Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18643
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18643
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tam chyba było tak, że nagrody dzienne zdobywało się za kliki, ale potem spośród nich żiri wybierało laureata nagrody głównej.
visserarthur - rozbawiłeś mnie z tym Czesiem
joan
Postów 18643
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Moim zdaniem chodzi wyłącznie o produkty z serii Milka - czekolady, ciastka, ptasie mleczko...
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18643
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ja wiedziałam, że tak będzie, ja wiedziałam... I nie wzięłam udziału. To była słuszna decyzja. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18643
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Oj tak, mądrze prawisz, w pełni się zgadzam. Ale za bardzo lubię zadawać niewygodne pytania, żeby zrezygnować z uderzenia do nich
joan
Postów 18643
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Archiwum jest, ale płatne. Możesz za to:
1) odszukać w komentarzach nazwę tego kontrahenta i spytać go o dane,
2) sprawdzić mejle z zeszłego roku; gdy ktoś od Ciebie coś kupi, od allegro przychodzi mejl z danymi kupującego. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18643
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wiatrak można podpalić
joan
Postów 18643
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18643
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ooo, to ciekawe, nie wiedziałam. Tym gorzej dla Tesco
joan
Postów 18643
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
kochaniutka - nie przejmuj się, wiemy, o co Ci chodziło, luzik
joan
Postów 18643
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A czy ktokolwiek wysłał w sprawach tamtych konkursów jakieś pisma do Tesco? Wątpię. Pracownicy Tesco nie są zobligowani do czytania naszego forum i zastanawiania się,czy ktoś od nas wygrał, czy nie. Dopiero teraz piłeczka jest po ich stronie... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18643
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tesco jest na razie czyste, w tym sensie, że my po prostu grzecznie pytamy, co z konkursem TopDrive. Rozwiążą go prawidłowo i po sprawie. Gdyby tego nie zrobili, naraziliby się świadomie na bliżej nieoszacowane ryzyko. Więc chyba łatwiej i korzystniej dla nich wykonać jeden skuteczny telefon do MC. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18643
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Lidl musiał tak zrobić, bo było po ptokach: nagrody zostały przyznane, wyniki publicznie ogłoszone, fotki z przekazania aut pstryknięte i zamieszczone na oficjalnej stronie Lidla. Tesco ma jeszcze szanse, żeby się z tego wygrzebać... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18643
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Skoro NIEbliskiej rodzinie podarowała samochody, to aż strach pomyśleć, co dostała bliska rodzina
joan
Postów 18643
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Eh, to były czasy... nadal mam 11 PrintScreenów z tamtej akcji-demaskacji, tak na pamiątkę
joan
Postów 18643
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Etam, wystarczy wysłać zapytanie listem poleconym do Tesco
wsciekly - moim zdaniem, podstawowa sprawa, to np. znaleźć właściwy nr KRS MC, bo wyciąg z aktualnych danych kosztuje kilka zł. Wcale bym się jednak nie zdziwiła, gdyby się okazało, że firma MC w ogóle nie istnieje. Ale takie przemyślenia zostawiam sobie najwcześniej na piątek.
W każdym razie, warto poprosić Tesco, aby podali pełne dane podmiotu, któremu powierzają zorganizowanie konkursów, w tym takiego, gdzie nagrodą jest samochód osobowy. Interesuje mnie oczywiście: nazwa, pod którą podmiot prowadzi działalność, pełny adres, REGON, NIP i KRS
joan
Postów 18643
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
SZANOWNY PANIE Z D¡BROWY GÓRNICZEJ, UPRZEJMIE PROSZÊ O ROZWI¡ZANIE KONKURSU TOPDRIVE WRAZ Z POWIADOMIENIEM WSZYSTKICH LAUREATÓW NAJPÓ¬NIEJ DO DNIA 10.06.2011 WŁ¡CZNIE.
JEDNOCZEŚNIE INFORMUJÊ, ŻE JEŚLI PAN TEGO NIE UCZYNI, ZOSTAN¡ PODJÊTE WSZELKIE DOPUSZCZALNE DZIAŁANIA, BY PUBLICZNIE WYJAŚNIÆ TÊ SPRAWÊ DO KOÑCA.
BARDZO PROSZÊ O WYBRANIE NAJLEPSZYCH HASEŁ - ZE WZGLÊDU NA NIEJASNY PRZEBIEG KONKURSU MOŻE SIÊ ZDARZYÆ, ŻE BÊDZIE PAN ZMUSZONY UJAWNIÆ TREŚÆ WYBRANYCH HASEŁ.
Tyle ode mnie w tym wątku i temacie. Dopóki coś nie ruszy. Albo ja się ruszę, ale wtedy organizatora nawet patron z bierzmowania nie ochroni
joan
Postów 18643
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wiem, czemu MC nie chce nam dać autka: żebyśmy tam nie jeździli przy okazji każdego następnego konkursu w sprawie wyników
joan
Postów 18643
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
1) ludzie wysłali masę SMSów bez pokrycia w paragonach; wtedy np. przy 20 takich osobach mamy rachunek 20 x 100 SMSów = 2000 SMSów tylko, jeśli chodzi o te osoby. Komu by się to chciało czytać? Pan wylosował 30 bonów + autko i finito
2) konek jest wałkiem na całej linii. Bony poszły do znajomych z grilla, autko dla rodziny. Jednakoż, zgodnie z regulaminem 11. Dane zwycięzcy będą udostępnione do wglądu w siedzibie Organizatora. Jest tutaj ktoś z Dąbrowy Górniczej?
joan
Postów 18643
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie