Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#4511419 Napisano: 06.07.2011 01:27:35 w Wkurza mnie...
Od rana klikowo-bezosobowe spamy na PW emotka A ten to w ogóle majstersztyk:

Witaj! emotka
Jak jesteś dobrym człowiekiem, to kliknij:

(tutaj był link stock)

Dziękuje!

Zbieram na szklanice dla męża, chcę mu zrobić niespodziankę.

Nie kliknę, widocznie nie jestem dobrym człowiekiem - nigdy nie twierdziłam, że jestem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4510631 Napisano: 06.07.2011 10:37:06 w Wkurza mnie...
bc14 napisał(a):

wkurzam sie a bardziej posmuciałam ,ze lipton nie chce mnie wylosować a ta herbata wcale taka dobra nie jest jak za taka cene emotka

Nie ma się co wkurzać - raz wklepany kodzik ma szansę zostać wylosowany codziennie, aż do końca loterii emotka Mój też musiał poczekać na swoją kolej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4510401 Napisano: 06.07.2011 09:48:18 w Wkurza mnie...
katrin22 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

wstałem lewą nogą emotka emotka

Połóż się znów i wstań prawą emotka

Albo obetnij sobie lewą nogę - problem z głowy na zawsze! emotka

Sorry za czarne poczucie humoru, chyba zbyt wiele konków skończyło się ostatnio, mam tik zerkania na telefony emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4510381 Napisano: 06.07.2011 09:44:01 w Dyskusje o wynikach konkursu
raia2006 napisał(a):

Ciasteczko!
Mam pomysł - Twoje profilowe zdjęcie...do Lubelli! Sam smak!

Właśnie - możesz napisać, że drinka piłaś przez rurkę z makaronu Lubella emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4508119 Napisano: 05.07.2011 03:26:05 w Wkurza mnie...
ciasssteczko napisał(a):

Wkurza mnie, naprawdę głęboko wkurza, obserwowanie bezczelnych plagiatorów emotka Dziś stwierdzenie, że jak nie ma się zdjęcia do konkursu to chyba jasne, że się bierze z internetu mnie dobiło emotka

Co za tupet! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4508098 Napisano: 05.07.2011 03:22:47 w Wkurza mnie...
efelinkaaa napisał(a):

ja raczej nie będę do nich dzwoniła.. nie chcę, żeby mieli mój numer, bo wtedy dopiero zacznie się gnębienie emotka Poczekam na rozwój sytuacji..

Dzięki wszystkim za odpowiedzi emotka

To chyba w ogóle jest tak, że dopóki się do nich nie odezwiesz, ich próba kontaktu z Tobą nosi status nieskutecznej... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4508042 Napisano: 05.07.2011 03:13:25 w Wkurza mnie...
swibek napisał(a):

efelinkaaa.. ja bym to olała.. emotka jeśli by to była naprawdę ważna sprawa to by wysłali listem poleconym albo i za potwierdzeniem odbioru a ni emailem.. maila dziś masz a jutro możesz konto skasować.. ja myslę, że szukają naiwnych do podania danych.. żeby zebrać i dalej truć.. emotka i jeszcze piszą szanowny PANIE a to chyba też sami nie wiedzą do kogo piszą.. skoro sprawa dotyczy czegoś to powinni napisać PANI XYZ a tak to se mogą gwizdać! emotka jak masz opcję na poczcie odbicia maila jako spam to im odeslij.. emotka za każdym razem poprostu odsyłaj go spowortem emotka

O właśnie! A na podany przez nich numer nie dzwoń - może to być zakamuflowana linia premium emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4507038 Napisano: 05.07.2011 11:57:47 w Carrefour konkursy
olunka - może rezerwa głównej? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4506439 Napisano: 05.07.2011 08:41:01 w Wkurza mnie...
79magda napisał(a):

joan napisał(a):

Wrednioki z forum wykupiły w mojej Almie najpyszniejszy smak lodów H-D emotka A już rodzinie smaka narobiłam emotka

A jaki jest najpyszniejszy, bo nigdy nie jadłam tych lodów?
emotka

Moim zdaniem taki emotka
http://www.haagen...s/product.aspx?id=73 Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4506362 Napisano: 05.07.2011 08:15:22 w Wkurza mnie...
Wrednioki z forum wykupiły w mojej Almie najpyszniejszy smak lodów H-D emotka A już rodzinie smaka narobiłam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4506147 Napisano: 05.07.2011 06:51:37 w Wkurza mnie...
Regulamin na mejla od wscieklego miałam i ja emotka Wystarczyło poprosić na PW emotka Gdyby nie ten regulamin, pomyliłabym daty konkursu emotka A szczegóły konka były podawane na forum min. tutaj:
https://www.e-kon...89-cat-1-pg-498.html
Jestem dumna z każdej wygranej nagrody; szczególnie z tych wygranych jednym SMSem. Mama też się ucieszyła (to od niej miałam paragon). Tłumaczyć się z tego nie zamierzam ani teraz, ani w przyszłości emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4505860 Napisano: 04.07.2011 09:33:24 w Wkurza mnie...
dawidekk napisał(a):

Wkurza mnie, że chodzi mi o coś, ale nie wiem o co emotka

To idealny punkt wyjściowy do kłótni emotka Ja na szczęście jestem jeszcze fiu fiu młoda i tego typu myśli spodziewam się ewentualnie najwcześniej za jakieś 50 lat emotka

W temacie: że nagminnie przelatują mi konkursy o równej. Pomijam fakt, że nie wygrywam, ale żeby tak codziennie przegapiać? emotka Przypominacze nie pomagają, bo zwykle po prostu jestem hen daleko od domu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4505222 Napisano: 04.07.2011 06:22:56 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
sarsaparilla napisał(a):

Zaraz dostanę karniaka zapewne ale ja już dawałam link do tego konkursu i to z tydzień temu jak nie więcej.

I żeby nie dostać karniaka to jeszcze 5 koszulek Stoperanu:P.

Aha, to może ludzie nie startowali ze względu na nawałnicę konkursów, kończących się 30.06.2011.

W temacie: jeszcze bonik ze Sphinxa. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4505035 Napisano: 04.07.2011 05:21:53 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
sarsaparilla napisał(a):

Przyprawy Kamisa na grill, znowu. Nie wiem czemu nikomu nie chcę się tam wrzucać przepisów. Plus płyta z Minimini, dopiero teraz to zauważyłam.

A to nagroda z FaceBooka? Jeśli akcja jeszcze trwa, może warto dać linka do wątku z konkursami na FB i odświeżyć temat? emotka

W temacie: iPOD z konkursu Sphinxa. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4504594 Napisano: 04.07.2011 02:57:53 w Wkurza mnie...
aneta2208 napisał(a):

A mnie wkurzaja osobyu, które biorą udział w konkach gdzie trzeba mieć paragon, potem wygrywają i co_ I nic... Nagroda pryepada, ktoð kto ucyciwie yakupi produktz w promocji nie dosta nic bo ktoð od tak wziął udział w konkursie. Najbardzoej wkurzaja mnie osoby któe robią to nagminnie, cały czas

Też mnie to wkurza. W kółko te same nicki, paragonowa neverending story emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4504431 Napisano: 04.07.2011 01:58:12 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

a czy możliwe jest, aby auto było na kogoś innego, faktycznie inwalidę? a ona tak czy siak to aut użytkuje? i korzysta z praw jej nienależnych?

A ja znam panią, co sobie kupiła taką plakietkę, choć łazi w markowych, włoskich szpilkach z minimum 15 cm obcasem; oczywiście zajmuje miejsca parkingowe osobom niepełnosprawnym emotka Jak się kiedyś wyp* na krawężniku i przemodeluje zbotoksowaną twarz, może rzeczywiście jej ta plakietka będzie potrzebna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4503717 Napisano: 04.07.2011 10:37:23 w Dyskusje o wynikach konkursu
Kule, dosyć już bezproduktywnego marudzenia - to jest wątek dotyczący wyników konkursów, więc albo podajeta link do wyników i swój komentarz, albo zamilczta emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4503259 Napisano: 04.07.2011 08:49:04 w Dyskusje o wynikach konkursu
czarnygreg napisał(a):

wiecie co?naprawdę nie chcę sie kłócić ale jak czytam te posty o Monice U to szlag mnie trafia!
jeśli nawet to ona wygrała w LOTERII to co z tego!
miała szczęście i każdy mógł próbować,a jest duże prawdopodobieństwo ze ktoś zupełnie inny wygrał,
czemu się tak uruchamiacie?
rozumiem ze można mieć żal jeśli p. Urbaniak wygra laurkami ( ale tutaj to raczej komisja jest odpowiedzialna}można mieć wielki żal jeśli posunie sie do plagiatu ale wtedy wiadomo co można zrobić w tej sprawie, prawda?
ale loteria? skąd tyle złośliwości od samego rana?

emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4500860 Napisano: 03.07.2011 09:05:16 w Konkursy ABC
czarnygreg napisał(a):

to moze odżałujmy parę groszy na smsy i zamiast zgłoszeń do konkursu wyślijmy parę zdań co na ten temat myślimy, jak każdy po parę esów wyśle to niezły przekaz będzie

Genialny pomysł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4500844 Napisano: 03.07.2011 08:57:48 w Konkursy ABC
wsciekly napisał(a):

droga joan, ale organizator to nie te baby o wątpliwej aparycji emotka emotka

jeżeli nagrody nie trafia do konkretnych laureatów, bo mniej będzie zgłoszeń niż nagród, zostają do dyspozycji agencji

i tyle emotka

Nooo, to chyba najwyższy czas, by wszystkie strony, które wymieniono w regulaminie, zostały uświadomione, co ja-konsument o tym sądzę. O tak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0