Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#4466892 Napisano: 21.06.2011 06:32:33 w Dyskusje o wynikach konkursu
jenny21 napisał(a):

goralecka napisał(a):

http://www.konkur...t.pl/Nagrodzone.aspx miejsce 2

http://www.sagaco...hellfishlemongr.aspx

emotka emotka

plagiat?

Może warto posłać linka do organizatora - niech się wypowie w tej sprawie... Ja tak zrobię, choć nie brałam udziału w tym konkursie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4466692 Napisano: 20.06.2011 10:00:11 w Gratulacje! Dla wygranych!
Ostatnia myśl przed snem...

wiolafasola emotka emotka emotka

PS: Smakowite zdjęcie, przekaż Mu emotka

Bą włajaż dla Was emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4464884 Napisano: 20.06.2011 01:18:52 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

wkurza mnie wiele rzeczy, między innymi piramidy emotka

ale już niedługo.... emotka

A co, lecisz na wywczasy? emotka

Co do piramid - wczoraj widziałam je w tv, ale już prawie całkowicie zniknęły pośród blokowisk. Żeby było śmieszniej, wiele stacji intensywnie emituje reklamy Egiptu, których treść zakrawa na SF emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4464492 Napisano: 20.06.2011 12:07:37 w Paragony
bip - może się uda emotka A domek kosztuje kilkaset złotych, więc opłaca się paragon zarówno odkupić i domek zachować dla siebie, jak również odkupić i domek odsprzedać np. znajomym emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4464454 Napisano: 20.06.2011 12:00:39 w Paragony
Sprzedam paragon na konkurs domków Bobovita w Carrefourze (zakupy z 01.06.) - zgodnie z poniższą procedurą, od której nie ma absolutnie żadnych odstępst:

1) piszesz na PW, że chcesz kupić ten paragon,
2) podaję Ci adres strony pewnej fundacji, gdzie znajdziesz dane do wpłaty,
3) udajesz się na pocztę i wpłacasz 150 zł na rehabilitację chorego chłopczyka,
4) przesyłasz mi na mejla skan/zdjęcie kwitka potwierdzającego wpłatę na poczcie,
5) odsyłam Ci mejlem skan/zdjęcie paragonu.
Mam nadzieję, że wszystko jasne emotka

Zapraszam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4464238 Napisano: 20.06.2011 11:10:36 w Carrefour konkursy
karolcia_78121 - powinny być +2 karniaki za recydywę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4463858 Napisano: 20.06.2011 09:16:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wsciekly napisał(a):

joan , a gdzie Twój limeryk emotka

już po konkursie, więc możesz sie pochwalić emotka

Szkoda mi było czasu, by opiewać czyny, które godne są tylko zapomnienia. Ale spox, przede mną konkurs urnowy Delikatesów Centrum, zostały do wypisania 3 kupony i... niespodzianka emotka

A w konkursach, gdzie trzeba podać wypowiedź w formularzu, będę od dziś wpisywała kod do otwarcia duuużej skrytki na dworcu kolejowym. W środku będzie czekała na każdą komisję kreatywna niespodzianka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4463722 Napisano: 20.06.2011 08:42:12 w Wkurza mnie...
efelinkaaa - a jak tam po urodzinach, dał się nabrać, że zapomniałaś? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4463467 Napisano: 20.06.2011 07:08:09 w Wkurza mnie...
A mnie się powyższa rymowanka nie podoba. To odwracanie kota ogonem i mydlenie oczu. Sprowadzanie wypowiedzi konkursowiczów do bzdetów zazdrosnych looserów. Kompletne niezrozumienie sytuacji. Nie lubię, nie polubię i nie podpisuję się. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4463244 Napisano: 19.06.2011 10:00:10 w TESCO konkursy
smsowicz napisał(a):

joan napisał(a):

Czytał ktoś dokładnie regulamin konka Olay? Może to wina późnej pory, ale nie rozumiem, jak w przypadku konkursu, który obejmuje 6 dni, komisja chce stworzyć 7 grup, przy czym każda z nich obejmować ma po 2 dni emotka

Regulaminy 4Frame można traktować z przymrużeniem oka. I tak nijak się mają do rzeczywistości. Stosują ciągle ten sam regulamin robiąc w nim przeróbki, które im nie wychodzą.

Achzoł. Widocznie nie to oko przymrużyłam, co trzeba emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4463102 Napisano: 19.06.2011 08:52:56 w TESCO konkursy
Czytał ktoś dokładnie regulamin konka Olay? Może to wina późnej pory, ale nie rozumiem, jak w przypadku konkursu, który obejmuje 6 dni, komisja chce stworzyć 7 grup, przy czym każda z nich obejmować ma po 2 dni emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4461419 Napisano: 19.06.2011 11:37:55 w RMF
19790411 napisał(a):

aneciaa napisał(a):

proszę oświećcie mnie bo mam zamiar skorzystać z tej karty od RMF-u z dnia dziecka i nie chciałabym się zbłaźnić emotka Rozumiem,że mogę nią płacić wszędzie tam gdzie respektują kartę visę i nie potrzebuję jakiś dodatkowych kodów typu PIN czy coś w tym rodzaju gdy będę nią płacić w sklepie. proszę pomóżcie niedoświadczonej emotka

dokładnie tak, można płacic tam, gdzie akceptują Visę, bez pinu, na podpis, więc trzeba wcześniej kartę podpisać

Niby tak, aczkolwiek wczoraj mój tata zbłaźnił się w Tesco emotka Karta została odrzucona emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4461397 Napisano: 19.06.2011 11:30:06 w Inne mniejsze markety
wsciekly napisał(a):

bo nie wszystkie sklepy będą brały udział w konkursie a w niektórych zacznie się później (choć TV już może być na sklepie)

W sumie, masz rację, może w moim sklepie konkurs się jeszcze nie rozpoczął. Tylko po ch* by wtedy wystawiali TV? emotka Dobrze, że zrobiłam zakupy na kilka konków, bo inaczej byłaby to kompletnie bezużyteczna wizyta w markecie. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4461353 Napisano: 19.06.2011 11:14:24 w Inne mniejsze markety
zyziak napisał(a):

Spokojnie kamis jest do 12 lipca
info bedzie w kolejnej gazetce emotka

Mam już prawidłowe produkty kupione, tylko nie znam prefiksu właściwego dla mojego sklepu - ale ze mnie borok emotka Nawet nie pamiętam, czy w markecie powieszono jakiś plakat, zagapiłam się na TV emotka

awi - ja również mam daleko do jakiegokolwiek Reala, dziś jechałam przez takie okolice, że nawet przez chwilę myślałam, że wsiadłam do niewłaściwego tramwaju... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4461318 Napisano: 19.06.2011 11:05:13 w Inne mniejsze markety
rafi323raf napisał(a):

awi napisał(a):

rashu napisał(a):

taaga20 napisał(a):

rashu napisał(a):

na której stronie znajduje się info w gazetkach lub na stronie Reala o konkursie Kamisa Fit Up bo mnie zaraz szlak trafi emotka

smolar.pl

aa faktycznie dzięki emotka ten Real ma ładnie braków i niekonsekwencje tu konkurs w gazetce a w dziale konkursów brak lub odwrotnie albo w aktualności a w konkursach brak albo w ogóle zero info tak jak w przypadku kamisa ze smolar.pl

nie widzę załącznika z listą sklepów konkursowych emotka
Mógłby ktoś wkleić listę lub podać link?

nie ma listy, trzeba chyba samemu sprawdzać u siebie w sklepie

K*, właśnie wróciłam z Reala, tv na stoisku obejrzałam, zakupy zrobiłam, ale żadnego plakatu z Kamisem nie zauważyłam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4460527 Napisano: 18.06.2011 09:25:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wsciekly napisał(a):

badgirl napisał(a):

A ja nabieram ochoty na ten konkurs emotka

Kupię jutro Magnefar i spłodzę jakieś wierszydło...

-może o Poznaniu emotka

i obowiązkowo o Koziołkach, co się Tykają i Tykają emotka

Najlepiej, gdyby to był limeryk, wtedy i miejsce na imię i miejsce na miasto się znajdzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4460478 Napisano: 18.06.2011 09:09:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dziewczyny, ale ja kijki dostałam już 2x w życiu od mojego lubego emotka Pierwsze zostawiłam w PKSie emotka Drugie są fajniejsze i nie zamierzam ich na żadne inne wymieniać emotka

Chodzi o to, że przez działania pewnych osób dosłownie mam na oczach filtr konkursowy. Tyle już fajnych konkursów odpuściłam, tylko i wyłącznie przez nich! emotka

Mam na jutro zaplanowane obskoczenie 2 marketów + wymyślenie i posłanie zgłoszeń + obiadek mniam-mniam u teściowej + wizytę u rodziców (mojemu tacie karta RMF Tesco nie działała w Tesco) + opracowanie korków na poniedziałek + ... i gdzieś tam na końcu majaczy Magnefar, ze swoimi pracami. Jeśli wena nie złapie mnie pod prysznicem, odpuszczę; unikam stresów, konkursy powinny być rozrywką, relaksem i dobrą zabawą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4460438 Napisano: 18.06.2011 08:57:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dobry wieczór wszystkim.

Przyznam bez bicia, że jestem w posiadaniu paragonu na Magnefar. Jednak zawahałam się go użyć emotka Nie zamierzam teraz siedzieć i na gibko do północy myśleć nad zgłoszeniem konkursowym, dla mnie ten konkurs od początku był beznadziejną sprawą. Ale z niecierpliwością będę oczekiwała wyników - brakuje mi chyba kopniaka zmuszającego do działania, czyli bez wqrwu z prawdziwego zdarzenia się nie obejdzie.

Oczywiście zgadzam się, że to wykluczone, żeby zostawiać wszystkie nagrody takim osobom. Ale to jak ściganie się na rowerze z ludźmi w Ferrari. Nie mam tyle dużo wolnego czasu, żeby brać udział w tego typu wyścigach; wolę na luzaka pływać w basenach, do których inni nie sr*. Jednak coś trzeba z tym zrobić, ale jak? emotka

PS: Jeszcze tylko wspomnę, że paragon na Magnefar dostałam od bardzo miłej koleżanki, której czasem wygrywam kosmetyki albo bilety. Nawet się śmiałyśmy, że jeśli wygram kijki, każda z nas dostanie po jednym... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4458061 Napisano: 17.06.2011 07:36:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lizzie - lubię to! Naprawdę emotka

PS: Spadam na kolację. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4458036 Napisano: 17.06.2011 07:31:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal - nowi twórcy tzw. prac pojawiają się dlatego, że w poprzednich konkursach komuś innemu się udało załapać na nagrodę. Jak nic zaleją nas ręcznie szyte laleczki z włosami łonowymi autorów na maleńkich główkach...

marielu - to nie żadne chwytaj dzień. Ja tu tylko widzę chwyty poniżej pasa oraz myśl, że ważniejsze jest mieć, niż być. Wyświetl w wątku >>
0 0