Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18653
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Popieram. Nie ma się co wstydzić, że się trafiło w sedno. Wstydzić się mogę np. ja, bo wiedziałam, w co celować, a pudło zaliczyłam
Co do dziwacznych gustów jury... Zdarzyło mi się jakiś czas temu zobaczyć wyniki i zdjęcia z wręczenia nagrody w konkursie, w którym brałam udział. Przeczytałam zwycięskie hasło Mojemu - dobrze, że siedział na kanapie, bo z krzesła by na pewno spadł. W mojej ocenie, takie coś można wymyślić tylko podczas wesela, bo jedynie wtedy człowiek ma odpowiednie stężenie alkoholu w mózgu
PS: Wygrał wtedy konkursowicz, zapewne nawet osoba z forum. Nie wiem, czy pracę plastyczną załączył. Nagrodzone hasło było cienkie, jak barwa głosu eunucha i miało tyle polotu, co mix wypowiedzi żeńskiego duetu Beger & Rokita... Ale komuś się najwidoczniej spodobało. A nie to ładne, co ładne, ale co się komu podoba
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Oj tam, chyba najważniejsze, że ktoś w ogóle ma paragon
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To raczej nie są karty, tylko bony, więc trzeba od razu machnąć zakupy na przynajmniej 50 zeta. A o ich ważność pytałam ostatnio Pana Łukasza - podobno są ważne bezterminowo i można nimi zrobić zakupy nawet za parę lat
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Można płacić wielokrotnie, reszta zostanie na karcie. Termin ważności podadzą Ci przy kasie, chyba 6 m-cy od pierwszego użycia. A jak potem liczą, to nie wiem, bo doładowywałam taką kartę - wtedy chyba od ostatniego doładowania...
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ja bym Ci za to dała nagrodę!
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
KAUFLAND xxx-xxxx-xxxxx Bla bla bla. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Zdziwisz się, jako i ja się kiedyś zdziwiłam, zgarniając tak 2 nagrody. Na Rossnet już dawno przestałam się wysilać - czym słabsze zgłoszenie, tym lepiej na tym wychodzę. A wczoraj to Mój wymyślił 2 odpowiedzi, żeby mnie odciążyć
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
572 uczestników. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Raczej nadprogramowa wygrana. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To jakaś prowokacja?
marielu - dawaj jakieś wyzwanie, np. pasztetófkę z renifera tropikalnego, przetestujemy gościa
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A ja moich niepowodzeń ogólnomieszkaniowych
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A świstak siedzi i zawija w sreberka paczki do Aleksandrowa Łódzkiego... Ale nieważne, w końcu to wątek Tesco, a ja nie grałam w konku Pepsi. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Bo nie wiem, jak Ci to powiedzieć, ale robot kuchenny to nie żaden luksus - roboty powinny być ogólnomieszkaniowe i zapierniczać na wszystkich frontach, żeby konkursowicz miał czas na konkursowanie
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A Ty się łudzisz, że nie?
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nakręcę o tym film dokumentalny, a potem zeżrę kliszę albo memorkę
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Hihi, fajny tekst - a tymczasem poczytuj ich telefon związany z autkiem jako proroctwo
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Mogłabyś to podciągnąć pod ten produkt:
http://www.rossne...owa-dla-kobiet,96516
Ale on jest w promocji, więc jego cena jest z góry ustalona w każdej drogerii na 29,99 zł... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ale popatrz:
woda toaletowa = eau de toilette
dezodorant perfumowany = parfum deodorant
Moim zdaniem NIE, bo trzeba kupić dowolną wodę toaletową Celine Dion... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Chyba dopiero od 27.10. ma sens się po nie wybrać do Rossmanna. Wyświetl w wątku >>