Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18639
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Może właśnie dzisiaj
joan
Postów 18639
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jest piątek wieczór, początek weekendu, godzina 19:37. Jeśli to czytasz, jesteś nałogowcem
PS: Zgadzam się z Twoją wypowiedzią ciut powyżej. Bo czy ja komuś bronię skorzystać z Googla? Może gdyby ludzie byli mniej skoncentrowani na sprzedawaniu i kupowaniu paragonów, okazje nie przelatywałyby im koło nosa. A ja lubię sobie czasem z wykopem odbić konki paragonowe. I nie zamierzam się komukolwiek tłumaczyć z tego, że mnie wypatrzono na jakiejś liście laureatów
Spadam pod prysznic, miłego słuchania RMFu, a szczególnie reklam
PS: ziolko - gratulacje
joan
Postów 18639
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18639
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dedukcja
Mam nadzieję, że następny konkurs znów będzie matematyczny - to była lepsza zabawa, przynajmniej dla mnie
joan
Postów 18639
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nikt Cię nie podp*
A żeby było w temacie: w konkursie z okazji Dnia Dziecka wpadła mi 1 karta, możecie mnie dopisać do listy. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18639
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Świetne. Szczególnie okolica 30 sekundy...
joan
Postów 18639
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ufff, bo już się zaczynałam niepokoić
joan
Postów 18639
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18639
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Cisza. Chyba kończą się zajmować danymi laureatów z konka w Kauflandzie; może wkrótce coś się ruszy... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18639
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ja aktywowałam karty na stronce BREbanku; mimo tego nie działały w Carrefourze i Kauflandzie. Za to zapłaciłam nimi w Sphinxie, Cinema-City, Lidlu i Rossmannie. Może więc w Twoim przypadku wystarczy odwiedzić inne sklepy...
joan
Postów 18639
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jest tutaj:
http://www.wysoki...obcasy/0,113803.html
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18639
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Chyba, że jeden pojedzie za kasę z konka, a reszta rodziny zapłaci za siebie i... będzie rodzinnie
BTW: Przypomina mi to nieco voucher SP, który leży u mnie na półce i się kurzy
joan
Postów 18639
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Też mnie to rozwaliło, ale potem pomyślałam, że może im chodzi o wczasy pod gruszą
joan
Postów 18639
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Oł no, nie mam męża, żeby się z nim móc pokłócić
joan
Postów 18639
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A ja chciałam Wam tu napisać, że to na pewno jakaś pomyłka informatyka i zamieścili wyniki innego konkursu
Ja ten konkurs świadomie olałam. Jeśli tylko mogę, nie startuję w konkursach, gdzie jest możliwość przesłania pracy pocztą
joan
Postów 18639
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jak możesz tu dawać takie coś, gdy u mnie dopiero za godzinę obiad!
PS: Fajny, mojemu facetowi się spodobał - dobrze, że urodziny miał w zeszłą środę, bo jeszcze bym mu musiała wyczarować taki torcik
joan
Postów 18639
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Et tu Brute, contra me?
Ja to widzę tak: jako mugolski konsument, znalazłam wzmiankę o konkursie w gazetce Carrefour. Ponieważ wyraźnie napisano tam, gdzie można uzyskać więcej informacji o konkursie, udałam się na stronę konkursu, przeczytałam regulamin, wydrukowałam go i wielokrotnie dokonałam na jego podstawie prawidłowych zakupów.
Nie jest moim obowiązkiem, jako uczestnika konkursu:
1) studiowanie jakichkolwiek ulotek ani materiałów reklamowych, gdyż konkurs odbywa się w oparciu o pełną treść regulaminu,
2) wielokrotne zapoznawanie się z regulaminem i dociekanie, czy organizator dokonuje w nim zmian, czy też nie.
Przypominam również, że:
16. Organizator Konkursu zastrzega sobie prawo do dokonania modyfikacji postanowień Regulaminu (w tym w zakresie nagród), pod warunkiem, że zmiany takie nie naruszą praw nabytych Uczestników Konkursu. Moje prawa zostały naruszone.
PS: Nie wiem, jak rozumieć adnotację nad linkiem z regulaminem, który Wam dałam: Zdjęcie przedstawia stan strony z 6 Maj 2011 20:34:47 GMT Się nie znam na takich informatycznych sprawach
joan
Postów 18639
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18639
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18639
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
http://tiny.pl/hf7bj (skróciłam w Tiny)
Co to k* za organizator konkursu?! Naprawdę się zdenerwowałam - nagrody za kilka tysięcy złotych, a oni sobie ot tak zmieniają regulamin oczekując, że konsument będzie codziennie zerkał na stronę konkursu i sprawdzał wyraz po wyrazie, czy organizator nie raczył czegoś zmienić