Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#4422726 Napisano: 06.06.2011 09:32:23 w Dyskusje o wynikach konkursu
Mnie nie razi poziom ani banalność tej pracy, bo sama często dostosowuję się do oczekiwań jury - wiadomo np., że pewien producent cenzurataśmy jest mistrzem w przyznawaniu nagród prymitywnym hasłom. Zadaniem uczestnika jest więc właściwie skorygować swoje zgłoszenie i nie ma co udawać drugiego Mickiewicza. Ale kule bele, jak można nagrodzić coś, co kaleczy język polski?! emotka To mnie wkurza! Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4422457 Napisano: 06.06.2011 07:50:21 w Dyskusje o wynikach konkursu
ewaewa napisał(a):

a w tym konkursie nie liczyła się czasem ilość głosów?
nie wierzę, że to jakieś jury wybrało tę odpowiedź emotka przecież każde inne zgłoszenie było o wiele lepsze emotka

Tam chyba było tak, że nagrody dzienne zdobywało się za kliki, ale potem spośród nich żiri wybierało laureata nagrody głównej.

visserarthur - rozbawiłeś mnie z tym Czesiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4422437 Napisano: 06.06.2011 07:43:25 w Carrefour konkursy
wisienka napisał(a):

czy do konkursu w carrefour -fioletowe zakochanie - trzeba odpowiedzieć,które z produktów milka lubisz najbardziej i dlaczego?
to tylko o czekoladach i alpejskim mleczku czy o lu go też mogę napisać?
proszę o pomoc jeszcze nie brałam udziału w takich konkursach

Moim zdaniem chodzi wyłącznie o produkty z serii Milka - czekolady, ciastka, ptasie mleczko...
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4422411 Napisano: 06.06.2011 07:29:13 w Dyskusje o wynikach konkursu
goralecka napisał(a):

http://pokolenie2...php/galeria/show/396 zgłoszenie z błędami wygrało 24 tysiące złotych emotka

wybory jury czasami są bardzo zaskakujące emotka

Ja wiedziałam, że tak będzie, ja wiedziałam... I nie wzięłam udziału. To była słuszna decyzja. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4421894 Napisano: 06.06.2011 03:50:46 w TESCO konkursy
isiulka napisał(a):

Aaaaa tam i tak większość osób oleje, można coś wskórać jak się wszyscy za nich wezmą, a to jest niewykonalne. Ja za bardzo szanuje swój święty spokój aby się w to angażować, nie ten to inny konkurs emotka

Oj tak, mądrze prawisz, w pełni się zgadzam. Ale za bardzo lubię zadawać niewygodne pytania, żeby zrezygnować z uderzenia do nich emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4421840 Napisano: 06.06.2011 03:30:42 w Pomocy!!!!
mariolakal napisał(a):

Potrzebuję pomocy na allegro: czy jest tam jakieś archiwum sprzedanych przedmiotów ? Szukam pewnego kontrahenta, który cósik ode mnie kiedyś kupił /w ubiegłym roku/, a nie pamiętam jego danych... emotka

Archiwum jest, ale płatne. Możesz za to:
1) odszukać w komentarzach nazwę tego kontrahenta i spytać go o dane,
2) sprawdzić mejle z zeszłego roku; gdy ktoś od Ciebie coś kupi, od allegro przychodzi mejl z danymi kupującego. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4421552 Napisano: 06.06.2011 01:19:10 w TESCO konkursy
kochaniutka napisał(a):

Wygląda na to, że to walka z wiatrakami. Jedynie każdy indywidualnie może powziąć decyzję o nie braniu udziału w ich konkursach i liczyć , że inne agencje będą w porządku.

Wiatrak można podpalić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4421545 Napisano: 06.06.2011 01:17:25 w TESCO konkursy
emanuela24 - nie będę się zakładać, bo nie mam Twojej wiedzy. Natomiast interesują mnie nie sygnały, tylko konkretne zapytania, złożone za pośrednictwem listów poleconych. A o takich nigdy nie słyszałam, więc podejrzewam, że nie było. Stąd moja wcześniejsza wypowiedź. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4421531 Napisano: 06.06.2011 01:13:34 w TESCO konkursy
ilonar2301 napisał(a):

joan napisał(a):

ziolko - nie liczę na cud emotka Irytujące jest, że tyle ludzie tutaj piszą o poprzednich dziwnych sytuacjach, a spytaj kogoś, czy ruszył d* w tej sprawie, to walnie oczy w sufit emotka Nie jestem w stanie doglądać list laureatów wszystkich możliwych konkursów, a do Tesco mam daleko. Niemniej wzięłam udział w TopDrive i nie zostawię tej sprawy. Się nie dziwcie, że MC sobie pozwala na to i owo, skoro nigdy wcześniej niczego do Tesco nie zgłoszono emotka Trzeba dbać o swoje interesy na bieżąco...

kochaniutka - nie przejmuj się, wiemy, o co Ci chodziło, luzik emotka

Mylisz się joan . Zgłaszane było to w przypadku Clubcarda. Ale Tesco stwierdziło, że nie widzi problemu. emotka

Ooo, to ciekawe, nie wiedziałam. Tym gorzej dla Tesco emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4421520 Napisano: 06.06.2011 01:10:44 w TESCO konkursy
ziolko - nie liczę na cud emotka Irytujące jest, że tyle ludzie tutaj piszą o poprzednich dziwnych sytuacjach, a spytaj kogoś, czy ruszył d* w tej sprawie, to walnie oczy w sufit emotka Nie jestem w stanie doglądać list laureatów wszystkich możliwych konkursów, a do Tesco mam daleko. Niemniej wzięłam udział w TopDrive i nie zostawię tej sprawy. Się nie dziwcie, że MC sobie pozwala na to i owo, skoro nigdy wcześniej niczego do Tesco nie zgłoszono emotka Trzeba dbać o swoje interesy na bieżąco...

kochaniutka - nie przejmuj się, wiemy, o co Ci chodziło, luzik emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4421489 Napisano: 06.06.2011 12:59:54 w TESCO konkursy
emanuela24 napisał(a):

czyste ?? a poprzednie konkursy organizowane dla tesco przez ta firmę ??
np https://www.e-kon...13-cat-1-pg-782.html
była masa konkursów tej firmy w których nikt z naszych nie wygrał

A czy ktokolwiek wysłał w sprawach tamtych konkursów jakieś pisma do Tesco? Wątpię. Pracownicy Tesco nie są zobligowani do czytania naszego forum i zastanawiania się,czy ktoś od nas wygrał, czy nie. Dopiero teraz piłeczka jest po ich stronie... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4421450 Napisano: 06.06.2011 12:48:46 w TESCO konkursy
emanuela24 - chodzi o PR. Firma, która zostanie umoczona w bagnie oszukiwania klientów, nie wyjdzie w ich oczach czysta z tego łajna. Ludzie zapamiętają tylko jedno: firma = oszuści. Lidl o tym wiedział.

Tesco jest na razie czyste, w tym sensie, że my po prostu grzecznie pytamy, co z konkursem TopDrive. Rozwiążą go prawidłowo i po sprawie. Gdyby tego nie zrobili, naraziliby się świadomie na bliżej nieoszacowane ryzyko. Więc chyba łatwiej i korzystniej dla nich wykonać jeden skuteczny telefon do MC. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4421394 Napisano: 06.06.2011 12:30:23 w TESCO konkursy
emanuela24 napisał(a):

ale warto zaznaczyć że autka trafiły do kogo trafiły a lidl robił wszystko aby sprawę zamieść pod dywan emotka
myślicie że Tesco to sprawdzi ? nie łudziłabym się emotka

Lidl musiał tak zrobić, bo było po ptokach: nagrody zostały przyznane, wyniki publicznie ogłoszone, fotki z przekazania aut pstryknięte i zamieszczone na oficjalnej stronie Lidla. Tesco ma jeszcze szanse, żeby się z tego wygrzebać... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4421353 Napisano: 06.06.2011 12:18:04 w TESCO konkursy
ziolko napisał(a):

to jest... yyyy....

to nie jest moja bliska rodzina

emotka emotka emotka emotka emotka

cudowne... babka nie spodziewała się takiego pytania

Skoro NIEbliskiej rodzinie podarowała samochody, to aż strach pomyśleć, co dostała bliska rodzina emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4421309 Napisano: 06.06.2011 12:01:11 w TESCO konkursy
ziolko napisał(a):

rashu

http://www.wykop....ie-ustawia-konkursy/

Eh, to były czasy... nadal mam 11 PrintScreenów z tamtej akcji-demaskacji, tak na pamiątkę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4421126 Napisano: 06.06.2011 11:01:26 w TESCO konkursy
ilonar2301 napisał(a):

Przydałoby się, żeby tą sprawą zajęły się media, wtedy może coś zaczęłoby się dziać. Bo raczej wątpię, żeby Tesco cokolwiek z tym zrobiło emotka

Etam, wystarczy wysłać zapytanie listem poleconym do Tesco emotka

wsciekly - moim zdaniem, podstawowa sprawa, to np. znaleźć właściwy nr KRS MC, bo wyciąg z aktualnych danych kosztuje kilka zł. Wcale bym się jednak nie zdziwiła, gdyby się okazało, że firma MC w ogóle nie istnieje. Ale takie przemyślenia zostawiam sobie najwcześniej na piątek.

W każdym razie, warto poprosić Tesco, aby podali pełne dane podmiotu, któremu powierzają zorganizowanie konkursów, w tym takiego, gdzie nagrodą jest samochód osobowy. Interesuje mnie oczywiście: nazwa, pod którą podmiot prowadzi działalność, pełny adres, REGON, NIP i KRS emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4421016 Napisano: 06.06.2011 10:28:34 w TESCO konkursy
Może czas ogłosić jakiś oficjalny deadline? Mówiąc krócej:

SZANOWNY PANIE Z D¡BROWY GÓRNICZEJ, UPRZEJMIE PROSZÊ O ROZWI¡ZANIE KONKURSU TOPDRIVE WRAZ Z POWIADOMIENIEM WSZYSTKICH LAUREATÓW NAJPÓ¬NIEJ DO DNIA 10.06.2011 WŁ¡CZNIE.

JEDNOCZEŚNIE INFORMUJÊ, ŻE JEŚLI PAN TEGO NIE UCZYNI, ZOSTAN¡ PODJÊTE WSZELKIE DOPUSZCZALNE DZIAŁANIA, BY PUBLICZNIE WYJAŚNIÆ TÊ SPRAWÊ DO KOÑCA.

BARDZO PROSZÊ O WYBRANIE NAJLEPSZYCH HASEŁ - ZE WZGLÊDU NA NIEJASNY PRZEBIEG KONKURSU MOŻE SIÊ ZDARZYÆ, ŻE BÊDZIE PAN ZMUSZONY UJAWNIÆ TREŚÆ WYBRANYCH HASEŁ.

Tyle ode mnie w tym wątku i temacie. Dopóki coś nie ruszy. Albo ja się ruszę, ale wtedy organizatora nawet patron z bierzmowania nie ochroni emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4420964 Napisano: 06.06.2011 10:18:00 w TESCO konkursy
Hmmm, a może zażądać od Tesco listy laureatów z pełnymi danymi? Tylko zapytania musiałyby przyjść od większej liczby osób.

Wiem, czemu MC nie chce nam dać autka: żebyśmy tam nie jeździli przy okazji każdego następnego konkursu w sprawie wyników emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4420923 Napisano: 06.06.2011 10:07:23 w TESCO konkursy
Są dwie opcje:

1) ludzie wysłali masę SMSów bez pokrycia w paragonach; wtedy np. przy 20 takich osobach mamy rachunek 20 x 100 SMSów = 2000 SMSów tylko, jeśli chodzi o te osoby. Komu by się to chciało czytać? Pan wylosował 30 bonów + autko i finito emotka

2) konek jest wałkiem na całej linii. Bony poszły do znajomych z grilla, autko dla rodziny. Jednakoż, zgodnie z regulaminem 11. Dane zwycięzcy będą udostępnione do wglądu w siedzibie Organizatora. Jest tutaj ktoś z Dąbrowy Górniczej? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4420635 Napisano: 06.06.2011 08:17:00 w Inne mniejsze markety
bethan napisał(a):

Naturella Carrefour (TQG) słała sms'y? Na stronce pojawiło się: Trwa weryfikacja laureatów.

Nie emotka Może ten wpis na stronce oznacza, że zaczęli czytać SMSy... Wyświetl w wątku >>
0 0