzymane ;/ już sama nie wiem co mam myśleć;/ emotka

Po co poczta miałaby przetrzymywać listy? To bez sensu. Nawet, gdyby listonosz zachorował itp., opóźnienie wyniosłoby kilka dni, a nie kilkanaście. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5106502 Napisano: 29.03.2012 08:17:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
helatko napisał(a):

jeszcze mi się taka sytuacja nie zdarzyła, dziwny zbieg okoliczności, chyba faktycznie może specjalnie nie odebrali z poczty tych listów wcześniej?

Na to wygląda. Tzn. może jakiś pracownik się zagapił albo był na urlopie i Pani Od Konkursu (stwierdziwszy, że listów nie dostała) ruszyła z rezerwą. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5106417 Napisano: 29.03.2012 07:52:03 w Żegnamy zmarłych
nineczka17 napisał(a):

Wypadek w miejscowości Przybędza na Śląsku. 8 osób nie żyje, 10 jest rannych

emotka emotka emotka

I za mojego wujka, który zmarł wczoraj emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

joan

#5104874 Napisano: 28.03.2012 12:07:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ashley878 napisał(a):

Ja nie stawiałbym tutaj kompeltnego krzyżyka na poczcie wydaje mi się że agencja PMI Combera skutecznie miesza jak na razie wiem że osób poszkodowanych jest już 5 i wszystkie mają taki sam problem (list nie dotarł o czasie) Pani w agencji jest opryskliwa nie chce w ogóle rozmawiać i jak mówi To nie jest mój problem, proszę składać reklamacje nasz prawnik ją rozpatrzy Czyli tłumacząc na nasze pisz sobie babo co chcesz nagrody i tak nie dostaniesz!

Też tak sądzę. A ta pani chyba zapomina, że nie ona tu karty rozdaje, tylko Wedel... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5104745 Napisano: 28.03.2012 11:13:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
PS: A jakiej wartości są nagrody? Może jednak warto się przejechać do Wawy i jednego dnia złożyć wizytę i na poczcie i u organizatora? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5104740 Napisano: 28.03.2012 11:11:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ashley878 napisał(a):

Właśnie słuchajcie co jest najśmieszniejsze w śledzeniu wygląda na to że przesyłka szła 17 dni wg kobiety w agencji że 16 a wg infolinii że 19 dni. Na infolini dostałam informacje że na śledzeniu przesyłek może nie widnieć zapis o awizowaniu i takiej informacji powinni mi udzielić w oddziale pocztowym do którego doszła przesyłka, czyli w warszawie i podała mi tam numer i uwaga teraz najśmieszniejsza sprawa Pani w warszawie opryskliwie powiedziała mi że jeśli chcę wiedzieć czy przesyłka była awizowana muszę pojechać do warszawy osobiście czyli 500km lub (uwaga i to też jest śmieszne!) Odbiorca przesyłki ma się udać na pocztę i zapytać ile razy była awizowana!!!!!!!! no durnota ludzka nie zna granic!

A jest ktoś z Was z Warszawy? Żeby pogadać z tym bezczelnym babskiem?

Organizator mógłby Wam przesłać skan/fotę/faks koperty, bo na niej wpisuje się info o awizowaniu. Ale po co miałby to robić? To mogłoby być dla niego niekorzystne... emotka

Tutaj chyba trzeba awanturę robić, gdzie się da, jest Was więcej, trzymam kciuki!!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5104726 Napisano: 28.03.2012 11:04:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal napisał(a):

Trzeba sprawdzić, gdzie faktycznie utknął list. Jak wina poczty, to reklamację do nich.
Ale wiele się nie dostanie emotka

Byle działać jak najszybciej, bo kiepska sytuacja... Dziwne jednak, żeby listy z różnych stron Polski miały taki poślizg, to musiałaby być wina oddziału pocztowego u odbiorcy. Warto byłoby sprawdzić, czy Wasze listy były awizowane, ale nie wiem, czy się da - może telefonicznie? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5104703 Napisano: 28.03.2012 10:57:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Coś to podejrzana sprawa emotka Da się sprawdzić datę odbioru? Z drugiej strony - mogę przecież wysłać list polecony, po 3 dniach listonosz wrzuci do skrzynki awizo, ale odbiorca na pocztę pójdzie dopiero po 13 dniach. Ile wtedy trwa DROGA listu? Według mnie 3 dni, ale według papierów chyba 16 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5104162 Napisano: 28.03.2012 07:57:23 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

hahahah... uśmiałam się z tego niejadalnego portiera emotka emotka emotka

Cha cha, to niezłe z niego musi być ciacho, skoro nawet pies go nie tknie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5104072 Napisano: 28.03.2012 07:15:08 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
madanafi napisał(a):

ani wedel ani palette ani gellwe moich dzieci nikt nas nie lubi brak weny mam doła i se wypije piwo może natchnienie przyjdzie wy też jesteście tacy zdołowani jak z 5 konkursów wyniki a nagród nie ma?

Zastanowiwszy się stwierdzam, że nie jestem zdołowana ani przy pięciu, ani przy piętnastu niewygranych konkursach emotka Może to jest właśnie moja wygrana? emotka
PS: Żeby było na temat, ostatni raz coś wpadło 12.03.2012. Czekam ze stoickim spokojem na rozwiązania 3 konkursów, powinny być lada dzień. Zamieściłam tutaj posta, więc na pewno wygram emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5103740 Napisano: 27.03.2012 08:21:06 w Wkurza mnie...
Co do psów, to nie wiem, czy pisałam na forum, ale w marcu byłam w hotelu na kompletnym zad*. SPA, zarybione stawy, ostoja żubra, takie tam sraty taty. A wystarczyło na krótki spacer pójść i od razu trafiliśmy na świeżo zbezczeszczone truchło, zostało tylko trochę piór i krwi. Wieczorem zobaczyliśmy na jednym z drzew a'la ogłoszenie sołtysa sprzed kilku tygodni. Info, że w okolicy grasują agresywne psy i zagryzają zwierzęta i że nie wiadomo, kto jest ich właścicielem, ale jak się sołtys dowie, to ta osoba poniesie konsekwencje. Grrr! emotka

iwonciaaa - ja też się boję psów, a dzikich na wsiach to szczególnie. Ale ostatnio przeczytałam artykuł o babce, która boi się kaczek i w ogóle drobiu! To dla mnie taki nonsens, że może pomoże mi opanować własne lęki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5102839 Napisano: 27.03.2012 02:13:34 w Wkurza mnie...
nocti - nie wiem, czy się dobrze zrozumiałyśmy emotka
Chodziło mi o to, że jeśli wezmą od stu ludzi 8 zeta na przesyłkę kolejnego przedmiotu, a wyślą wszystko razem, to zarobią nieuczciwie 100 x 8 zł = 800 zł. Nie ma co odpuszczać, niech zwrócą kasę emotka Jak ja wysyłałam paczki i np. zostało mi 2 zeta nadpłaty, to jeszcze tę monetę wciskałam do środka, eh emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5102799 Napisano: 27.03.2012 01:58:43 w Wkurza mnie...
natie napisał(a):

hittmanka napisał(a):

KZK GOP emotka

czy ktoś może mi powiedzieć czy to ten sam konkurs??? W środę mialy być wyniki a teraz widzę zupełnie inne zasady... jakieś kategorie, warości bletów i pytania i odpowiedzi... zupełnie co innego niż kiedy ogłaszali konkurs, o zmianie terminu ogłoszenia wyników nie wspomnę !!!
No wq54372 się normalnie emotka

http://www.kzkgop...amy-pule-nagrod.html

http://41200.sosn...asazerow-kzkgop.html

mnie to równiez wkurza.. emotka zmienili zasady emotka

Podbijam, bo właśnie jakiś słaby na umyśle kolo z KZK GOP wypowiadał się w radiu na ten temat. Rzekł coś w stylu no, bo my nie wiedzieliśmy, że jak w konkursie występuje element losowania, to trzeba mieć pozwolenie Urzędu Celnego, a jak się w końcu zorientowaliśmy, to stwierdziliśmy, że w takim razie posortujemy te kilkanaście tysięcy zgłoszeń, zadamy pytania i tym samym jakoś się wykręcimy sianem, ogólnie to Państwa przepraszamy bla bla bla bla. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5102220 Napisano: 27.03.2012 11:13:40 w Wkurza mnie...
anielka napisał(a):

No tak, ja napisze maila że zapłaciłam tyle za przesyłki przyszły 2 portfele w jednej kopercie a inni płacili inaczej a ona napisze w komentarzu że nie dość że nie płaciłam za portfel to jeszcze narzekam itd...

Sprzedadzą w ten sposób 100 portfeli i mają 8 zł x 100 = 800 zł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5100192 Napisano: 26.03.2012 02:15:19 w Dyskusje o wynikach konkursu
Zajrzałam z ciekawości na wyniki KOTANYI i... wygląda na to, że wyklejanko-prezentacje nie pomogły wygrać nagród głównych emotka Albo coś się za mało panie starają i własnym mieczem pokonane zostały emotka Bo praca była za słona emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5099739 Napisano: 26.03.2012 11:34:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

Dobra, idę do zajęć swoich.

Chyba rzeczywiście winem zapachniało, bo przeczytałam, że idziesz SPAÆ i myślę sobie - no nieźle, to mia wczoraj konkretnie poimprezowała albo do późnej nocy siedziała nad hasełkami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5094147 Napisano: 23.03.2012 02:32:01 w Popraw sobie humor...

joan

#5094126 Napisano: 23.03.2012 02:25:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anava napisał(a):

we Fiacie już wiedzą

Jeśli oni wiedzą, to pewnie laureat też... I po ptokach.
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#5094073 Napisano: 23.03.2012 01:58:43 w Popraw sobie humor...

joan

#5093554 Napisano: 23.03.2012 11:19:12 w Wkurza mnie...
pola731 napisał(a):

teraz się śmieję , ale myślałam ,że go ukatrupię i wsadzę do lodówki

Gorzej, jak wygra, będzie Ci to zawsze wypominał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0