Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#4382863 Napisano: 21.05.2011 07:30:04 w Carrefour konkursy
psika napisał(a):

joan napisał(a):

Czy ktoś ma wydrukowany/zapisany na kompie regulamin do konka Wakacje na lajcie emotka Wkurzałam się na siebie, że nie zauważyłam wzmianki o minimalnej wartości produktów promocyjnych (10 zł), a w regulaminie, który mam wydrukowany nie ma w ogóle takiego zapisu! emotka Chyba zmienili regulamin...
Czy ktoś z Was również ma taką wersję regulaminu, jak moja?

PS: Nie wygrałam wycieczki, ale co w przypadku, gdy wygram cokolwiek i każą mi odesłać wszystkie paragony? Grr emotka

od początku była wzmianka o 10zł

A właśnie, że nie - znalazłam w necie POPRZEDNI¡ wersję regulaminu bez wzmianki o kwocie minimalnej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4382835 Napisano: 21.05.2011 07:16:03 w Carrefour konkursy
Czy ktoś ma wydrukowany/zapisany na kompie regulamin do konka Wakacje na lajcie emotka Wkurzałam się na siebie, że nie zauważyłam wzmianki o minimalnej wartości produktów promocyjnych (10 zł), a w regulaminie, który mam wydrukowany nie ma w ogóle takiego zapisu! emotka Chyba zmienili regulamin...
Czy ktoś z Was również ma taką wersję regulaminu, jak moja?

PS: Nie wygrałam wycieczki, ale co w przypadku, gdy wygram cokolwiek i każą mi odesłać wszystkie paragony? Grr emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4380654 Napisano: 20.05.2011 01:10:56 w Rossmann
PS: A jak myślicie, czy oni wczoraj podwyższyli ceny tych tuszy o 41%? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4380646 Napisano: 20.05.2011 01:06:38 w Rossmann
Dostałam właśnie kupon na inny tusz z tego konkursu emotka kod, który daje zniżkę 40% na zakup tuszy, jest taki sam dla wszystkich produktów.
Podaję: 2981417257172. Spiszcie sobie go i spróbujcie zrobić zakupy bez wydrukowanego numeru - zawsze można przy kasie powiedzieć, że się nie ma w domu drukarki emotka

Na pewno kodzik zadziała przy zakupie tych tuszy:
1) Bourjois Volume Glamour (Black)
2) L'Oreal Mascara Volume Million Lashes (Black)
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4380362 Napisano: 20.05.2011 12:08:01 w Rossmann
ksantypa napisał(a):

mi sie otwiera-tam jest kod , ktory trzeba pokazac pzry zakupie tuszu maybelline z 40 % znizka

U mnie na obrazku znajduje się tusz Bourjois* oraz duży kod kreskowy. I zapis, żeby skorzystać ze zniżki 40% w dniach 19 - 25.05.2011.

*wersje tuszy różnią się w zależności od tego, co ktoś wcześniej zaznaczył w ankiecie. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4380231 Napisano: 20.05.2011 11:39:05 w Inne mniejsze markety
agamaty napisał(a):

isiulka napisał(a):

bo to przynosi pecha emotka

a wcale nie! dwa tygodnie temu dzwoniłam i pytałam, czemu nie ma jeszcze wyników z Kamisa w Auchan emotka Dziś wygrałam TV:) dzwońcie, a co tam! Pan bardzo miły jest.

...i teraz wszyscy dzwonią do Smolara emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4378176 Napisano: 19.05.2011 03:41:11 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
joan napisał(a):

Bony z wiosennego zauroczenia, karta RMFu oraz iPOD nano z gazety emotka Jeszcze tylko niech burza tutaj dziś dotrze emotka

I jeszcze jeden iPOD w kolorze srebra emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4378172 Napisano: 19.05.2011 03:37:49 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Bony z wiosennego zauroczenia, karta RMFu oraz iPOD nano z gazety emotka Jeszcze tylko niech burza tutaj dziś dotrze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4374391 Napisano: 18.05.2011 11:05:31 w Wkurza mnie...
79magda napisał(a):

Nie dziwię się, że tak usłyszała... sorry za naiwność mojego pytania - naprawdę nie mam pojęcia o tym konku, ale czy one nie są do Tesco te karty? emotka

Trudno powiedzieć, nigdy wcześniej takiej karty nie wygrałam. Jak dla mnie, są to zwykle karty płatnicze Visa. Chciałam wydać tę kasę przy pierwszej lepszej okazji, bo nie mam u siebie Tesco, a samochodu nie posiadam. Chcąc zrobić zakupy w Tesco, musiałabym kogoś poprosić o pomoc przy transporcie, a nie chcę nikomu zawracać gitary emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4374319 Napisano: 18.05.2011 10:43:23 w Wkurza mnie...
79magda napisał(a):

joan napisał(a):

Mój facet ma dziś urodziny; poszedł do Carrefoura z AKTYWN¡ kartą Visa RMFu i musiał zostawić jedzenie dla gości przy kasie emotka

Może nie powiedział w kasie RMF FM najlepsza muzyka...
emotka

sorry, nie mogłam się powstrzymać emotka nie wygrałam ani sztuki w tym konku, ale na forum czytałam, że podobno wszędzie można nimi płacić emotka

Karta była podpisana, wygrana na niego, jej status w necie to aktywna emotka Czekam, aż laureaci napiszą, gdzie zapłacili tą kartą emotka

Madziu - obawiam się, że pani kasjerka usłyszała raczej coś wysoce niecenzuralnego, wysyczanego ze sporą dozą złości, którą może przejawiać jedynie zagubiony pośród ogromu produktów solenizant, co się musi wrócić do domu po większą ilość gotówki... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4374209 Napisano: 18.05.2011 10:05:14 w Wkurza mnie...
Mój facet ma dziś urodziny; poszedł do Carrefoura z AKTYWN¡ kartą Visa RMFu i musiał zostawić jedzenie dla gości przy kasie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4372724 Napisano: 17.05.2011 05:11:30 w Popraw sobie humor...
ineska napisał(a):

http://allegro.pl...hit-i1594920093.html emotka emotka

Sikanie na stojąco... przez całe życie o tym marzyłam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4372205 Napisano: 17.05.2011 02:04:22 w Oddam za darmo
joan napisał(a):

majchrowski napisał(a):

poszukuje paragonu (może być skan) z Unimil SKYN konkurs NIC z 13 maja lub wcześniejszy --- propozycję na priv!!!!!!!!!

Słuchaj zdesperowany spamerze, mam w d* fakt, że nie posiadasz paragonu z zeszłego tygodnia na konkurs, który dopiero dziś pojawił się w bazie! Pewnie nie zrobiłeś zakupów, bo jesteś uczulony na lateks. Trzeba było uważać na lekcjach wychowania do życia w rodzinie emotka

W temacie: oddam za darmo kodziki coke.pl pierwszej osobie, która zgłosi się na PW; prześlę wieczorem emotka

Pooooszło!
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4372201 Napisano: 17.05.2011 02:02:24 w Oddam za darmo
majchrowski napisał(a):

poszukuje paragonu (może być skan) z Unimil SKYN konkurs NIC z 13 maja lub wcześniejszy --- propozycję na priv!!!!!!!!!

Słuchaj zdesperowany spamerze, mam w d* fakt, że nie posiadasz paragonu z zeszłego tygodnia na konkurs, który dopiero dziś pojawił się w bazie! Pewnie nie zrobiłeś zakupów, bo jesteś uczulony na lateks. Trzeba było uważać na lekcjach wychowania do życia w rodzinie emotka

W temacie: oddam za darmo kodziki coke.pl pierwszej osobie, która zgłosi się na PW; prześlę wieczorem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4371352 Napisano: 17.05.2011 09:59:41 w Popraw sobie humor...
errorr napisał(a):

Dawno nie było kawałów do czytania a czytanie cieszy emotka

Putin żali się Miedwiediewowi:
-Nie rozumiem tych stref czasowych.
-Dzwonię do Obamy z życzeniami a on mówi, że urodziny miał wczoraj.
-Dzwonię do Tuska z kondolencjami, a on mówi, że wylatują jutro...

emotka Nie pytać, dlaczego ten dowcip mnie śmieszy, sama tego nie wiem... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4370132 Napisano: 16.05.2011 07:23:26 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

joan - czytałaś gg? emotka

Jeszcze nie włączyłam, jadłam kolację emotka Zaraz oblukam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4370073 Napisano: 16.05.2011 07:03:49 w Wkurza mnie...
bluesky napisał(a):

joan napisał(a):

rashu napisał(a):

Tramal jest mocny, ale na receptę

Takich środków unikam. Zobaczymy, jak się sytuacja rozwinie...

Chyba nie jest z Tobą tak źle skoro masz siłę na kompie pisać ...
Idź odpocznij a jak Ci przejdzie wejdź spowrotem i napisz po czym Ci przeszło emotka

Widocznie musiałam siedzieć przy kompie. I nie tak łatwo mnie rozłożyć emotka
A po czym mi przeszło emotka Popołudniu ból zaczął się pulsującym krokiem zbliżać do granicy wytrzymałośći, postraszył i... nie przekroczył tej granicy emotka Nie wzięłam kolejnej tabletki, tylko położyłam się do łóżka, a potem (wierzcie lub nie) miałam sesję wahadełkami radiestezyjnymi. Obudziłam się o 19:00, po głębokim i relaksującym śnie. Na razie jest znów troszkę pulsująco, pozostaję czujna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4369090 Napisano: 16.05.2011 01:14:06 w Wkurza mnie...
rashu napisał(a):

Tramal jest mocny, ale na receptę

Takich środków unikam. Zobaczymy, jak się sytuacja rozwinie... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4368948 Napisano: 16.05.2011 12:35:35 w Wkurza mnie...
79magda napisał(a):

Może bierzesz za słabe tabletki??? Na naprawdę silne bóle (wiem coś o tym, cierpię na migreny) nie pomagają te wszystkie apapy itp.

Facet mi kupił Ibalgin; mam zamiar jechać najwyżej jeszcze jutro na tabletkach przeciwbólowych. Normalnie nigdy żadnych tabletek nie biorę, nawet nie miałam niczego w domu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4368935 Napisano: 16.05.2011 12:31:08 w Wkurza mnie...
slonko365 napisał(a):

jeśli tabletka nie daje rady przez 8 godzin, możesz dodatkowo, np.na zmianę co 4 godziny brać tabletki z innym środkiem, np. ibuprom przeplatać z paracetamolem. Tak mi poradziła pediatra gdy moje dziecko miało bardzo wysoką gorączkę, i maksymalna dawka jednego leku nie dawała rady. Ale dobowej dawki jednego leku (lub różnych z tym samym środkiem) przekraczać nie wolno.

Dzięki, tak pewnie zrobię... Generalnie chodzi mi o to, że mamy XXI wiek, gdzie w tv rządzą reklamy tabletek przeciwbólowych, a gdy człowiek jest w potrzebie, to nie pomogą tak, jakby się chciało emotka Wyświetl w wątku >>
0 0