Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#4783285 Napisano: 25.10.2011 12:44:33 w Dyskusje o wynikach konkursu
wojtekgra napisał(a):

a ciekawe jakie tam układy z kurierem, bo teoretycznie on chyba też powinien wylegitymować osobe, jak ciągle odbiera jedna osoba, a w jednym domu przecież 50 osób się nie pomieści emotka

Ale 50 można tam (teoretycznie) zameldować...

I teraz tylko czekam, aż wygra Myszka Miki z Aleksandrowa Łódzkiego oraz Kaczor Donald - o dziwo - również z Aleksandrowa Łódzkiego. Choć oczywiście wolałabym, żeby główną nagrodę otrzymał Baranek Shaun emotka ale on nie będzie tracił czasu na babranie się w takim konkursie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4783212 Napisano: 25.10.2011 12:17:56 w Dyskusje o wynikach konkursu
braysler napisał(a):

Odnośnie konkursu Milka moim zdaniem Aleksandrów wcale nie będzie miał tak łatwo. Przecież w regulaminie jest napisane, że zwycięzca musi wysłać taką ilość punktów z Produktów i potwierdzeń ich kupna, jaką wysłał ilość zgłoszeń. Więc będzie musiał albo odpuścić sobie nagrody, albo wysłać te punkty, a wtedy naruszy opakowanie Produktów i już ich nie sprzeda (a przynajmniej będzie miał z tym kłopot). Natomiast wkurzające jest to, że przez takie osoby nagrody mogą przepaść. Jest wprawdzie Zwycięzca Rezerwowy, ale nie ma już jego rezerwowego więc ciekaw jestem, ile nagród trafi ostatecznie do konsumentów.

Wyniki nie wskazują, żeby było trudno emotka

PS: A wygrał już Gizbern i Brunhilda? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4783063 Napisano: 25.10.2011 11:22:04 w Kaufland konkursy
dala napisał(a):

Bon 50 zł z 5 etapu - przed chwilką telefon emotka A odpowiedź wysyłałam 14.10 w piątek czyli na początku etapu.

U mnie również bonik emotka Niestety nie wiem, z którego dnia wpadła nagroda, bo nie wierzę w żadne hepi ałer i na wszelki wypadek staram się codziennie coś posłać emotka Na razie ta metoda działa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4782671 Napisano: 25.10.2011 09:15:48 w TESCO konkursy
Ale co to za różnica, z którego sklepu się wygrało? Nie rozumiem istoty problemu... Trzeba się ucieszyć, odesłać wsio paragonów i z głowy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4781340 Napisano: 24.10.2011 05:45:45 w Wkurza mnie...
wsciekly napisał(a):

joan, w dobrych sklepach zazwyczaj człowiek pyta do ilu dni może zwrócić towar i nie ma problemów

ale Lidl nie należy do dobrych emotka emotka emotka

poza prawem pisanym są jeszcze uzusy zwyczajowe

Wchodząc do sklepu człowiek musi być świadomy sytuacji. To, czy sprzedawca przyjmie pełnowartościowy towar do zwrotu, zależy od dobrej woli sprzedawcy. Niestety, w Polsce jest tak, że jeśli sprzedawca nie ma ochoty przyjąć z powrotem np. stringów, klient zna tylko jeden przepis prawny = darcie mordy emotka Moja mama w Lidlu nie pracuje, ale to, co się u niej dzieje, mogłoby stanowić niezły scenariusz na sitcom... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4781273 Napisano: 24.10.2011 05:27:07 w Wkurza mnie...
pola731 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

calliope napisał(a):

Wkurza mnie Lidl, kupiliśmy kilka dni temu pokrowce do auta i dziś poszłam je zwrócić bo nie pasują (rozmiar uniwersalny)i kierowniczka mi wciska, że przyjmują ewentualnie zwroty tylko w dzień zakupu, ciekawe tylko od kiedy i gdzie jest to napisane. Na infolinię ze skargą nie idzie się dodzwonić emotka Kiedyś coś oddawałam u nich i nie było problemu emotka Nie rozumiem takiego podejścia do klienta, to nie jest mały pojedynczy sklep żeby fochy strzelali tylko duża sieć! Poza tym teraz sporo sklepów daje nawet do 30 dni na zwroty, a oni się ośmieszają tylko.

zablefuj, że byłaś w starostwie u rzecznika praw konsumenta i zgodnie z prawem masz 7 dni na zwrot nietrafionego zakupu

a z którym niby prawem ma te 7 dni ?
zwrot pełnowartościowego towaru zakupionego w sklepie stacjonarnym (nie przez internet) jest dopuszczalny tylko w przypadku dobrej woli sklepu/sprzedawcy

Niestety, moja mama w kółko wysłuchuje o tych nieistniejących 7 dniach, o zmyślonych 14 dniach, o tym, że za komuny było lepiej, że klient nasz pan i że łu NAS w Niemciech to... emotka Dobrze, że nie pracuje na cały etat, ale i tak czasami jest o krok od dostania pier*olca. W każdym razie, powinna prowadzić bloga i opisywać co lepsze przypadki, tytuł Bloga Roku pewny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4780510 Napisano: 24.10.2011 01:24:44 w Kaufland konkursy
A może najprościej do nich zadzwonić i zapytać, o jaki konkurs chodzi i czego sobie życzą? emotka Nie dostałam SMSka, więc nie będę ich molestować... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4780420 Napisano: 24.10.2011 12:58:28 w Kaufland konkursy
Powiem Wam, że nic z tego nie rozumiem, a szkoda, bo chciałabym. Przecież wiadomo, że przedstawiciele wszelkich agencji reklamowych czytają nasze forum - mogliby czasem się wypowiedzieć... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4779319 Napisano: 24.10.2011 07:29:28 w Rossmann
sarsaparilla napisał(a):

Dziewczyny na Velveta można kupić pojedyncze opakowania chusteczek jednorazowych, takich po 10szt?

Pewnie tak, aczkolwiek u mnie pojedynczych paczek Velvetu nie sprzedają.
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4779280 Napisano: 24.10.2011 07:00:22 w Rossmann
mia napisał(a):

quaqua napisał(a):

Dzisiaj kończy się velvet, a ja nie wydumałam nic jeszcze... Dumać, dumać emotka

Eee... Velvet chyba jutro?
Weź Ty mnie nie stresuj dodatkowo emotka

Gdzieś (chyba w Skarbie) podano błędną datę 23.10., bo sama ją potem na gibko zmieniałam emotka Konkurs trwa do jutra, ale może byśmy się mia wzięły w garść i - dla odmiany - posłały zgłoszenia wcześniej? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4779270 Napisano: 24.10.2011 06:56:19 w Wkurza mnie...
klisza napisał(a):

ziolko - posłucham bardziej doswiadczonej tj. Ciebie emotka i pewnie odpuszcze na kilka dni, dziękuję emotka juz chyba nie jestem nawet tak zła jak byłam jeszcze przed chwilą.
Może po urlopie spadnie deszcz nagród czego zarówno sobie jak i Tobie życzę emotka

Polecam dosyć specyficzny urlop konkursowy emotka Polega on na tym, że przestajesz przez pewien czas brać udział w tej grupie konkursów, która zwykle dominuje w Twoim życiu (np. foto) i przerzucasz się na inne konkursy emotka Fajna odmiana, a człowiek nie rezygnuje z konkowego świata emotka

ziolko - a co to była za książka? Bo stawiam na 1001 sposobów wygrywania w konkursach albo Księga magicznych zaklęć emotka

PS: Wkurza mnie Mój emotka Ale chyba się domyśla i będzie chciał uniknąć nawałnicy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4778661 Napisano: 23.10.2011 07:04:31 w Popraw sobie humor...
gimikiss napisał(a):

http://www.youtub...ed&v=wYywQoJHB9A

HENIO natchniony kazaniem emotka emotka emotka słynnego N.. emotka emotka emotka emotka

PROSZÊ ZOBACZYC emotka emotka

Niby dziewiąta wieczorem, a pialiśmy, jak koguty o wschodzie słońca emotka Sąsiedzi chyba pomyślą, że coś braliśmy emotka Zarąbissste! Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4778538 Napisano: 23.10.2011 06:32:23 w Wkurza mnie...
bachacz napisał(a):

Wkurza mnie mgła za oknami,szron na trawnikach,skrobanie samochodu w perspektywie ,że jest niedziela i nic mi się nie chce.

Łoj, a mnie wkurza, że nie mam CZEGO skrobać emotka Nawet garnki i patelnie - jak na złość - mają powłokę teflonową, do której nic nie przywiera i po każdym myciu wyglądają, jak nówki ze sklepu emotka Zatem... przyjmę autko do skrobania emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4775166 Napisano: 22.10.2011 11:07:01 w Paragony
marielu napisał(a):

szukam paragonu na kaszanke z Gzelli z przed 15 października emotka

Noo, nareszcie jakiś sensowny post w tym wątku! emotka Ja również szukam takiego paragonu, bo nie mam go w swojej kolekcji i z tego powodu mój klaser jest niekompletny emotka W zamian oddam paragon za grawerowanie na medalu cudzego nazwiska i czasu dobiegnięcia do mety - prawdziwy rarytas! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4774234 Napisano: 21.10.2011 08:50:20 w Konkurs na forum2?
Swój pierścionek zaręczynowy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4772535 Napisano: 21.10.2011 11:12:27 w TESCO konkursy
ekuc2 napisał(a):

joan To, CO wygrałeś, jest bez znaczenia. Ważne jest tylko JAK emotka

No ba. A nieżyjący już Steve Jobs powiedział kiedyś: Nie chcę być najbogatszym człowiekiem na cmentarzu. Dałabym to sobie w stopkę, ale aktualnie nie ma tam miejsca. W każdym razie, mądrze powiedział emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4772523 Napisano: 21.10.2011 11:05:27 w TESCO konkursy
Może prośba do jury, żeby nagrodzić tylko te zgłoszenia, które w całości mieszczą się na kuponach w miejscu na to przeznaczonym emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4772461 Napisano: 21.10.2011 10:44:52 w DARMOWE minuty i startery
wsciekly napisał(a):

myślałem, że nikt tego nie zauważy emotka emotka emotka

Sprawdzasz, czy ktoś czyta Twoje posty?
emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4772438 Napisano: 21.10.2011 10:38:41 w DARMOWE minuty i startery
wsciekly - yyy, ale 1 godz. 40 minut = 60 minut + 40 minut = 100 minut emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4772215 Napisano: 21.10.2011 09:34:59 w Popraw sobie humor...
l0ginka napisał(a):

faceci... przeważnie nas nie rozumieją.. http://www.funny-...43-dirty-things.html

Początkowo nie zrozumiałam żartu, bo - moim zdaniem - dymki powinny były zostać przyporządkowane odwrotnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0