Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18653
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dziękuję, poproszę Tyskie - nie piję piwa, więc nie posiadałam nigdy dotąd ani jednego piwnego kodziku
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Padłam jak Krystek, wielopłaszczyznowość Twojej wypowiedzi mnie powaliła
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ja pierdziu, porównanie homofobów do buddystów
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A na pewno ją posiadasz? Bo pisałaś wtedy, że zagrałaś bez paragonu
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
I buziak od cioci Joan na szczęście, co byś szybko znalazł właściwego ava dla siebie
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A co się dziwisz - takie paragony były poszukiwane na forum; skoro się nie znalazły, nie ma jak nagród odebrać... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
I w ogóle, gdzie masz swojego ava?
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A ja oceniam właśnie wtedy, gdy avatar jest głupi
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Moja radość ma podobne źródło
Tak naprawdę ten wyjazd to prowokacja, w nawiązaniu do zasady, że gdy coś zakupisz, wkrótce to wygrasz. Skoro zakupiłam wywczasy, można już do mnie dzwonić w sprawie wycieczek, voucherów itp.
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Haftować może, byle po imprezach nie heftował...
Twoje rady, ziolko, to wzięłam razy dwa
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
O tak, bic albo lewy pośladek
dawidekk - byłam dziś w kinie na przygodach Harrego P. i żadna z czarownic nie posiadała ani włochatego kołnierza, ani brody. Coś mi się zdaje, że ziolko ma włosy na klacie
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
O Twojej inteligencji nikt nie wspomina z tego samego powodu, dla którego rozmowa nie toczy się na temat Twojej wątroby - i tak wiemy, że ją posiadasz
PS: Będą z tego lizusostwa jakieś profity, bo kule nie wiem, czy się dalej wysilać
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
No przecież, że tak jest!
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Kilka propozycji dla spokojnego snu:
1) Wymieniaj się tylko z pozytywnie aktywnymi na forum osobami, co do których możesz spokojnie zakładać, że są w porządku.
2) Jeśli chcesz dokonać wymiany z kimś, kogo kompletnie nie kojarzysz albo jego staż tutaj jest dla Ciebie zbyt krótki, zaproponuj opcję z ręki do ręki.
Wg mnie to i tak najwygodniejsza sprawa, bo przebieg transakcji jest wolny od problemów z pocztą, kurierami, wścibskimi sąsiadami itp.
3) Jeśli nie znajdziesz nikogo, kto spełniałby którąkolwiek z powyższych opcji, sprzedaj towar na allegro albo poprzez gumtree i kup sobie, czego Ci brakuje. Wyświetl w wątku >>