Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#4425415 Napisano: 07.06.2011 07:11:57 w Wkurza mnie...
Nie wiem, o czym tu mowa. Bo sporo konkursów dodaję do bazy; obojętnie, czy mi się coś nawinie w gazecie, radio czy kajkolwiek. I nigdy nikt z fochem do mnie nie uderzył. Wkurza mnie, że ludziom, którzy łamią regulamin tego forum nie można nawet zwrócić uwagi. A przede wszystkim, wkurza mnie wspieranie dziadostwa; myślałam, że po wielu miesiącach tutaj zmienię zdanie, że jakoś to zakceptuję, ale przyznać muszę: WKURZA MNIE WSPIERANIE DZIADOSTWA! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4424178 Napisano: 07.06.2011 11:56:03 w Paragony
zarania - miałam na sprzedaż paragon na wypadek, gdyby ktoś miał ochotę go mieć w swojej kolekcji; on nie dotyczył żadnego konkursu. To jest znacząca różnica. Przykro mi, że źle zrozumiałaś ten wpis. Mogę tutaj zaoferować paragon, jaki mi się podoba, nawet od fryzjera emotka

Co do informacji na temat Olaya, to ja grzecznie zapytałam osobę, która dała ogłoszenie na temat kupna paragonu konkursowego, więc pozwój JEJ odpowiedzieć. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4424115 Napisano: 07.06.2011 11:37:47 w Paragony
zarania napisał(a):

joan napisał(a):

29renata napisał(a):

Szukam paragon Olay z Rossmana. Pw

A który to konkurs z bazy e-konkursy? Bo trudno skojarzyć...

Nie musisz pisać na PW, najlepiej zapodaj odpowiedź tutaj emotka

Ale jak ja Cię joan pytałam na PW co to za konkurs, na który oferujesz paragon z Lidla za zakupy w ramach akcji Pyszne danie na śniadanie to nie raczyłaś/eś odpisać, a od innych wymagasz. emotka

PO PIERWSZE: czy ja napisałam, że posiadam na sprzedaż paragon na jakikolwiek k-o-n-k-u-r-s? Proszę czytać ze zrozumieniem emotka

PO DRUGIE: Wypraszam sobie robienie wszystkich wkoło w ch*, czyli granie bez paragonu + późniejsze żebranie o paragon do konkursu spoza forum. Przypominam, że regulamin zabrania pisania na temat konkursów, które nie zostały dodane do bazy. Więc staram się wyjaśnić, czy mamy tutaj do czynienia z takim właśnie przypadkiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4424020 Napisano: 07.06.2011 11:17:52 w Paragony
29renata napisał(a):

Szukam paragon Olay z Rossmana. Pw

A który to konkurs z bazy e-konkursy? Bo trudno skojarzyć...

Nie musisz pisać na PW, najlepiej zapodaj odpowiedź tutaj emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4423690 Napisano: 07.06.2011 09:57:54 w TESCO konkursy
ziolko napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Mam bon do Tesco emotka sms

ja tez emotka

Nie robicie sobie jaj, co??? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4423279 Napisano: 07.06.2011 08:16:35 w Wkurza mnie...
79magda napisał(a):

joan napisał(a):

Mam paragon z Lidla za zakupy w ramach akcji Pyszne danie na śniadanie (bułka fitness, ciabatta i koreczki śledziowe). Tanio nie oddam emotka Można pisać PW z ceną za paragon w tytule, ale nie gwarantuję, że odpiszę każdemu... emotka

Wkurzają mnie takie posty... Nie dość, że propagują niezdrowy tryb życia - wszak wiadomo, że rybka lubi pływać, więc do śledzia ze dwie setki... joan, doprawdy wstydź się - na śniadanie takie rzeczy...

To jeszcze, że nie tanio i bez gwarancji... Ech...

A kto powiedział, żem to zjadła emotka Może tylko dokonałam zakupów, żeby potem z ogromnym zyskiem odsprzedać paragon emotka A z ciekawostek rzeknę, że otrzymałam PW, ale niestety, bez cen w tytule emotka

Od wielu dni dczuwałam ogromną chęć podzielenia się z bractwem konkursowym informacją, co za paragon odnalazłam w portfelu. Co chwilę ktoś przecież w wątku Paragony strzela lansem, jakich to paragonów on nie posiada. Mam takie coś! I ja! Ja też! U mnie w stringach się zawieruszył! Bierzcie i kupujcie u mnie wszyscy! W tym miesiącu zniżka dla tych, co stale grają bez paragonów! Też chciałam zaistnieć w tamtym wątku... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4422807 Napisano: 06.06.2011 10:05:35 w TESCO konkursy
cudaczek - oł mamma, normalnie żałuję, że ściereczek nie kupiłam, moglibyśmy się nimi masować w wannie emotka A ja (gupek) nabyłam 3 płyny do szyb w spreju; teraz możemy się jedynie nago zabawić w paintballa dla dziwaków emotka

A stringi miały tylko zobrazować męski brak rozeznania w niektórych damskich potrzebach, się nie obruszaj emotka

PS: Mam nadzieję, że nikt się nie pogniewa za zamieszczenie tych kilku abstrakcyjnych wpisów; wątek zrobił się trochę ciężkostrawny, trzeba go było nieco odstresować emotka

Branoc, meldujcie o sytuacji na Tesco-froncie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4422801 Napisano: 06.06.2011 10:03:34 w Dyskusje o wynikach konkursu
cudaczek napisał(a):

... dziewczyna dała z siebie wszystko. Szkoda, że było tego tak niewiele...
emotka emotka emotka
Joan emotka emotka emotka Toz to tekst roku!!! emotka emotka emotka

Zaraz to zapiszę, a później na jakiś konkurs wyślę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4422785 Napisano: 06.06.2011 09:52:56 w Dyskusje o wynikach konkursu
inka113 napisał(a):

może ona wcale się nie spodziewała wygranej emotka czasami coś tam się na jakiś konkurs 'klepnie' i zapomina o nim... a tu ma dziewczyna niespodziankę! emotka

Śmiem wątpić. Żeby się przebić chociażby w nagrody dzienne, trzeba było mieć sporo głosów, a wątpię, by ktokolwiek sam z siebie uznał tę pracę za wartą wsparcia. Albo sama na siebie głosowała, albo się głosami wymieniała, co oznacza, że ciągle była w temacie i nie klepnęła tego od tak sobie. Zresztą, czy Ty byś walnęła byle jaki tekst przy kwocie 24000 zł? emotka Moim zdaniem, dziewczyna dała z siebie wszystko. Szkoda, że było tego tak niewiele... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4422767 Napisano: 06.06.2011 09:45:47 w TESCO konkursy
cudaczek napisał(a):

joan napisał(a):

cudaczek napisał(a):

Eeeee tam, radość chłopa ze ściereczek z mikrofibry - BEZCENNA!!! emotka

A podeszłaś doń z tekstem Kochanie, mam dla Ciebie prezent-niespodziankę? emotka

No, jakbyś mi to z ust wyjęła emotka

A jaka była reakcja? emotka

Może taka: No, y, y, dziękuję, Słonko. W końcu ja Tobie również kupuję spontaniczne upominki: stringi w rozmiarze XXL, kolczyki z uczulającym metalem i perfumy z piżmem. Miło, że o mnie pomyślałaś... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4422748 Napisano: 06.06.2011 09:39:12 w TESCO konkursy
cudaczek napisał(a):

Eeeee tam, radość chłopa ze ściereczek z mikrofibry - BEZCENNA!!! emotka

A podeszłaś doń z tekstem Kochanie, mam dla Ciebie prezent-niespodziankę? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4422726 Napisano: 06.06.2011 09:32:23 w Dyskusje o wynikach konkursu
Mnie nie razi poziom ani banalność tej pracy, bo sama często dostosowuję się do oczekiwań jury - wiadomo np., że pewien producent cenzurataśmy jest mistrzem w przyznawaniu nagród prymitywnym hasłom. Zadaniem uczestnika jest więc właściwie skorygować swoje zgłoszenie i nie ma co udawać drugiego Mickiewicza. Ale kule bele, jak można nagrodzić coś, co kaleczy język polski?! emotka To mnie wkurza! Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4422457 Napisano: 06.06.2011 07:50:21 w Dyskusje o wynikach konkursu
ewaewa napisał(a):

a w tym konkursie nie liczyła się czasem ilość głosów?
nie wierzę, że to jakieś jury wybrało tę odpowiedź emotka przecież każde inne zgłoszenie było o wiele lepsze emotka

Tam chyba było tak, że nagrody dzienne zdobywało się za kliki, ale potem spośród nich żiri wybierało laureata nagrody głównej.

visserarthur - rozbawiłeś mnie z tym Czesiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4422437 Napisano: 06.06.2011 07:43:25 w Carrefour konkursy
wisienka napisał(a):

czy do konkursu w carrefour -fioletowe zakochanie - trzeba odpowiedzieć,które z produktów milka lubisz najbardziej i dlaczego?
to tylko o czekoladach i alpejskim mleczku czy o lu go też mogę napisać?
proszę o pomoc jeszcze nie brałam udziału w takich konkursach

Moim zdaniem chodzi wyłącznie o produkty z serii Milka - czekolady, ciastka, ptasie mleczko...
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4422411 Napisano: 06.06.2011 07:29:13 w Dyskusje o wynikach konkursu
goralecka napisał(a):

http://pokolenie2...php/galeria/show/396 zgłoszenie z błędami wygrało 24 tysiące złotych emotka

wybory jury czasami są bardzo zaskakujące emotka

Ja wiedziałam, że tak będzie, ja wiedziałam... I nie wzięłam udziału. To była słuszna decyzja. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4421894 Napisano: 06.06.2011 03:50:46 w TESCO konkursy
isiulka napisał(a):

Aaaaa tam i tak większość osób oleje, można coś wskórać jak się wszyscy za nich wezmą, a to jest niewykonalne. Ja za bardzo szanuje swój święty spokój aby się w to angażować, nie ten to inny konkurs emotka

Oj tak, mądrze prawisz, w pełni się zgadzam. Ale za bardzo lubię zadawać niewygodne pytania, żeby zrezygnować z uderzenia do nich emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4421840 Napisano: 06.06.2011 03:30:42 w Pomocy!!!!
mariolakal napisał(a):

Potrzebuję pomocy na allegro: czy jest tam jakieś archiwum sprzedanych przedmiotów ? Szukam pewnego kontrahenta, który cósik ode mnie kiedyś kupił /w ubiegłym roku/, a nie pamiętam jego danych... emotka

Archiwum jest, ale płatne. Możesz za to:
1) odszukać w komentarzach nazwę tego kontrahenta i spytać go o dane,
2) sprawdzić mejle z zeszłego roku; gdy ktoś od Ciebie coś kupi, od allegro przychodzi mejl z danymi kupującego. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4421552 Napisano: 06.06.2011 01:19:10 w TESCO konkursy
kochaniutka napisał(a):

Wygląda na to, że to walka z wiatrakami. Jedynie każdy indywidualnie może powziąć decyzję o nie braniu udziału w ich konkursach i liczyć , że inne agencje będą w porządku.

Wiatrak można podpalić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4421545 Napisano: 06.06.2011 01:17:25 w TESCO konkursy
emanuela24 - nie będę się zakładać, bo nie mam Twojej wiedzy. Natomiast interesują mnie nie sygnały, tylko konkretne zapytania, złożone za pośrednictwem listów poleconych. A o takich nigdy nie słyszałam, więc podejrzewam, że nie było. Stąd moja wcześniejsza wypowiedź. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4421531 Napisano: 06.06.2011 01:13:34 w TESCO konkursy
ilonar2301 napisał(a):

joan napisał(a):

ziolko - nie liczę na cud emotka Irytujące jest, że tyle ludzie tutaj piszą o poprzednich dziwnych sytuacjach, a spytaj kogoś, czy ruszył d* w tej sprawie, to walnie oczy w sufit emotka Nie jestem w stanie doglądać list laureatów wszystkich możliwych konkursów, a do Tesco mam daleko. Niemniej wzięłam udział w TopDrive i nie zostawię tej sprawy. Się nie dziwcie, że MC sobie pozwala na to i owo, skoro nigdy wcześniej niczego do Tesco nie zgłoszono emotka Trzeba dbać o swoje interesy na bieżąco...

kochaniutka - nie przejmuj się, wiemy, o co Ci chodziło, luzik emotka

Mylisz się joan . Zgłaszane było to w przypadku Clubcarda. Ale Tesco stwierdziło, że nie widzi problemu. emotka

Ooo, to ciekawe, nie wiedziałam. Tym gorzej dla Tesco emotka Wyświetl w wątku >>
0 0