Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#4427494 Napisano: 08.06.2011 11:43:31 w Wkurza mnie...
79magda napisał(a):

Z tyłu jest napis:

Nie biegam, nie skaczę i nie puszczam bonkuf
Wybieram teszirty, bo jestem z e - konkuf...

emotka Koniecznie musimy zorganizować jakiś zlot, na którym w dobrym tonie będzie noszenie koszulki z takim napisem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4427443 Napisano: 08.06.2011 11:34:29 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

joan napisał(a):

katrin22 napisał(a):

Gorzej jakby widniał na nich napis: NIE BIEGAM BO SRACZKI NIE MAM emotka emotka emotka

A skąd wiesz, jaki napis jest na plecach? emotka

jasne.. z przodu NIE BIEGAM

a na plecach BO SRACZKI NIE MAM

emotka

W każdym razie, dajcie znać, co na tych koszulkach z tyłu będzie nadrukowane emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4427425 Napisano: 08.06.2011 11:31:16 w Wkurza mnie...
katrin22 napisał(a):

Gorzej jakby widniał na nich napis: NIE BIEGAM BO SRACZKI NIE MAM emotka emotka emotka

A skąd wiesz, jaki napis jest na plecach? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4427390 Napisano: 08.06.2011 11:21:47 w Popraw sobie humor...
iwonciaaa napisał(a):

Jeszcze jestem popłakana ze śmiechu emotka Mieszkam w domku, na pierwszym piętrze. Zawsze kiedy ktoś dzwoni do drzwi, otwieram okno i patrzę kto przyszedł. Z tego też okna rzucam coś dobrego kotkom, jakiś kawałek kiełbasy itd.
Dzisiaj byłam miła.
Otworzyłam okienko, zrobiłam zamach i wyrzuciłam całą parówkę ... pod nogi kuriera emotka emotka emotka emotka

Niezły sposób na podryw, przez żołądek do serca emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4427016 Napisano: 08.06.2011 09:49:02 w TESCO konkursy
A czy ktoś będzie brał udział w kolejne Loterii Clubcard?

Link tutaj (dodałam też do bazy):
http://www.tesco....ard-czerwiec-3-1.pdf

Organizator = oczywiście MC! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4426854 Napisano: 08.06.2011 09:04:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kammaro napisał(a):

Czy z bonami ze SPHINXa dzwonią już, czy informacja o wygranej z listy? Bo mnie się wyświetla lista z 3 tyg (główna i Ipod) natomiast poniżej mam:
Pełna lista wszystkich 188 laureatów II tygodnia konkursu znajduje się tutaj
Wszystkim laureatom serdecznie GRATULUJEMY
Nie wiem, czy to błąd przy podaniu tygodnia, czy nie ma jeszcze listy. Wcześniejszych list nie mogę znaleźć, aby porównać emotka

To na pewno lista z III tygodnia. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4425846 Napisano: 07.06.2011 09:11:58 w Dyskusje o wynikach konkursu
rafi323raf napisał(a):

noo mi internetowe głównie kojarzą się z typu onet/stopklatka, a takie gdzie jednak da się coś więcej wygrać to trzeba się wysiliiiiiić. A mniej wysiłku zajmuje wysłanie smsa na losowanie emotka (pomijając pójście na zakupy itd emotka )
No u mnie niestety zdecydowana większość większych nagród to z paragonowych emotka

To źle Ci się kojarzą emotka Gdyby Cię kiedyś znudziły promocyjne, zapraszam do pozostałych emotka

No właśnie w tym sęk, że niektórzy dosłownie robienie zakupów pomijają emotka Aż się czasem dziwię, że ktoś jeszcze w te paragonowe konki gra... Fajnie, że się w tym odnalazłeś, mimo, że tak to ujmę, przeciwności losu emotka

cudaczek - potwierdzam; moja przyjaciółka mugol wzięła udział (bez mojej wiedzy) w 3 konkach i wygrała w każdym jakąś nagrodę emotka Gdybym miałą ocenić jej szanse, pewnie bym jej odradziła w ogóle się w to bawić. A tak została laureatką i konkursy są nawet fajne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4425764 Napisano: 07.06.2011 08:46:59 w Dyskusje o wynikach konkursu
rafi323raf napisał(a):

No cóż, bo grając w internetowe to wypełni się 100 konkursów i wygra się książkę. A w promocyjnych zagra się w kilku i wygra coś innego co można sprzedać i kupić kilkanaście książek emotka
Jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze.

Wiem, że Ty nie weźmiesz tego do siebie, więc odważę się napisać: co to za konkursowicz, co wypełnia 100 konków i wygrywa książkę? emotka Nie zgodzę się, że nagrody są mniej wartościowe, gdybym przejrzała statystyki, pewnie wyszłoby, że bezparagonowe konki są dla mnie nawet bardziej opłacalne emotka Wszystkie wycieczki/wypady wygrałam właśnie bez konieczności robienia zakupów (nie licząc SPA bodajże z Kropli Beskidu, ale tam i tak podawało się kod). Więc problem tkwi chyba gdzie indziej. Naprawdę trudno mi to pojąć. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4425672 Napisano: 07.06.2011 08:21:40 w Dyskusje o wynikach konkursu
PS: Tak, oczywiście, że chodziło o Reginę; napisałam to też mii na PW emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4425667 Napisano: 07.06.2011 08:20:42 w Dyskusje o wynikach konkursu
assal - wiadomo, że wszędzie się trafi czarna owca, co jednym będzie zazdrościła pracy copywritera, innym pieniędzy do zainwestowania w konkursy ipt. A ja mówię: idź na studia, wyjedź na roboty do Anglii, to będziesz mógł wejść na poziom, który teraz pozostaje nieosiągalny emotka

Owcy proszę nie mylić z barankiem emotka

rafi323raf - to, czego jednak kompletnie nie rozumiem, to fakt, że w bazie jest około 1000 konkursów, które nie wymagają jakiegokolwiek zakupu. Po ch* więc osoby, które zakupów nie robią, grają w konkursy promocyjne? Normalnie nie ogarniam, nie ogarniam... Kopytka opadają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4425415 Napisano: 07.06.2011 07:11:57 w Wkurza mnie...
Nie wiem, o czym tu mowa. Bo sporo konkursów dodaję do bazy; obojętnie, czy mi się coś nawinie w gazecie, radio czy kajkolwiek. I nigdy nikt z fochem do mnie nie uderzył. Wkurza mnie, że ludziom, którzy łamią regulamin tego forum nie można nawet zwrócić uwagi. A przede wszystkim, wkurza mnie wspieranie dziadostwa; myślałam, że po wielu miesiącach tutaj zmienię zdanie, że jakoś to zakceptuję, ale przyznać muszę: WKURZA MNIE WSPIERANIE DZIADOSTWA! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4424178 Napisano: 07.06.2011 11:56:03 w Paragony
zarania - miałam na sprzedaż paragon na wypadek, gdyby ktoś miał ochotę go mieć w swojej kolekcji; on nie dotyczył żadnego konkursu. To jest znacząca różnica. Przykro mi, że źle zrozumiałaś ten wpis. Mogę tutaj zaoferować paragon, jaki mi się podoba, nawet od fryzjera emotka

Co do informacji na temat Olaya, to ja grzecznie zapytałam osobę, która dała ogłoszenie na temat kupna paragonu konkursowego, więc pozwój JEJ odpowiedzieć. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4424115 Napisano: 07.06.2011 11:37:47 w Paragony
zarania napisał(a):

joan napisał(a):

29renata napisał(a):

Szukam paragon Olay z Rossmana. Pw

A który to konkurs z bazy e-konkursy? Bo trudno skojarzyć...

Nie musisz pisać na PW, najlepiej zapodaj odpowiedź tutaj emotka

Ale jak ja Cię joan pytałam na PW co to za konkurs, na który oferujesz paragon z Lidla za zakupy w ramach akcji Pyszne danie na śniadanie to nie raczyłaś/eś odpisać, a od innych wymagasz. emotka

PO PIERWSZE: czy ja napisałam, że posiadam na sprzedaż paragon na jakikolwiek k-o-n-k-u-r-s? Proszę czytać ze zrozumieniem emotka

PO DRUGIE: Wypraszam sobie robienie wszystkich wkoło w ch*, czyli granie bez paragonu + późniejsze żebranie o paragon do konkursu spoza forum. Przypominam, że regulamin zabrania pisania na temat konkursów, które nie zostały dodane do bazy. Więc staram się wyjaśnić, czy mamy tutaj do czynienia z takim właśnie przypadkiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4424020 Napisano: 07.06.2011 11:17:52 w Paragony
29renata napisał(a):

Szukam paragon Olay z Rossmana. Pw

A który to konkurs z bazy e-konkursy? Bo trudno skojarzyć...

Nie musisz pisać na PW, najlepiej zapodaj odpowiedź tutaj emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4423690 Napisano: 07.06.2011 09:57:54 w TESCO konkursy
ziolko napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Mam bon do Tesco emotka sms

ja tez emotka

Nie robicie sobie jaj, co??? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4423279 Napisano: 07.06.2011 08:16:35 w Wkurza mnie...
79magda napisał(a):

joan napisał(a):

Mam paragon z Lidla za zakupy w ramach akcji Pyszne danie na śniadanie (bułka fitness, ciabatta i koreczki śledziowe). Tanio nie oddam emotka Można pisać PW z ceną za paragon w tytule, ale nie gwarantuję, że odpiszę każdemu... emotka

Wkurzają mnie takie posty... Nie dość, że propagują niezdrowy tryb życia - wszak wiadomo, że rybka lubi pływać, więc do śledzia ze dwie setki... joan, doprawdy wstydź się - na śniadanie takie rzeczy...

To jeszcze, że nie tanio i bez gwarancji... Ech...

A kto powiedział, żem to zjadła emotka Może tylko dokonałam zakupów, żeby potem z ogromnym zyskiem odsprzedać paragon emotka A z ciekawostek rzeknę, że otrzymałam PW, ale niestety, bez cen w tytule emotka

Od wielu dni dczuwałam ogromną chęć podzielenia się z bractwem konkursowym informacją, co za paragon odnalazłam w portfelu. Co chwilę ktoś przecież w wątku Paragony strzela lansem, jakich to paragonów on nie posiada. Mam takie coś! I ja! Ja też! U mnie w stringach się zawieruszył! Bierzcie i kupujcie u mnie wszyscy! W tym miesiącu zniżka dla tych, co stale grają bez paragonów! Też chciałam zaistnieć w tamtym wątku... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4422807 Napisano: 06.06.2011 10:05:35 w TESCO konkursy
cudaczek - oł mamma, normalnie żałuję, że ściereczek nie kupiłam, moglibyśmy się nimi masować w wannie emotka A ja (gupek) nabyłam 3 płyny do szyb w spreju; teraz możemy się jedynie nago zabawić w paintballa dla dziwaków emotka

A stringi miały tylko zobrazować męski brak rozeznania w niektórych damskich potrzebach, się nie obruszaj emotka

PS: Mam nadzieję, że nikt się nie pogniewa za zamieszczenie tych kilku abstrakcyjnych wpisów; wątek zrobił się trochę ciężkostrawny, trzeba go było nieco odstresować emotka

Branoc, meldujcie o sytuacji na Tesco-froncie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4422801 Napisano: 06.06.2011 10:03:34 w Dyskusje o wynikach konkursu
cudaczek napisał(a):

... dziewczyna dała z siebie wszystko. Szkoda, że było tego tak niewiele...
emotka emotka emotka
Joan emotka emotka emotka Toz to tekst roku!!! emotka emotka emotka

Zaraz to zapiszę, a później na jakiś konkurs wyślę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4422785 Napisano: 06.06.2011 09:52:56 w Dyskusje o wynikach konkursu
inka113 napisał(a):

może ona wcale się nie spodziewała wygranej emotka czasami coś tam się na jakiś konkurs 'klepnie' i zapomina o nim... a tu ma dziewczyna niespodziankę! emotka

Śmiem wątpić. Żeby się przebić chociażby w nagrody dzienne, trzeba było mieć sporo głosów, a wątpię, by ktokolwiek sam z siebie uznał tę pracę za wartą wsparcia. Albo sama na siebie głosowała, albo się głosami wymieniała, co oznacza, że ciągle była w temacie i nie klepnęła tego od tak sobie. Zresztą, czy Ty byś walnęła byle jaki tekst przy kwocie 24000 zł? emotka Moim zdaniem, dziewczyna dała z siebie wszystko. Szkoda, że było tego tak niewiele... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4422767 Napisano: 06.06.2011 09:45:47 w TESCO konkursy
cudaczek napisał(a):

joan napisał(a):

cudaczek napisał(a):

Eeeee tam, radość chłopa ze ściereczek z mikrofibry - BEZCENNA!!! emotka

A podeszłaś doń z tekstem Kochanie, mam dla Ciebie prezent-niespodziankę? emotka

No, jakbyś mi to z ust wyjęła emotka

A jaka była reakcja? emotka

Może taka: No, y, y, dziękuję, Słonko. W końcu ja Tobie również kupuję spontaniczne upominki: stringi w rozmiarze XXL, kolczyki z uczulającym metalem i perfumy z piżmem. Miło, że o mnie pomyślałaś... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0