Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18645
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Może warto posłać linka do organizatora - niech się wypowie w tej sprawie... Ja tak zrobię, choć nie brałam udziału w tym konkursie
joan
Postów 18645
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
wiolafasola
PS: Smakowite zdjęcie, przekaż Mu
Bą włajaż dla Was
joan
Postów 18645
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A co, lecisz na wywczasy?
Co do piramid - wczoraj widziałam je w tv, ale już prawie całkowicie zniknęły pośród blokowisk. Żeby było śmieszniej, wiele stacji intensywnie emituje reklamy Egiptu, których treść zakrawa na SF
joan
Postów 18645
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18645
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
1) piszesz na PW, że chcesz kupić ten paragon,
2) podaję Ci adres strony pewnej fundacji, gdzie znajdziesz dane do wpłaty,
3) udajesz się na pocztę i wpłacasz 150 zł na rehabilitację chorego chłopczyka,
4) przesyłasz mi na mejla skan/zdjęcie kwitka potwierdzającego wpłatę na poczcie,
5) odsyłam Ci mejlem skan/zdjęcie paragonu.
Mam nadzieję, że wszystko jasne
Zapraszam
joan
Postów 18645
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18645
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Szkoda mi było czasu, by opiewać czyny, które godne są tylko zapomnienia. Ale spox, przede mną konkurs urnowy Delikatesów Centrum, zostały do wypisania 3 kupony i... niespodzianka
A w konkursach, gdzie trzeba podać wypowiedź w formularzu, będę od dziś wpisywała kod do otwarcia duuużej skrytki na dworcu kolejowym. W środku będzie czekała na każdą komisję kreatywna niespodzianka
joan
Postów 18645
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18645
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18645
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Achzoł. Widocznie nie to oko przymrużyłam, co trzeba
joan
Postów 18645
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18645
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Niby tak, aczkolwiek wczoraj mój tata zbłaźnił się w Tesco
joan
Postów 18645
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
W sumie, masz rację, może w moim sklepie konkurs się jeszcze nie rozpoczął. Tylko po ch* by wtedy wystawiali TV?
joan
Postów 18645
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Mam już prawidłowe produkty kupione, tylko nie znam prefiksu właściwego dla mojego sklepu - ale ze mnie borok
awi - ja również mam daleko do jakiegokolwiek Reala, dziś jechałam przez takie okolice, że nawet przez chwilę myślałam, że wsiadłam do niewłaściwego tramwaju... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18645
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
K*, właśnie wróciłam z Reala, tv na stoisku obejrzałam, zakupy zrobiłam, ale żadnego plakatu z Kamisem nie zauważyłam
joan
Postów 18645
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Najlepiej, gdyby to był limeryk, wtedy i miejsce na imię i miejsce na miasto się znajdzie
joan
Postów 18645
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Chodzi o to, że przez działania pewnych osób dosłownie mam na oczach filtr konkursowy. Tyle już fajnych konkursów odpuściłam, tylko i wyłącznie przez nich!
Mam na jutro zaplanowane obskoczenie 2 marketów + wymyślenie i posłanie zgłoszeń + obiadek mniam-mniam u teściowej + wizytę u rodziców (mojemu tacie karta RMF Tesco nie działała w Tesco) + opracowanie korków na poniedziałek + ... i gdzieś tam na końcu majaczy Magnefar, ze swoimi pracami. Jeśli wena nie złapie mnie pod prysznicem, odpuszczę; unikam stresów, konkursy powinny być rozrywką, relaksem i dobrą zabawą
joan
Postów 18645
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Przyznam bez bicia, że jestem w posiadaniu paragonu na Magnefar. Jednak zawahałam się go użyć
Oczywiście zgadzam się, że to wykluczone, żeby zostawiać wszystkie nagrody takim osobom. Ale to jak ściganie się na rowerze z ludźmi w Ferrari. Nie mam tyle dużo wolnego czasu, żeby brać udział w tego typu wyścigach; wolę na luzaka pływać w basenach, do których inni nie sr*. Jednak coś trzeba z tym zrobić, ale jak?
PS: Jeszcze tylko wspomnę, że paragon na Magnefar dostałam od bardzo miłej koleżanki, której czasem wygrywam kosmetyki albo bilety. Nawet się śmiałyśmy, że jeśli wygram kijki, każda z nas dostanie po jednym... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18645
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
PS: Spadam na kolację. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18645
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
marielu - to nie żadne chwytaj dzień. Ja tu tylko widzę chwyty poniżej pasa oraz myśl, że ważniejsze jest mieć, niż być. Wyświetl w wątku >>