Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6646933 Napisano: 09.10.2019 09:31:46 w Smolar
darog - mnie zastanawia, czy im taki gniot wyszedł przypadkiem, czy też może z premedytacją stworzyli regulamin tak, żeby nagród nie wydać...  Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6646869 Napisano: 09.10.2019 00:10:00 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
eska napisał(a):

ja to zawsze wiem w jakich konkursach biorę udział i wtedy nie mam problemu że coś wygram i nie wiem skąd nagroda a wczoraj jak pamiętam to udało mi się zostać wylosowana w https://www.payback.pl/loteria i już mam plan co zrobić z tymi ekstra punktami

Weź przestań udawać przed całym światem, że KTOKOLWIEK z naszego forum wygrał w tej loterii. Zobaczę listę wykonanych przelewów punktowych dla każdego z "laureatów" to pogadamy.  Wyświetl w wątku >>

joan

#6646866 Napisano: 08.10.2019 23:44:21 w Smolar
zielonaszpilka napisał(a):

A co to za spam konta co piszą o tej loterii w różnych watkach? Nie chce mi się wierzyć, że to od Smolara....

Może ktoś od Loyalty Point? Może nikt nie zgłosił się po nagrodę i próbują wyczaić, czemu w to nie gramy?  Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

joan

#6646853 Napisano: 08.10.2019 23:05:51 w Smolar
mariolakal napisał(a):

joan napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Sądziłam, że jeśli ktoś wygra to Mu doładują "z urzędu" konto na paybacku tym milionem punktów... Być może jednak trzeba jakoś potwierdzić wygraną /przyznam bez bicia, że Regulaminu, jak zwykle nie czytałam.../  emotka

Trzeba zaznaczyć zgody, kliknąć w linka z formularzem laureata, odesłać czego chcą i dopiero wtedy dostaniesz nagrodę... 

Znaczy się wysyłają ten formularz do zwycięzcy e-mailem czy jak ??? Sporo ludzi, jak już wspomniałaś, nie posiada komputera... 

Nie, chyba uzupełniasz formularz online.  Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6646850 Napisano: 08.10.2019 23:04:23 w Smolar
darog - chyba do jutra laureaci mogą sprawdzić wyniki i zgłosić się. To organizował Smolar dla Loyalty Point vzyli PayBacka, Kaufland nie jest niczemu winien.  Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6646846 Napisano: 08.10.2019 22:58:55 w Smolar
mariolakal napisał(a):

Sądziłam, że jeśli ktoś wygra to Mu doładują "z urzędu" konto na paybacku tym milionem punktów... Być może jednak trzeba jakoś potwierdzić wygraną /przyznam bez bicia, że Regulaminu, jak zwykle nie czytałam.../  emotka

Trzeba zaznaczyć zgody, kliknąć w linka z formularzem laureata, odesłać czego chcą i dopiero wtedy dostaniesz nagrodę...  Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6646842 Napisano: 08.10.2019 22:51:27 w Smolar
zielonaszpilka - Smolar nawet wyraźnie podkreśla, że żaden kontakt w kwestii informowania o nagrodach nie nastąpi, poza tym samodzielnym sprawdzeniem wyników.  Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6646836 Napisano: 08.10.2019 22:27:11 w Smolar
Właśnie zorientowałam się, że miałam wyrazić swoją opinię na temat najdurniejszej akcji promocyjnej ever, czyli loterii "Urodzinowe punktowanie".

A czymże ta loteria różni się od innych? Ano tak szatańskiego regulaminu jeszcze nie było. Oto w/w loteria w praktyce, czyli (fikcyjni) Lucyna i Marcin na zakupach.

Lucyna ma 66 lat i od niedawna kartę PayBack - wyrobiła sobie, bo pani kasjerka w Kauflandzie tak zachwalała, że zniżki, że tańsze zakupy, to Lucyna kartę wzięła. Lucyna nie da się zrobić w bambuko na wnuczka i dokładnie wszystko czyta oraz analizuje. Dlatego analizuje również paragony z Kauflanda i wie, że na swojej karcie PayBack ma zebrane 233 punkty. Kasjerka powiedziała, że to na razie mało, ale Lucyna jest cierpliwa i zawsze pokazuje kartę PayBack podczas płacenia za zakupy. Lucyna nie ma w domu internetu, bo nie jest jej do niczego potrzebny. Lubi poczytać gazetę codzienną; nie bierze udziału w żadnych konkursach ani loteriach.
TADAM! Lucyna wygrała 10.000 zł w loterii PayBack, ale nigdy ich nie otrzyma, bo nigdy się nie dowie, że wygrała. Bo przecież Lucyna nawet nie wie, że wzięła udział w jakiejkolwiek loterii.

Marcin zajmuje się instalacjami gazowymi. Od lat posiada kartę PayBack, to ze względu na nią tankuje na stacjach BP. A tankuje często. Nie da się przewidzieć, co u którego klienta się skomplikuje. Teraz ma szczególnie dużo pracy, bo zbliża się zima, a ludzie wymieniają ogrzewanie na gazowe przy dofinansowaniu miasta. Roboty masa. W Castoramie Marcin zna rozkład asortymentu lepiej, niż pracownicy marketu. Marcin nie bierze udziału w loteriach, bo nie ma szczęścia.
TADAM! Marcin wygrał 10.000 zł w loterii PayBack, ale nigdy ich nie otrzyma, bo nigdy się nie dowie, że wygrał. Bo przecież Marcin nawet nie wie, że wziął udział w jakiejkolwiek loterii.

Podsumowując zasady loterii "Urodzinowe punktowanie":
1) klient nie wie, że jego zakup bierze udział w loterii, nie jest o tym w żaden sposób informowany w momencie dokonywania zakupu.
2) klient nie może nawet zrezygnować z udziału w loterii, a tym samym umożliwić komuś innemu ubieganie się o nagrodę.
3) klient nie zostaje poinformowany o wygranej, powinien sam wejść na stronę loterii (w której nawet świadomie nie bierze udziału!) i sprawdzić, czy czasem Smolar nie raczył go wylosować.
4) regulamin nie przewiduje losowań dodatkowych ani losowania laureatów rezerwowych.

Całkiem możliwe, że ŻADNA nagroda w tej loterii nie zostanie wydana któremukolwiek z laureatów. Wyświetl w wątku >>

joan

#6646683 Napisano: 08.10.2019 15:07:03 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie ilość loterii promocyjnych, wymagających zakup słodyczy emotka  Gdybym miała to wszystko zjeść, wyglądałabym po miesiącu jak szafa trzydrzwiowa emotka  A ja się nie lubię z nikim dzielić słodyczami emotka  Lindt, Milka, Prince Polo, Śliwka Nałęczowska, Delicje, Ferrero Rocher- no ileż można żreć emotka

Dodam jeszcze, że (moim zdaniem) praliny Lindt są ohydne w smaku - tym samym podtrzymuję swoją opinię z poprzednich lat emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6644924 Napisano: 02.10.2019 10:44:01 w SZUKAM....
superloser napisał(a):

Nestlé chyba chciało zdobyć nowych klientów  emotka  dlatego zapłaciło za promocje. 
A tak zostaje mi Starbucks  emotka  

Mnie zdziwił fakt, że poprzednio takie loterie (Nescafe i Jacobs) zostały zorganizowane również przy okazji wyborów emotka Mam nadzieję, że i w tej coś fajnego wygram emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6644919 Napisano: 02.10.2019 10:28:12 w SZUKAM....
superloser napisał(a):

Teren zamknięty dla poszukiwaczy kubków  emotka

Tam jest tyle zgłoszeń, co w loteriach kapslowych, więc trzeba do tego podejść na luzie. Możesz odkupić kubek na forum, zgłosić kod i liczyć na to, że wygrasz emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6644914 Napisano: 02.10.2019 10:20:56 w SZUKAM....
superloser napisał(a):

W jakich miejscach sa te automaty Nescafe? 

Unique One nie ma chyba listy  emotka  

Dworce?
Szkoły?
Urzędy?
SzpitalE? 
Centra handlowe?
Hostele?.... 

Np. na terenie firm emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6644295 Napisano: 30.09.2019 17:37:15 w Pomocy!!!!
@gnieszk@ napisał(a):

Czy jest na sali farmaceuta? Mam pytanie dotyczące leku Ranigast który jak i jego zamienniki został wycofany z aptek. Czy wiadomo czy powróci? Jest mi potrzebny dla bliskiej osoby emotka

"W efekcie inspektor postanowił prewencyjnie wstrzymać sprzedaż wszystkich produktów leczniczych zawierających tę substancję czynną. Apteki i hurtownie nie mogą ich sprzedawać do momentu potwierdzenia ich jakości."

Zatem chyba w aptekach jest, ale nie mogą go sprzedawać do odwołania. Jeśli jest to pilna sprawa i nie boisz się ryzykować ("przyczyną wstrzymania produktów w obrocie jest zanieczyszczenie substancji czynnej N-nitrozodimetylenoaminą"), możesz popytać znajomych, czy mają jakieś resztki w domowych apteczkach.

PS: Zaglądaj tutaj celem sprawdzenia, czy Ranigast przywrócono do obrotu https://www.gif.g...cyzje/decyzje?page=0 Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

joan

#6644194 Napisano: 30.09.2019 13:31:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonaszpilka napisał(a):

Agencja ta sama, ale może osoby obsługujące konkursy inne, a tym samym mające inne gusta emotka Ja się nie doszukuję takich teorii spiskowych, bo moim zdaniem agencjom nie chciałoby się sprawdzać, czy ten ktoś już u nas coś wygrał ostatnio czy nie. Ewentualnie jestem w stanie uwierzyć, że jak ktoś im zajdzie za skórę to mogą nie chcieć nagradzać emotka

Nie przejęłam się, bo "ja wiedziałam, że tak będzie, ja wiedziałam..." Po prostu w dokumentach wszystko musi się zgadzać, na wypadek gdyby jakiś wrzód na d* zaczął szkalować agencję twierdząc, że wygrywają ciągle ci sami ludzie, pewnie znajomi organizatora emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6644186 Napisano: 30.09.2019 13:16:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gosiaczeq napisał(a):

Druga sprawa, czy biorąc udział w kolejnym konkursie tej samej agencji, w tym samym sklepie, co się wygrało główną nagrodę - to szansę maleją ?  emotka . Czy wygrywacie czasem maraton nagród z danej agencji ? emotka  

Tego nie da się przewidzieć. Niestety - najczęściej jest tak, że im więcej danych w zgłoszeniu, tym mniejsze szanse na powtórkę głównej nagrody.

Mój przykład z tego roku: trwały prawie jednocześnie dwa konkursy, gdzie w zgłoszeniu wpisywało się dane osobowe. W jednym wpadła nam nagroda główna + nagroda niższego rzędu, w drugim konkursie NIC. Agencja ta sama, sponsor ten sam. Przypadek? Jak dla mnie -> nie. Wyświetl w wątku >>

joan

#6644114 Napisano: 30.09.2019 11:14:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stoneface napisał(a):

Ja przed chwilą wysłałem i dostałem odpowiedź ze nieprawidłowa treść smsa . Ktoś dzisiaj wysyłał?

Jesteś trzecią osobą, która o tym wspomina... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6644109 Napisano: 30.09.2019 11:01:45 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Ponoć jadą bluzy Somersby Mango & Lime emotka Wyświetl w wątku >>
1 toka 0

joan

#6644101 Napisano: 30.09.2019 10:47:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
do.ta.3 napisał(a):

czy tylko ja mam problem z wysłaniem SMS-a na konkurs almette w Auchanie ?

Może coś im się pomyliło i już nie przyjmują zgłoszeń? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6644079 Napisano: 30.09.2019 10:15:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cordilia napisał(a):

C4 Wedel - czy padły jakieś wygrane na forum? Losowanie z 1 etapu było 23 września, i cisza...

Nie było info, natomiast prosili o przesłanie zdjęcia paragonu, jeśli zgłoszony numer się powtórzył. Pierwszy etap powinni informować właśnie max dzisiaj (a ja grałam w drugim). Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6643664 Napisano: 27.09.2019 14:16:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monia0303 napisał(a):

Waham się nad konkursem. Potrzebuje pasty elmex i zastanawiam się na C4. Oczywiście na stronie C4 przy konkursie jest lista sklepów i nie ma sklepu w Kielcach ale z drugiej strony w regulaminie jest zapis "dokonać zakupu przynajmniej jednego Produktu Promocyjnego, w dowolnym Carrefour lub Carrefour Market na terenie całej Polski, udokumentowanego na dowodzie zakupu". Czyli mogę czy nie mogę? oto jest pytanie emotka

Jeśli regulamin nie przewiduje zakupu jedynie w sklepie z jakiejś listy / załącznika, możesz kupić w dowolnym sklepie C4. Wiążący jest regulamin, nie ulotka czy info na stronie. Wyświetl w wątku >>
1 monia0303 0