Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#4486761 Napisano: 28.06.2011 08:21:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
No, to chyba nadszedł czas dokładnie poczytać regulamin emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4486745 Napisano: 28.06.2011 08:17:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
goralecka - myślę, że to mogłaby być superakcja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4486712 Napisano: 28.06.2011 08:09:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
goralecka napisał(a):

Ale napisałam właśnie, że kontaktowałam się z paczkomatami przez fb pytając o to czy voucher będzie imienny, do jakiego biura itd.Napisałam o co mi chodzi i odpisali, że pomysł jest super ale nie można się zrzec prawa do nagrody emotka

Można to obejść emotka Wystarczy skontaktować się z rodziną, która posiada np. dwoje albo troje chorych dzieci i zagrać na któregoś z rodziców. Wtedy voucher mógłby być imienny emotka Tak sobie gdybam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4486671 Napisano: 28.06.2011 07:49:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
goralecka napisał(a):

Tak się dołączę do dyskusji o konkursie paczkomatów z Krasnalem emotka Bo sobie wymyśliłam, że to dobry konkurs dla naszego forum i moglibyśmy taka wygrana przeznaczyc na wakacje dla dzieciakow np. z jakiegos malego domu dziecka ale napisali, ze niestety takiej mozliwosci nie bedzie emotka

A możesz napisać coś więcej? Nie studiowałam jeszcze regulaminu. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4486656 Napisano: 28.06.2011 07:44:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
boschowski napisał(a):

Poczytaj też dalej, dla każdego zarejestrowanego są nagrody gwarantowane: kody iPla i jakieś etui

Aha emotka To uważaj, bo zaraz Ci się zapcha PW emotka

A ja odnosiłam się do tego, co napisałeś wcześniej:
Drużyna której krasnal przebędzie najdłuższą odległość w ten sposób - wygrywa. Tymczasem wygrywa tylko lider drużyny. Teraz już chyba wszystko jasne, jeśli ktoś będzie chciał wziąć udział, link do regulaminu jest emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4486622 Napisano: 28.06.2011 07:34:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
boschowski napisał(a):

Autor najlepszego zdjęcia z krasnalem zostanie nagrodzony voucherem o wartości 10 000zł!

Owszem, ale do tego nie trzeba być członkiem Twojej drużyny.

W swoim poście powyżej przypadkiem zapomniałeś wspomnieć, że są tylko 2 główne nagrody w tym konkursie:
1) Jedna dla lidera drużyny z najdłuższą odległością, którym Ty masz zamiar zostać. Ludzie mają Ci nabijać kilometry, żebyś TYLKO TY dostał voucher na max 15 000 złotych.
2) Jedna dla autora najlepszego zdjęcia z krasnalem.

Skoro czytałeś regulamin, trzeba było jasno napisać, jakie są zasady, a nie wprowadzać ludzi w błąd. Sugerowałeś, że wygrywa DRUŻYNA, aby konkursowicze do niej dołączyli. Tymczasem jest jasne, że drużyna nie wygrywa absolutnie niczego.

Wkurza mnie takie zachowanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4486585 Napisano: 28.06.2011 07:19:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
boschowski napisał(a):

Drużyna której krasnal przebędzie najdłuższą odległość w ten sposób - wygrywa.

A przepraszam bardzo, co takiego wygrywa ta drużyna????? emotka

Zapraszam zainteresowanych do zapoznania się z regulaminem, a szczególnie z punktem 5.6.:

http://inlove.inpost.pl/regulamin.pdf Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4486142 Napisano: 27.06.2011 08:54:37 w Wkurza mnie...
dawidekk - mogłabym powiedzieć, że pamiętam tamte zamierzchłe czasy, ale przecież jestem na to zbyt młoda emotka

postscript - ta z Jeanem Reno, młodsza. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4486005 Napisano: 27.06.2011 08:03:26 w Dyskusje o wynikach konkursu
monika124 napisał(a):

Ech , widzę ,że wosebowy konek w eko na odwal się zrobiony. Wczoraj koniec , dziś wyniki . Normalnie Smolar zaczął działać błyskawicznie emotka
Ciekawe którego dnia wybrali hasła ? Pierwszego ?

Hejo, bez nerwów, tam laureaci byli powiadamiani na bieżąco (każdy dzień = nowa edycja), więc od wczoraj mieli do przeczytania tylko zgłoszenia z jednego dnia. Chyba wszystko ok emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4485981 Napisano: 27.06.2011 07:54:09 w Wkurza mnie...
Kule, niczego antystresowego nie ma w tv emotka I jak tu wrzucić na luz emotka Poza tym, kto o tej porze ogląda SpongeBoba na Vivie? Czy to kiedyś nie był kanał muzyczny? emotka To pobija nawet Big Brothera na RTL2 i Godzillę na kabel 1 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4485919 Napisano: 27.06.2011 07:32:50 w Wkurza mnie...
edith napisał(a):

marielu napisał(a):

mój małż jak mu wbijałam się w brzuch stwierdził że odreagowywuje 20 lat bycia razem emotka emotka i sie kurna nie pomylił o ! emotka

Samo wbijanie nic tylko syna szczypie i tez mowi ze się odreagowuję za wzystkie lata emotka

Mój zostawił sobie jedną albo dwie strzykawki na wszelki wypadek emotka Jak mnie wkurzy, też sobie odreaguję te wszystkie lata, a co! emotka Wcześniej nie chciałam mu robić zastrzyków, bo jestem zbyt kochana emotka

edith - warto pójść na prywatną konsultację do ortopedy. Niestety, nie znam żadnego, inaczej bym Ci kogoś ze Śląska poleciła. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4485886 Napisano: 27.06.2011 07:21:46 w Wkurza mnie...
edith - wcale nie na całe lata, będzie dobrze, mówię Ci. A do ortopedy idziecie prywatnie? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4485856 Napisano: 27.06.2011 07:14:30 w Wkurza mnie...
edith - u mnie również realowa radość została zgaszona, siedzę i pukam się w czoło emotka Ale koniec końców będzie dobrze, tak myślę, tylko dzisiejszy dzień taki spier* emotka

marielu - o tak,robienie sobie kuku tu i tam to ich specjalność emotka Po ostatniej kontuzji Mój dostał zakaz grania w piłkę; jedyna dopuszczalna opcja to PlayStation emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4483724 Napisano: 27.06.2011 09:45:44 w TESCO konkursy
ryba6969 napisał(a):

Czy ktoś już ma info z OLAY???

Dopiero dziś go rozwiążą, na pewno jeszcze nie dzwonili. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4474932 Napisano: 23.06.2011 08:33:25 w Wkurza mnie...
Haaaaa! Wystarczyło napisać na forum emotka Elf wymiękł i oddał getry emotka Jeszcze tylko niech zwróci skarpetki i wybaczę mu czyny z przeszłości... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4474878 Napisano: 23.06.2011 08:18:16 w Wkurza mnie...
Elf! emotka

Niby Legolas był całkiem całkiem, ale ten z mojego mieszkania to parszywy kleptoman emotka Zwykle podkrada nam skarpetki, przerabiając pary na singielki. Dziś postanowił zajumać moje jedyne getry termoaktywne emotka Szukam ich prawie od godziny. A miałam tak grzecznie spakować się dzień przed wyjazdem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4473486 Napisano: 23.06.2011 10:02:06 w Pomocy!!!!
mama2006 napisał(a):

joan napisał(a):

ania1234 napisał(a):

Kto mi pomoże w konkursie Radość z zakupów DC?
Nie pamietam ile tam mogło być znaków... Zadanie brzmi Dokończ zadnie: Gotowanie na parze jest zdrowe, ponieważ...

250 emotka

A MOŻNA WIEDZIEć, co to za konkurs?

To był ten:
https://www.e-kon...rticles-2-81117.html
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4473385 Napisano: 23.06.2011 09:28:16 w Wkurza mnie...
dawidekk napisał(a):

Wkurza mnie, że forumowiczki myślą że facet jest od sprzątania emotka No kobiety drogie, przepraszam bardzo ale jak tak można się pytam? Rozumiem umyć podłogę i poodkurzać, ale żeby zmywać naczynia? No na Boga! Facet jest od zarabiania pieniędzy a Wy od wydawania emotka emotka

Święta racja! Facet ma zarabiać i to tyle, żeby u mnie w domu stała błyszcząca zmywarka. A że nie stoi... emotka

PS: Tak w ogóle, to mężczyzna jest od zarabiania, kobieta od wydawania, a od sprzątania - sympatyczna pani z wąsem. Ewentualnie dopuszczam opcję, że kobieta jest od konkursowania emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4472573 Napisano: 22.06.2011 08:03:50 w Dyskusje o wynikach konkursu
ziolko napisał(a):

Tak z ciekawości... co byście zrobili, gdyby to WASZA bliska znajoma osoba (na żywo) lub ktoś z rodziny popełnił plagiat? niezależnie od wielkości plagiatu i korzyści? zrobilibyście coś z tym czy nie??

Rodzina - taka sytuacja jest absolutnie wykluczona.

Znajomy - chyba zasugerowałabym wprost, żeby zrzekł się nagrody. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4472102 Napisano: 22.06.2011 04:40:27 w Dyskusje o wynikach konkursu
olunka napisał(a):

widzieliście wyniki z pronto?
niby mam dwie nagrody a dostałam jedną emotka
http://www.prontosprzata.pl/nagrody.html

Dziwne. Ale ciekawe, co z tym panem, który nagród miał dostać 25 - czy też mu tylko 1 wysłali?

BTW - ta lista laureatów uchyla rąbka tajemnicy na temat graczy. Kto, skąd, jak intensywnie gra itp. Taka ciekawostka. Wyświetl w wątku >>
0 0