Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#4338846 Napisano: 05.05.2011 01:03:38 w Inne mniejsze markety
SMS z konka Kufland, potencjalny. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4338482 Napisano: 05.05.2011 11:38:05 w Paragony
zarania napisał(a):

Agnes napisał(a):

olciak napisał(a):

olciak napisał(a):

kupię paragon URINAL z datą do 27.04 proszę pw z ceną

nie prosciej było sobie kupic Urinal?
emotka

Czemu się czepiasz, może miała własny, ale wpadła jej nadprogramowa wygrana?

Przepraszam bardzo, ale co to takiego jest NADPROGRAMOWA WYGRANA? Czy nagrody się chowaja po kątach, bzykają i rozmnażają? emotka Powiedzmy sobie szczerze: nadprogramowa wygrana = komuś zaj**ana emotka

PS: Jak dawno temu stwierdził Rafał - ten top jest kontrowersyjny. Był, jest i będzie. Bo bardzo rzadko można tutaj zaobserwować tzw. wypadki losowe albo po prostu sporadyczne grzeszki. Najczęściej w kółko pojawiają się tutaj wpisy tych samych osób, co albo są nadprogramowo uzdolnione i paragonów szukają, albo oficjalnie dają zielone światło = zachęcają innych do grania bez zakupów swoimi ofertami sprzedaży paragonów. Przeraża mnie skala tego zjawiska... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4335703 Napisano: 04.05.2011 01:52:18 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
pola731 - a coś się tak na loterie / czasówki uparła? Albo na Pawełka, który oblegany jest nie tylko przez ludzi z naszego forum? Czy Ty aby na pewno chcesz wygrać, czy tylko se pograć? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4335007 Napisano: 04.05.2011 10:37:54 w Wkurza mnie...
dawidekk - trzymamy emotka Sprężaj się, bo już nie ten wiek, żeby tak bezkarnie palce ściskać emotka

morbias - sęk w tym, że ten, kto na pewno by pomógł, nie zna odpowiedzi; a ten, kto zna... wiadomo. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4334696 Napisano: 04.05.2011 09:03:10 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

joan napisał(a):

Mam wyjątkowy talent do znajdowania konkursów dzień lub dwa po tym, jak się zakończyły emotka Dziś już chyba z 10 emotka

Vide: mój post na poprzedniej stronie... emotka

Tak też mam dosyć często, ale sobie mówię, że to nie z lenistwa, tylko z obfitości konkursowej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4334679 Napisano: 04.05.2011 08:55:47 w Wkurza mnie...
Mam wyjątkowy talent do znajdowania konkursów dzień lub dwa po tym, jak się zakończyły emotka Dziś już chyba z 10 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4334365 Napisano: 04.05.2011 06:39:51 w Wkurza mnie...
czarnygreg napisał(a):

bo szybciej się zlicza niż czyta ze zrozumieniem a sztuka czytania w narodzie ginie

Z tym się zgadzam. A jak widzę, że ktoś dodaje prawie codziennie po 30-40 osób do grona swoich znajomych, to padam. Ciekawe, że takich profili nikt nie uznaje za fikcyjne... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4333527 Napisano: 03.05.2011 05:28:26 w Wkurza mnie...
marielu - i jeszcze Tinky Winky emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4333478 Napisano: 03.05.2011 05:08:57 w Wkurza mnie...
dawidekk - o tak, słuchaj się starszych! Nie tyle Ci ogolą nogi & wszystko inne, co przeszczepią Ci cebulki włosów z miejsc owłosionych w miejsca łyse emotka No i powszechnie wiadomo, że maturę zdali min. Ted Bundy, Szatan oraz Harry Potter emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4331510 Napisano: 02.05.2011 08:07:49 w Konkursy to ... ciężka praca!
O, ja ma tak, jak ilonar2301, tylko w mniejszej skali emotka Dla mnie konkursy to zabawa; taka sama, jak rozwiązywanie obrazków logicznych, gra ze znajomymi w karty albo snucie mrocznych opowieści przy ognisku... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4331458 Napisano: 02.05.2011 07:52:22 w Konkursy to ... ciężka praca!
Gdyby konkursy były ciężką pracą... w ogóle bym się w to nie bawiła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4329143 Napisano: 02.05.2011 07:38:02 w Wkurza mnie...
Poprawka: przedwczoraj, jeden dzień mi uciekł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4329132 Napisano: 02.05.2011 07:36:12 w Wkurza mnie...
nataszka napisał(a):

że na jutro 0 C stopni u mnie pogoda pokazuje i opady śniegu....-co za majówka !!!

Takiej właśnie pogody doświadczyłam wczoraj popołudniu w okolicy Stożka (Beskid Śl.): ostre słońce, a jednocześnie mocne opady gradu, wielgachnych płatków śniegu oraz intensywnego deszczu jak pod prysznicem, a wszystko przy akompaniamencie trzaskających nad nami piorunów. Mój facet był przekonany, że tego nie przeżyjemy i zginiemy od strzału pioruna. Ale jednak się udało emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4328502 Napisano: 01.05.2011 08:08:06 w Wkurza mnie...
krzyszu napisał(a):

radosna napisał(a):

Wkurza mnie brak pieniędzy. Ale pewnie nigdy nie byliście w takiej sytuacji, więc nie zrozumiecie!

Oj ja cię rozumię. Nie raz wpieprzałem chleb z ketchupem lub z solą jak byłem mały bo nic innego nie było na chleb. To dlatego teraz chyba jestem taki chytry i wszystkiego ciągle mi mało emotka

Też miałam podobny jadłospis, ale najbardziej mi smakował chleb z musztardą. I jeszcze pamiętam, że za bajtla czekolada była tylko bodajże marki Alpen Gold, czyli 15-kostkowa, a nas było czworo (2 + 2). Ale rodzice dawali nam wszystko, co mieli emotka Poza tym, mimo ewidentnego braku kokosów, teraz żyję sobie bez kompleksów i bez kredytów, co jest dla mnie największym sukcesem emotka Takie bogactwo bez zamożności emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4322007 Napisano: 29.04.2011 08:44:01 w Paragony
wsciekly napisał(a):

kubatbg napisał(a):

to dobrze bo mam 2 paragony a 1 sms i własnie nie wiedziałem kotry odsyłac ale wychodzi na to ze dowolny emotka a jak sie brało przez stronke to tez nie podawało sie tego ?

przez stronkę e-kupon.info zawsze podaje sie nr paragonu
w zgłoszeniach SMS trzeba było podać tylko kod pocztowy sklepu

po raz pierwszy w Naturelli chcą nr paragonu też w esku emotka

I dobrze, mnie to pasuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4321842 Napisano: 29.04.2011 08:04:04 w Wkurza mnie...
dawidekk -> emotka Co do Twojej nowej stopki... przechodzisz na wyższy level emotka

A, byłabym zapomniała napisać czegoś zgodnego z tematyką wątku. Zatem...

Wkurza mnie zamieszanie w związku ze ślubem brytyjskich celebrytów. Pewne czasopismo postanowiło nawet zamieścić szczegółowa rozpiskę wspomnianej imprezy emotka Ale to jeszcze nic, jakiś czas temu widziałam w tramwaju panią, zaczytaną w artykuł o wakacjach Księcia Alberta. Więc dwa pytania: Who cares? Who the f* is Prince Albert? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4321767 Napisano: 29.04.2011 07:46:33 w Wkurza mnie...
dawidekk - jak już, to PISSES emotka

Dobrej zabawy, pamiętaj o zbieraniu zawleczek, kapsli oraz zakrętek, na konkursy oczywiście emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4321373 Napisano: 28.04.2011 09:29:33 w Połączenia nieodebrane
79magda napisał(a):

Ech, kaprysisz... odbierasz telefony z nagrodami i narzekasz, że gardło Cię boli emotka

... a za to, że nie dałaś na tacę, pranie Ci się skurczy emotka

To nie tak! Gardło padło, więc obiecałam sobie wczoraj wieczorem milczenie wszem i wobec, rzucanie fochem na lewo i prawo oraz chiche dni. Po czym: najpierw aż popłakałam się ze śmiechu przez Serce & Rozum, potem miałam tę przydługawą rozmowę telefoniczną, a w końcu ryczałam ze śmiechu, czytając korespondencję marielu z pewnym forumowiczem... Nie tak miało być emotka To boli emotka

PS: Pranie właśnie rozwiesiliśmy, nic się nie skurczyło emotka Po tej mszy 3 osoby zachorowały; pewnie zmogło nas wtedy, gdy ksiądz klepał fragment egzorcystyczny (powaga, był taki!)

No, i już nie offtopuję, bo mogłabym dostać karniaka... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4321313 Napisano: 28.04.2011 09:11:14 w Połączenia nieodebrane
marielu napisał(a):

ło kurna starzejem siem , zaczynam pisac pjerdoły emotka

Starzejesz się. Ale prawdę napisałaś. Tymczasem robię pranie, a raczej (na szczęście) ono się robi samo emotka

W temacie: nic; odebrałam dziś ten jedyny telefon z info o nagrodzie, a tym samym zmasakrowałam i tak już scharatane gardło emotka I jeszcze rozmowa była nagrywana emotka Z tym gardłem to zapewne kara za to, że w poniedziałek podczas chrzcin nie dałam na tacę... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#4320883 Napisano: 28.04.2011 07:07:15 w Carrefour konkursy
ilonar2301 napisał(a):

Na pewno 1 zgłoszenie= 1 paragon. Dowiadywałam się w Always jak powinno być, więc tu na pewno jest tak samo.

Skłaniam się ku w/w myśli, bo nie sądzę, żeby w razie wątpliwości zinterpretowali postanowienia regulaminu na korzyść uczestnika...
Wyświetl w wątku >>
0 0