Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18653
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A to taki problem sobie wyprodukować paragon?
TQG próbuje jakoś ogarnąć tę sytuację, ale średnio im to wychodzi, bo przez to mają więcej pracy. Niemniej źródłem tego bagna nie jest TQG - oni tylko reagują na to, co widzą.
is77 - ja w sumie gram w promo bardzo często, ale chyba czas się całkowicie przenieść do podziemia, bo na próżno człowiekowi szukać NORMALNOŚCI w tych konkursach
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ale przecież od dawna wiadomo, że TQG czyta forum, nikt im nie musi pomagać. Co mieli napisać na stronie? Czytamy sobie forum e-konkursy i o wszystkim wiemy!
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Aha. No, moim zdaniem, to niektórzy do reszty zgłupieli, ale z handlem paragonami i publicznym obnoszeniem się z tym. A że pracownicy agencji czytają nasze forum, skutki takich sytuacji są tylko kwestią czasu... Jeśli się wk* innych uczestników konkursu, to potem się nie dziwicie konsekwencjom
PS: Żeby nie było - nie grałam (bo wiedziałam, że znów będzie syf paragonowy), nie pisałam (bo mi się nie chce). Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ona Cię uwielbia, dla niej jesteś najfajniejszą laską...
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wczoraj dzwonili z rezerwy. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Paragon na te lody mogę mieć
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A jednak zdążyli mnie obdarować przed urodzinami (rezerwa)
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
No nie wiem ja, czy to powód do radości dla mii, że ktoś o niej myślał, oddając strzały z zaciętością na twarzy
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
U mnie jakoś tak cicho, nie-brzęcząco i telefony ani drgną, a za oknem głośno, brzęcząco i drżąco (świerszcze)
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Bo oni mają wiele konkursów do wklepania
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A niech se idzie, byle żonie kapsle przynosił
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Że co? Czy Ty napisałeś, że Gdy wczoraj, drugiego dnia trzytygodniowego rejsu, płynąłem moim jachtem po Morzu Egejskim, obserwując migoczącą pośród fal skórę delfinów, kawior zsunął mi się ze złotej łyżeczki i plusnął do wody!
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Na przykład zliczanie ziarenek piasku
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Noł
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Mnie wkurzyło, gdy z któregoś konkursu L'Oreal dostałam nagrodę właśnie od nich, a nie od Organizatora wpisanego w regulaminie
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Hmmm, nie mam regulaminu, ale warto porównać nadawcę paczki z firmą, która w regulaminie widnieje jako Organizator. I do Organizatora od razu dziś napisać reklamację
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Chyba każdy ma czasem taki dzień, że chciałby kogoś z forum zastrzelić