Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#4602434 Napisano: 10.08.2011 07:52:19 w Carrefour konkursy
Jeśli do kogoś zadzwonią z info o wygranym ekspresie, proszę o cynk na PW - interesuje mnie przebieg konkursu, ponieważ (teraz werble, bo to coś zupełnie nowego!) pani odpowiedzialna za konkurs przebywa na urlopie... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4600423 Napisano: 10.08.2011 09:35:23 w Carrefour konkursy
barszcz napisał(a):

Jak myślicie- o której można się spodziewać informacji z wczorajszego dnia,z TCHIBO?

Myślę, że dziś ok. 15:00. Co prawda piszą o 3 dniach, ale chyba się tak tylko zabezpieczyli ze względu na weekendy... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4600251 Napisano: 10.08.2011 08:41:20 w Carrefour konkursy
Wpisujcie numer transakcji, nie ten naprzeciw daty. Zobaczycie, czy przejdzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4600244 Napisano: 10.08.2011 08:38:32 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Namiot z Mlekołaków doczłapał emotka W taką pogodę tylko do użytku domowego...

Przy okazji zorientowałam się, że nie dostałam do dziś dwóch nagród z połowy czerwca emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4600183 Napisano: 10.08.2011 08:22:53 w Carrefour konkursy
pola731 napisał(a):

w tym konkursie można grać w dniu zakupu tylko ?

Tak, każdy dzień to osobna tura rozdania nagród emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4600170 Napisano: 10.08.2011 08:19:08 w Carrefour konkursy
Co do konkursu Tchibo - najbezpieczniej kupować te produkty, które są wyszczególnione w gazetce razem z cenami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4599748 Napisano: 09.08.2011 09:52:30 w Carrefour konkursy
U mnie poszło bez problemu, ale wysyłałam popołudniu i wieczorem, nie przed chwilą. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4599393 Napisano: 09.08.2011 07:06:45 w Wkurza mnie...
czarnygreg - a może po prostu czas na mały urlop od wszystkiego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4599341 Napisano: 09.08.2011 06:42:06 w Wkurza mnie...
czarnygreg - kup se segregator i koszulki na docsy, za kilkanaście dni rozpocznie się rok szkolny, w marketach jest spory wybór produktów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4598389 Napisano: 09.08.2011 12:16:14 w Dyskusje o wynikach konkursu
anava napisał(a):

pewnie jak wygrał to się nawet nie przyzna, bo wstyd

Ja bym się przyznała, alem nie grała emotka To żaden wstyd, że ktoś poczytał na forum o wcześniejszych wyborach pracowników tej agencji i ruszył mózgownicą, tworząc pracę, która idealnie wpisała się w gusta żiri. Wybaczta, ale konki to nie poszukiwania klonów Mickiewicza czy Kapuścińskiego, a tak się niektórym graczom wydaje. Zamiast się nadymać, po prostu dajcie żiri to, czego pragnie. Wciskanie lukrowanego słonia przez dziurkę od klucza to kompletny nonsens emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4598077 Napisano: 09.08.2011 10:11:09 w Pomocy!!!!
ewaewa - dodzwonią się, jeśli roaming jest włączony.

Co do tego, czy nagroda przepada - każdy konkurs reguluje to inaczej, trzeba poczytać zasady. Zwykle dzwonią kilka razy emotka Inna sprawa, że czasem masz np. tylko 2 dni na nadanie przesyłki z paragonami. Warto sobie zawczasu wszystko przygotować emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4596915 Napisano: 08.08.2011 07:15:42 w Wkurza mnie...
edith napisał(a):

I wkurza mnie że 6 rower w tym roku przeszedł mi koło nosa chodzi mi o Tesco emotka

Ech, u mnie również brak SMSów o rowerach emotka Smutno mi, bo skoro tyle wygranych pojawiło się na forum, to naprawdę czytali nadesłane hasełka i nagrodzili najlepsze. Musiałam strasznie słabe zgłoszenia posłać, czuję się, jak jakiś analfabeta spod budki z piwem emotka

Na pocieszenie przypomniała mi się taka oto historyjka z czwartku:
Ustka. Wymeldowaliśmy się z hotelu i dreptamy w kierunku dworca PKP, gdy nagle mija nas autobus PKS. Hmm, szkoda, że na niego nie zdążyliśmy, bo jechał w pożądanym kierunku. No nic, idziemy na przystanek autobusowy sprawdzić rozkład. Wtedy podjeżdża minibus i on również ucieka nam sprzed nosa. Grejt. Ale nie przejmujemy się, bo busiki kursują co 10 minut, a w sumie i tak planowaliśmy iść na pociąg - nie będzie busa, żadna strata. Czekamy na przystanku...
...nagle dzwoni mój telefon, odbieram cała w skowronkach, bo może to jakaś nagroda, tak tak, co najmniej podróż do Meksyku i szmery-bajery! Ale rozmówcą okazuje się recepcjonistka hotelu, który kilka minut wcześniej opuściliśmy; informuje mnie, że zostawiłam w pokoju sportowe buty. I to buty warte kilka stówek, kupione za wygrany bon. Szybko biegnę do hotelu po moje obuwnicze skarby. A morał z tego taki, że...
...dopiero czas jest w stanie zweryfikować, co w naszym życiu miało biegun pozytywny, a co negatywny. Wkurzanie się nie ma sensu. Jeśli tylko jest ktoś w zasięgu ręki, najlepiej otoczyć go ramieniem i się przytulić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4595974 Napisano: 08.08.2011 01:25:03 w TESCO konkursy
Kurczaki, u mnie nic, a dwa SMSy puściłam, trochę bezsensownie byłam zakręcona wyjazdem emotka Brałam jednak pod uwagę fakt, że nie wygram, więc jeśli ktoś z Was z góry zakładał, że będzie sprzedawał lub wymieniał tę nagrodę, proszę o mnie za jakiś czas pamiętać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4595826 Napisano: 08.08.2011 12:34:03 w Wkurza mnie...
79magda napisał(a):

Darmo to można dostać w ryja emotka a i to nie zawsze, czasem trzeba sobie zasłużyć
emotka

Potwierdzam, ludzie się boją bliźnich w mordę lać, nie można sobie nawet z cudzego OC zębów wyremontować emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4595645 Napisano: 08.08.2011 11:32:16 w Wkurza mnie...
goralecka - no coś Ty, przez szminkę taki post emotka Poza tym, każdemu przydarza się kryzys, odpocznij i zawitaj znowu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4595355 Napisano: 08.08.2011 09:31:46 w Rossmann
maria1980 napisał(a):

Ja też tak mam,mój mąż zresztą też nazywa się inaczej niż wtedy gdy brałam z nim slub-i zmienił płeć na żeńską emotka ja za każdym razem poprawiam:)

Oj wiedz, że coś się dzieje! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4595294 Napisano: 08.08.2011 09:15:38 w Paragony
mikebike7 napisał(a):

stonka napisał(a):

mikebike7 napisał(a):

poszukuje paragonu na klej pattex - z datą 1-5 sierpnia!!! pilne!

za 5000zł sprzedam:)

nie potrzebuje do głownej tylko na plecak emotka

A to się wzruszyłam - nikt tutaj nigdy nie szuka paragonów na główne nagrody, zawsze tylko o nagrody pocieszenia chodzi emotka Co za pech w konkursach emotka

Nie masz paragonu = nie graj, to jest FORUM, nie TARGOWISKO emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4594794 Napisano: 07.08.2011 09:33:10 w Rossmann
A ja walczyłam od rana z rozpakowaniem bagaży i teraz mieszkanie śmiało może walczyć o tytuł Miss Nieładu. Szkoda, że gdzieś-tam-hen-w-oddali zaginęła koszulka do konka Nałęczowianki emotka No nic, trudno, myślę nad najlepszym sposobem na oszczędzanie... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4584994 Napisano: 02.08.2011 09:28:40 w Wkurza mnie...
dawidekk napisał(a):

Wkurza mnie, że za dobry jestem.

Postaw sobie wyżej poprzeczkę i spróbuj być za najlepszy emotka

Może, gdy wyrzucę to z siebie, jutrzejszy dzień będzie pasmem sukcesów. A więc:
- zaspałam o godzinę -> jestem ze wszystkim godzinę w plecy,
- wyprałam wczoraj białe spodnie -> nie wyschły do rana,
- wysuszyłam te spodnie suszarką do włosów -> pobrudził je łapskami pies w tramwaju,
- nie wzięłam parasola -> padał deszcz i uwięził mnie poza domem (znów godzina w plecy),
- wsiadłam do tramwaju nr 1 -> motorniczy nie miał biletów,
- wysiadłam z tramwaju nr 1 -> spadłam ze schodów (o stanie spodni nie wspomnę),
- wsiadłam do tramwaju nr 2 -> motorniczy nie miał wydać reszty z 20 zł, 10 minut odliczałam miedziaki,
- odliczałam miedziaki -> jedna moneta pomknęła na ostatni stopień schodów i wypadła z tramwaju,
- od jutra obowiązuje nowy rozkład jazdy -> muszę z samego rana jechać do miasta obok taksówką, bo inaczej się nie da,
- więcej nie pamiętam...

No, to teraz ma już być pięknie emotka Dobranoc wszystkim! Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4584710 Napisano: 02.08.2011 08:06:27 w Konkursy ABC
O proszę, właśnie miałam zrobić przerwę w pakowaniu gratów na wyjazd, więc pozwolę sobie wyrazić swoje zdanie.

Otóż: nie interesuje mnie, kto ile ma kasy na koncie albo talentu w głowie, o ile gra zgodnie z zasadami regulaminu. Jak się komuś nie podoba, że inna osoba może więcej zainwestować w jeden konkretny konkurs, polecam wyjechać na kwartał do Anglii na zmywak i sobie przyrobić, a potem się na tyle zorganizować, żeby tymi pieniędzmi sprawnie obracać w konkursach. Jak dla mnie, możecie od razu jechać, zamiast się frustrować...

Ja tu nie widzę żadnej zmowy cenowej i sztucznego ruchu, przecież trzeba mieć tyle paragonów, ile posłało się SMSów. Skoro wygrywają osoby z największą ich liczbą, ilość zgłoszeń jest dokładnie weryfikowana. A jeśli ktoś podejrzewa, że tak nie jest, wystarczy przypomnieć pracownikom agencji, jakie obowiązują zasady w danym konkursie. Pewnie paru innych konkursowiczów chciałoby się w zabawić w tego typu licytacje, ale nie wiedzieliby, co potem zrobić z towarem i jak obniżyć koszty, żeby nie popłynąć. Cóż, w tego typu konkursach trzeba po prostu wszystko sprawnie rozegrać emotka

Może mnie to gila, bo kiedyś wygrałam iPADa posławszy 1 SMSa emotka Niech każdy znajdzie sobie wygodne miejsce w konkursach, a wszyscy będą szczęśliwi. Podsumowując - mierz siły na zamiary. Wracam do pakowania. Wyświetl w wątku >>
0 0