Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#4610593 Napisano: 14.08.2011 12:44:39 w Wkurza mnie...
arta napisał(a):

Wkurza mnie, że mam kaca. emotka emotka

Ciesz się, że masz kaca, bo właśnie na kacu najlepiej wymyślać hasełka do konków Reginy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4609682 Napisano: 13.08.2011 07:07:57 w Wkurza mnie...
pacyffk napisał(a):

wkurza mnie pogoda. obiecywali pierwszy wakacyjny weekend ładnej pogody, a tu burza emotka

U mnie były dziś 2 burze i obstawiam trzecią, bo chmury kolorem przypominają pomyje. Ale... po drugiej burzy poszłam do sklepu i zobaczyłam deszcz, niespiesznie odparowujący z trawiastego boiska, na którym ojciec z synem puszczali latawca. Zachód słońca w tle przyprawiał o ciarki - mleczny róż tęczy na sklepieniu nieba, wielkie słońce barwy pomarańczy i otaczające je chmury, co przypominały płynną lawę. WOW! Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4609470 Napisano: 13.08.2011 04:56:58 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
em napisał(a):

hej, przyszło mi wieeeelkie COŚ z Niemiec emotka ma napisane Jumbo Bag, jest z zielonego materiału, wypełnione milionem małych kuleczek styropianowych, można TO uformować na coś do leżenia albo siedzenia(?). Kurier mówił, że ma kilka takich przesyłek, dostał może ktoś coś takiego i podpowie do czego to przydatne? emotka )

Nie wiem, z jakiego to konka, ale może być przydatne w roli pufy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4608981 Napisano: 13.08.2011 11:57:45 w Oddam za darmo
joan napisał(a):

Oddam kodziki z coli (w sumie 24 pkt) pierwszej osobie, która zgłosi się na PW emotka

Oddane. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4608975 Napisano: 13.08.2011 11:55:45 w Oddam za darmo
Oddam kodziki z coli (w sumie 24 pkt) pierwszej osobie, która zgłosi się na PW emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4608861 Napisano: 13.08.2011 10:53:07 w Wkurza mnie...
A mnie wkurza... wieczne biadolenie w stylu ojejo, nikt nie chce pomóc, nikt nie chce dać wskazówki, nikt mi nie wygra za darmo, nikt nie klika ble ble emotka Dla takich malkontentów mam jedną radę - zamiast prosić na forum, gdzie Twój post może zaginąć pośród wielu innych, napisz na PW do osób, którym Ty pomogłaś, które Ty wsparłaś w ciężkich chwilach, którym Ty poprawiłaś humor itp. emotka

Bo są tutaj osoby naprawdę fajne i bezinteresowne. Ciągłe skamlenie, że ich na forum nie ma, bo forum się zmienia, strasznie mnie wk* emotka Nie wiecie, gdzie szukać grzybów i twierdzicie, że las do d*py emotka Tak naprawdę, to nie jest mi przykro, ze względu na własną osobę, bo nigdy nie sugerowałam, że k-a-ż-d-e-m-u pomogę, wesprę w bojach, podeślę linka, oddam paragon / głos / nagrodę. Swoimi wypowiedziami krzywdzicie natomiast ludzi, co pomocą swoją się nie afiszują, bo bardziej doceniają spokój na PW, niż tytuł Dobrej Duszyczki Roku.

Co do odpłatności za wskazówkę - sądzicie, że ludziom się przyśniły te wskazówki / raporty? emotka Nie pomyśleliście, że może ktoś siedział zgarbiony nad laptopem przez dwie godziny, żeby to rozkminić? Szkoda Wam pięciu złotych? To też sobie dwie godziny posiedźcie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4607448 Napisano: 12.08.2011 03:26:15 w Carrefour konkursy
mkrzysiek napisał(a):

To auto wygra ktoś kto wygrał ekspres??

Tak, wybierać będą tylko spośród tych osób.

A właśnie przyszedł SMS z przeprosinami, że w końcu przyjęli moje zgłoszenie z (początkowo błędnym) numerem transakcji i drugi SMS: ze zdaniem do dokończenia emotka Nie odeślę im odpowiedzi. Dobrze, że słałam z zapasowego startera - uznaję numer za spalony i tyle... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4607429 Napisano: 12.08.2011 03:18:06 w Carrefour konkursy
pacyffk napisał(a):

poważnie??? ale numer emotka trzeba się będzie do obsługi uśmiechnąć emotka

Poważnie. Ale obrazu pustych półek spodziewałam się po graczach z mojego marketu emotka
Jedynie mi żal, że nie wygrałam wczorajszym hasełkiem, bo akurat to jedno baaardzo mi się podobało. Ale może jednak to hasełko było żal.pl emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4607414 Napisano: 12.08.2011 03:10:37 w Carrefour konkursy
wrrrryyy napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

Dzwoni Tchibo, wyniki z wczoraj emotka

Z 11.08, tylko wtedy wysyłałem zgłoszenie.

Gratuluję kawowego robota i szansy na samochód emotka Konkurencja jest spora, stojaki z kawą puste; musiałam dziś ostatnią sztukę Cremy wyhaczyć parasolem - była na samym końcu najwyżej położonej półki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4606863 Napisano: 12.08.2011 11:42:57 w Nagrody nieotrzymane lub uszkodzone
zeida napisał(a):

krem Nivea ani dezodorant nie doszedł do dzisiaj mimo potwierdzenia na maila.

Jeśli dostałaś później ankietę na mejla, możesz do nich napisać i powinni przysłać kosmetyk. W przeciwnym wypadku emotka noł ankieta = noł miejsce na liście laureatów = noł kosmetyk.

minka77 - wcale nie czekam; jak przyjdzie, to będzie, to otwieracz do butelek, nie klucz do skrytki w banku Gringotta emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4606393 Napisano: 12.08.2011 09:30:00 w Carrefour konkursy
chasia napisał(a):

Ciekawe co zrobią z ekspresami przeznaczonymi na 15.08 emotka

Też się nad tym zastanawiałam - pewnie nie wydadzą, czyli zachowają dla siebie, bo W przypadku gdy w danym dniu Konkursu, nie zostaną przyznane wszystkie dostępne Nagrody, Nagrody nie przyznane przepadają na rzecz Organizatora Konkursu.
No nieźle, czyli z góry wiadomo, że pracownicy dostaną 3 ekspresy emotka Ciekawe, co na to sponsor emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4603884 Napisano: 11.08.2011 11:31:17 w Carrefour konkursy
3dominika3 - Na każdy przyjęty przez system numer transakcji można przesłać jednego SMSa z dokończeniem zdania. Tego trzeba się trzymać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4603754 Napisano: 11.08.2011 10:57:37 w Carrefour konkursy
anava napisał(a):

3dominika3 napisał(a):

czyli co robimy? wysylamy puste czy jeszcze raz te same haslo ?

najlepiej nie odsyłać

Ale wtedy jeśli ktoś wyśle z tego samego numeru telefonu SMSa z kolejną transakcją, może mu przyjść zwrotka typu Dziękujmy za hasło, bo system oczekuje w następnym SMSie hasła, nie numeru transakcji... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4603720 Napisano: 11.08.2011 10:50:40 w Carrefour konkursy
3dominika3 napisał(a):

to co teraz, mam znow wyslac te same zgloszenie czy jak? ;/ bo nie rozumiem emotka

Może najlepiej odesłać pustego SMSa, bo coś odesłać trzeba, a przecież od zakupienia produktów minęły dwa dni. Też tak pewnie będę mieć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4603613 Napisano: 11.08.2011 10:23:08 w Carrefour konkursy
malgol napisał(a):

ekspres z Tchibo emotka z 9.08

Dzięki za info i gratuluję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4602558 Napisano: 10.08.2011 08:25:53 w Carrefour konkursy
edith napisał(a):

joan napisał(a):

ziolko napisał(a):

u mnie nr transakcji pod numerem kasjera jest 5cyfrowy

Boś późno wstała i nie zrobiła zakupów rano emotka Moim zdaniem to jawna dyskryminacja rannych ptaszków i ludzi cierpiących na bezsenność, będę interweniować w tej sprawie emotka

Ale u mnie 4 cyferki byly o 18 czyli raczej wieczorny ptaszek emotka

Poranny, wieczorny... byle ptaszek był emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4602544 Napisano: 10.08.2011 08:23:33 w Carrefour konkursy
ziolko napisał(a):

kto ma ulotkę z tego konkursu? bo coś mi się kojarzy, że tam było zaznaczone, który to numer

a ja swoją zostawiłam w koszyku ;/

Ja mam. Na ulotce zaznaczono numer pod linijką odnoszącą się do kasjera emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4602536 Napisano: 10.08.2011 08:21:56 w Carrefour konkursy
ziolko napisał(a):

u mnie nr transakcji pod numerem kasjera jest 5cyfrowy

Boś późno wstała i nie zrobiła zakupów rano emotka Moim zdaniem to jawna dyskryminacja rannych ptaszków i ludzi cierpiących na bezsenność, będę interweniować w tej sprawie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4602524 Napisano: 10.08.2011 08:18:17 w Carrefour konkursy
ewachem napisał(a):

chyba sie jednak troszke mylisz, bo numer transakcji w Carrefour jest wlasnie zawsze 5 cyfrowy, a ten numer o ktorym Ty mowisz jest to numer transakcji w danej kasie i znajduje sie on bezposrednio pod slowem SUMA

Ee, numer pod słowem suma ma u mnie 6 cyfr, numer transakcji nad wyrażeniem Reklamacje z paragonem to 4 cyfry. Ten ostatni wysyłałam, z samego dołu.

wsciekly - dlatego im więcej mejli pójdzie, tym lepiej. Najwidoczniej nie widzieli w życiu paragonu z Carrefoura emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4602505 Napisano: 10.08.2011 08:12:48 w Carrefour konkursy
Wczoraj miałam numery pięciocyfrowe, na dziś tylko jeden paragon, w dodatku felerny...

wsciekly - może już zbyt wiele telefonów do agencji było w sprawie tego konkursu i pani poinstruowała koleżanki, że jakby ktoś dzwonił, to mnie nie ma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0