Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18653
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nieaktualne.
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
https://www.e-kon...g-2102.html#f4568231 Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ja się w to nie zamierzam angażować; przecież zawsze mogą zripostować, że przy zaistniałej skali oszustw niemożliwością jest dotrzymanie terminów. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
... a oni w odpowiedzi prześlą PrintScreeny z opisami forumowych wałków i podkreślą, że to całe zamieszanie powstało z winy forumowiczów, a pracownicy TQG robią, co w ich mocy, żeby nagrodzić uczciwych konsumentów, którzy produkty P&G wielbią. I tyle będzie.
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
W tym wątku możesz te kody oddać, ale ZA DARMO, jak sama nazwa wskazuje...
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ojtam, przyjdą do Polski grudniowe mrozy, to dostaniesz leżaczek i voucher, a na wakacje w Australii będą just-in-time
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Rozpisz przetarg, wtedy wygra najniższa oferta
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ostatni majstersztyk to TATALENKI, nawiasem mówiąc laureat konkursu w Almie, w którym brałam udział, ale nie wygrałam. Trzy posty na forum, trzy poszukujące paragonów. Taki forumowy pseudoświeżak. Jakoś nie mogłabym mu powiedzieć wzruszyła mnie Twoja historia. Wolę swoje paragony wyrzucić, bo stać mnie na to, szczególnie mentalnie
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Spoko loco, ja zawsze czytam ten wątek, tak z masochistycznej ciekawości. Krew mnie zalewa od czasu do czasu, ale przynajmniej niektóre zapomniane zakamarki organizmu stają się lepiej ukrwione. Zaczęłam jednak unikać pewnych konkursów, jak ognia; i tak zawsze mam w zanadrzu coś alternatywnego. Łaciną w kontekście paragonów nie operuję; sprawdzam, czy ten i ów cwaniak działa tam, gdzie przewidziałam i wracam w swoje strony.
dawidekk - lenistwo to zaleta. Sprawia, że człowiek zaczyna szukać mądrych rozwiązań i zyskuje mnóstwo czasu, a czas = pieniądz
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
No, wydawać by się mogło, że te osoby mają zarąbiste szczęście, ale z drugiej strony, są chyba wybitnie pechowe
Nawet się nie zająknę, o czym opisane przez Ciebie zachowanie świadczy moim zdaniem, bo szkoda słów... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jeśli 3 osobom na miesiąc zdarzy się jakaś paragonowa wpadka, to jest naprawdę max - można to spokojnie chyba podciągnąć pod inny wątek. A jeżeli ktoś szuka paragonu na konkurs, w którym jeszcze nie zagrał, może wpisać info do Zakupy na konkursy. Wątek PARAGONY stał się jednym wielkim bagnem, w którym ręka rękę myje. Szkoda tylko, że obie uwalone po łokcie
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dokładnie, w niektórych konkursach już dla zasady nie biorę udziału, bo na samą myśl o nich, dosłownie mnie mdli
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Może wiedzą od wróżki, że wybierasz się na plażę pokazać nóżki
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jakieś pomysły?
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Przepraszam za moje pytanie, ale nie wiem, czy dobrze rozumiem Twoje posty. Czy Ty piszesz coś w stylu Możliwe, że wygrałem dom z działką i dwa pączki. Na dom z działką mam paragon, poszukuję paragonu na pączki.?
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Niestety nie, a szkoda, bo miałam paragon na ponad stówę