Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#4411167 Napisano: 01.06.2011 06:54:04 w TESCO konkursy
kaki76 napisał(a):

radosna napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

zubi napisał(a):

dzwonili z topdrivea?

Zadzwoń do nich i zapytaj emotka

Znajomy pan dzwonił do nich dzisiaj i mu powiedzieli, że wczoraj rozsyłali eski.

to ciekawe , że rozsyłali bo jakoś nikt z forum nie wygrał

SMSki są wysyłane tym samym sposobem, co później nagrody - dosyć długo idą. Zapewne okrążają Ziemię z osiem razy i odbijają się od czternastu satelitów, nim dotrą na komórki laureatów. Byle w końcu doszły, reszta jest milczeniem... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4410427 Napisano: 01.06.2011 01:29:07 w Dyskusje o wynikach konkursu
grusia napisał(a):

joan napisał(a):

http://avanti24.pl/moda/0,113611.html

emotka A trzeciego zdjęcia od dołu to już w ogóle nie potrafię objąć ani rozumem, ani sercem emotka Być może dlatego, że nie znam się na samochodach, ale moim zdaniem, coś niefartowne zgłoszenia wylosowali...

To chyba miał byc napis MITO ale dziwny jakis emotka

Chyba każde zdjęcie powinno zostać opatrzone obszernym komentarzem, bo patrze, patrzę i sensu nie widzę emotka Ale MIto wisi, nie grałam...

Być może odrobina prawdy w Twojej interpretacji jest - sądziłam, że zdjęcie przedstawia dachowanie samochodu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4410369 Napisano: 01.06.2011 01:05:41 w Dyskusje o wynikach konkursu
http://avanti24.pl/moda/0,113611.html

emotka A trzeciego zdjęcia od dołu to już w ogóle nie potrafię objąć ani rozumem, ani sercem emotka Być może dlatego, że nie znam się na samochodach, ale moim zdaniem, coś niefartowne zgłoszenia wylosowali... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4410126 Napisano: 01.06.2011 11:36:29 w TESCO konkursy
ilonar2301 napisał(a):

joan napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

A co było w tureckim, bo nie kojarzę? emotka

Dokładnie to samo, co teraz emotka

Ale w końcu zadzwonił do kogoś do nas?

Wtedy SMSy szły. Po prostu, trzeba się uzbroić w cierpliwość, bez tego ani rusz przy czekaniu na wybranie laureatów & otrzymanie nagród. Ale przypominać się można emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4410115 Napisano: 01.06.2011 11:32:41 w TESCO konkursy
ilonar2301 napisał(a):

A co było w tureckim, bo nie kojarzę? emotka

Dokładnie to samo, co teraz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4410097 Napisano: 01.06.2011 11:28:17 w TESCO konkursy
ilonar2301 napisał(a):

joan napisał(a):

nataszka napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

nataszka napisał(a):

co tam u naszego Pana z agencji -załączył komóreczkę ?
DZIEÑ 3 CZAS ZACZ¡Æ emotka

Pewnie nagrody już rozdane, tylko nie wiemy o tym emotka

nikt by się bonem nie pochwalił???

To żart był emotka

Pamiętasz ten konek z ClubCard? emotka

Tak, ale zastanawiam się, czy to czasem nie była fatamorgana... Najbardziej jednak pamiętam konkurs turecki. I dlatego Pan X może mnie zaskoczyć tylko tym, że zadzwoni z info o wygranej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4410075 Napisano: 01.06.2011 11:20:38 w TESCO konkursy
nataszka napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

nataszka napisał(a):

co tam u naszego Pana z agencji -załączył komóreczkę ?
DZIEÑ 3 CZAS ZACZ¡Æ emotka

Pewnie nagrody już rozdane, tylko nie wiemy o tym emotka

nikt by się bonem nie pochwalił???

To żart był emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4409439 Napisano: 01.06.2011 07:47:53 w Carrefour konkursy
Dziś Dzień Dziecka. Dobry czas na rozesłanie SMSów z konka Naturelli emotka Zachęcamy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4409348 Napisano: 01.06.2011 07:18:16 w RMF
mia napisał(a):

W ogóle chciałabym widzieć ich minę, jakbym im powiedziała, że mają zadzwonić do RFM z okazji Dnia Dziecka po zabawki emotka

Błagam Cię, zrób tak! emotka
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4407946 Napisano: 31.05.2011 01:09:36 w TESCO konkursy
wrrrryyy napisał(a):

joan napisał(a):

ronikar napisał(a):

poczta głosowa mnie witała, więc najwyraźniej zajęty...

Wyłączył komórkę, przeca pisałam emotka

Nie ładnie, najpierw się umawia a potem nie odbiera emotka

Znam gorszą agencję, niestety; z nimi jestem na wojennej ścieżce, choć oni jeszcze o tym nie wiedzą emotka A ten pan po prostu zachowuje się tak, jak zwykle, nie ma się co pieklić. Laureaci zostaną wybrani i nagrody w końcu do nich dotrą. Bez nerwów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4407904 Napisano: 31.05.2011 12:50:40 w TESCO konkursy
ronikar napisał(a):

poczta głosowa mnie witała, więc najwyraźniej zajęty...

Wyłączył komórkę, przeca pisałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4407671 Napisano: 31.05.2011 10:56:01 w TESCO konkursy
ronikar napisał(a):

Podajcie telefon do tego pana Tomka z Media Contact

On już w niedzielę wieczór na wszelki wypadek wyłączył telefon komórkowy emotka

ilonar2301: a czy tego już po wszystkim to Ci czasem na-wpół-sennej nie szepnął mąż do uszka? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4407556 Napisano: 31.05.2011 10:03:27 w Wkurza mnie...
iwonciaaa napisał(a):

nie chciałam wywołać masowego wkurzenia, ale lepiej teraz niż potem emotka

Dobrze, że o tym napisałyście, wiele osób nie wie o tej zakładce. Sama kiedyś prowadziłam bezsensowną korespondencję na FB z osobami obsługującymi pewną stronkę. Twierdziłam, że nie wysłały mi wiadomości, a było inaczej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4406360 Napisano: 30.05.2011 05:53:26 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

Wkurza mnie to, że już się wybierałam do mojego pobliskiego ABC po chmielowe, gdy coś mnie tknęło żeby rzucić okiem w regulamin, no i co? Nokia mi średnio potrzebna, a na podatek chwilowo od zbędnej rzeczy (handel odpada) mnie nie stać... I co ze mnie za konkursowicz? emotka

Ale sporo osób szuka takich paragonów - możesz nakupić piwka za ich pieniążki, będzie w sam raz na grilla / imprezę na działce emotka

W temacie: wkurza mnie, że nagrodzili słabszą z moich prac. Grrr, człowiekowi odechciewa się starać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4406303 Napisano: 30.05.2011 05:29:22 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
zanetkaa napisał(a):

Czesć! A jak robicie to że w ogóle udaje Wam sięcoś wygrać??? Gram już od dłuższego czasu i jeszcze mi się nie udało..

Hmm, chyba Ci, co wygrywają, po prostu odnaleźli konkursowe predyspozycje. Potrafią też realnie ocenić swoje szanse - nie wszystko da się przewidzieć, ale człowiek wyczula się na pewne sprawy. Gdy już będziesz wiedzieć, co Ci wychodzi najlepiej i sprawia największą radość, reszta pójdzie, jak z płatka emotka Nie wygrywam codziennie i dobrze mi z tym, nie poradziłabym sobie organizacyjnie emotka Ale zawsze warto grać, jeśli jest frajda emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4406290 Napisano: 30.05.2011 05:21:44 w Wkurza mnie...
polec napisał(a):

joan mogę ci jakoś pomóc z tymi soczewkami. noszę już 14 rok, więc jak coś to zapraszam na PW

Super! Jak tylko zbiorę do jednego wora moje pytania, to się zgłoszę. Zapewne najwcześniej pojutrze emotka
PS: Ciekawe, jak Rossnet rozwiąże konek Plusssz Zizzz, skoro ciągle wyskakuje naprzemiennie 42 głosy / głosów emotka A właśnie mam zabrać się za ich konkursy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4406253 Napisano: 30.05.2011 05:05:05 w Wkurza mnie...
A ja chciałam o czym innym napisać. Bo od 3 dni noszę soczewki kontaktowe i nieźle mi dają popalić. Ale skoro rzuciliście temat... emotka

Nie wiem, co dostały goralecka i moniaainom, ale ja otrzymałam od bloodi coś takiego:

to zajmie dosłownie kilka sekund emotka

(tu był link)

wystarczy przepisać kod i kliknąć GŁOSUJ, to tyle odklikam! Z góry dziękuję!

Właściwie, to nawet mi się nie chce skomentować.

dawidekk - zdradzę Ci tę tajemnicę, a Ty ją proszę puść w świat. Otóż emotka Istnieje coś takiego, jak stopka. W stopce można zamieścić link do swojego zgłoszenia konkursowego. Przy każdym poście, który pojawi się na forum, ta stopka również zaistnieje. Wystarczy zamieszczać sensowne wpisy i podać komuś pomocną dłoń, by kliki szły jeden za drugim...
Noo, ale to już zbyt dużo pracy; trzeba pomyśleć, wysilić się, znaleźć fajny dowcip w necie, pocieszyć kogoś, kto miał smutny dzień, zapodać pomysł na obiad itp. Nieee, o wiele łatwiej zrobić wytnij/wklej emotka Ja takim osobom nie klikam i klikać nie będę, od tego mają swój klikaczowy wątek, a jak nawet tam sobie nie radzą, to sorry Gregory, niech się zabiorą za konkursy innego rodzaju. I szkoda mi poświęcać stopki na informowanie o tym, bo stopka może mieć tylko 3 linijki emotka

PS: Zozole chyba w stopce miałeś. I dobrze na tym wyszedłeś. Chyba, że się mylę; latka lecą, pamięć nie ta emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4405928 Napisano: 30.05.2011 02:13:14 w Pomocy!!!!
friq napisał(a):

Nie jest łatwo coś znaleźć jak co pare minut lub sekund jest nowy post emotka

Spoko, wyszukiwarka da radę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4405860 Napisano: 30.05.2011 01:38:38 w Pomocy!!!!
friq napisał(a):

Wygrał ktoś z was coś z Lidla z nowej promocji Jojo lub z Winiary 300 zł, bo nie wiem czy jest sens wysyłać.

Zamiast tylko pisać, poczytaj czasem posty innych ludzi, a poznasz odpowiedzi na wszystkie nurtujące Cię pytania emotka Poza tym, możesz również skorzystać z funkcji przeszukaj forum ok:
https://www.e-kon...nfo/forum/search.php
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4405832 Napisano: 30.05.2011 01:25:32 w TESCO konkursy
szaradzista1 napisał(a):

Z konkursu Sphinxa podaja pelne dane, I nagrode zdobyla babka, ktora wg internetu zajmuje sie zawodowo reklama i ukladaniem hasel dla roznych firm.
Z Tesco cisza nikt do mnie nie dzwonil.

Co do pierwszego zdania: a-kogo-to emotka Jesteśmy w wątku Tesco; gdzie kto pracuje jest mi zupełnie obojętne, o ile regulamin też to olewa. Zawsze się możesz pożalić w wątku Wkurza mnie, choć sensu nie widzę... Wyświetl w wątku >>
0 0