Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#4787480 Napisano: 26.10.2011 08:53:57 w TESCO konkursy
bethan napisał(a):

Wyniki są na stronie Smolara, moje hasło w tabelce też, wstydzić się go akurat nie muszę.
Co do samych haseł, to nie ma się co pieklić, nie jest tajemnicą, co jaka agencja lubi i tak się pisze. Czasem można nieźle odetchnąć tworząc, gdy nie wymagają ambitnych hasełek emotka

Popieram. Nie ma się co wstydzić, że się trafiło w sedno. Wstydzić się mogę np. ja, bo wiedziałam, w co celować, a pudło zaliczyłam emotka Przynajmniej nie zbankrutowałam (1 taniutki paragon + 1 SMS), jupi!

Co do dziwacznych gustów jury... Zdarzyło mi się jakiś czas temu zobaczyć wyniki i zdjęcia z wręczenia nagrody w konkursie, w którym brałam udział. Przeczytałam zwycięskie hasło Mojemu - dobrze, że siedział na kanapie, bo z krzesła by na pewno spadł. W mojej ocenie, takie coś można wymyślić tylko podczas wesela, bo jedynie wtedy człowiek ma odpowiednie stężenie alkoholu w mózgu emotka Ale potem pomyślałam, że może po prostu taki gust miało jury - trudno emotka Kto lubi grać, ten gra dalej emotka
PS: Wygrał wtedy konkursowicz, zapewne nawet osoba z forum. Nie wiem, czy pracę plastyczną załączył. Nagrodzone hasło było cienkie, jak barwa głosu eunucha i miało tyle polotu, co mix wypowiedzi żeńskiego duetu Beger & Rokita... Ale komuś się najwidoczniej spodobało. A nie to ładne, co ładne, ale co się komu podoba emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4786186 Napisano: 26.10.2011 01:56:03 w TESCO konkursy
bartula napisał(a):

ziolko napisał(a):

na pewno wszystko na raz ;/ echh emotka

jak ja nie cierrrrpię turystyki paragonowej emotka

to takowa kwitnie? O ja naiwna, jeszcze wielu rzeczy nie wiem emotka Pod tym względem lepiej mi było jak nie wiedziałam o forum emotka

Oj tam, chyba najważniejsze, że ktoś w ogóle ma paragon emotka A forum jest fajne, choćby dlatego, że wiadomo, w co NIE grać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4785607 Napisano: 26.10.2011 11:20:25 w Kaufland konkursy
toka napisał(a):

mam pytanie czy ktoś płacił juz tymi kartami płatniczymi do Kauflandu? Dostałam takie z poprzedniego konka tqg i zastanawiam się czy trzeba zrobic zakupy za 50 zł czy można płacić tak jak kartą np. kilkakrotnie w przypadku mniejszych zakupów?I jak długo są te karty ważne?

To raczej nie są karty, tylko bony, więc trzeba od razu machnąć zakupy na przynajmniej 50 zeta. A o ich ważność pytałam ostatnio Pana Łukasza - podobno są ważne bezterminowo i można nimi zrobić zakupy nawet za parę lat emotka Ale wydaje mi się, że jednak rozsądnie byłoby wydać je w ciągu 5-6 miesięcy od otrzymania. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4785312 Napisano: 26.10.2011 09:32:48 w Rossmann
henryczka62 napisał(a):

Czy płacąc kartą podarunkową Rossmann muszę wykorzystać całą kwotę jaka na niej jest czy mogę kupić za mniej a reszta zostanie na karcie? A mają te karty termin ważności?

Można płacić wielokrotnie, reszta zostanie na karcie. Termin ważności podadzą Ci przy kasie, chyba 6 m-cy od pierwszego użycia. A jak potem liczą, to nie wiem, bo doładowywałam taką kartę - wtedy chyba od ostatniego doładowania...
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4785283 Napisano: 26.10.2011 09:26:05 w Oddam za darmo
Do kiedy trwa akcja coca-coli z punktami? Bo nie chcę bezwartościowych kodzików wrzucać... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4785204 Napisano: 26.10.2011 09:03:59 w Rossmann
malutka456 napisał(a):

odliczcie jeszcze jedna osobe emotka napisalam,ze gdyby nie zmiany to bym dalej na drzewie siedziala jedzac banana emotka emotka emotka

Ja bym Ci za to dała nagrodę! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4785200 Napisano: 26.10.2011 09:02:51 w Kaufland konkursy
lolus90 napisał(a):

mam pytanie jak wysyła sie esa na konkurs urodzinowy ... nr paragonu i odp, czy to ma byc w \ ? bo caly czasmi przychodza zwrotki ze zla tresc badz zly nr ;/

KAUFLAND xxx-xxxx-xxxxx Bla bla bla. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4785197 Napisano: 26.10.2011 09:01:33 w Rossmann
mia napisał(a):

ania1234 napisał(a):

A tak z ciekawości to ile osób wzięło udział w konkursie Velvet/Kleenex? emotka

572...
Właściwie to 571, bo mnie chyba można nie liczyć, z uwagi na to co 5 minut przed dwunasta spłodziłam... emotka

Zdziwisz się, jako i ja się kiedyś zdziwiłam, zgarniając tak 2 nagrody. Na Rossnet już dawno przestałam się wysilać - czym słabsze zgłoszenie, tym lepiej na tym wychodzę. A wczoraj to Mój wymyślił 2 odpowiedzi, żeby mnie odciążyć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4785165 Napisano: 26.10.2011 08:50:37 w Rossmann
ania1234 napisał(a):

A tak z ciekawości to ile osób wzięło udział w konkursie Velvet/Kleenex? emotka

572 uczestników. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4784518 Napisano: 25.10.2011 08:30:44 w Paragony
sambolera napisał(a):

marielu napisał(a):

ja poczebuje paragona z flądry tropikalnej , oferta ważna do jutra do 9 rano

rezerwa?

Raczej nadprogramowa wygrana. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4784417 Napisano: 25.10.2011 08:01:00 w Paragony
marielu napisał(a):

oldrac napisał(a):

Witam,

jestem w stanie załatwić paragon właściwie na wszystko, byle nie musiało być z dużych sklepów typu Tesco itp.

Jak coś czekam na PW z propozycją co w zamian - na pewno się dogadamy emotka

pozdrawiam!

na pasztetófke tyż?

To jakaś prowokacja? emotka

marielu - dawaj jakieś wyzwanie, np. pasztetófkę z renifera tropikalnego, przetestujemy gościa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4784049 Napisano: 25.10.2011 05:59:32 w co chcielibyście wygrać?
hittmanka napisał(a):

joan napisał(a):

hittmanka napisał(a):

a czemu nikt mnie nie pyta jakiego robota chce wygrać? emotka

Bo nie wiem, jak Ci to powiedzieć, ale robot kuchenny to nie żaden luksus - roboty powinny być ogólnomieszkaniowe i zapierniczać na wszystkich frontach, żeby konkursowicz miał czas na konkursowanie emotka

Dzięki emotka czyli znalazłam przyczynę moich konkursowych niepowodzeń emotka emotka

A ja moich niepowodzeń ogólnomieszkaniowych emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4784042 Napisano: 25.10.2011 05:57:38 w TESCO konkursy
wsciekly napisał(a):

joan napisał(a):

wsciekly napisał(a):

i łudzisz się, że Krakusy Warszawiakom paragony sprzedadzą emotka emotka emotka emotka

dobre emotka emotka emotka emotka emotka

A Ty się łudzisz, że nie? emotka

jak ktoś mądry, poczeka na rezerwę a nie za grosze odda paragon kombinatorowi emotka

A świstak siedzi i zawija w sreberka paczki do Aleksandrowa Łódzkiego... Ale nieważne, w końcu to wątek Tesco, a ja nie grałam w konku Pepsi. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4784029 Napisano: 25.10.2011 05:53:40 w co chcielibyście wygrać?
hittmanka napisał(a):

a czemu nikt mnie nie pyta jakiego robota chce wygrać? emotka

Bo nie wiem, jak Ci to powiedzieć, ale robot kuchenny to nie żaden luksus - roboty powinny być ogólnomieszkaniowe i zapierniczać na wszystkich frontach, żeby konkursowicz miał czas na konkursowanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4784017 Napisano: 25.10.2011 05:50:09 w TESCO konkursy
wsciekly napisał(a):

i łudzisz się, że Krakusy Warszawiakom paragony sprzedadzą emotka emotka emotka emotka

dobre emotka emotka emotka emotka emotka

A Ty się łudzisz, że nie? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4783977 Napisano: 25.10.2011 05:41:42 w TESCO konkursy
marielu napisał(a):

djb napisał(a):

Potrzebuje 4 paragony z Tesco Pepsi ul. Wielicka, oraz 3 paragony z Tarnowa!Zaplace!

ni uja , zeżre je na Twoich oczach emotka

Nakręcę o tym film dokumentalny, a potem zeżrę kliszę albo memorkę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4783894 Napisano: 25.10.2011 05:12:29 w Połączenia nieodebrane
mariolakal napisał(a):

U mnie cóś po 17-ej Commercial Union z ofertą na ubezpieczenie samochodu, gdyż ponoć się do nich zgłaszałam... Gdy uświadomiłam miłej Pani, że autka nie posiadam, gdyż jeszcze nie wygrałam to zrobiła wielkie oczy... emotka

Hihi, fajny tekst - a tymczasem poczytuj ich telefon związany z autkiem jako proroctwo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4783401 Napisano: 25.10.2011 01:32:53 w Rossmann
merynosek napisał(a):

Na paragonie jest Celine Dion Sensa/a 1x24,99

Hmmm i nie wiem co robić... emotka

Mogłabyś to podciągnąć pod ten produkt:
http://www.rossne...owa-dla-kobiet,96516
Ale on jest w promocji, więc jego cena jest z góry ustalona w każdej drogerii na 29,99 zł... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4783364 Napisano: 25.10.2011 01:20:02 w Rossmann
merynosek napisał(a):

Mam pytanko emotka Czy na konkurs Celine Dion może być kupiony parfum deodorant? 75ml Celine Dion cena 24,99?

Ale popatrz:

woda toaletowa = eau de toilette
dezodorant perfumowany = parfum deodorant

Moim zdaniem NIE, bo trzeba kupić dowolną wodę toaletową Celine Dion... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4783341 Napisano: 25.10.2011 01:11:25 w Rossmann
marzencia2007 napisał(a):

hej emotka odbieraliscie juz perfumki z lenor i ambipur??

Chyba dopiero od 27.10. ma sens się po nie wybrać do Rossmanna. Wyświetl w wątku >>
0 0