Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18643
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
SMSki są wysyłane tym samym sposobem, co później nagrody - dosyć długo idą. Zapewne okrążają Ziemię z osiem razy i odbijają się od czternastu satelitów, nim dotrą na komórki laureatów. Byle w końcu doszły, reszta jest milczeniem... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18643
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Chyba każde zdjęcie powinno zostać opatrzone obszernym komentarzem, bo patrze, patrzę i sensu nie widzę
Być może odrobina prawdy w Twojej interpretacji jest - sądziłam, że zdjęcie przedstawia dachowanie samochodu
joan
Postów 18643
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18643
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wtedy SMSy szły. Po prostu, trzeba się uzbroić w cierpliwość, bez tego ani rusz przy czekaniu na wybranie laureatów & otrzymanie nagród. Ale przypominać się można
joan
Postów 18643
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dokładnie to samo, co teraz
joan
Postów 18643
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tak, ale zastanawiam się, czy to czasem nie była fatamorgana... Najbardziej jednak pamiętam konkurs turecki. I dlatego Pan X może mnie zaskoczyć tylko tym, że zadzwoni z info o wygranej
joan
Postów 18643
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To żart był
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18643
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18643
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Błagam Cię, zrób tak!
joan
Postów 18643
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Znam gorszą agencję, niestety; z nimi jestem na wojennej ścieżce, choć oni jeszcze o tym nie wiedzą
joan
Postów 18643
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wyłączył komórkę, przeca pisałam
joan
Postów 18643
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
On już w niedzielę wieczór na wszelki wypadek wyłączył telefon komórkowy
ilonar2301: a czy tego już po wszystkim to Ci czasem na-wpół-sennej nie szepnął mąż do uszka?
joan
Postów 18643
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dobrze, że o tym napisałyście, wiele osób nie wie o tej zakładce. Sama kiedyś prowadziłam bezsensowną korespondencję na FB z osobami obsługującymi pewną stronkę. Twierdziłam, że nie wysłały mi wiadomości, a było inaczej
joan
Postów 18643
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ale sporo osób szuka takich paragonów - możesz nakupić piwka za ich pieniążki, będzie w sam raz na grilla / imprezę na działce
W temacie: wkurza mnie, że nagrodzili słabszą z moich prac. Grrr, człowiekowi odechciewa się starać
joan
Postów 18643
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Hmm, chyba Ci, co wygrywają, po prostu odnaleźli konkursowe predyspozycje. Potrafią też realnie ocenić swoje szanse - nie wszystko da się przewidzieć, ale człowiek wyczula się na pewne sprawy. Gdy już będziesz wiedzieć, co Ci wychodzi najlepiej i sprawia największą radość, reszta pójdzie, jak z płatka
joan
Postów 18643
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Super! Jak tylko zbiorę do jednego wora moje pytania, to się zgłoszę. Zapewne najwcześniej pojutrze
PS: Ciekawe, jak Rossnet rozwiąże konek Plusssz Zizzz, skoro ciągle wyskakuje naprzemiennie 42 głosy / głosów
joan
Postów 18643
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie wiem, co dostały goralecka i moniaainom, ale ja otrzymałam od bloodi coś takiego:
to zajmie dosłownie kilka sekund
(tu był link)
wystarczy przepisać kod i kliknąć GŁOSUJ, to tyle odklikam! Z góry dziękuję!
Właściwie, to nawet mi się nie chce skomentować.
dawidekk - zdradzę Ci tę tajemnicę, a Ty ją proszę puść w świat. Otóż
Noo, ale to już zbyt dużo pracy; trzeba pomyśleć, wysilić się, znaleźć fajny dowcip w necie, pocieszyć kogoś, kto miał smutny dzień, zapodać pomysł na obiad itp. Nieee, o wiele łatwiej zrobić wytnij/wklej
PS: Zozole chyba w stopce miałeś. I dobrze na tym wyszedłeś. Chyba, że się mylę; latka lecą, pamięć nie ta
joan
Postów 18643
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Spoko, wyszukiwarka da radę
joan
Postów 18643
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Zamiast tylko pisać, poczytaj czasem posty innych ludzi, a poznasz odpowiedzi na wszystkie nurtujące Cię pytania
https://www.e-kon...nfo/forum/search.php
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18643
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Co do pierwszego zdania: a-kogo-to