Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18639
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18639
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Przepraszam bardzo, ale co to takiego jest NADPROGRAMOWA WYGRANA? Czy nagrody się chowaja po kątach, bzykają i rozmnażają?
PS: Jak dawno temu stwierdził Rafał - ten top jest kontrowersyjny. Był, jest i będzie. Bo bardzo rzadko można tutaj zaobserwować tzw. wypadki losowe albo po prostu sporadyczne grzeszki. Najczęściej w kółko pojawiają się tutaj wpisy tych samych osób, co albo są nadprogramowo uzdolnione i paragonów szukają, albo oficjalnie dają zielone światło = zachęcają innych do grania bez zakupów swoimi ofertami sprzedaży paragonów. Przeraża mnie skala tego zjawiska...
joan
Postów 18639
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18639
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
morbias - sęk w tym, że ten, kto na pewno by pomógł, nie zna odpowiedzi; a ten, kto zna... wiadomo. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18639
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tak też mam dosyć często, ale sobie mówię, że to nie z lenistwa, tylko z obfitości konkursowej
joan
Postów 18639
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18639
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Z tym się zgadzam. A jak widzę, że ktoś dodaje prawie codziennie po 30-40 osób do grona swoich znajomych, to padam. Ciekawe, że takich profili nikt nie uznaje za fikcyjne... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18639
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18639
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18639
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18639
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18639
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18639
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Takiej właśnie pogody doświadczyłam wczoraj popołudniu w okolicy Stożka (Beskid Śl.): ostre słońce, a jednocześnie mocne opady gradu, wielgachnych płatków śniegu oraz intensywnego deszczu jak pod prysznicem, a wszystko przy akompaniamencie trzaskających nad nami piorunów. Mój facet był przekonany, że tego nie przeżyjemy i zginiemy od strzału pioruna. Ale jednak się udało
joan
Postów 18639
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Też miałam podobny jadłospis, ale najbardziej mi smakował chleb z musztardą. I jeszcze pamiętam, że za bajtla czekolada była tylko bodajże marki Alpen Gold, czyli 15-kostkowa, a nas było czworo (2 + 2). Ale rodzice dawali nam wszystko, co mieli
joan
Postów 18639
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
I dobrze, mnie to pasuje
joan
Postów 18639
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A, byłabym zapomniała napisać czegoś zgodnego z tematyką wątku. Zatem...
Wkurza mnie zamieszanie w związku ze ślubem brytyjskich celebrytów. Pewne czasopismo postanowiło nawet zamieścić szczegółowa rozpiskę wspomnianej imprezy
joan
Postów 18639
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dobrej zabawy, pamiętaj o zbieraniu zawleczek, kapsli oraz zakrętek, na konkursy oczywiście
joan
Postów 18639
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To nie tak! Gardło padło, więc obiecałam sobie wczoraj wieczorem milczenie wszem i wobec, rzucanie fochem na lewo i prawo oraz chiche dni. Po czym: najpierw aż popłakałam się ze śmiechu przez Serce & Rozum, potem miałam tę przydługawą rozmowę telefoniczną, a w końcu ryczałam ze śmiechu, czytając korespondencję marielu z pewnym forumowiczem... Nie tak miało być
PS: Pranie właśnie rozwiesiliśmy, nic się nie skurczyło
No, i już nie offtopuję, bo mogłabym dostać karniaka... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18639
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Starzejesz się. Ale prawdę napisałaś. Tymczasem robię pranie, a raczej (na szczęście) ono się robi samo
W temacie: nic; odebrałam dziś ten jedyny telefon z info o nagrodzie, a tym samym zmasakrowałam i tak już scharatane gardło
joan
Postów 18639
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Skłaniam się ku w/w myśli, bo nie sądzę, żeby w razie wątpliwości zinterpretowali postanowienia regulaminu na korzyść uczestnika...
Wyświetl w wątku >>